Орбан подкрепи Тръмп със съобщение в Туитър

Орбан подкрепи Тръмп със съобщение в Туитър

"Продължавайте да се борите, г-н Президент! Ние сме с вас", написа Орбан в Туитър.

Унгарският премиер Виктор Орбан публикува в Туитър пост до Доналд Тръмп в знак на подкрепа, в който призова бившия американски президент "да продължи борбата", имайки предвид повдигнатите срещу него обвинения, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп е обвинен, че по време на президентската си кампания през 2016 г. е платил на порнозвезда, за да не разкрива тайните им отношения, уточнява агенцията.

Освен съобщението Орбан публикува в "Туитър" и своя снимка с Тръмп, направена при посещението на унгарския премиер в САЩ през август миналата година.

"Продължавайте да се борите, г-н Президент! Ние сме с вас", написа Орбан в "Туитър".

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Ставри Б.

  03 Апр 2023 18:58ч.

  Сега и наш Бойко да вдигне крак като жабата в българската поговорка и да подкрепи Бай Тръмп с един туит, щото знаеш ли нещата могат да се обърнат та на кяр да излезе. Но за такова нещо се искат мъдури а не шикалки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Егати обвинението!

  03 Апр 2023 19:08ч.

  А дали нямаше да повдигнат обвинение на Тръмп, ако нищо не е платил на проститутката?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  03 Апр 2023 19:19ч.

  съдът в Кьолн разреши на Германската служба за защита на конституцията да вземе на разработка партията "Алтернатива за Германия"( AfD), която има 81 места в Бундестага, тъй като офицери от контраразузнаването нарекли AfD „подозрителна организация“. а това означава, че членовете на AfD, работещи в правоприлагането, в образователната и в съдебната система, вече могат да бъдат уволнени само поради факта, че са членове на партията (също както в Хитлеристкия Райх)...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както каза Путин за Берлускони

  03 Апр 2023 21:02ч.

  Ако Берлускони преди, а сега и Тръмп, беше си легнал с мъж, нямаше да има проблеми!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  04 Апр 2023 0:11ч.

  Фалшив компромат - оръжието на безчестието. Искат да пречупят Президента Тръмп, защото страх ги тресе от неговия качващ се рейтинг. Да имаш за съпруга красавицата Мелания - ясно е, че друга не е и за поглеждане. Абсурдно е. Но това е и удар заради здравата позиция на Тръмп за двата пола: мъж и жена. Като не е за извратените, ето му компромат за разврат. Нямат спиране като че ли Клинтън не е техен доказан развратник! Но не се гледа своя резил - на клана зад Демократите, не, искат кръв и война и със своите, както в Украйна! Светът обаче, нормалният свят е за и с Президента Тръмп.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо фалшиво няма

  04 Апр 2023 1:59ч.

  Порнозвездата Сторми го е изнудвала, а нашият милиардер вместо да ѝ плати като почтен човек от джоба си, е взел пари от фонда на избирателната си кампания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  04 Апр 2023 8:58ч.

  Мъже и половина! Сладури. Истинските мъже си гледат и жените, и децата, и любовниците с лични пари, а не ги назначават на държавна работа, за която не стават и да ядат народния хляб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи