От Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка

От Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка

Следвайте "Гласове" в Телеграм

След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската федерация, че по искане на Българския футболен съюз мачът от квалификациите за европейското първенство в четвъртък ще се проведе при закрити врати в София от маджарската централа пуснаха следното изявление:

"Поведението на Българския футболен съюз е безпрецедентно, несериозно и неспортсменско. Не можете да организирате дори семейна почивка по такъв начин, камо ли международен футболен мач със сериозни залози, включващ много хора и интересуващ милиони.

Българската асоциация постави в невъзможна ситуация както УЕФА, така и унгарската асоциация."

Реакцията на Унгария идва след безпрецедентното решение на община Пловдив да наруши предварителното споразумение за използване на стадион „Христо Ботев“ и да даде отказ на националния отбор на България да проведе следващия си мач от европейските квалификации на съоръжението. 

В крайна сметка днес УЕФА разпореди двубоят между България и Унгария да бъде изигран на Националния стадион „Васил Левски“ в София на 16.11.2023 година от 19:00 часа при закрити врата, съобщават от Българския футболен съюз.

Решението на европейската централа е базирано на актуално становище на СДВР, която се ангажира с опазването на обществения ред преди, по време и след края на срещата. Изразената позицията на СДВР е въз основа на промяна на обстоятелствата – решението на УЕФА за недопускане на публика на стадиона.

Предвид гаранциите за обезпечаване на реда от страна на столичната полиция, мачът ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“, посочват още от БФС.

С това се слага край на сагата с това къде ще се играе мачът, като до последно снощи Кърджали бе предложил домакинство. 

Източници: "24 часа", clubz.bg

 

 

 

Коментари

  • БФС

    14 Ное 2023 14:21ч.

    Са шайка дегенерати. Алкохолици и наркомани. Те могат да организират само пиянски банкет и бело за Плешундера от Сливен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    14 Ное 2023 17:09ч.

    Този и дтруги като него ги назначиха от едно посолство за да се унищожи спорта в Бг. Спорта е наймобилизираща сила в обществото. Затова го унишожиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    14 Ное 2023 14:54ч.

    Ама могат да и заведат на ботокс терапи ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    14 Ное 2023 15:10ч.

    Дните на пияндето Михайлов са преброени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    14 Ное 2023 15:19ч.

    Бобчо, подигравате се с нормалния запалянко! Не мисля, че си заслужава не само да стъпя на мач...но и по телевизия няма да го погледна...измет сте..долна и продажна..Ето до какво дъно ни докарахте...един пияница и един незавършил осмокласник..Позор сте!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    14 Ное 2023 15:27ч.

    Станаха за смях и се на***ха от страх. То не че е останал още някакъв български футбол. И на него му таковаха таковата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Асен Василефф

    14 Ное 2023 15:28ч.

    Руската пропаганда, маскирана тоя път като унгарска пропаганда, внушава, че сме смотани. Но аз знам че сме сладури, щото вярвам на президент Байдън и на президент Боби Михайлов, нищо че те и двамата редовно не знаят на кой свят се намират. Погледнах и под леглото за руснаци, ей така за всеки случай. ДАНС да претърси и унгарската федерация за руснаци. Иначе не са никви евроатлантици. Чао, сладури - нв давайте стадиона на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славата не понесе на тия пилешки мозъци

    14 Ное 2023 16:03ч.

    Тия лешпери четвъртите, ставаха само един кожен плондир с въздух да ритат. Добре, че комунягите ги биеха по шиите, че стана горе-долу нещо от тях. След батето Славков е потоп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неподозирани обвръзки

    14 Ное 2023 16:33ч.

    Бъдете каквито ви е угодно! Само, моля ви, не бъдете глупави! Особено в настоящия етап, особено при настоящите двулични и замаскирани същности, сложни схеми и привиден хайс, понякога връзките и зависимостите не е лесно да се открият. Поначало ВСИЧКО е СВЪРЗАНО С ВСИЧКО и ако търсиш просветено и настойчиво, ще откриеш поне някакави индиректни препратки. Интензитетът и степента на въздействие не е задължително да са големи. При футбола няма необходимост от чак толкова взиране. Футболът е политика, сериозна политика. За таксата върху транзитирания газ са знаели само определени слоеве на обществото в Унгария. Покрай мача ЩЕ НАУЧАТ ВСИЧКИ! И ще ни намразят още повече. Бъдете сигурни, че медиите там напоително ще обснят какви гадове сме! То и досега сред европейските страни, вероятно най-гадните гранични полицаи и митничари, особено към българските преминаващи, СА УНГАРЦИТЕ! Ние с тях можехме да имаме много балансирани, дори приятелски контакти, но вместо това НА УНГАРСКИЯ ЧИНОВНИК Е РАЗПОРЕДЕНО ДА НИ МРАЗИ И ТОРМОЗИ! Това обидно и унизително подхвърляне за мача въобще не е случайно, то вече е държавна политика там. Нещото, което остава неизречено е, че освен че българите са глупави и смотани, ТЕ СА ЗАВИСИМИ, КОРИСТНИ И ПРОДАЖНИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ, БЕЗ ДОСТОЙНСТВО! Още няма окончателно становище, но т.н. ТАКСА има отношение, по-точно има проблем с конституцията ни, има проблем с правото на ЕС, с наличния договор за транзит, а защо АВ си въобразява, че щял да наказва РФ, а пък му се е изплъзнало, че ще накаже Сърбия, Унгария и Австрия, остава напълно неясно. Знае се, че унгарците са против български Шенген, но предпочитат да не го заявяват много директно. Предпочитат да се крият зад гърба на Австрия, на завет. Те си имат от времето на империята специални отношения, които предпочитат да не декларират твърде директно. Ако ги "удряме" заради Шенген, това някак бих го разбрал, но никъде не се гледа на нещата в този разрез, дори свободните анализатори не съм чул да го споменават. Мръсотията на европейците вече не знае граници (как ни нахлузиха долно и подмолно ИК), но ако приемем пък, че зрез таксата ние си "връщаме" заради Шенген, също ще е долно. Далеч по-вероятно е да изпълняваме някаква направа на доминатора. Апропо, в Австрия има факти и обстоятелства, които не се харесват на щас, ако случайно не знаете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    14 Ное 2023 17:26ч.

    Да се облегнем на фактите, а не на т.нар. безпрецедентно решение на Община Пловдив -https://www.plovdiv24.bg/sport/1895028.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко

    14 Ное 2023 18:11ч.

    Ще трябва да се играе още един мач на позора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Pied Piper

    14 Ное 2023 19:29ч.

    Докога ще се търпят недъзите в българския футбол?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    14 Ное 2023 19:54ч.

    Марш от БФС, Килимоглав !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    14 Ное 2023 20:52ч.

    ...от Унгария към Б... България...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    14 Ное 2023 23:04ч.

    Виц: -Скъпи, ще спестим пари от семейната почивка, много е просто, ти оставаш тук, а аз заминавам сама!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • соф

    15 Ное 2023 8:06ч.

    Да се бъзикаме със съседите ни е стар проблем,,,,да не се чудим после кой ще дойде до Божурище ,както някога румънските войски ,а Ф.Кобурга е в царския влак на гара Казичене готов да бяга......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи