Партията на Слави Трифонов изключва коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

Партията на Слави Трифонов изключва коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС
За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС и поставят условие към бъдещо партньорство: „Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция.

 

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще се опита да осигури 12 хиляди застъпници, които да наблюдават за прозрачността на предстоящите парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала, заяви във Велико Търново заместник-председателят на партията Тошко Йорданов. 

За да бъдат предотвратени евентуални нарушения при попълването на секционните протоколи, от „Има такъв народ“ ще разчитат на доброволци за застъпници извън тези, за които беше постигнато споразумение с "Отровното трио" и с формацията на Мая Манолова, посочи при откриването на партиен офис във Велико Търново заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов: 

„При нас застъпниците ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем фалшификациите, но ще имаме по-реални резултати от изборите “. 

За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС и поставят условие към бъдещо партньорство: 

„Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция. 

 

 

Коментари

 • Отвратен

  31 Окт 2020 17:41ч.

  Първо да спечелят избори, а след това да поставят условия. Аман от разбиращи от всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Един

  31 Окт 2020 17:43ч.

  Само тошковци не са се упражнявали върху гърба ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Избирател

  31 Окт 2020 17:46ч.

  Що не си гледате чалгата, единственото нещо, което ви прилята.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мдам...

  31 Окт 2020 18:25ч.

  Всъщност, Слави ще се опита да торпилира анти - ГЕРБ коалиция. Ако се докопа да 10 депутата. На някой нещо да не е ясно? Ако има такъв - да си върне "гостуването" на Борисов в шоуто му - Слави го близа с лигав език цели 30 минути. Е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  31 Окт 2020 18:31ч.

  Е , как с едни около 8% и без партньори , с които да се формира солидно мнозинство в НС ще преборите мафиотската фашистка хунта ГЕРБ и Бойко Българоубиеца ? Как , бе , чалгаджии нещастни ! Пази Боже сляпо да прогледне . Тия славчовци , тошковци и всички около тях селтаци , дошли в София и направили кинти доста съмнително законно , потвърждават поговорката : Момчето е напуснало селото , но селото никога няма да напусне момчето . Я си ЕМ !!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Местен изрод

  31 Окт 2020 18:32ч.

  Хаджи Тошко потвърждава прогнозата ми, че в следващия парламент Партията на Чалгаря, успешно ще замести Партията на Магарешки като гръмогласно се прави на опозиция, а на практика подкрепя всички важни решения на новата/стара управляваща коалиция - ГЕРБ (без Борисов в правителството), Да България и Обединени патриоти (ако прехвърлят 4%). Корнела и Мая пък ще духат супата... Нормално, все пак чалга-партията е проект на ГЕРБ и няма как да се еманципира от създателите си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  31 Окт 2020 20:04ч.

  Имаше един Ванката, от години го избягвам Слави, но си спомних за него. Той каква роля ще играе в бъдещото правителство, ако не е изчезнал нанякъде?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  31 Окт 2020 20:21ч.

  Няма да подкрепят ГЕРБ, а по-скоро Цветанов, според мен. Но тия хора не могат да управляват, цял живот са правили едно, подигравали са се с хората, мрънкали са. Сега как ще управляват, те искат пак да мрънкат и от сега заявяват, че ще са опозиция, както са свикнали. Понеже ако не са в коалиция с някоя от големите партии, няма да управляват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само с Марешки

  31 Окт 2020 20:50ч.

  Тия палячи сама с Марешки ша си паснат???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ala_Bala

  31 Окт 2020 21:15ч.

  Аз ги изключвам изобщо от политическия живот. Чалгаджии, които 20 г. опростачваха активно българския народ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • по лошото издание от тиквата - чалгаря

  31 Окт 2020 21:25ч.

  С чалгарите като УПРАВЛЕНЦИ жална ни майка. Много успешно още от сега разбиват антигробарския фронт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може би

  31 Окт 2020 21:25ч.

  с Цветанов.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Като изпразнен

  31 Окт 2020 21:36ч.

  За сега не са показали нито програма,нито алгоритъм за изпълнението и ,нито пък някакви високообразовани кадри. В момента в който започнат да се пръкват кадрите им по места ще се разбере какъв капацитет имат - най- вероятно ще се спихнат като изпразнен . . й.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  31 Окт 2020 21:44ч.

  С таксата за гледане, показаха че нямат визия и перспектива, камо ли да управляват държава, простодушни са и не стават! Иначе чест им прави за смелостта да се изправят срещу ковид манипулациите, обаче това не е достатъчно и също ги издава, че нямат никаква идея какво се случва на световната сцена, какво представлява големият рестарт, и въобще колко много го е забатачило човечеството! Да си дрънкат чалга и да си събират 78 стотинки, просто дребнавостта е лош порок(и аз страдам от нея). Всеки политик би трябвало да знае, че трябва да се хареса на жените, Слави това не го умее, точно заради горната дребнавост за това не се е и оженил!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съгласен съм с Хелеборус -

  31 Окт 2020 21:54ч.

  тия хора не знаят да управляват. Има две неща, които са тревожни и ако те се приложат в НС не вещае нищо добро. 1/Слави на няколко пъти подкрепяше отделни кандиндат депутати, викаше ги да му гостуват и ги интервюираше, като не забравяше да ни каже, че ТОЙ ги подкрепя, и всеки път предлагаше неспособна и безперстпективна личност. Например Меглена Кунева, която разбира се се провали и тук и в Брюксел. 2/ Навремето, когато гледах Слави в шоуто много отблъскващо действаше на публиката поведениято на Слави и с неговите хора от шоуто и с публиката. Той се държеше като абсоютен тиранин и деспод. Не мога да си представя този човек да започне да гради някаква демокрация. Но за да се появи Славчо на хоризонта са виновни тези, които насъскаха протестите. Те извадиха на повърхността утайката на обществото. А според мен Слави е част от тази утайка. И затова започна така да се харесва, че се канят да го вкарат в Парламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ехо

  31 Окт 2020 23:44ч.

  Герб, БСП, ДПС, Воля и ОП доказаха, че нормалното управление на държавата е непосилно за тях! За разлика от организирането на мащабни кражби, което им се отдава с лекота! Нови лица са необходими в българската политика! И друга политическа система, която не позволява користни идиоти на власт! Партията на Трифонов нищо не е откраднала! Ще видим какви хора ще изведат напред, разбира се, ще трябва да покажат и политическа платформа и ще преценяваме! Но, само това, че Трифонов прави шоу и пее, не означава автоматично, че не е значително над прочутия с простотията и некадърността си пожарникар!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трифонов отдавна

  01 Ное 2020 0:24ч.

  с поведението си и с приказките си показа, че копае дъното, и че за него, когато ръководи едно шоу не съществува никакъв анторитет освен собствения му авторитет. С поведението си в шоуто онагледи максимата - дай на простака власт и пари и му гледай сеира. Заради тежкия му и деспотичен характер и маниер на ръководене той изгони много народ. Това го виждаха всички, които гледаха предаването му. Държеше се често високомерно с тези, които интервюираше или подмазвачески с други, които смяташе за нещо повече. За да си политик трябва да имаш елементарна култура. Трифонов няма ткава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  01 Ное 2020 11:35ч.

  Така твърдеше и Марешки. Така и СДС и ДБ! Гиди патерици в нов такт!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ако му повярват

  02 Ное 2020 21:22ч.

  на този селянин славчо с бг. е свършено

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи