Орбан подкрепи Тръмп със съобщение в Туитър

Орбан подкрепи Тръмп със съобщение в Туитър

"Продължавайте да се борите, г-н Президент! Ние сме с вас", написа Орбан в Туитър.

Унгарският премиер Виктор Орбан публикува в Туитър пост до Доналд Тръмп в знак на подкрепа, в който призова бившия американски президент "да продължи борбата", имайки предвид повдигнатите срещу него обвинения, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп е обвинен, че по време на президентската си кампания през 2016 г. е платил на порнозвезда, за да не разкрива тайните им отношения, уточнява агенцията.

Освен съобщението Орбан публикува в "Туитър" и своя снимка с Тръмп, направена при посещението на унгарския премиер в САЩ през август миналата година.

"Продължавайте да се борите, г-н Президент! Ние сме с вас", написа Орбан в "Туитър".

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Ставри Б.

    03 Апр 2023 18:58ч.

    Сега и наш Бойко да вдигне крак като жабата в българската поговорка и да подкрепи Бай Тръмп с един туит, щото знаеш ли нещата могат да се обърнат та на кяр да излезе. Но за такова нещо се искат мъдури а не шикалки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Егати обвинението!

    03 Апр 2023 19:08ч.

    А дали нямаше да повдигнат обвинение на Тръмп, ако нищо не е платил на проститутката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    03 Апр 2023 19:19ч.

    съдът в Кьолн разреши на Германската служба за защита на конституцията да вземе на разработка партията "Алтернатива за Германия"( AfD), която има 81 места в Бундестага, тъй като офицери от контраразузнаването нарекли AfD „подозрителна организация“. а това означава, че членовете на AfD, работещи в правоприлагането, в образователната и в съдебната система, вече могат да бъдат уволнени само поради факта, че са членове на партията (също както в Хитлеристкия Райх)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както каза Путин за Берлускони

    03 Апр 2023 21:02ч.

    Ако Берлускони преди, а сега и Тръмп, беше си легнал с мъж, нямаше да има проблеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    04 Апр 2023 0:11ч.

    Фалшив компромат - оръжието на безчестието. Искат да пречупят Президента Тръмп, защото страх ги тресе от неговия качващ се рейтинг. Да имаш за съпруга красавицата Мелания - ясно е, че друга не е и за поглеждане. Абсурдно е. Но това е и удар заради здравата позиция на Тръмп за двата пола: мъж и жена. Като не е за извратените, ето му компромат за разврат. Нямат спиране като че ли Клинтън не е техен доказан развратник! Но не се гледа своя резил - на клана зад Демократите, не, искат кръв и война и със своите, както в Украйна! Светът обаче, нормалният свят е за и с Президента Тръмп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо фалшиво няма

    04 Апр 2023 1:59ч.

    Порнозвездата Сторми го е изнудвала, а нашият милиардер вместо да ѝ плати като почтен човек от джоба си, е взел пари от фонда на избирателната си кампания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    04 Апр 2023 8:58ч.

    Мъже и половина! Сладури. Истинските мъже си гледат и жените, и децата, и любовниците с лични пари, а не ги назначават на държавна работа, за която не стават и да ядат народния хляб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи