Пеевски: Изобщо не искам да коментирам Денков! Но да спрат да поучават парламента!

Пеевски: Изобщо не искам да коментирам Денков! Но да спрат да поучават парламента!

Попитан дали сваля доверието си от премиера Николай Денков отговори: "Изобщо не искам да го коментирам вече, но трябва да разберем следното нещо. Да спрат определени лица от изпълнителната власт да поучават парламента. Това няма да се допусне".

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски призова управляващите формации ГЕРБ СДС и ПП ДБ да спрат взаимните спорове и да работят по приоритетите на страната в името на хората.

 "Всичко става смешно в държавата. Аз не мога да разбера какво правят управляващите. Този цирк трябва да свърши. Вие смятате ли, че е сериозно цялата държава да се тресе заради "Пирогов", който перфектно си върши работата и спасява животи от цяла България. Заради един съветник си отмъщават, който си позволи нечувано държание в "Пирогов". Това е дребно отмъщение. Това трябва да приключи веднага и трябва да разберат къде се намират. Това трябва да свърши веднага!", коментира председателят на ПГ на ДПС.

Освен по казуса "Пирогов" от думите на Пеевски стана ясно, че ще подкрепят ГЕРБ и засега няма да участват в обсъждане на бюджета, тъй като не е спешно. 

Попитан дали сваля доверието си от премиера Николай Денков отговори: "Изобщо не искам да го коментирам вече, но трябва да разберем следното нещо. Да спрат определени лица от изпълнителната власт да поучават парламента. Това няма да се допусне. Те са избрани от този парламент и не могат да го поучават. Трябва да си разбират ясно местата. Ако не си ги разбират, има само едно място: това е изходът от Министерски съвет".

ДПС ще се включи със свои номинации за назначения в регулаторните органи, потвърди Пеевски, но беше категоричен, че ДПС не участва в сглобката, а подкрепя евроатлантическото правителство.

Източник: БНР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Един от всички

  06 Дек 2023 11:31ч.

  Тоз убавец знае ли с колко процента подкрепа е пратен в парламента, че да се изживява като главния ръководител? Нещо пиарства, ама Коледа наближава. И Москва не вярва на сълзи.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • #кой

  06 Дек 2023 15:57ч.

  Шефът на младежкото НДСВ #кой И царският бодигард от Банкя Са поставени да управляват България. Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  06 Дек 2023 18:10ч.

  Много по-готино звучи Делян сменя Делян на ротация ..........................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  06 Дек 2023 11:36ч.

  Шиши да погледне Алфа Рисърч колко процента доверие е дала на парламента - осем. И с тези осем процента Шиши ще променя конституцията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  06 Дек 2023 11:54ч.

  Гол или с китки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • New

  06 Дек 2023 12:07ч.

  Пеевски, изобщо не искам да те коментирам, но спри да поучаваш премиер, президент, парламент и нормалните хора. Никой не те иска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Депутат Шишевский

  06 Дек 2023 12:44ч.

  Самий большой депутат в мире ! И самий тежелой тоже ! Настоящий парламентарист, машалла !?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички умно-красиви излезнаха пусита, ама не раят, а хипнотика

  06 Дек 2023 13:59ч.

  Тоя как се е разпищолил все едно всички са му аргати в личната фирма. Още малко и с нагайка ще ги подкара. Гиди умно-красиви жълтогашници

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  06 Дек 2023 14:41ч.

  За този казус г-н Пеевски е прав. Най-вероятно, става дума за отмъщение заради онзи Някакъв си, гдето дигаше скандал в Пирогов и беше "изказан" пред обществеността. Още повече, че вчера или в понеделника, излезе новина, как в Пирогов някаква проверка не е установила нарушения. Ако и останалите проверки са с негативен резултат, то ще се окаже, че Правим Пакости без чет и край, отново са се заели да подлайват на мегданя. Само се чудя, няма ли достатъчно камъни наоколо, че досега се търпят и не са прогонени на 6-те посоки на Света!?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  06 Дек 2023 15:37ч.

  Аз съм в ступор как тоя пич е още по медиите, парламета и прочее, че и набира скорост и височина. Нали трябваше да го няма вече в публичното пространство? Какво стана? Как се извъртяха нещата? Кога прекрачихме в паралелната реалност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дяволът се казва путин

  06 Дек 2023 18:27ч.

  Днес Комисията по отбраната на НС, в потвърждение на думите на Шиши, че ветото на мунчо радев за БТР-те е срамно, отхвърли ветото. А Шиши чака търпеливо не след дълго да стане премиер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайдукът Софиянски

  06 Дек 2023 19:12ч.

  Шиши Беевски се изживява като дясната ръка на Галя от ПосолствоТО?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предложение

  06 Дек 2023 19:52ч.

  Доган да "светне" феноменчето си да не припка след управляващите, а да предложи промени в Конституцията в духа на евроатлантик:1.Вписване на закона Магнитски. 2.Република България да стане вилает Булгаристан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скитник

  06 Дек 2023 22:27ч.

  Скоро ще трябва да си сменя ориентацията... но Москва наистина не вярва на сълзи, а вече и на цветя няма да вярва. Този нещастник до каквото и да се добере ще е временно. Доган да му бере резила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  07 Дек 2023 8:19ч.

  С трепет в сърцето вдигам капака на тоалетната. Опасявам се,че може да изскочи и оттам....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  10 Дек 2023 19:02ч.

  Как тоя реши че народа е евроатлантически настроен, в 90% от всички сайтове коментари под неговото име не може да се пишат, мръсно крадливо продажно същество. Недоумявам как може Доган да е толкова властен, той единствения който крепи това дебелото и все някога ще го жертва

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи