Орбан: Няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт

Орбан: Няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Отказът от мира означава да умрем за Украйна, искаме ли да дадем унгарска кръв за Украйна? Не, не искаме. Няма да воюваме и няма да умираме за други на чужда земя. Това е справедливостта на унгарците, а сега от нас зависи, ако Бог ни позволи, да превърнем справедливостта на унгарците в справедливост на Европа". Това каза унгарският министър-председател Виктор Орбан по време на марша за мир, които събра десетки хиляди унгарци в Будапеща. 

"Много хора вярват, че злото не съществува, но именно то стои зад световните войни. Нека не му се поддаваме, време е за екзорсизъм. Или ние печелим, или те печелят, няма трети път, а само трета световна война. Нека покажем на Сорос къде живее Богът на унгарците. ", каза още Орбан.

 

Министър-председателят изтъкна, че Европа никога не е виждала подобни избори, при които в съседство се стреля с оръжие.

"Най-лошите кошмари на нашите баби и дядовци се сбъднаха, те наблюдават знаците, виждат надписа на стената. Унгарците познавамe природата на войната и знаем, че войната винаги завършва по различен начин от първоначално замисления, затова милиони европейски младежи лежат в масови гробове, затова няма достатъчно европейци, няма достатъчно европейски деца. Войната убива, някой умира с оръжие в ръка, някой умира в бягство, някой умира при бомбардировка, някой умира от чума, някой умира от глад, някой е измъчван, изнасилван, взет в робство, гробове, наредени безброй, майки плачат за синовете си, жени плачат за мъжете си, изгубени животи. Където и да стъпи войната, няма спасение, войната те настига, не можеш да я избегнеш, не можеш да се скриеш от нея. Единственият антидот на войната е мирът. Нашата мисия е да не влизаме във война и да запазим Унгария като остров на мира".

 

Виктор Орбан изказа надежда за създаване на трансатлантическа коалиция за мир, като заяви, че в началото на годината те са били малцинство, но до края на годината могат да станат мнозинство в целия западен свят, включително и при евентуалната победа на Доналд Тръмп.

"Привържениците на войната са преминали отвъд границите на здравия разум, те са пияни, искат да победят Русия както се опитаха да направят през Първата и Втората световна война, и са готови да се сблъскат срещу целия Изток.", каза Орбан.

Премиерът подчерта, че бащите-основатели на Европейския съюз са били прави, че Европа не може да понесе нова война. "Преди Първата световна война Европа е била господар на света, след Втората световна война тя вече не е господар на себе си, завладяна от чужди империи на Запад и Изток, "сега свирим втора цигулка при сегашното положение на нещата, след още една война Европа няма да бъде в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър."

"Във войната няма какво да спечелим, но можем да загубим всичко. В миналото сме били въвличани във войни против волята си. В тях сме губили. Така ще бъде и сега, през 2024 г. През Първата световна война загубихме две трети от страната. През Втората световна война унищожихме унгарската армия на чужда земя. Не остана никой, който да защити родината ни, земята ни, жените и децата ни. Не ни бяха останали и достатъчно сили, за да преговаряме с бъдещите победители. През двете световни войни ние, унгарците, загубихме един милион и половина души, а с тях и бъдещите си деца и внуци. Каква силна държава щяхме да имаме, ако те бяха оцелели. Казвам го бавно, за да разбере Брюксел: няма да воюваме. За трети път няма да отидем на Изток, няма да отидем отново на руския фронт, ние сме били там, нямаме работа там."

"Днес Европа се подготвя за война като всекидневно се съобщава за откриването на нова отсечка от пътя към ада. Всеки ден ни съобщават, че стотици милиарди евро отиват за Украйна, ядрени оръжия в центъра на Европа, синовете ни, призовани в чужда армия, мисия на НАТО в Украйна, европейски военни части в Украйна, изглежда, че влакът на войната няма спирачки и машинистът е полудял."

"Това, което ние се опитваме да направим, е да спрем този влак, да дръпнем аварийната спирачка, за да могат поне тези, които искат да слязат, да слязат и да не участват във войната. Влакът, подкрепящ миграцията, беше своевременно отцепен от унгарския вагон: "Не на миграцията". Унгарските деца бяха "спасени от ръцете на опасни и отблъскващи джендър активисти. Не на джендър идеологията!". Ние няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт, "Не на войната! Втората врата отляво е за тези, които искат да отидат в ада".

Източник: index.hu

 

 

Коментари

  • Жълтохубавец

    01 Юни 2024 19:29ч.

    Сега дебилите от форума, прокопи олигофрените ще го обявят за диктатор, путинист, популист ..Дебилни приказки при дебилно време. Браво на унгареца, браво!!! Освен Коцето у нас, що не излезе нашият президент да каже нещо такова, емоционално, силно...? Хитруване...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    01 Юни 2024 20:12ч.

    Вие си го избрахте, забрави ли дементен рублофил?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В същото време...

    01 Юни 2024 20:50ч.

    в. Гласове: Урсула фон дер Лайен присига в България за специална среща с Борисов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А тук върнаха леша на онзи, комуто трябва да благодарим за:

    01 Юни 2024 21:51ч.

    "Освен убитите и изчезнали през Първата световна война над 115 000 войници и офицери, плюс ранените, пленените, загубите сред цивилното българско население и разрухата, това е крахът, поне до Втората световна война, на националния идеал. България губи и половината от землището си – българската етническа територия е разпокъсана между всички съседи на България. Най-критично е положението с новообразуваната държава Кралство Югославия, към която окончателно са придадени Поморавието, Тимошко, Вардарска Македония и Призренско. Не по-добро е положението на българите и българските земи (Егейска Македония и Западна Тракия), влезли в състава на Гърция, особено след загубата ѝ в Малоазийската авантюра (1923). В състава на нововъзникналата Турция (като приемник на падналата Османска империя) остава Източна Тракия (анексирана още от османлиите през 1913 г.), а Румъния заема цяла Добруджа. Вътрешното състояние на страната е ужасяващо. Инфлацията расте непрекъснато. Стопанството, вследствие на войната и наложените репарации и реквизиции, е в упадък."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фицо

    02 Юни 2024 9:17ч.

    Защо...? Не знаеш ли,,,,!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    02 Юни 2024 17:12ч.

    А кого да изберем, някой бесноват джендър от ваште ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз съм българин !

    01 Юни 2024 19:32ч.

    Но моят президент е ВИКТОР ОРБАН ! Hosszú élet !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щастлив народ са унгарците

    01 Юни 2024 20:43ч.

    При тях "Евромисар"-чета не виреят. Щастлив народ, защото имат достйни политици, защото са независими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в. Гласове:

    01 Юни 2024 23:31ч.

    "Атанас Запрянов: Украйна има право да използва българските оръжия както намери за добре. Ние изпращаме средства за отбрана"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ачо

    01 Юни 2024 19:33ч.

    Евала пич!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дельо хайдутин

    01 Юни 2024 19:51ч.

    Ненапразно чичо е загинал за свободата Унгария по време на Втората световна война. Поклон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    01 Юни 2024 19:34ч.

    Това е, не може да се каже по добре, респект за Орбан, истински държавник който мисли за народа си! Другите са отгледани от глобалистите дронове или престъпници хванати с вилица на врата в невероятни прегрешения, способни да предат и продадат всичко, само и само да отърват кожата! Има епидемия от психопатия и зомбиране сред световните лидери и хората трябва да вземат мерки, защото се опитват да унищожат човечеството и всякакъв здрав смисъл, по всички възможни начини и направления! Каквото и да говорят разбирайте обратното, ако се грижат за здравето ви да знаете че ви тровят, ако се грижат за климата да знаете, че си правят експерименти с атмосферата...те правят престъпленията и ги преписват на широките обществени маси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    01 Юни 2024 19:35ч.

    Дано сега изберем повече хора подобни на Орбан ,а не да гласуваме за мастии като сглобкаджиите! Тези техни избиратели които имат синове да се замислят ,че сглобкаджиите може да ги пратят на фронта за краварския кеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко че не е българин!

    01 Юни 2024 19:35ч.

    Унгарците са късметлии с такъв ръководител. Дори всички глупости в които го обвиняват англосаксонските джендър кретени да са истина, той е Държавник! Дано се появи и при нас такъв човек ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • унгарците имат орбан

    01 Юни 2024 19:43ч.

    Но Орбан си има унгарците, а не стадо мърша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мен

    01 Юни 2024 19:38ч.

    ЗАСТАВАМ ЗАД ВСЯКА ДУМА НА ТОЗИ ВЕЛИК ПОЛИТИК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    01 Юни 2024 19:42ч.

    В същото време поредната баба в политиката драпа за война с Русия: "Ръководителят на комисията по отбрана на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман (която е от Свободната демократическа партия) смята, че Германия трябва да ускори отбранителната подготовка с оглед на действията на Русия и да привлече стотици хиляди резервисти", пише Zeit. Ръководителката на комисията по отбраната на Бундестага заяви в интервю, че Русия е заплаха за сигурността на Германия и призова да бъдат регистрирани и ангажирани 900 000 резервисти. "Путин подготвя своя народ за война и го настройва срещу Запада. Затова ние трябва да бъдем способни да се отбраняваме възможно най-скоро", смята политикът. "Русия произвежда само оръжие. Печатат се учебници, които представят Германия като агресор. Децата от по-малките класове се учат как да боравят с оръжие. Всичко това е плашещо", коментира тя. Брех... дай да изтрием всичко от WWII от учебниците. Германците никога не са проявявали агресия срещу Русия (тогава СССР). Отишли са на гости с вурстове и бира. Бабо, кат те гледам с тая еврейска фамилия.....можеше и да не се родиш. Или мъжа ти (ако има такъв).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Печатат се учебници, които представят Германия като агресор.

    01 Юни 2024 19:56ч.

    Ибахти немската наглост ! Руски Т 90 се разхождат из Берлин ? Или немски "Леопарди" стрелят край Донецк ? Колко пъти за век и нещо ще настъпвате една и съща мотика - "руската" ? Това германците са лоботомирано стадо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    01 Юни 2024 19:57ч.

    Това са алабализми и пожелателно мислене. Германия нямат адекватни младши офицери, които да поемат основата на една война. Подготовката на такива младши офицери изисква време между 5-7 години. Колкото войници да привикваш от цивилката, като няма някой, който да разбира от военна наука и да ги поведе, всичко останало е безсмислено. Може да се появят естествени лидери по време на битките, но това е 1: 10000. Украйна им липсват точно младши офицери и затова са се концентрирали върху терористични акции и удари по руски военни кораби. Военната наука изобщо не е елементарна както изглежда и изисква много задълбочени знания, интелект и опит. ПП За съжаление в БА след 1996 останаха само подмазвачите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    01 Юни 2024 21:05ч.

    Да, но не виждате ли, че начело са все някакви женици, които не различават танк от тенджера?! Ти ми говориш за офицери. Тя иска да мобилизация на 900 000 резервисти. Кво ще правим пак? Курската дъга отново ли? И пак руски знамена над Берлин? Защото руснаците този път не са онези селяци от времето на СССР. Бабата ако си мисли, че ще я карат със СВ и село по село.....Сега за 10 секунди може да изчезне и Берлин и Бундестага....Но защо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Печатат се учебници, които представят Германия като агресор.

    02 Юни 2024 6:07ч.

    Германия е най-добре охарактеризирана от един политик преди доста време: "Динозавър с мозък на дете..." Това обяснява много неща! Не се чудете на безумните им действия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    02 Юни 2024 7:12ч.

    Външният вид на това бабе е по-страшен от Таурус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една стара българка

    01 Юни 2024 19:43ч.

    Браво на Орбан! Достоен водач на страната си! Къде са нашите страхливци, че мълчат за истината?? Не искаме война, тя не е наша, за страната ни, а за чужди интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво!

    01 Юни 2024 19:47ч.

    Добре че има някой да каже на изчадията, висши европейски чиновници, доживотни лапачи от кариерата, Царя е гол! Браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Юни 2024 19:55ч.

    Мда. Няма и една дума която да не е вярна. Все пак маджарите са от друго тесто замесени. Не зная тук ли му е мястото, но си спомних за Достоевски и какво е писал в началото на Руско-Турската война 1877-1878 г. - "Дадим же волю нашей фантазии и представим вдруг, что всё дело кончено, что настояниями и кровью России славяне уже освобождены, мало того, что турецкой империи уже не существует и что Балканский полуостров свободен и живет новою жизнью .......Именно, это второе состоит в том, что, по внутреннему убеждению моему, самому полному и непреодолимому, — не будет у России, и никогда еще не было, таких ненавистников, завистников, клеветников и даже явных врагов, как все эти славянские племена, чуть только их Россия освободит, а Европа согласится признать их освобожденными! ....... Начнут они непременно с того, что внутри себя, если не прямо вслух, объявят себе и убедят себя в том, что России они не обязаны ни малейшею благодарностью, напротив, что от властолюбия России они едва спаслись при заключении мира вмешательством европейского концерта, а не вмешайся Европа, так Россия, отняв их у турок, проглотила бы их тотчас же, «имея в виду расширение границ и основание великой Всеславянской империи на порабощении славян жадному, хитрому и варварскому великорусскому племени» ........ Но о теперешнем моменте я говорить не стану, к тому же мы еще нужны славянам, мы их освобождаем, но потом, когда освободим и они кое-как устроятся, — признают они эту войну за великий подвиг, предпринятый для освобождения их, решите-ка это? Да ни за что на свете не признают! Напротив, выставят как политическую, а потом и научную истину, что не будь во все эти сто лет освободительницы-России, так они бы давным-давно сами сумели освободиться от турок, своею доблестью или помощию Европы, которая, опять-таки не будь на свете России, не только бы не имела ничего против их освобождения, но и сама освободила бы их. ........ " - https://fedordostoevsky.ru/works/diary/1877/11/05/ Както и да го въртим е познал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Познал е за неуравновесените, славяни и не само

    01 Юни 2024 22:34ч.

    щото финландци, естонци, латвийци, азери и прочие средноазиати никога не са имали държави преди да дойде Русия при тях. Достоевски по такива хора е бил специалист, романите му са пълни с такива образи, а и той самият е бил такъв, затова е знаел добре какво описва. Добре че попаднал на свястна жена да го търпи докрай, дори когато проигравал бижутата й в европейските казина, а тя в квартирата им пише писма до роднини да им пратят пари за да не гладуват съвсем. После се осъзнал и се разкаял, описал себе си чрез героите си и така станал интересен на многото неуравновесени хора по света, книгите му са терапевтични за тях. Руснаците са най-сантиментални от всички славяни и затова не ги уважават ако се оставят на емоциите да ги водят, стават неуравновесени като героите на Достоевски. А хората търсят силен ум, не силни емоции, такива са сега времената и трудно могат да ги уважават особено след като руснаците се предовериха и баламски проиграха завоеванията на дедите си, затова сега пак, за кой ли вече път, воюват за една и съща земя. Ако имат късмет с ръководителите си да ги опазят, се уравновесяват и могат много да постигнат. Това винаги се случва и не е случайно, както враговете им смятат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соломон

    01 Юни 2024 19:57ч.

    Силни думи на Орбан изпълнени с много историческа истина. Ясно послание към Европа. Но то няма да бъде чуто от Буци или Кики шамандурата. Буци ще се прегръща днес с Урсула в Пловдив и ще си прави селфита с нея. Същата Урсула, която призовава за война. Това ли иска и безбожника Буци? Не знам. Така изглежда. Чух, напирал пак да управлява. Добре, но колко пъти? 4,5...6? Първите 3 народа го сваляше. Но той иска още. Явно му харесва да го наритват, като топка. Но затова си има стадиони, не е нужно да си премиер. Може и Урсула да отиди да гледа, като го подридтват. Хем ще имат повод да се снимате пак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дарт Вейдър

    01 Юни 2024 20:04ч.

    БРАВО, ОРБАН!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Костадинов

    01 Юни 2024 20:07ч.

    Тази реч се записва със златни букви в историята. Благословени да са миротворците!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    01 Юни 2024 20:14ч.

    Срам! Да искам да съм унгарец. С такъв патриот и родолюбец как да не искаш да си под знамето на Кошут и свободата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Драгомир Драганов

    01 Юни 2024 20:16ч.

    Само да попитам, къде е хайверената левица да събере хората с простичкия лозунг: Неутралитет! ...https://www.drago.info/index.php/2018/07/10/razklatihme-nato/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    01 Юни 2024 20:19ч.

    Орбан премиер на България. Пожизнен премиер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гордите и свободолюбиви унгарци

    01 Юни 2024 20:31ч.

    си имат за премиер този изключителен политик, който има смелостта да говори истината прямо и да защитава интересите на страната си. Въпреки всичко. Нашите прошляци измекяри, имащи се за политици, са се навели в унизителна за нас, българите "евроатлантическа" поза. Гинеколожката, корупционерка и вманиачена войнолюбка Урсула дори щяла да идва за кампанията на ГЕРб тук. Българи, до такова падение ли стигнахме? - да сме неспособни да защитим децата си и внуците си от това смъртоносно зло - войната, за която ни готвят така, както подготвиха украинците? Прав е Орбан и за това, че "соросоизирането" не беше нищо друго освен активна подготовка за тази война срещу Русия (всъщност и срещу Европа). Бавно и полека соросоидната отрова проникна в медии, в университетски и културни среди и доведе до пълна атрофия на критическо мислене сред т. нар. "интелектуалци", превърнали се в полезни идиоти също както "политиците" ни (казвам го без извинение, имам достатъчно наблюдения, както ги имат, предполагам, всички в този форум). Няма за тези хора Бог - техните демони са демоните на войната. Тук няма даже кой да поведе Марш за мир. Истински разбиращите опасната ситуация умни хора са изтикани в девета глуха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    01 Юни 2024 20:34ч.

    Кат не искаш ще ги пращаш граничари

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Юни 2024 20:55ч.

    Мръсник. Има Божия заповед не кради. За никовете също се отнася.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юни 2024 11:59ч.

    Моля,моля,не съм мръсник,а най обикновен депесарски трол с алтернативна сексуалност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    01 Юни 2024 20:35ч.

    Всички да излезем да гласуваме против продажниците, които ще ни пратят на война без да се замислят, изпълнявайки нарежданията на посолството! Така ще неутрализираме фалшификациите и ще спасим децата си и България! Време разделно е , нямаме право на грешки, не трябва да допускаме партиите на войната да решават съдбите ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    01 Юни 2024 21:23ч.

    Децата ти са на Запад ма бабо, а руските гинат като мухи на фронта. Трябва да си много зле да не разбереш разликата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Юни 2024 0:16ч.

    Явно ти трябва много време да осъзнаеш, колко си глупав. Много знаеш, дали изобщо е баба, дали има дръжка и дали има деца и внуци, но плещиш глупости наляво и надясно. Ако искаш да спориш, ще се отнасяш уважително към аудиторията. За простащините си има друго време и друго място, но там вече можеш да бъдеш здраво наритан точно заради простотията си. Предполагам, че веднага ще реагираш, щото сте с много нежни души, но хич не ви пука да нагрубявате другите. Ми... каквото почукало, такова се обадило. И вас ще ви нагрубяват, както вие другите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    02 Юни 2024 12:02ч.

    Аз съм Баба Пуси и още няколко никнейма! Иначе исках да кажа,че не руските,я укронацистите мрат като мухи на фронта и моГилизацията тече по план!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    01 Юни 2024 20:44ч.

    Орбан е реален лидер а глобохомо предателската измет в БГ е наведена до краен предел, защото ги е стах да не им вземат нелегалните сметки. Тъпия народ стои в къщи по изборите, тъй като, видите ли, всички били едни и същи и нямало за кого да се гласува, а партии никнат като гъби и избор има по-голям и от супермаркет. Аз пък искам да вкарат войници от БГ във войната, защото на негласуващите тъпунгери трябва да им се натрие в носа. Явно е стигнало до този момент, където без кръв няма да стане! Нека да са наясно, че всеки който гласува за сглобката ИЛИ НЕ ГЛАСУВА ще бъде държан отговорен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    01 Юни 2024 21:01ч.

    Браво за изказването! Подкрепям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Юни 2024 21:18ч.

    Разбирам го много добре това. Ама за кой да гласувам бе брато? Честно, кажи ми и най-вероятно ще те послушам. Щото не виждам никъде и никого от сорта на Орбан. Виждам само хора без топки загрижени за своите бизнес интереси, а не за България. Писах го в съседната одая - даже в онези подли времена които много приличат на сегашните по време на ВСВ е имало български генерал измил с кръвта си честта на армията, а сега генералите са някакво подобие на получатели на грантове от разни НПО-та. Естествено че има изключения като ген. Шивиков и ген. Стоименов, но повечето просто са се навели и толкова. Жалко за петата българска държава. Май ще дърпат шалтера. Ако намерят някъде свестен електротехник. Малко дълго се получи но щото ме боли за моята страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    01 Юни 2024 21:41ч.

    Просто гласувай за който и да е стига да ползва думи като независимост и суверенитет. В момента Костадинов е най-добрия, но ако не ти харесва можеш да гласуваш за ВМРО, Левицата, Величие, Ние Гражданите, ИТН и колко още. Перфектен кандидат няма да намериш, но всичко което не е намагнетизирано е по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Юни 2024 22:37ч.

    Честно казано не ме убеди. От изброените май само Коцето не е бил в колаборация с Баце или Кики. Но аз си имам резерви към него въпреки че два пъти му пуснах бюлетината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Юни 2024 0:19ч.

    "Щото не виждам никъде и никого от сорта на Орбан". Няма и да видиш, като си стоиш вкъщи. Ако скочим и им кажем, какво искаме? Можем ли да накараме поне по-свестните да свършат някаква работа? Какво чакаме? Някой да дойде, да се плесне по челото и да рече "ейй, чета ти мислите, ще направя това и това".... Ми няма да стане, докато няма натиск. Няма откъде да дойдат свестните, трябва да ги направим такива. Ако трябва, и с бой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    01 Юни 2024 20:53ч.

    И Ердо беше голям държавник преди да бие шута на матушката ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    01 Юни 2024 20:59ч.

    Как да кажа? Помнете. Не хранете трола крадец на никове. Плащат му когато някой влиза в диалог с него. Игнорирайте го.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Интереса клати феса"

    01 Юни 2024 21:11ч.

    За Ердо това е националният интерес, а за твоите избраници - личният.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП-е

    02 Юни 2024 6:21ч.

    в този си вариант си още по-голям глупак от оригинала... Очевидно, кражбата на ник-ове ти влияе отрицателно на и без друго примитивното ти съзнание!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юни 2024 12:09ч.

    Няма как,с Копейкин събираме пари да се омъжим в Гърция и давам тройни тролски смени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Унгария с Орбан

    01 Юни 2024 20:53ч.

    Лъч надежда в много тревожни времена. И унижение за нас, българите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днес е Международен ден на детето,

    01 Юни 2024 20:55ч.

    но този ден е белязан с трагизъм - в Газа са убити в резултат на израелските нападения 13 750 деца, а в Донбас в резултат на нападенията на ВСУ са убити 239 деца и 887 са ранени. Политиците да вземат пример от Орбан - нищо няма смисъл, ако не успяваме да защитим децата си от ужаса на войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поклон

    01 Юни 2024 21:08ч.

    доземи на тоя велик човек Виктор Орбан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тъкмо сега му беше мястото и времето тези правдиви думи да прозвучат

    01 Юни 2024 21:27ч.

    Браво на Виктор Орбан, благодарим за тая реч! Виждам бъдеще в унгарския народ, ако продължи да подкрепя този разумен човек. За съжаление ние, българите, нямаме такъв късмет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Влакът на войната няма спирачки и машинистът е полудял

    01 Юни 2024 22:12ч.

    Браво на Орбан, много силна и поучителна реч за състоянието на Европейския съюз с машинистите урсули, борели, мишели и вся осталная ... Днес Орбан изрече всички истини на глас и опасността, която е надвиснала над Европа. Единственият лидер на политическа партия в България, който също директно изрича тези истини на глас, е Костадинов. Вероятно утре в Пловдив една от машинистите на този влак на войната - Урсула, прегърната с Боко, отново ще заклеймява Възраждане и Костадинов, заради тези истини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Където и да стъпи войната, няма спасение, войната те настига, не можеш да я избегнеш, не можеш да се скриеш от нея. Единственият антидот на войната е мирът.

    01 Юни 2024 22:58ч.

    Кои искат войната в България: 1. ГЕРБ=ГРОБ. 2. ПП_ДБ = шарлатаните, лъжците, плазмодиите, измамниците. 3. ДПС = намагнитен шопар. ТРИ ПАРТИИ НА СЛОБКАТА ИСКАТ ВОЙНА В ПОЛЗА НА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ. Време е да се събудим! Предстои кошмар наяве.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе къде са

    01 Юни 2024 23:59ч.

    Корнелата, Зеления Чорап, Копейката, Полковника, Гела, Дългия Шут.... Само питам? Виждате ли разликата!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как къде

    02 Юни 2024 0:01ч.

    Във Фейса, по седянки, по телевизии и you tybe... Събират електорални глупаци да ги пратят на хранилката. Толкоз! Вие купувайте йод и вазелин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руска шлюха

    02 Юни 2024 7:17ч.

    Е, не така де. 😀😃😄😁

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    02 Юни 2024 12:22ч.

    Аз отговарям на тези никнеймс,кажете ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 9 юни

    02 Юни 2024 5:27ч.

    На 9-ти юни ще бъде българският поход за мир, нека повече българи да се включат. И браво на унгарците!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    02 Юни 2024 9:50ч.

    На 9 юни Копейкин ще надуе Кавала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    02 Юни 2024 12:23ч.

    Аххх,ти,палаво кметче...нямаш търпение да се омъжим,нали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    02 Юни 2024 6:27ч.

    Браво!👏 Огромен респект към президента на Унгария 👍

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак да кажа

    02 Юни 2024 7:19ч.

    Това не е война , а СВО. Ако не вервате, питайте др. Путя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздрави за

    02 Юни 2024 8:44ч.

    ОРБАН,поздрави за здравомислеща Унгария!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    02 Юни 2024 8:59ч.

    Костадинов е моят български Орбан ! На 9 всички да гласуваме за партии на мира и разума!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълтохубавец

    02 Юни 2024 9:48ч.

    Абе оня с ника Еврокомисар...колко пъти ти казах че те засякохме по ай пи то? Разбрахме какъв си бе, дебелак, разбрахме и откъде ги пускаш тия тролинги освен от дома си ..Жалко комплексирано човече, както и повечето Прокопи тролчета..Простотита им и самовнушенията им базирани на откъслечно образовани ражда такъв душевен урод като тоя. Пфу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    02 Юни 2024 12:25ч.

    Остави мъжа ми на мира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • охранен, мазен орбанист

    02 Юни 2024 14:21ч.

    Унгария през 2022г стана първа в ЕС по корупция (измести БГ от първото место) и втора по бедност в ЕС след БГ https://www.dw.com/bg/najkorumpiranata-strana-v-es-ungaria-pri-orban/a-65431109

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mixx

    03 Юни 2024 13:46ч.

    До @охранен, мазен орбанист Браво, намерил си прекрасен извор на обективна информация... Защо не цитира и Свободна Европа, Политико и Ню Йорк Таймс, за да е пълна картинката? Я ми кажи, след като е толкова бедна тази страна и има огромна корупция, защо вече 4-ти път гласуват унгарците за Орбан с огромно мнозинство? Може би са глупав народ? Или са мазохисти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • охранен, мазен орбанист

    02 Юни 2024 14:26ч.

    когато унгарците протестираха срещу Орбан, прочетохте ли за митинга им в Будапеща? Не, защото за такива новини не плащат на "проевропееца"Дачков https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/desetki-hilyadi-protestiraha-sreshtu-orban-budapeshta

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mixx

    03 Юни 2024 15:42ч.

    До @охранен, мазен орбанист Да, от време на време има протести против Орбан, но това е в реда на нещата. Интересното обаче в тия протести, че са организирани - като изключим платените клакьори и провокатори, другата част са напушени студенти, които отиват защото си мислят, че за тях просто е задължително да протестират срещу статуквото (без значение какво е то), лумпен-пролетариата, който винаги е гласувал за комунистите, петата колона (така наречената интелигенция (определяща се като такава на основание различния си произход), която мрази всичко унгарско и оттам най-много Орбан, и тълпи от хора, които не ги интересува защо са там, важното е да е против Орбан, защото това са чули от медиите. Както е известно, ако протестът е срещу нещо или някой, той привлича много повече участници, отколкото ако е шествие или митинг, в подкрепа на някой, който даже упрявлява от 15 години. Да направим една проста сметка - на протестът срещу Орбан е имало 10-20 000 души, а сега в събота (01.06) имаше на Шествието за мир според последните новини около 8-900 000 души, които излезнаха, за да подкрепят политиката на Орбан, правителството и лично него. Оттук всеки може да разбере каква е подкрепата на Орбан и политиката му в обществото и защо го избират вече 4 пъти. Ако някой има щастието да отиде на подобно събитие в Унгария, ще види какви хора има там - от 3 годишни деца ( на раменете на родителите си), до 90 годишни старци, които идват с придружители, защото едва ходят, но държат да са там и да чуят лично Орбан и плачат, като го случат. Орбан е явление, което от българска перспектива е трудно разбираемо, за съжаление. Колкото за протестите срещу него - тях винаги ще ги има, няма нужда да пиша тук кой ги спонсорира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи