Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото. За нас най-важен е гласът на хората и волята на структурите. На изборите показахме, че можем да се вслушваме в хората и те ни дадоха своето доверие.

Имаме енергията и волята да следваме евроатлантическия път на страната си и сме непримирими в отстояването им, независимо от провокациите.

Кметовете на ДПС са тези, които провеждат политиките на ДПС и са сред хората, заедно с партийните ни структури, затова те са нашия лакмус за посоката и действията ни.

С тези думи председателят на ДПС Делян Пеевски започна работната среща с общинските кметовете от ДПС. В срещата участваха още заместник - председателите на ДПС и ПГ на ДПС, народни представители и членове на ЦОБ на ДПС.

На срещата бяха обсъдени резултатите от отминалите парламентарни избори, оценката и очакванията на хората за политическите процеси на национално ниво, както и специфичните проблеми на отделните общини и населени места, за чието разрешаване хората разчитат на подкрепа от централната власт.

На срещата присъстваха зам.-председателите на ДПС и на ПГ на ДПС Йордан Цонев, Искра Михайлова, Халил Летифов, Хамид Хамид, Ертен Анисова и Байрам Байрам, народните представители Фатима Йълдъз, Ибраим Зайденов, Ахмед Вранчев, Елван Гюркаш, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, членът на ЦОБ и народен представител Цветан Енчев, членът на ЦОБ и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн и областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин.

Също така присъстваха и общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов, Якоруда - Мехмед Вакльов, Руен - Ахмед Мехмед, Сунгурларе - Димитър Гавазов, Крушари - Илхан Мюстеджеб,  Ардино - Изет Шабан,  Джебел - Неджми Али,  Кирково - Шинаси Сюлейман,  Крумовград - Себихан Мехмед, Момчилград - Илкнур Кязъм,  Черноочене - Айджан Ахмед, Сърница - Неби Бозов, Лъки - Валентин Симеонов, Завет - Ахтер Велиев,  Исперих - Белгин Шукри,  Кубрат - Алкин Неби,  Лозница - Севгин Шукри,  Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, Ветово - Мехмед Мехмед, Главиница - Неждет Джевдет,  Дулово - Невхис Мустафа,  Ситово - Сезгин Алиибрям,  Борино - Мустафа Караахмед,  Мадан - Фахри Молайсенов, Рудозем - Недко Кулевски,  Павел Баня - Иса Бесоолу, Гълъбово - Николай Колев, Антоново - Хайредин Мехмедов,  Опака - Гюнер Ашимов, Маджарово - Ерджан Юсуф, Минерални Бани - Мюмюн Искендер,  Стамболово - Аднан Йълдъз,  Венец - Нехрибан Ахмедова,  Върбица - Мердин Байрам,  Каолиново - Нида Ахмедов,  Никола Козлево - Исмаил Ибрям,  Роман - Валерии Ролански,  Хайредин - Тодор Тодоров.

Източник: epicenter.bg

 

 


        
    

Коментари

  • баба мара

    29 Юни 2024 16:28ч.

    лицемерие безкраи отстраняват старите кучета много се задържаха на власт идват новите лапачи всичко е под егидата на доган пеевски е машата в случая ако не слуша ще го премахнат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ElCondor

    29 Юни 2024 16:32ч.

    Съгласен. Новото КДС, пардон - ДПС е "пунта мара"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Почти като Тефал,

    29 Юни 2024 16:38ч.

    неа покой за грешните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези Онези

    29 Юни 2024 16:56ч.

    След като се разбра че световно известния сциентолог Марк де Турк е бил чест гост в студиото на Тогедер България (а защо не "Заедно" или "Вместе", а together ?) на Ивелин Михайлов, познанстовото си с когото той потвърди вав видеото "Сциентолог ли съм?", стана известо че Марк де Турк е бил канен от кмета на Пазарджик (с чиято съпруга Михайлов е съдружник) на 27 ноември 2018 да обучава служителите му в града. Това разбираме от статията "Длъжностните лица в Пазарджик спират негомненията" придружена със снимки. Също така, става ясно че Сциентологът Марк де Турк седмица преди това (20.11.2018) е поканен като лектор във Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив, което разбираме от статията "Тийнейджъри въведени в емоционалната тонова скала" . " Емоционална тонова скала" е книга на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията, справка интернет. Публикациите са от страницата на Марк де Турк freeboss.bg. В училищата водят ли се лекции по Сциентология?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От кои християни си,

    29 Юни 2024 18:49ч.

    драго? Великденските! Или Коледните? Ай сиктир, Санчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

    29 Юни 2024 23:11ч.

    Преброяване на дивите зайци?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Феноменален вътрешен разпад!

    29 Юни 2024 16:35ч.

    Г-н Феномен от изборите насам повтаряте едно и също клише: "Гласът на хората и волята на структурите...!" Но най-важното не чухме! Точно какви политики ще провеждате за гласоподавателите по райони и с кои хора по структури ще включите, поименно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    29 Юни 2024 16:35ч.

    Тоя тлъст олигофрен узурпира властта в ДПС и показа на всички какъв "играч" бил другия олигофрен от сараите. Като нищо ще засили стотина хиляди балъка в Украйна за да си спаси милиардите в офшорките. Абе, всеки народ си заслужава управниците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То така, ама...

    29 Юни 2024 17:43ч.

    още 500 години под турско ще ни дойдат в повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма вече от азиатската рушняшка кочина да идват окупатори

    29 Юни 2024 20:45ч.

    да ни развалят с турците кефа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пеевски да не се престарава -

    29 Юни 2024 16:39ч.

    нищо няма да му помогне да спаси офшорните си сметки. Ще го използват и ще го захвърлят на мутренските му събратя по най-циничен начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дан' ти пука.

    29 Юни 2024 18:17ч.

    Това са крадени пари. От друга страна са крадени от нас. Искам тоя да гладува и жадува. Камилата издържала 15 дни без вода.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свинар

    29 Юни 2024 16:47ч.

    Няма ли да се намери читав прокурор и да тикне прасето в зандана, поради купуване на гласове?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охи

    29 Юни 2024 17:06ч.

    Самият факт,че одиозна личност,като господин Пеевски е начело ла тази т.нар."партия",говори достатъчно.Бандитизмът в България върви доста добре,но при една смяна на геополитиката,тази персона ще изгори първа.А това струва ми се е неизбежно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Теа

    29 Юни 2024 21:49ч.

    Може би и това е идеята, когато дадоха власт на т.н. “феномен в бг политиката”… Някой е намерил “елегантното” решение…. Смях и жалка картина за нас…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2790

    29 Юни 2024 17:22ч.

    Пеевски и Цонев са сложени отпред, за да не изглежда партията 100% етническа, иначе щеше да е съвсем грозно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван Николов

    29 Юни 2024 17:30ч.

    За тези, които не знаят сюнет е обрязвяне!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    29 Юни 2024 17:40ч.

    Това показна пъчене на Пеевски означава само едно - приключен е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАЙ СИЛНИЯТ Е ГОСПОД не партия или човек

    29 Юни 2024 17:43ч.

    Може българите и България да литне нагоре без проблеми, без да се моли на партии. Ако изберем читава партия, и ако мафията БКП не ги унищожат, ще се оправим за 5 години някак си, и още 50 за да преборим калта. БКП мафията и ЦРУ няма да допуснат да им вземат властта. ТЕ СА ВСЕСИЛНИ. Но не са всесилни във Вселенски мащаб. И това - РЕШЕНИЕТО, което не прилагаме, с умове в калта, е унищожението и срамът - калта на българите и държавата им. заслужен срам, заслужени мъки и заслужена кал. Цял народ разчита на сатаните да го оправят и държавата им. А може още утре да тръгнем нагоре, без програма и политиците. То ще стане, няма защо да го мислим. Трябва всенародна молитва за освобождаване от пипалата на БКП-ЦРУ-МАФИЯТА. Както беше молитвата за освобождението на медиците. „Грандиозен молебен за медиците в Либия 12.05.2007

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    29 Юни 2024 18:03ч.

    Да ви е... в мюсюлманите. Сложиха ви домуз за вожд. Скоро и за главен мюфтия може да го изберете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дапасе

    29 Юни 2024 18:10ч.

    От турско-помашка, дпс става чисто циганска партия, защитаваща най-гнусните навици на братчедите роми. Честито.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    29 Юни 2024 18:57ч.

    Да,ДПС е чисто корпоративна партия....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че коя

    29 Юни 2024 19:00ч.

    не е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    29 Юни 2024 19:20ч.

    Пеевски не е ли съпредседател на ДПС? Какво става с другия съпредседател Джевдет Чакъров? Да не е избягал в турското посолство? Виждам също, че сайтът на Мадам В. вече тотално игнорира Доган, т.е. изцяло е преминал в ръцете на съпредседателя Пеевски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    30 Юни 2024 8:38ч.

    Чакъров фиктивно го инсталираха , защото в начало имаше брожение сред турците по места. Сега всичко си е както е замислено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 19:23ч.

    До тук с Доган. Да видим Мамин ще го изтърпят ли агите. От друга страна-квото пипне -фалира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    29 Юни 2024 20:13ч.

    Списъка на присъстващите е достатъчно обширен- депутати, партийни лидери, кметове. Интересно е кога са узнали какво става. Терзаят ме смутни съмнения, че ще има още партии с необясними за публиката чистки. И туй дето Брендо се предаде всички казват че било странно, чистката в ДПС и тя странна, всички казват за връзка между политици- служби- контрабанда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преди дни

    29 Юни 2024 21:05ч.

    от трибуната на НС Йордан Цонев заплаши депутати позволяващи си да се съмняват в готовността ни за еврото oдо 2043. Подобна истерия на политиците навежда на съмнения, че еврото е свързано с голямо, може би последно ограбване на България. Нямам спомени за 34 г. едно действие на ДПС в полза на българите, в частност на Йордан Цонев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    29 Юни 2024 21:12ч.

    При обиските в къщата на Сали Табаков бяха открити 30 000 незаконни патрони и гранати, които пък са обект вече на досъдебно производство във Варненска окръжна прокуратура. В къщата на Сали Табаков КПК откри тайна стая, маскирана със стена и мебели. От къщата на Сали Табаков бяха ззети общо 320 000 лева, 510 000 евро и 272 златни монети с приблизителна стойност от 1 146 100 лева. От дома на тъста на Табаков – Захир Османов бяха иззети общо 547 000 евро и 50 000 лева. , край на цитата от "Афера.бг", 28.06 т.г. Бушоните взеха да гърмят. https://m.youtube.com/watch?v=M4VYi-kH6c8

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Юни 2024 21:19ч.

    Българската политика не се прави в България. Пеевски има капацитета да свежда това, което му се нашепва в ухото. Стиснат е за онази част, в която би следвало да са топките му. Фактът, че ги няма, още повече улеснява контрола над него. Така че не търсете вътрешнополитически ползи от телодвиженията му. Нещо друго, грозно се готви. И този "евроатлантизъм", дето го показва наляво и надясно, никак, ама никак не е случаен. Свързан е с определена цел над възможностите на Пеевски. А те са доста, ама доста, дори феноменално скромни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    29 Юни 2024 21:30ч.

    Когато коментирате Пеевски като олигарх, политик, бандит, демон, все тая, поне разровете в нета и вижте биографията му, генезиса. Всичко го има - ДС, Мултигруп, НДСВ, ДПС. Човекът е просто изпълнител на едно от големите задкулисия. Има и други, разбира се, всички се конкурират кое ще налапа повече човешка кръв и ще затрие България в угода на общите им господари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    29 Юни 2024 22:04ч.

    Имаше времена, когато всички бяха съгласни, че Ахмед Доган е всъщност най-добрия политик в тогавашното политическо пространство - времето точно преди изпуснатата реплика за "порциите във властта", която пък беше умишлено изпусната, за да направи Герб първа сила. Та неведоми са пътищата Божии и всичко се връща... понякога 😁

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Юни 2024 22:26ч.

    Т.е. край на това което Доган колкото и да краде́ все пак удържаше етническия мир в България. Шиши май краде́ не по-малко, но е готов да взриви Кърджали и Лудогорието. Що ли е така? За да го размагнитят ли? Не зная в случая съм на страната на корумпето Доган, а не на корумпето Пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:28ч.

    Доган е познат, Мамин е перманентно в мензис.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:30ч.

    Вижте календара-Меди Доганов мирише на пръст. Проблемът с лидерските партии винаги е в Наследника(в случая терминът е Челеби)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:35ч.

    От Мадам В. вместо епитаф. Вижте датата. https://epicenter.bg/article/D-r-Ahmed-Dogan-na-70-/344991/11/0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Юни 2024 22:43ч.

    Последно време не става ясно мадам В. на чия страна е. Епицентърът всекидневно пише за Шиши и не споменава Доган. Забравила е баницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:49ч.

    Посочих-епитаф. Мадам В не е от делниците на един луд, покойният го зае от Меди. Инак Мадам само баниците да върти и остана, предвид годините. Опитът не винаги е предимство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:42ч.

    Меди Доганов-амнистиран от П.Младенов до него ://epicenter.bg/images/news/32024/thumbs/sml_Ahmed-Dogan_1711615000 Според текста от затвора е излязал 48 кила. Явно ударно е наддавал, като бройлер, но да не ровим в митоманията на агента на КГБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Юни 2024 22:51ч.

    Абе той е така да се каже идеолог. Има изпълнители на гара Буново. Тия които не са ги разстреляли Желю ги амнистира, а някои стават областни координатори на ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:59ч.

    Буново е ясен, там е самоинициатива на агенти на МИТ(всъщност роднини на агент на МИТ) Мадам В пропуска че Меди е Агент още на 18. Познавах вербувалият го, преди да го предаде на Второ главно. МИТ (и ЦРУ, СИС...) винаги са били под контрол. Проблемът беше КГБ.Инак няма връзка с Голямата екскурзия. Преди години гид в Истанбул ми беше един от 21-те депортирани за събитията от 21 май, забравен и обиден. Той също твърдеше че ДПС е инструмент на Горби да рути Тошо, а тях ги прецакали. Да благодарим на Матушката(мале, къв вой ще има от националистите с руски флаг)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Юни 2024 0:35ч.

    Къв Горбачов, кви пет лева? Влакът на гара Буново го взривяват на 09.03.1985 г. а Горбачов го избират генерален секретар на ЦК на КПСС на 11.03.1985 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    30 Юни 2024 0:42ч.

    Че нали твърдя че Буново е друга бира

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Юни 2024 0:49ч.

    Т.е. гара Буново, гара Пловдив, Сливен са самоинициатива, а след като ги окаушват вече са проект на Горби. При мен нещо не се вързва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    30 Юни 2024 1:24ч.

    Буново и Интерконтинентална(има и един отвлечен самолет) са си редовните закачки с МИТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умен

    29 Юни 2024 23:40ч.

    Ако овладее ДПС, американците ще го възкачат и на власт . Вярно, непригледна особа, но им свърши доста работа. "Кучи син, но наш кучи син".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 23:44ч.

    Явно е овладял "структурите"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пуси

    29 Юни 2024 23:53ч.

    Удри бай Шиши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    30 Юни 2024 8:03ч.

    Ново начало със стари муцуни.... Както... Нов бардак със стари к... и.... Ефективността се знае....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ново начало

    30 Юни 2024 9:00ч.

    със стари мутри? - не става!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пурко

    30 Юни 2024 19:46ч.

    Новите придворни, а? Нагоре по стълбата, к води надолу. Ще разцепи и нацепи ДПС така, както се случи с БСП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи