Олексий Арестович подава оставка заради коментара си за ракетния удар в Днепропетровск

Олексий Арестович подава оставка заради коментара си за ракетния удар в Днепропетровск

Украинският президентски съветник Олексий Арестович подаде оставка днес, след като негов коментар за руския ракетен удар в град Днепър предизвика публично възмущение, предаде Ройтерс.

Арестович обяви оставката си във Фейсбук. Преди това той публично се извини в изявление в Телеграм и оттегли коментара си, в който намекна, че руската ракета, улучила жилищна сграда в Днепър и убила най-малко 41 човека, е била свалена от Украйна.

„Написах писмо за оставка. Искам да дам пример за цивилизовано поведение: фундаментална грешка, значи оставка“, написа той на страницата си във Фуйсбук, съобщава ТАСС.

Вечерта на 14 януари Арестович заяви, че част от къщата в Днепропетровск се е срутила поради падането на ракета, свалена от украинската ПВО. След това той беше остро критикуван от украинската общественост. На 16 януари депутатът от Върховната рада Алексей Гончаренко обяви началото на събирането на подписи за уволнението на Арестович и го обвини в държавна измяна заради думите му за причината за срутването на част от къщата в Днепропетровск

Според украинските военновъздушни сили сградата е била поразена от ракета Х-22, срещу която Украйна няма средства за противодействие.

"Поднасям искрените си извинения на жертвите и техните роднини, жителите на Днепър и всеки, който е бил дълбоко наранен от моята прибързана, погрешна версия за причината за руския ракетен удар по жилищна сграда", заяви Арестович.

Източник: БТА, ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • malart

    17 Яну 2023 12:25ч.

    За казване на истината се полагат наказания. За лъжите награди

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слепи, еднооки, глухи

    17 Яну 2023 12:47ч.

    Само такива може искрено да вярват на украинската пропаганда. Нашите "праведни" евроатлантически медии са точно такива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдбата на лъжеца

    17 Яну 2023 12:26ч.

    Веднъж да каже истината и му взимат главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по-скоро - мишките първи напускат потъващия кораб

    17 Яну 2023 13:10ч.

    Точно този лъжец, с формално военно образование, на когото семейството не е (все още?) в Израел, който продължи да насъсква украинците срещу Русия от 2019 до сега, и според когото разрушаването на Украйна е цената която те, украинците, трябва да заплатят за членството си в НАТО!!! Понеже щяло да им донесе независимост!!! Да му има човек целите! https://www.bitchute.com/video/aXQxhssWvBrr/ В Нета е пълно с документални кадри, в които преподава уроци по манипулиране и лъжи... Сам казваше "Ние трябва да продължим да лъжем, защото ако истината се разбере - с нас е свършено!" И веднаж каза истината, точно за да има повод да си подаде оставката и да се измъкне от мелето, за което сам той активно работИ... Няма що, много цивилизовано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еуфория

    17 Яну 2023 13:43ч.

    Свърши кариерата на тоя фукльо, започнал като руски псевдоезотерик и продължил ксто вманиачен Макиавели. Очаквайте го в Израел на концерта на Галкин и прабаба Пугачова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ааа, и друг път е казвал истината:

    17 Яну 2023 14:27ч.

    Ето тук се възхищава на тактиката на главорезите от ИДИЛ, които са му пример за подражание: https://twitter.com/Angelo4justice3/status/1513190565843640323

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав сте!

    17 Яну 2023 14:52ч.

    Усети се навреме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    17 Яну 2023 12:29ч.

    Може да подава оставка и заради признанието му от тези дни, че говори с децата си на руски език.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е в царството на лъжата - евроатлантизма

    17 Яну 2023 12:30ч.

    Неволно изтърваната истина става фатална за кариерата ти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Територия 404

    17 Яну 2023 12:32ч.

    Оруел: Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-лъжата печели

    17 Яну 2023 12:34ч.

    Информационата война.Но тук има нещо друго.Плъховете напускат потъващия кораб.Той А. си просеше уволнение.Преди дни призна че говори с децата си на руски???Има над 10 000езика по света.Който и да бе казал все тая.А той руски та руски.Чак толкова не е изпращял.Или ще сготвят Зеленски или след 3м руснаците ще отбележат 9.05. в Киев.Герасимов е на пангара все пак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    17 Яну 2023 12:47ч.

    Арестович е впечатляващ интелект и ако трябва да бъда честен ми е много интересен, в същността си представлява някаква източна версия на Джордан Питърсън, но значително по интелигентен и адекватен от канадският му колега- психолог! Това ме кара да мисля, че Желев, по горе е прав за тактично "изтегляне" от центъра на случващото се, поради комплексни съображения и промяна на обстановката! П.П В България нямаме такъв идеен и мисловен играч като Арестович, а би бил от полза, тука нивото е професора Иво с неговите големи проценти...дебили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    17 Яну 2023 12:48ч.

    за сметка на това имаме класни дебели...ти например. Арестович е един помияр, който си заслужава вдичко, което ще му се случи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мадона

    17 Яну 2023 15:30ч.

    много вярно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    17 Яну 2023 15:58ч.

    Ще си позволя да не се съглася с тебе. Не съм дебел, а съм ДЕБИЛ и се гордея с това, че съм ДЕБИЛ. Родил съм се такъв и ще остана до последния си дъх истински ДЕБИЛ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Виктор 17 Яну 2023 12:47ч.

    17 Яну 2023 16:59ч.

    Викторе, Люся е гей. Гледам май и ти си с обратна резба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    17 Яну 2023 20:59ч.

    Едва ли някой се съмнява в думите ти - когато се родиш дебил, най-много да станеше идиот, евентуално само имбецил ако съдбата е благосклонна към теб. Срещал съм и добронамерене кретени, но ти викторчо си изявена противоположност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    17 Яну 2023 12:52ч.

    Но руската реакция е невероятна в социалните мрежи, "Ну Люсенка, молодец", огромна виртуална мечешка прегръдка, направо съкрушителна! Това се казва хумор по руски, дето всеки момент може да си загубиш главата... и е на тема невероятна трагедия и смърт на много невинни хора! Бог да ги прости

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти нидей рива на чужди гробища с тез крокодилски сълзи, лицемерино

    17 Яну 2023 16:26ч.

    Я кажи, задължително ли е да си лицемерен нагаждач, за да почувстваш като свои "евроатлантическите ценности"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

    17 Яну 2023 22:23ч.

    Козяк, козяк, незачет! Опорките днес отново много нефелни, бе! Не може ли нещо по-друго! А, и викторчо, мамин-сладък, днес козяшки лебец нема да има за тебе, джендърче! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    18 Яну 2023 7:55ч.

    Няма ли спреш с простотиите, или друго не ти се удава? Явно това става с "доклатените". Без значение от кого. А Викторчо все още не е, за нечие съжаление...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    17 Яну 2023 12:53ч.

    Да слезеш навреме от потърващия кораб е признак на интелект. Дали ще го мобилизират, това е големият въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    17 Яну 2023 16:50ч.

    значи плъховете са по-ивнтелигентни от моряците...да не говорим за капитана, който потъва с кораба...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Арестович не само се изтърва да каже истината...

    17 Яну 2023 12:58ч.

    Ами на всичко отгоре това го има на видео в Telegram ! От камера от няколко стотин метра се виждат два последователни взрива ! Един право върху панелката, и един до нея ! Бездарно и античовешко действие на украинската ПВО, да сваля ракети над жилищни райони ! Вече съм убеден че го правят умишлено, и ако има жертви сред собственото население - да кажат че руснаците са го направили ! И така крещят от два дни, с цялата си невероятна наглост обвиняват руските ВКС , че са изстреляли ракета Х 22 по ... жилищната сграда ! Били целили нея ! Болни мозъци. Гьобелси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    17 Яну 2023 20:35ч.

    Украинскта ПВО няма с какво да сваля такива крилати ракети тип Х-22. Освен това при изстрелването от такова разстояние (от района на Курск) се постига грешка със стотици метра при тегло на бойната глава Х-22 около 950 кг и максимален обхват до 600 км.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • слушате укро-пропаганда...

    17 Яну 2023 22:43ч.

    Ама нямате пипе, нито военно-техническа грамотност, за да разберете кое е пропаганда, и кое е истина. ВСЯКА ракета може да бъде свалена, едни се свалят по-трудно (по-бързите, хиперзвуковите), балистичните , други по-лесно - КРИЛАТИТЕ , дозвуковите... Х 22 също може да бъде свалена. Дори ВСУ от февруари до сега 3 пъти ( три пъти !!!) съобщава за такива прехвати. Този очевидно е четвърти път, но сега поради случката - отричат да са го направили ! Даже нагло твърдят че нямало как да го направят... има. Тази ракета още при пуска й над руска територия, се засича от американските системи за наблюдение. Сателити , стратегически дронове "Предейтър", летящи близо до Крим , АУАКС и други ! Данните за пуска се предават моментално, в реално време на ВСУ. Посочват им мястото на пуска, носителя , с увереност каква ракета е пусната, траектория , азимути , вероятни цели... ВСУ имат време за реакция, макар Х 22 да е бърза ракета ! Така че могат да я прехванат, лъжат !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кармата е бумеранг

    17 Яну 2023 13:02ч.

    В крайна сметка всеки получава това, което заслужава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    17 Яну 2023 13:12ч.

    Прекратяване на съб Никак не ми жал за този украински пендел, мазен, долен и двуличен перверзник, НО ето какво се случва с тези, които по случайност са изказали истини на глас... И това не е мода само в "демократична" Усрайна, но е вече запазена марка и на целия колективен западащ Запад, смело воден към упадъка си от краварите във вашингтонската бяла къщурка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    17 Яну 2023 13:17ч.

    Тя и Меркел така се "изтърва" за Минските споразумения, но нямаше от какво да я уволнят... Франсоа Оланд също. А акушерката Фон Дер ЛайНен също "сгафи", обявявайки украинските жертви, но ѝ се разминава за момента, защото иначе е полезна хиена. Но и нейният ред се задава, предвид далаверата ѝ с американските ваксини... Така, един по един ще окапят, като круши, а след края на войната вече ще са изгнили...;-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • престъпва забраната

    17 Яну 2023 13:19ч.

    Оставката му е невалидна, защото се оказа написана на руски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    17 Яну 2023 13:24ч.

    И не му беше позволено да каже истината докрай, щото изведнъж спря токът, също както при френската репортерка, когато разказваше за Буча. Прогресираща какво, демокрация или манипулация, или нещо друго?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Англоезическа оруеловска антиутопия, това е

    17 Яну 2023 16:29ч.

    Древния враг на човечеството днес говори английски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    17 Яну 2023 13:40ч.

    Не мога да повярвам, че говорещата глава Арестович подава оставка заради тази лъжа. Той е изговорил безброй лъжи! Друга е причината, както се казва “плъховете първи напускат потъващия кораб“!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кое е лъжа? Че укропитеците правят всичко възможно, за да има колкото може повече жертви сред мирното населенше и от двете страни на фронта?

    17 Яну 2023 16:31ч.

    За жалост, това е самата истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    17 Яну 2023 13:47ч.

    Арестувайте Арестович! Самото му име зове за това!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, те всичките фашаги

    17 Яну 2023 17:23ч.

    са с такива извратени имена: Арестович, Подляк...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Люся Украинка

    17 Яну 2023 13:59ч.

    Има майдан умната мома да се върне отново в порнобизнеса... ако не я арестуват преди това от хунтата де...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Яну 2023 14:14ч.

    Вовремя сбежать это не сбежать, это предвидеть

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Потникът от Киев

    17 Яну 2023 14:25ч.

    Е, как да го оставя ? Ми току виж, признал си и за Буча !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    17 Яну 2023 19:00ч.

    Да.Именно. п.с. А зеления с белото го чака същата съдба. Прекалено много знае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На какъв език

    17 Яну 2023 14:28ч.

    е написал оставката ? На руски ли, хем той да може да я напише, хем Зеленски да може да разбере ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Игрите на дявола

    17 Яну 2023 14:36ч.

    Евразийското движение е основано от Ал. Дугин през 2003 г. Като негов ръководител той установява многобройни международни контакти, включително през 2005 г. (след оранжевата революция) с украйнската партия "Братство", ръководена от Корчинский и ... Арестович. Партия Братство се включва в международното евразийско движение, което има за една от водещи цели "колективна борба на Евразия срещу Атлантика". Корчинский дори влиза във Висшия съвет на Евразийското движение. Към този момент Арестович е 30 годишен. В нета още се пазят материали на съвместни партийни и медийни евразийски изяви, с дейно участие на Арестович, вкл. като организатор, по президиуми, на трибуни и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вброски от Киевското ЦИПСО

    17 Яну 2023 16:32ч.

    Я се разкарай. Иди при ненормалните в Дневник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • укротерорът, под ръководството на английските тайни служби

    17 Яну 2023 16:47ч.

    Затова ли взривихте дъщеря му, малоумнико?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нито дума на съчуствие

    17 Яну 2023 15:10ч.

    към жертвите на ракетата от коментиращите тук.Тъжно и тягостно.Братски народи-А???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    17 Яну 2023 15:47ч.

    в момента "съчувстваме" на Арестович, бе дебил...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да...

    17 Яну 2023 15:55ч.

    няма думи на съчувствие, но няма и злорадство, обичайно за коментарите в украинските форуми при всяка злополука в Русия с мирни жертви, далеч преди 24 февруари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв братски народ бе? Няма украински народ и никога не е съществувало такова нещо.

    17 Яну 2023 16:35ч.

    Езика им е измислен, историята изфантазирана. Досущ като шматките от БЮРМания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към 16:35ч. опять двойка, прочети историята преди да пишеш глупости

    17 Яну 2023 20:53ч.

    Ако не си функционално неграмотен, ще разбереш кога се е появил украинския народ, украинската нация и Украйна, на какъв език се е говорило в Киевска Рус, дали е вярно, че когато Киев е попаднала под влияние на Запада, Полша, Литва всичко се е влошило, защо Путин е с мисъл от Средновековието, била ли е Украйна руска колония, за Хмелницки, Мазепа, нацист ли е Бандера, хвърлен в нацистки затвор, дали съвременна Украйна е създадена от Ленин, защо гладоморът 1932 г. не е, но гладоморът 1933 г. е геноцид над украинския народ, колко незначителнно е влиянието на националистите над украинския народ и др. базови въпроси, фалшифицирани и манипулирани от средновековната рашистката пропаганда. ---> https://meduza.io/feature/2022/11/28/kogda-poyavilsya-ukrainskiy-narod-byla-li-ukraina-rossiyskoy-koloniey-chto-ukraintsy-dumayut-o-bandere

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    17 Яну 2023 16:57ч.

    този веднъж каза истината, па го изгониха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    17 Яну 2023 17:27ч.

    Пример за цивилизовано поведение? Как може дивак и варварин да говори за цивилизовано поведение? Защото "В България диваци и варвари са само фашистите!", едва ли в украйна е по-различно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    17 Яну 2023 17:33ч.

    Усетил се е навреме накъде духа вятъра. С поставянето на Герасимов начело на фронта войната става такава както е писано в учебниците. Суровикин с разрушаването на енергетиката подготви терена за истинската война която вероятно до седмица ще е реалност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това е така

    17 Яну 2023 17:43ч.

    Нагличаните повличат крак с предоставянето на хунтата на танкове "Челинджър", хеликоптери "Апач" и стари изтребители "Торнадо". Има си хас англичанин да не започне световна война, нека не забравяме сакралната дата 3 септември 1939!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е партенка

    17 Яну 2023 19:16ч.

    Наш источник в ОП рассказал, что технологи Офиса Президента решили создавать из Арестовича контролируемую оппозицию и удобного спарринг партнера для Зеленского в президентской кампании. Вчера было принято решение об уходе из Офиса Президента Арестовича, чтобы он мог расширить свой функционал и подсвечивать согласованный негатив против чиновников/политиков/военных, для создания полноценной политической силы, которая не ассоциируется с Банковой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Снайперски изстрел на украинската ПВО

    17 Яну 2023 19:16ч.

    Украинската зенитна ракета не само порази жилищна сграда в Днепропетровск, но и свали Арестович. https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3551154/3551154_900.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Яну 2023 20:03ч.

    Тем временем, Радата на хохлите приема изключително важен закон: ""Зайца серого запретят называть "зайцем русаком" "- Верховная Рада Украины

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sion

    17 Яну 2023 20:18ч.

    И Урсулата да пише оставка..Кво се ослушва?! Да я подава пред Зеленски.. Или може би пред Пфайфър..Бе пред който е настоящият работодател.. .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въоръжените сили на Украйна не разполагат с оръжия, способни да свалят такъв тип крилати ракети Х-22

    17 Яну 2023 20:28ч.

    На 14 януари 2023 г. над територията на Украйна бяха изстреляни пет крилати ракети Х-22 от пет далечни бомбардировача Ту-22м3 на руските ВВС. Пусковете са извършени от района на Курск и от водите на Азовско море. Една от ракетите Х-22, изстреляна от района на Курск около 15 часа. 30 мин на 14 януари 2023 г. се удари във висока сграда в град Днепър (на ул. Набережна победа). Приблизителното местоположение на изстрелването, надморската височина и скоростта на полета бяха засечени с радарни средства. Няма съмнение, че това е ракетата Х-22. ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА УКРАЙНА НЕ РАЗПОЛАГАТ С ОРЪЖИЯ, СПОСОБНИ ДА СВАЛЯТ ТАКЪВ ТИП РАКЕТИ. От началото на военната агресия на Русия на територията на Украйна са изстреляни над 210 ракети от този тип. НИТО ЕДНА ОТ ИЗСТРЕЛЯНИТЕ ПО УКРАЙНА 210 КРИЛАТИ РАКЕТИ ОТ ТОЗИ ТИП НЕ Е СВАЛЕНА СЪС СРЕДСТВАТА НА ПРИТИВОВЪЗДУШНАТА ОТБРАНА НА УКРАЙНА. Теглото на бойната глава Х-22 е около 950 кг. Максималният обхват е до 600 км. КОАГТО СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ГОЛЕМИ РАЗСТОЯНИЯ, ОТКЛОНЕНИЕТО ОТ ЦЕЛТА МОЖЕ ДА БЪДЕ СТОТИЦИ МЕТРА. Само зенитно-ракетни системи, които в бъдеще може да бъдат предоставени на Украйна от западни партньори (става дума за системи като PATRIOT PAC-3 или SAMP-T), са способни да прехващат тези въздушни цели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    17 Яну 2023 20:54ч.

    Сега очаквам и украинската общественост да подаде оставка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щя бяга

    17 Яну 2023 21:43ч.

    Тоя ....................................., каквото и да се каже за него, ще е малко, търси варианти да офейка. дано му теглят куршума!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • подава оставка дръжки!

    17 Яну 2023 21:49ч.

    Утре го издигат на по-висок пост! Това руснаците вярват на всяка лъжа! Толкова ли са наивни? Няма да оцелеят дълго с ная нагласа! Пред очите им сурнаха с едно движение “единний могучий советский союз” и на нищо не се научиха! Уморих се от акъла им!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Яну 2023 22:09ч.

    Ся, съдбата на Люся не е интересна. Впрочем, както писа един колега по-горе, той не е толкова елементарен. Хич даже. По-интересен е поводът. Истината им е толкова важна, че я крият дълбоко, и се налага да лъжат заради нея. И тва е нон-стоп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Яну 2023 22:04ч.

    Умом хохлов нам не понять - пока не выпито ноль пять(0.5). А если выпито 0.5, то дело кажется не хитрым... Попытка глубже понимать, уже попахивает Литром...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    17 Яну 2023 22:37ч.

    Освободили са го, не са го хвърлили от 6 тия етаж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Яну 2023 22:56ч.

    Засега. Те така освободиха и един преговарящ с Медински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХероМустафан

    17 Яну 2023 23:29ч.

    Самозастрелват се. Смъртоносната инжекция ни е скъпа и отнема доста време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    18 Яну 2023 8:21ч.

    Сега колкото и да говориш обратното, колкото и да обясняваш кой изстрелял ракетата, откъде, каква е ила.....никой няма да го запомни. Помни се единствено казаното първия път, непосредствено след събитието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pulsix Box

    26 Фев 2023 13:42ч.

    Полезна публикация! Напълно съм съгласен с автора. Прочетете още по темата на https://novini247.com/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи