ПАСЕ обяви Русия за диктатура и призова Путин да не бъде признаван за президент

ПАСЕ обяви Русия за диктатура и призова Путин да не бъде признаван за президент

Докладчикът по резолюцията Петер Омцигт от Нидерландия. Снимка: Съвет на Европа

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа единодушно прие резолюция, призоваваща държавите членки на организацията, сред които е и България, да "признаят Владимир Путин за нелегитимен след края на настоящия му президентски мандат" през 2024 г. Резолюцията е приета с 43 гласа "за" и нито един против или въздържал се, съобщава "Медиапул".

Асамблеята също така призовава държавите членки на международната организация да прекратят всички контакти с Путин, с изключение на хуманитарните и за постигане на мир.

В резолюцията се казва, че безконтролната президентска власт на Владимир Путин, който управлява страната като президент или министър-председател от 2000 г. насам, е превърнала Русия в диктатура. 

Поправките в руската конституция от юли 2020 г. удължиха потенциалния президентски мандат на Путин до 2036 г., което поражда тревога относно липсата на контрол. Това, заедно с нарастващите репресии срещу вътрешните опоненти и действията на Русия в Украйна, подчертава цената на безконтролната президентска власт.

"Прекомерната власт на президента, произтичаща от изключително дългия мандат на поста, съчетана с липсата на каквито и да било механизми за баланс на властта като силен парламент, независима съдебна система, свободни медии и жизнено гражданско общество, превърна Руската федерация в де факто диктатура", изтъква асамблеята.

ПАСЕ посочва руската агресия срещу Украйна като свидетелство за това, че диктатурите "представляват заплаха за международния мир и сигурност, а също и за териториалната цялост и политическата независимост на техните съседи" - принципи, регламентирани в Устава на ООН. Асамблеята смята, че възстановяването на демократията в Русия отговаря на интересите не само на народа на страната, но и на Европа и на целия свят.

ПАСЕ потвърждава своята подкрепа за създаване на специален международен наказателен трибунал, за да привлече към отговорност ръководството на Руската федерация, включително Владимир Путин, за действията, започващи от незаконния анекс на Крим и войната в Донбас до самолетната катастрофа с полет MH17.

През февруари 2022 г. Съветът на Европа осъди признаването от Русия на независимостта на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики, както и нахлуването в Украйна. Комитетът на министрите на организацията спря представителството на Русия в нея, лишавайки я от правото да участва в работата на комитета, парламентарната асамблея и другите органи на съвета. В отговор Русия се оттегли от Съвета на Европа и се оттегли от международните договори под шапката на организацията.

 

Коментари

  • nan

    14 Окт 2023 8:11ч.

    подобни "решения", освен да предизвикат усмивка над сутришното кафе...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    14 Окт 2023 8:40ч.

    Да друже, като прочетеш/научиш тУЙ "решение", пийнеш си кафето и "решениеТО" ти докарва е една пенлива диария ....Пфу, потрес !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еврокретени

    14 Окт 2023 9:11ч.

    кви са тия глупости ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MelvinGow

    14 Окт 2023 10:06ч.

    早上好! 我想向您介绍我们的购买和出售卡片的平台。 目前,我们拥有大量不同国家的卡片。 有效卡片从10%到95%不等。价格从0.5美元到25美元不等。 希望您喜欢使用我们的商店! https://cvv-news.store http://mdxi5muztwunq4w2f4idbl7uzukcvoabjfvic75tf33lub6eflm5joqd.onion/ Buy Cvv Dumps, Dump Shop Cc, Fresh Cc Shop, crystal shop biz hotab cc, Cc Dumps Forum, Pay Cc Dumps, Dumps Site, Where To Buy Cc, What Are Credit Card Dumps, Dumps Pin Online Shop, Fresh Cvv Shop, legion 24 cc shop 1, Cvv Store, Where To Buy Dumps, dumps cvv, octopus shop cc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоест, ПАСЕ призова Путин

    14 Окт 2023 8:14ч.

    да си го премести в другия крачол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешев

    14 Окт 2023 11:55ч.

    Точно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    14 Окт 2023 23:58ч.

    В.В.Путьо започна да си го премества в другия крачол, но среща някакви трудности, вижте го как гледа сащисано:-) https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA1i9YjC.img?w=690&h=387&m=6&x=176&y=0&s=322&d=322

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Важно чиновническо събиране

    14 Окт 2023 8:17ч.

    Сладките презадоволени евро-чиновници, които са "еталон"за правдивост, справедливост, благородство и достойнство, са се събрали на много важно събиране. Посочили са кой е добър и кой не е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майката на костов

    14 Окт 2023 8:26ч.

    Ами лош е! Русия, ако се не лъжа се изтегли от ПАСЕ и спря да плаща вноски, които изобщо не бяха малки. На, кой ще му е приятно да му спрат приходите? Каква е ползата за европейските народи от организации като ПАСЕ си остава загадка. За негодниците-тунеядци е ясна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    14 Окт 2023 10:06ч.

    СПРЯ НЕ САМО ВНОСКИТЕ АМИ ИМ КАЗА ДИРЕКТНО ЧЕ, ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ Е НЕЛЕГИТИМНА ЗА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    14 Окт 2023 10:26ч.

    Ако не се лъжа вноската беше около 20 млн.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радо

    14 Окт 2023 12:32ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    14 Окт 2023 8:25ч.

    Европа сами си е виновна, че Русия се превърна в УМЕРЕН ДЕСЕН АВТОРИТАРЕН РЕЖИМ! Ако Европа продължава да прави стратегически грешки то без абсолютно никакво съмнение Русия ще се превърне в ДЯСНА ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА с 15 000 ядрени бойни глави и шовинистична идеология. И тогава взривяването на газопровода между Финландия и Естония за който Путин вчера каза, че "не знаел че съществува" ще и се види детска игра на Европа. В праймтайма вече съвсем сериозно се говори за "удар по Румъния". Кой какво сам си направи никой друг не може да му го направи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    14 Окт 2023 10:00ч.

    Като ги заредиш едни безсмислени идеологически шаблони... калъпи... клишета... На теб самия не ти ли втръсват?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дали са "шаблони"?

    14 Окт 2023 11:05ч.

    По-скоро не са. Еврогейците съвсем се оляха и селектираните нищожества по ключови позиции водят Евро-СС-Съюза към ликвидация. По-скорошна, отколкото бихме предполагали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП-е,

    14 Окт 2023 12:19ч.

    РФ е жалко копие на СССР, който Рейгън успя да гътне за по-малко от 8 години. Натрупаните за 30 години капитализъм руски резерви намаляха наполовина за по-малко от 20 месеца. През 2025 г. на Путин ще му се наложи да прибегне до методите на Сталин, ако не иска да падне по невнимание от 16-я етаж или да бъде предаден от самите руснаци на МНС в Хага. Диктатурите са по природа неустойчиви. Рано или късно се провалят и падат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:37ч.

    Гътнали друг път. Я глей Западът как се рути.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това по Россия-1

    14 Окт 2023 12:57ч.

    ли ти го казаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    14 Окт 2023 13:10ч.

    12,19ч., Йожи, ти ли дърто пребоядисано в тъмно синьо комуне, или някой друг деградирал алкохолик от жълтопаветния файтон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 13:22ч.

    Боже, намерихме се! Все стари муцуни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    14 Окт 2023 17:09ч.

    умерен, умерен-колко умерен авторитарен режим? Това е характерното за авторитарните режими, че с малко стъпки раята губи напълно правата си. Ето например през миналата седмица се оказа, че адвокатите на Навални са арестувани и обвинени в екстремизъм...дали е случайност, има и друг случай, при който адвокат в Крим е с предявено обвинение и глоба, защото защитавал украински пленници. Като добавка, предложението на В.В.Путьо ДА НЕ СЕ ИНФОРМИРА ЕВРОПА ако в РФ се обяви или отмени военно положение е прието от Думата. Кеф, отива някое рашистко недоносче в Рашистка Фашагия, и се оказва, че има военно положение там. Затова и рашистките недоносчета не отиват на изток, предпочитат правата на запад, за да хвалят сатрапите от изток.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    14 Окт 2023 17:57ч.

    Хахахах, нищо общо,инфантилно и безмислено сравнение. Русия няма нищо общо със СССР. По-скоро ЕС е някакво жалко подобие на Съветския съюз. Руските резерви намаляха наполовина само защото западът ОТКРАДНА половината !!! Нито САЩ има нещо общо с това, което беше. Сега е разпадаща се държава, начело със слабоумен узурпатор. Дългът и расте със страшна прогресия и с това темпо САЩ ще фалират много преди да минат осем години. Улиците и на най-бляскавите градове са се превърнали в гета от кашони, магазини се разграбват ежедневно... в момента Русия е много по-добро място за живеене от САЩ и Русия е по-стабилна икономически, политически, социално.... въобще във всяко отношение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    14 Окт 2023 8:25ч.

    Какви са тези нелегитимни джендъри, които се месят във вътрвшните работи на други държави. Тези педалчета искат д а дестабилизират русия от вътре. Путин обаче само се усмихна и си го премести в другия крачол. Нелегетимно е българското правителство избрано с 5% от имащите право на глас и 10% фалшив вот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    14 Окт 2023 8:26ч.

    А един мармот завива шоколад… Да обявят слънцето за диктатура, защото изгрява, залязва и свети без тяхно разрешение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    14 Окт 2023 8:45ч.

    апцалутно. но от друга страна - слънцето влияе на климата, а "борбата за климат" дава пАре. сложно е да си ойро... таквоз... женде.р.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • слънцето влияе на климата

    14 Окт 2023 11:07ч.

    и за туй пръскат масивно с нано-частици от самолетите - т.нар. "химични следи".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и също патогени

    15 Окт 2023 6:16ч.

    на поредната пЛандемия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Резолюцията е приета с 43 гласа "за" и нито един против или въздържал се

    14 Окт 2023 8:28ч.

    Парламентарната асамблея се състои от общо 642 членове – 321 постоянни членове и 321 техни заместници. С две думи: голямо мнозинство, голямо нещо. Обаче единодушно. Да.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    14 Окт 2023 10:27ч.

    Там няма ли поне една Нешка Робева?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    14 Окт 2023 8:32ч.

    Лошо решение. Издигането на нови огради не е перспективно откъдето и да го погледнеш. Китайците са си измислили нов начин за производство на микрочипове базиран на лазерно принтиране и вече 5и 7 нм не са им проблем. Вярно е също, че САЩ са се насочили вече към 1&2 нм но и Китай не дреме. Така че нуждите от нови технологии все повече ще се задоволяват от Изтока включително ядрени. Между другото и китайци работят и правят пробивите в американски лаборатории което означава че ще има плач за теч на секретна информация. От всичко това губеща е Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крадеца вика: Дръжте КРАДЕЦА

    14 Окт 2023 8:33ч.

    Диктатурата на ПАСЕ, кьопеците си да пасе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пропаднала държава.

    14 Окт 2023 8:35ч.

    Бензиноколонка и суровинен придатък. Горна Волта с ракети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце, 08:35, ако говориш за ЕС - право е 10-та!

    14 Окт 2023 8:49ч.

    А иначе, ако това не е ирония, "ти си просто диване и какво ли още не"! А ако си евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано - простено да ти е! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1/ Кажи си

    14 Окт 2023 9:58ч.

    Ирония е или се отчиташ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    14 Окт 2023 11:17ч.

    Пропаднал е ЕС, чиято индустрия се срина и той вече почти нищо не произвежда. А ние още чакаме Русия да "фалира" и руската икономика да бъде "срината"... само дето тя отново расте !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те и икономиките на държавите

    14 Окт 2023 12:22ч.

    от СИВ все растяха, докато през 1990 г. осъзнахме, че в пъти по-бедни от държавите със загниващ капитализъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те и 41ва така.

    14 Окт 2023 9:09ч.

    Само да свалят Сталин влизат в СССР. . . СССР не им пречи, стига да го управляват троцкистите. За съжаление троцкистите се изпокриват, и не правят преврат, както европейските социалисти начело на Райха са очаквали. Тогава времената са били мъжки. А сегашните на какво се надяват! Но колкото да нагадят, стават

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    14 Окт 2023 9:10ч.

    Путин поне го избират на преки избори. А кой избира щурмбанфюрера Фон дер Лайен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BACHE KIKI

    14 Окт 2023 9:48ч.

    Точно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-маразъм

    14 Окт 2023 9:13ч.

    След подобни "решения" остава омерзението ча си гражданин на ЕС, управляван от такива идиоти. Абсолютно диктаторско, разбира се. Нима някой е избирал Лайнен , Мишел или Борел ? Нима не се подправят изборните резултати тотално, в почти целия ЕС /изключая Унгария/ ? Що за диктатури им в Германи, Франция, Испания...където населението мрази в червата шулцовете, макроните /два мандата !!?/, санчесите... ? Що за наглост трябва да притежаваш, докато тероризираш собствените си народи с локдауни, насилствени заигляния, зелен фашизъм, съсипване на икономиките, ограничаване на свободите ... в същото време да сочиш другите, че "не били демократични", отврат !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Забравихме Лисабонския договор

    14 Окт 2023 10:00ч.

    А изобщо някой знае ли, какво е написано в него?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    14 Окт 2023 9:34ч.

    В съвременните условия за Родината, а и за всички държави, които искат да запазят независимост ще е най-добре да се установи някаква форма на Диктатура. Защото САЩ и сие са разработили много добра подривна дейност за сриване на обществения живот на коя и да е страна с многопартийно управление! НПОтата идеално се вместват в тази стратегия, защото те са създадени точно за тази цел! Диктатурата е единствения обществено-организационен подход за неутрализиране на техният натиск. Виждайки такава опасност самите англосакси обявяват извън закона всяка една държава осмелила се да приложи или по-точно да запази формата си на авторитарно управление, като единствено лекарство срещу подчиняване на държавата от англосаксите! Какво би могло да бъде това управление, което би могло да заобиколи евентуални санкции. Например Монархия, но от стария тип с пряко участие на Монарха в управлението. Уви това са реалностите за държави които се опитват да "живеят" в тази система, защото това е просто защитна реакция от алчните англосакси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    14 Окт 2023 9:38ч.

    И още нещо. Решението на ПАСЕ е плиткоумно и лишено от дълъг хоризонт. Да се допусне, че армията на РФ стигне до границите на Балтите, Полша или Румъния. Тогава, какво ПАСЕ и ЕС относно ще се правят на "велики" и ще откажат контакти с РФ и лично с нейния държавен глава?! А, ако Германии се нуждае отново от руска газ?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудесен коментар.

    14 Окт 2023 11:18ч.

    В допълнение на събитието и ставащото в "най-демократичия смят", още един коментар – в подобен, най-общ план, може да се прочете тук: https://epicenter.bg/article/Kalina-Androlova--Hekimyan-e-po-umen-ot-Terziev--koyto-ne-mozhe-dori-da-si-zavarzhe-obuvkite-sam/329222/11/0. А в ироничен план, колко интересно ще бъде да се наблюдава как тези 43-ма гласоподаватели, в ролята на доброволци, страят най-големия в света мавзолей на нелегитимниЯТ приживе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BACHE KIKI

    14 Окт 2023 9:43ч.

    ПАСЕ, ПАСИ, ЛЕНЧЕ КРЕМЧЕ, ЕВРОПА е превзета от кретени. Колко от нас са гласували за ЛайнЯн? Легитимна ли е ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аноним

    14 Окт 2023 9:50ч.

    В руския канал-телеграф-показаха снимки на действията на Хамас.Почти всички бойци-,на които се виждаха само очите,бяха синеоки.Значи ли това,че те изпитват гордост,че са изпратили руснаци,да унищожават руснаци-защото повечето граждани на Израел са такива-и изпитват гордост да ги показват пред света????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо не разбрах

    14 Окт 2023 10:07ч.

    Познавам евреи с всякакви различни външни белези. И Пугачова и мъжа и Галкин са в Израел и двамата не са синеоки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Групата, наричаща себе си telegraph,

    14 Окт 2023 10:23ч.

    е медиен холдинг – това нещо излиза на български и на руски, което в случая ни интересува. Украинският https://telegraf.com.ua/ е рускоезичен, разбира се, белоруският, финансиран извън държавата – https://telegraf.news/. Тук няма как да не се намери evidence, че руснаците стаят зада Хамас. И ей гоВна, ако такава "снимка" наистина съществува.Просто това няма как да не е вярно, че синеоки руснаци са в редиците на Хамас.. Не знам какво си видял, но определено таргетът на дийп фейковете или изобщо на най–баналния фотошоп е най–безмозъчната ибалъшка част на потребителите. По – грамотно трябва да тролиш. Няма нужда от сто удивителн и е дна стига за изпълнението на задачата. Не хваща дикиш обаче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до 10 без 10

    14 Окт 2023 11:30ч.

    ми ако на снимката покажат твоя мил образ със сменени сини очики, дали да не те предадем на израелското правосъдие за терористична дейност, тук в интернета. Хич не можеш да мислиш, но това не е беда, беда ще е ако си пил газ и замърсяваш чата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:01ч.

    Само руснаците ли са със сини очи? А английският спецназ който воюва рамо до рамо с непохватните джихадисти от ИДИЛ и ХАМАС в Сирия. Или в Либия? Те с какви очи са. А като ти пишат, че английски военни инструктори са ръководили подготовката на ХАМАС за операцията „Ал Акса„, какво на теб ти идва в главата? Очи чьорные?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    14 Окт 2023 23:12ч.

    Непознати аноним, ще се учудите, че в арабския свят не всички са с черни и кафяви очи. Там има хора с кафяво- зелени, зелени, синьо-зелени, дори сини очи. Само руснаците ли са синеоки(?), очевадно - НЕ. Доказателството Ви, на база цвят на очите е странен, защото има много европейци и американци, приели исляма, и са в редиците на Хамас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е честно

    14 Окт 2023 9:53ч.

    Даже се замислих, кои са ПАСЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво четем в руските сайтове

    14 Окт 2023 9:54ч.

    Освен това ПАСЕ потвърди подкрепата си за създаването на специален международен наказателен трибунал, който да държи руските лидери, включително Владимир Путин, отговорни за действия, вариращи от незаконното анексиране на Крим и войната в Донбас до свалянето на полет MH17.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още

    14 Окт 2023 9:55ч.

    През февруари 2022 г. Съветът на Европа осъди признаването от Русия на независимостта на самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР, както и нахлуването в Украйна. Комитетът на министрите на Съвета на Европа спря представителството на Русия в организацията, лишавайки я от правото да участва в работата на самия комитет, Парламентарната асамблея и други органи на Съвета. ....................... В отговор Русия се оттегли от Съвета на Европа и прекрати своите международни договори по отношение на нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Парадът на безмозъчните

    14 Окт 2023 9:55ч.

    продължава. Никой няма намерение да се учи от грешките си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че са безмозъчни, майната му

    14 Окт 2023 9:57ч.

    Но те са вредни, опасни! Налагат норми, които са пълни безумия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    14 Окт 2023 10:02ч.

    Безумието на нормите им, освен че има конкретно въздействие днес, индуцира безумие в манталитета на хората, което ще резултира в следващите много години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    14 Окт 2023 9:56ч.

    Наглостта на западните имбицили е безкрайна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ушанка,

    14 Окт 2023 11:59ч.

    много си се объркал. В ПАСЕ участват представители не само на западноевропейските държави, но и на държави като Турция, Сърбия, Унгария, Австрия, Армения, Грузия. И всички те са гласували изкукалият кагебист ВВП да не бъде признаван за президент на изкуствено създадената през 1991 г. РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    14 Окт 2023 15:36ч.

    Евроатлантиче, разтъркай си очите и погледни пак ! Еврогейщината върви към залез, нищо не е и няма да бъде същото! Относно темата ,те са никой за да определят дали избрания от народа си е президент или не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    14 Окт 2023 23:21ч.

    Руската федерация била "изкуствено създадена през 1991? Ти си олигoфрен, нали? И кои са тия боклyци, че да признават или не Путин за президент? Това не е ли работа на руските граждани? Русия не е ли суверенна страна? Някакви мишки ли ще заповядват на мечката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    14 Окт 2023 10:00ч.

    за тази заплата в ес това казах ако ми увеличите заплатата ще кажа още простотии убедихте ли се че нато и ес са вредни за човечеството образования и българия трябва да излезе незабавно от тях всеки ден простотии никои не изговаря думата мир обет ли са дали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самата Парламентарна асамблея на Съвета на Европа

    14 Окт 2023 10:23ч.

    отдавна е нелигитимна в очите на болшинството европейци, както и всички други евро-перверзни институции.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман от аматьорски импровизации!

    14 Окт 2023 10:23ч.

    Поредните тъпанари решили да изкярат нещо от раздаващите пари за русофобската кауза

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    14 Окт 2023 10:24ч.

    И тоа е като Сер/ Гейййййй. Красавцьй. Да цалюват член Путинов. Многа раз ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    14 Окт 2023 10:24ч.

    А трябва поклони доземи да му правят,защото благодарение на него все още дишат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И децата вече знаят

    14 Окт 2023 11:14ч.

    Че идва края на една фалшива империя. Империята на ЕС. С лъжи и луксозен живот на управляващите я, с бедности и ограничения за газовете co2, убиващи местното производство и индустрия. Фашисти с овчи кожи, представящи се за "демократ", "християни" и "хуманисти", а по същество сатанисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОИ бяхте вие?

    14 Окт 2023 11:16ч.

    Форумът във Валдай ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    14 Окт 2023 11:26ч.

    Само да напомня няколко неща: Първо - Путин е избран на легитимни избори. Второ - поправките в Конституцията бяха одобрени на референдум. Тоест някакво там Пасе опитва да каже на руснаците кой да управлява тяхната държава? И как ще стане? От друга страна - трето: наркоманът зеленски се опитва да бламира идущите в 404 избори, тоест да запази пълната си власт (защото забрани опозицията) без да се допита да украинския народ. Украйна "демокрация" ли е? Четвърто: защо Пасе не забрани контактите с чучулото-узурпатор в САЩ, което заграби властта след фалшифицирани избори? САЩ в момента "демокрация" ли е? Пето: самият ЕС демокрация ли е? Палячото мишел наистина е печелил един изборен пост в живота си - 92-ра година за селски общинар. Но урсулата никога и от никакви граждани за нищо не е избирана !!! Всъщност от изброените: 404, САЩ, ЕС, Русия - Русия е най-демократичната държава !!! Путин не дава сигнали, че ще отмени изборите догодина. Ако ги спечели (а той ще ги спечели, западните политолози му дават над 70% подкрепа), какво? Излиза, че някакви смешни еврочиновници диктуват на руския народ кого да изберат за президент и кого не?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой не оспорва

    14 Окт 2023 12:56ч.

    легитимността на китайските лидери, защото Китай е гигант. Русия показа в слабостта си в Украйна и затова сега се отнасят към лидерите й така, както се отнасят към лидерите на Иран.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Марин

    14 Окт 2023 11:43ч.

    Мухлясал чиновник,ще каже,кой да кара влака в Русия. Седи си си на шибания задник и не си ври носа където не трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са чиновници, бай Марине,

    14 Окт 2023 12:04ч.

    депутати са. От парламентите на почти всички европейски и някои азиатски държави, напр. Грузия, Армения, Турция, както и на Унгария, Сърбия, Словакия. Всички те са обявили Путин за г-н Никой. Русия никога досега не е удряла такова дъно. И на патките на село вече стана ясно, че РФ ще се разпадне преди ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:17ч.

    Патките на селото ли ти го казаха? На уше?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз ги чувам

    14 Окт 2023 12:22ч.

    Фуа-гра, фуа-гра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наште патки

    14 Окт 2023 12:25ч.

    пращат много поздрави на посестримата си Алиса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аууу,

    14 Окт 2023 12:30ч.

    колко силно ги заболя ушанките. Разбраха, че и третият опит за по-малко от век да се създаде голяма руска държава се оказа обречен. Има да слушаме през следващите две-три петилетки каква велика държава е била РФ и как новият Горбачов е продал интересите на руския народ на Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:35ч.

    Обичам гъши пастет

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    14 Окт 2023 18:00ч.

    Така ги заболя, че всички дружно отидоха в кенефът, за да се изтропат в чест на Пасе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    14 Окт 2023 23:19ч.

    Хахаха, явно Путин не е Никой, щом така яко им бърка в г*зовете на тия паляци. Точно ТЕ са никои - я ми кажи ЕДИН от тия в Пасе - дето да сме го чували? Дъното го удари Европа. Тия явно изобщо не са чували за международно право и национален суверенитет. Ако Путин се кандидатира на изборите и ги спечели (което на 99.9% ще стане) - какво? Русия не е ли суверенна държава и руснаците не са ли свободен народ, та да нямат право да изберат за президент, когото решат? Още малко някакви анонимници то Пасе ще поискат да НАЗНАЧАТ президент на Русия? Русия щяла да се разпадне? И как ще стане? Руснаци ще се разделят от руснаци за кефа на Пасе? Сериозно? Тия ли ще забранят на лидерите на свободните държави по света да контактуват с Путин? Вярно ли? Впрочем и САЩ нещо бягат по тъча и не се присъединяват към подобни налудни декларации !!! И кои са тия азиатски държави в Пасе, която се води "европейска" организация (нищо че половин Европа е Русия)?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:12ч.

    Европейската Централна Банка в началото на октомври трябваше да обяви фалит. В замяна на това евроейците предпочетоха да отворят война в Близкият Изток, и някакви обещания за повторение на 41ва. А добрите намерения имат банковски рейтинг и се изчисляват в заеми и устойчивост. Но не се спасява това, което е вече потънало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алисо,

    14 Окт 2023 12:32ч.

    с тоз “банковски” рейтинг много се издъни. Показа си руската простотия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:46ч.

    От много езици така се получава. Банков рейтинг значи. Абе за гудвила става дума

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 12:54ч.

    В този хармоничен шастлив свят, това че тъпаците не разбирали не е мой проблем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-гей

    14 Окт 2023 12:12ч.

    Ако Русия е диктатура, ЕС е концлагер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    14 Окт 2023 23:50ч.

    Рашистка Фашагия е много хубаво место, в което родните рашисти не искат да отиват. Предпочитат да живеят в някоя страна в ЕС(който бил концлагер и да се мъчат:-) Едно време имаше специално за рашистите влак от София за Москва, но поради липса на мераклии да го ползват, го спряха. Сега рашистите предпочитат да живеят на запад, и оттам да обясняват колко е куул живота в РФ:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европа е далечна история, Америка близка история

    14 Окт 2023 12:55ч.

    актуална сега е само Азия, а Русия е надеждата на света за нови междудържавни отношения и изход от безогледния консумеризъм без оглед на какъвто и да е морал, който Западът векове наложи и демонстрира. Чудни сме само ние с това ръководство, което търпим и което няма никакво чувство за историчност, сякаш която и да е от западните колониални империи би ни освободила от робство просто така, за едната приятна емоция. Вижте Австрийската империя за сравнение, тя също завзе много земи на Балканите, но всички ги направи свои провинции, никъде не им създаде собствена армия и администрация. Прочетете Санстефанския договор, има го в уикито, за да разберете дали има нещо общо с колониална придобивка или анексия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    14 Окт 2023 12:56ч.

    Смешници. В безсилието си само тъпотии измислят. Властта на Путин произтича от народа и конституцията на РФ, а не от това дали някаква смешна ПАСЕ и някакви дебилни еврочиновниците го "признават"или не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борис

    14 Окт 2023 13:29ч.

    Кон трева ПАСЕ и муха го хапе! По информация от Уикипедия, цитирам: "За разлика от Европейския парламент (който е институция на Европейския съюз), правомощията на ПАСЕ се простират само до възможността да разследва, препоръчва и съветва"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    14 Окт 2023 14:20ч.

    Путин про Запад: «А вы кто такие вообще?»

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Станой Ъ.

    14 Окт 2023 14:34ч.

    Паси ПАСЕ на отровната ливада на омразата. Нищо друго не ви остава. Изклечихте се от ненавист, която сте таили от години. Циреят се пръсна и лъсна. Светът се прочиства от такива като вас и ще ви става все по-болезнено. Дано в немощието си и пяната, която пръскате не предизвикате голяма беля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • STARец

    14 Окт 2023 14:38ч.

    15 години вече ЕП не може да реши до кога ще местим часовниците .--- Тъпи чиновници , добре платени и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • STARец

    14 Окт 2023 14:38ч.

    15 години вече ЕП не може да реши до кога ще местим часовниците .--- Тъпи чиновници , добре платени и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПАСЕ - овчари на келяво стадо

    14 Окт 2023 19:33ч.

    ПАСЕ - обявява началото на Третата световна война с резолюция срещу Путин, който е един от лидерите на BRICS+, а именно - Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка + Саудитска Арабия, Иран, Египет, Етиопия и Аржентина от 01.01.2024 г. ПАСЕ са крастави овчари на келявото еврогейско стадо и обявяват война на целия останал свят, с изкл. на САЩ, Канада и Израел. Горко му на келявото еврогейско стадо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    14 Окт 2023 19:37ч.

    Тези си мислят, че както са ги избирали с фалшиииивите си шзбжри, че вече имат власт и над РУСИЯ: Те ще определят легитимността на руския президент. Вижте си главната гинеколжка, неизбирана от никого как разполага с милиардите на европа, подарява ги на хамериканската фармация на укринския клоун, а вие мълчите като сливи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не всички журналисти мълчат

    15 Окт 2023 11:05ч.

    Например нашата Диляна Гайтанджиева (https://obektivno.bg/ ) хич не им мълчи. За жалост с цената на включването и в черния списък на Миротвореца... Нито Даниел Иванджийски (https://www.zerohedge.com/ ). Бог да ги пази!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mdaaa

    15 Окт 2023 8:12ч.

    а ПАСЕ са фашисти и защо още не са разпуснати, защо още продължаваме да ги финансираме, вижда се за чииинтереси работят, ама с нашите пари, нек си ги финансират тия за които работят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи