Пеевски: Радев да подаде оставка днес и да си основе проекта

Пеевски: Радев да подаде оставка днес и да си основе проекта

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Румен Радев просто си анонсира проектчето „3 март" и затова този проруски президент се опитва да влезе във война с атлантическото мнозинство. Съветвам го да не се занимава с това, да подаде оставка днес, да си основе проекта, да се занимава с избори, а не да се крие зад имунитета си. Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след решението на държавния глава да сезира Конституционния съд срещу избора на нови съдии.

„Моето мнение е, че президентът се страхува обаче да излезе като лидер на тази партия. Пак ще сложи някое „бау-бау" отпред, както го е правил досега и ще се скрие", каза още Пеевски.

Той настоя държавният глава да реши дали е „цирково куче" на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. „Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си", добави председателят на ПГ на ДПС.

Пеевски поиска информация за това какво се случва с разследванията, свързани с президента. „Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела „на трупчета"? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?", попита той.

„Президентът, ако е достоен, да излезе, да подаде оставка, да си направи партията, а да не отклонява вниманието с теми, които са приключили. Темата с Конституционния съд приключи. Бяха избрани двама достойни кандидати, които ще положат клетва в петък. Тема – няма", категоричен е Пеевски.

Източници: "24 часа", vesti.bg

 

 

Коментари

  • джо гладника

    23 Яну 2024 16:21ч.

    в качеството си на какъв се репчи маминият? или просто няма избор...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозен език, грозен човек

    23 Яну 2024 17:38ч.

    Турска подлога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    23 Яну 2024 17:44ч.

    Просто спасява кожата си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    23 Яну 2024 18:00ч.

    В качеството на такъв, който яко са стиснали за топките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жорко

    23 Яну 2024 19:03ч.

    От едните може и да я спаси,ама от другите едва ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коледар

    23 Яну 2024 19:21ч.

    Когато един такъв свинеподобен екземпляр почне така силно и агресивно да грухти, значи е подусетил дебелия и го е обладал кучи страх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И прасето изгрухтя:

    23 Яну 2024 16:23ч.

    Грух-грух! Еничар Пеевски! Първи еничар на Турция и подлога на американското посолство в София! Всичко в името на оцеляването и изваждането от списъка "Магнитски! Грух-грух, еничар Пеевски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    23 Яну 2024 16:37ч.

    пеевски е със забрана да влиза в Турция, защото бил "проруски олигарх" и обвинен в контрабанден износ на цигари, мисля, че Доган също

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    23 Яну 2024 17:01ч.

    Кой ще му направи сюнет ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лично Меди Доганов

    23 Яну 2024 17:17ч.

    ще обреже прасето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдам

    23 Яну 2024 22:45ч.

    Точно така такъв "проруски" олигарх е Свинчо, че от страх да не го разкрият крепи правителството на ЦРУ в България, което раздаде цялата армия да се избиват руснаци, загроби държавата за 100 години напред с милиарди към ФЕД, поръча американски безполезни оръжия за милиарди, унищожи енергетиката с идеята за внос на енергия от Турки, Гърция, САЩ, Азербейджан, спря рускяи газ за Сърбия и Унгария и собственоръчно обсъжда как да разположи американски ракети на наша територия. Аз по-проруска позиция не съм виждал през целия си съзнателен живот. Да не говорим, че Свинчо е бушон на Доган и каквото ви говори Свинчо ви го казва Доган. Да не говорим, че Доган през 80-те разработваше планове за турска революция у нас подкрепен от турските служби с гръб на ЦРУ, отявлен русофил и проруснак... Към цялата тая картинка да не забравим и тримореца русофил Радев, който лансира Кирчо и Кокорчо, след пряка заръка на насраната пионка Байдън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мутростан

    23 Яну 2024 16:24ч.

    Тоя преиграва вече с това "проруски президент". Не знам за президента, ала този е направо турски депутат (без да имам нещо против Турция като държава). Толкова не се ли усеща какво да говори, като ще ангажира публично внимание?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отврат

    23 Яну 2024 16:26ч.

    Отврат, вече не се търпи, щом евроатлантическа ценност е да си корумпиран, да си унищожил Булгартабак и КТБ и да си санкциониран по Магнитски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    23 Яну 2024 16:26ч.

    позволено въ bg такова глупаво да вилнее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • внука на ДС-то

    23 Яну 2024 16:27ч.

    Тоя нещо много си повярва! Айде върви на........!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    23 Яну 2024 16:27ч.

    Върви се много бързо към политическия край на Пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    23 Яну 2024 16:29ч.

    Шише, напразно се напъваш... не ти е спуснато свише да си някой ! ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахой

    23 Яну 2024 18:06ч.

    Не е вярно,писано му е,писано му е да бъде човекоподобно и грухтящо!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е неам думи!

    23 Яну 2024 16:31ч.

    За какъв се взема индивидът на снимката? Защо и как допуснахме този да се изявява като едва ли не последна инстанция? Един вулгарен крадец да търси сметка на преокуратурата... И как стана, че тази прокуратура просто "забрави" и вписа в графата "прекратени" делата за далаверите му за последните поне 10 години? Има и ред други неща в живота му, които в една нормална държава биха държали следствието и прокуратурата заети с него дълго време, но явно ние не сме "нормална държава"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • светът според музата

    23 Яну 2024 16:53ч.

    Завещаното ни от писателя Йордан Радичков дръзко „Мамка му и прасе!“ смущава даже и литературната критика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "грух - грух"

    23 Яну 2024 16:31ч.

    Явно проатлантическата наглост граници няма. Само Радев да не сложи някой "грух-грух" начело на следващия си партиен проект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    23 Яну 2024 16:47ч.

    Нашият парламент е най - демократичния. На цялата Планета в парламентите, сенатите се допускат само представители на животинския вид Homo sapiens. Само у нас има и други животински видове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    23 Яну 2024 16:48ч.

    Какъв си ти бе, делянчо, та да искаш оставка на Президент? кой те е избирал теб мажоритарно и с колко гласа ? Кой те е упълномощил, престъпнико нагъл?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    23 Яну 2024 16:51ч.

    Самозабравил се наглец! Видният любимец на вожда от сараите постоянно иска всичко и на момента, крещи в пленарната зала, нарежда с ултимативен тон на службите... Виден евроатланти, виж ми окото! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    23 Яну 2024 22:51ч.

    Какъв виден любимец ви годни, това е бушон на Доган, който ще изгори публично в големи пламъци, когато му дойде времето за може тъпата рая за пореден път да бъде излъгана, че нещо се променя. Пеев/Доган в момента е маша на ЦРУ, както и другия вожд от Банкя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    23 Яну 2024 16:52ч.

    Докога ще го слушаме тоя дебел шопар ДеБЕлян? Кой е тоя боздуган на каишка, който ще казва, кой какво да прави и да не прави?! Свършиха ли се мъжете-политици в нашата кочина, които могат да го поставят на мястото му? И до кога ще мълчим, когато такива евнуси, като тоя, скопени от американските им господари, ще обявяват истерично всеки, който не следва пътя на Сатанистите-глобалисти, за руски агент?... Баси Простотията свещена!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    23 Яну 2024 16:54ч.

    Ха ха. Шиши говори за „цирково куче" и за дела „на трупчета". Що не се погледне в огледалото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Играта на (чуждите) играчки

    23 Яну 2024 16:55ч.

    Викат: от Магнитски излизане няма! Ама ... опитите продължават! Хора всякаккви! Сега има една много модерна и актуална секта, която е промотирана и пробутвана навсякъде. Та, те твърдят, че мъжете можели да забременеят и ... продължават с опитите! Хора всякакви! Президентът беше предупреден, че ако пусне тези двамата в КС, това ще е равносилно пред дръвника да подадеш брадвата в ръцете на палача. Всичко това би било валидно при едно условие - Радев да е убеден антиевроатлантик. Практиката не показва такова нещо. Приказките за опозиционност и за онзи ... Решетников са израз единствено на политическо слабоумие и шизофрения. Другото, другото обаче! Не мога да се отърва от гадното чувство, че хипотезата за разиграване на някакъв нарочен театър, който внушава някаква ужкимска алтернативност, свободомислие и национална отговорност, не е лишена от основание. Усещането за наличието на противопоставяне на ЗЛОТО е условие за общественото здраве! Иначе се потъва в отрицание, негативизъм и релативизъм! Шишо може и да ни изнася поредно действие от същата тази пиеса. Нали знаете - в художественото творчество, ролята на катила е благодатна роля. Дава възможност за артистична изява! Радев вдигни глава и застани пред нас като мъж! И ... особено важно - следващия път, при излизане в чужбина, да те чуя да кажеш в прав текст, че тук има сили, които очевидно възприемат сащ за своя Родина, защото действат в нейн интерес, а България я няма никаква! Куче на Нинова??! Колко трябва да си глупав, че да изречеш нещо такова?! Чуло то, че някога БХ си имаше магаре! Всичко останало са грубиянщини, внушения и примитивни обиди. Подхождат на ДП! Дебелокожието и нивото на търпимост по нашите земи са високи. Политиците ни използват език, които не подлежи на описание. Когато някога Станишев предложи ДП - чие куче беше ДП! И въобще - има един по-общ въпрос: Кой в действителност е ДП и каква точно роля играе в страната ни?! Кой му я даде? За какво става дума? Не е взета власт, която се е търкаляла по улицата! Това е дадена власт, дори и БХ е респектиран! А знаем, че някога "партньорите" го намериха, инсталираха, човек го направиха! Вие знаете ли отговорите за ДП? Дори Доган не може да не се съобрази! Първо му даде (в аванс) цялата власт, при наличие на реална опасносност да бъде отнета от самия него. После се уплаши, даде заден, демострирайки несигурност, колебание и страх, изложи се, сега се върти в кръг безпомощно и си хапе .... . Само не питайте Валерия, тя ще ви каже, че това са непостижими да обикновения ум, гениални ходове! Та, кой е ДП?! Принципът ви е ясен, нали?! Допустимо е да си мръсник и гад, недопустимо е да си слабак! Така се играе тази игра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не виждам начин сегашните водачи на сглобката да остареят

    23 Яну 2024 16:59ч.

    И това върви по кръвна линия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • badfinger

    23 Яну 2024 17:07ч.

    Доган не беше арогантен и нагъл . Нещо става .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Яну 2024 17:22ч.

    Да оставим настрана наглостта на Пеевски в отношението му към президента. То кой ли в Отечеството не се упражнява в това. Включително и в сий почитаем форум. Но как звучи това: "проектчето 3-ти март"? Тук вече не става дума за персони, тук става дума за История. Ми хайде да попитам: Ти, Пеевски, си представител на проектчето 9-ти март - за по-недосетливите "проектчето Гара Буново". Проектче, в чиято основа е терористичен акт. Нерде терор, нерде Освобождение, Пеевски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    23 Яну 2024 18:10ч.

    ++++++ Добра връзка с фактологията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ле ле колко е елементарен!

    23 Яну 2024 17:23ч.

    "проектче", "бау бау", "цирково куче". Като най-обикновени българка, горе-долу средно ниво, винаги съм се надявала да ме ръководят хора много по-умни, по-образовани и по-интелигентни от мен. А тези се оказаха много по-ниско от средното ниво на българите. Срути се и Доган с неговия "феномен". Освен, ако не е е имал предвид - хем грозен и тъп, хем нахален до безобразие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    23 Яну 2024 17:24ч.

    Мамино сладко прасенце, много е изнервено напоследък. Аз отдавна питам защо срещу него няма никакви разследвания. Как стана собственик на половината икономика на държавата и как успя да фалира по-голямата част от нея? Защо свинчето стана лидер на партия на турския етнос? Защото ако някой някога рече да го разследва да извади етническата карта за да не смеят да го докоснат. Затънало е прасето до устата си във фъшкии и докато не ги изяде ще е нервен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мамут

    24 Яну 2024 11:43ч.

    то мюсюлманите нали не ядат свинско , за безопостност е там

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    23 Яну 2024 17:26ч.

    С изключително остър тон председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заговори открито за корупционни практики, свързани с президента Румен Радев - нещо, което отдавна се мълви в политическите среди. Президентството е „тъмна институция, пълна с много кеш”, обяви днес Пеевски и официално поиска информация за това какво се случва с разследванията, свързани с президента. „Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела „на трупчета"? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?", попита Делян Пеевски. https://epicenter.bg/article/Peevski--Radev-da-podade-ostavka-dnes-i-da-si-osnove-proekta/338983/2/0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Яну 2024 17:40ч.

    По какъв начин в едно общество, в което всички видове взаимоотношения са кеширани, президентът, чиято власт е почти никаква, може да влияе на главния прокурор? Или не си давате сметка, че това, което сте изтропал е хвърляне на екскременти във вентилатора. Или си давате, и за това го правите? Май че е второто. После, как пък точно Пеевски се е загрижил, точно по повод на сезирането на КС, за корупционните схеми в Отечеството? Крадецът реве, та се къса: "Дръжте крадеца!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И прасето има права…

    23 Яну 2024 17:36ч.

    дори да казва на президента какво да прави. Но нека преди това си провери личния политически рейтинг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    23 Яну 2024 17:38ч.

    Доста гнусна нападка, достойна за произнеслия тази нелепост. Какви са достойнствата на този плъх, че разиграваше и разиграва раята вече години? Та той още като "студент" бе назначен за синдик на Пристанище Варна? Дало кучето на "успеха" не е заровено в разни изпрани милиарди, откраднати успешно от снагата на НР България? И спасителите на крадците "случайно" са свързани някак си с гордият носител на титлата Магнитски? Този тип, заедно с няколкото главни и изявено некадърни артисти в постановка "Сглобката" следва да бъде в най-кратък срок осъден и пъхнат в кауша. Разбира се - не сам. А ако уважаемият г-н Президент цени достойнството си, би трябвало да даде корпулентното "момче" веднага на съд, за да докаже то твърденията си спрямо най-високата изборна държавна длъжност в територията! Лошо ДП, лошо - все настъпваш котарака по опашката. Но ако той се окаже, все пак, лъв... ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    23 Яну 2024 17:40ч.

    Дебелара Пееваки не се притеснява, че е прислужник в Посолството и смело заповядва наляво и надясно, даже и на Президента! Браво Дебелар, само да напомня, американците след като използват някои, го изхвърлят . . . на боклука!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сарафотурата е като цацаротурата и каскетурата КАРЕНИН

    23 Яну 2024 17:40ч.

    Золумите на Шиши Беевски: Булгартабак, КТБ, хотел Берлин, Магнитски и ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хитрият БХ,

    23 Яну 2024 17:43ч.

    дето мъти водата, може да се окаже дълбоко изненадан скоро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Защо и как допуснахме този да се изявява като едва ли не последна инстанция?"

    23 Яну 2024 17:52ч.

    Ние нищо не сме допускали. Просто сервилната и недостойна българска джуркалистика ще си строши клавиатурите от престараване да снася по няколко пъти на ден всяко безобразие, излязло от устицата на този самозабравил се тъп, груб и невъзпитан простак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    23 Яну 2024 17:53ч.

    Радев може да не е стока но е 100пъти по за предпочитане от този мазния...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    23 Яну 2024 17:53ч.

    ...когато победиш радев в преки мажоритарни избори, тогава евентуално можеш да му даваш акъл, момче дебело имбецилно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бягайте

    23 Яну 2024 17:57ч.

    Прасето изби кочината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живо Тописов

    23 Яну 2024 18:03ч.

    Домуз Пача Магнитски пак е закусвал с катранения сапун на Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    23 Яну 2024 18:06ч.

    Време ни е, да го/ги изхвърлим от нашата хранилка. До гроб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    23 Яну 2024 18:22ч.

    Наедрял е, според мен ще са близнаци ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калин Станков

    23 Яну 2024 18:39ч.

    В същото време мадам В. от Епицентър и Веска Томова от Афера вече събират подписи за референдум за забрана на етническата партия ДПС. Подпишете се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    23 Яну 2024 23:14ч.

    Дайте линк!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    23 Яну 2024 18:50ч.

    Оставка, пеевски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mathur

    23 Яну 2024 18:59ч.

    Колко дебело ,толкова и тъпо и просто е тоя шопар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mayababyrska

    23 Яну 2024 19:04ч.

    Кой си ти , бе КОЙ? Крадльо, момчето на мама от тото-то. Аре, делегация при чалгарката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    23 Яну 2024 19:07ч.

    Кръглото царистко и депесарско-лафка нищо отново си позволява нескопосано и неуважително отношение към избрания от мнозинството българи Президент...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    23 Яну 2024 19:14ч.

    Главната задача на тая продажна личност е партийна касичка на ДПС, но и лична на оня от Дръндар. Ударът с Магницки по него е удар по доскоро крипто русофилското движение, създадено от БКП/БСП и лично от съветския гражданин Луканов по поръчка от Мисква. Като го стиснаха с клещи за черешките принудиха ДПС и лично Доган да минат на правилната страна на историята, т. е. с висчки сили да играят антируски. чини ми се, че след време руските спецове няма да им простят, както през 1996 г. не простиха за същото на Луканов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхил Ангелов

    23 Яну 2024 20:26ч.

    https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-tv-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BD%D1%82-%D0%B1%D1%82%D0%B2-%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0--news1213001.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българка

    23 Яну 2024 20:27ч.

    1 539 650 гласа, реални, дадени за Президентът Радев на последните президентски избори! Кой български политик може да се похвали с такава съкрушителна подкрепа! Никой! Така че, грухчо нека си грухти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя говнар

    23 Яну 2024 20:39ч.

    Какво го пробутвате навсякъде, как се бил изпуснал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДО ШИШИ

    23 Яну 2024 20:40ч.

    УВАЖАЕМИ,НЕ СЕ ВЗЕМАЙТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО.СЛЕДЕТЕ ЗА ДУМИТЕ И ЕЗИКА СИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    23 Яну 2024 21:26ч.

    Някой е оставил Пеевски да импровизира. Той обаче не е много добър в тази работа. Да не кажа, че е трагичен в преиграването. Мисли си, че играе умело, но се осира непрекъснато. Не го осъзнава. Кукловода го използва. Гласувалите за Радев още стоят зад него. И има защо. При тази алтернатива сигурно ще се удвоят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    23 Яну 2024 22:03ч.

    не са го оставили, изпуснаха му повода. измряха корективите на това крило от 2-ро. тези дето 90-те залепнаха за мулти. Артисаха и още шават отрепки бащи и мазни синчета тук-там. Е, веска, варненската водка също :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    23 Яну 2024 21:36ч.

    Големият парламентарист веднъж не е говорил от трибуната на народното събрание, мъчно е с този първи семестър от ЮЗУ, пък да се прави на специалист по всичко, но само пред мисирките... Дебелака не може да върже едно изречение, мучи и грухти запъхтяно, много грозна картинка, като пощенска картичка от кочина! А иначе от посолството обърнаха българската политика на кеч федерация, затова държавата потъна и унищожават всичко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    23 Яну 2024 22:05ч.

    цирковото куче на доган не знае кога да се спре ще иска оставката на радев избран мажоритарно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сланино,

    23 Яну 2024 22:25ч.

    Добре е да позамълчиш и да се поснишиш!..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    23 Яну 2024 22:36ч.

    Старае се на всички 100, за да не попадне под закона Магнитски. Продажник Пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    23 Яну 2024 23:02ч.

    Тройната коалиция губи увереност и предприема координирана атака. Това е стратегическа грешка. Надявам се дървения философ от сараите, като му се избистри главата утре, да започне да вдява. Бойкикиев и Буци се усетиха веднага, снишиха се и избутаха напред кинта и десет и една калинка. Сега поне картите са свалени. Някой сериозно ли си мисли, че с може да използва уменията си от корпоративното рейдърство на национално политическо ниво. И то така ахмашки. Тук не става дума за Радев, а за институции. Парите замъгляват съзнанието, когато те са единствената ти цел. Не си спомням ДПС да са правели толкова грешни ходове за толкова кратко време. Явно и времето на тази партия изтича бавно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Яну 2024 23:04ч.

    Импийчмънт за корумпирания, нагъл психопат и социопат мунчо!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти си менте!

    24 Яну 2024 11:58ч.

    Умнокрасивитетът освен да крадете и да рушите, друго не можете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • питащ???

    23 Яну 2024 23:21ч.

    И отново питам- докога прасето ще квичи от кочината и никой ли няма да му затвори зурлата, та да не квичи, прасето му, мръсно, дебело???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сус бе раята

    24 Яну 2024 0:04ч.

    Бейчовски командва.Берете си гъбите и викайте Урааа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Феноменът на Меди

    24 Яну 2024 11:10ч.

    Грух-грух джавка развълнувано "бау-бау"?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Яну 2024 13:27ч.

    Ликвидиране на еничарския корпус от султан Махмуд II през Юни 1826 г. Убити са над 6000 еничари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Che

    24 Яну 2024 13:39ч.

    Каква наглост, Пеевски да дава акъл на Президента Радев!Точно Пеевски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Марин

    24 Яну 2024 15:58ч.

    Сарайски льохман,с крякането си,можеш и то успешно да разухаш вълната около мъ.ите на президента и нищо друго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи