"Ню Йорк пост": Байдън се спъна два пъти при качване по стъпалата към сцена във Филаделфия

"Ню Йорк пост": Байдън се спъна два пъти при качване по стъпалата към сцена във Филаделфия

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна два пъти вчера,  докато се изкачваше по стъпалата към сцената във Филаделфия, преди да каже на публиката си, че терористите от "Ал Кайда" изглеждат "неопетнени" в сравнение с тези от "злото" движение Хамас, съобщи "Ню Йорк пост"".

Първоначално 80-годишният президент се спъна, когато започна да изкачва малкото на брой стъпала към сцената, а след това залитна напред, при което имаше опасност напълно да загуби равновесие, което напомни за инцидента с него по-рано тази година по време на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили.

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън той театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната и да даде неочаквана оценка на глобалната терористична мрежа, извършила атентатите от 11 септември 2001 г., при които загинаха 2977 души в САЩ.

"Тези момчета карат "Ал Кайда" да изглежда неопетнена. Те са чисто зло", каза Байдън, имайки предвид палестинската джихадистка организация, която управлява ивицата Газа. "Както казах от самото начало, не се заблуждавайте,  Съединените щати стоят на страната на Израел".

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Два пъти спъване.

    14 Окт 2023 8:16ч.

    На добро ще е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    14 Окт 2023 8:39ч.

    Ха да падне, 'ма не иска! И мож' да умре 'ма не иска...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    14 Окт 2023 8:46ч.

    это путин виноват. никаква милост нема към стария човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йоан

    14 Окт 2023 9:01ч.

    Проявете разбиране към Божия човек. Все пак има ядрено куфарче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Божиите люде нямат ядрени куфарчета.

    14 Окт 2023 9:08ч.

    Този е от другото стадо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имат.

    14 Окт 2023 9:09ч.

    Путин има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Окт 2023 9:16ч.

    Пак дава нишан, че са го напънали, и казва това, което не мисли

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ала бала

    14 Окт 2023 9:21ч.

    Ама кога българските национални кретени,ще поставят израелското знаме да се вее до украинското знаме пред столичната община в София. Това ще е знак ,че и ние сме на страната на Израел срещу терористите ? А Пеевски и другите артисти , кога ще ни измислят нова конституция ,кога ще си закрием енергетиката , а тоя Нефтохим до кога ще работи с руски нефт , ами тая корупция с тия газопроводи до кога ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дийп фейк

    14 Окт 2023 9:27ч.

    Оригиналният Байдън отдавна е в отвъдното. Казват от 2019... Това което ни представят за "Байдън" е добре развита технология. Всички индиректни изяви на "президента" са дийп-фейк, в който американците имат стари традиции, а сега и невероятни софтуерни възможности... Комедията започва, когато трябва да се представи "президента" пред жива публика. Тогава разбира се, се включват двойници /също както с т.н."Путин"/ . Двойниците умишлено го играят дементни Алцхаймери, спъват се, ръкуват се с призраци, заспиват, говорят несвързано... правят театър. С този театър първо прикриват НЕзнанието на истински факти и случки от кариерата на истинския Байдън. Избягват журналистически въпроси, прави се на "улав"... Второ, печели съжалението на наивната част от публиката. Имаме пълно управление на Дийп Стейт, Щатите се управляват от неизвестно Задкулисие. Президентът е бутафория... За съжаление положението в Русия е същото. Има безброй писано по темата за двойниците на Путин. За Китай не е ясно, но там йерархията е друга и вероятно Глобалното Задкулисие директно си действа чрез Си /цифровия концлагер, социалния рейтинг/ , няма нужда от двойници... Другарки и другари, дами и господа, лашате сперанца! Световната власт е у НЕхора, управляват ни НЕхора. Възловите "политици" не са това което изглеждат, защото се държат неадекватно на човешки същества.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неадекватните "политици"

    14 Окт 2023 9:43ч.

    Какво е политиката, какви са мотивите да станеш политик ? Този въпрос е възлов, за да си отговорим на въпроса - КОЙ ни управлява днес ? Политикът преследва две цели - ВЛАСТ и ПАРИ . Двете са тясно свързани като приоритетът е ВЛАСТ , имаш ли ВЛАСТТА - правенето на пари е функция. Тези които първо правят парите /пример ТРЪМП !/ неизбежно се изкушават да влезнат в Политиката. Така консолидират богатството си. Какво иска Политикът с ВЛАСТ - иска СТАБИЛНОСТ за властта си. Иска в един или друг аспект преуспяване за страната си, или поне за основните класи на страната си , защото преуспяващата държава гарантира стабилност на властта ! Стабилнос = дълга власт= много пари за политика ! Политикът цели също и СЛАВА - това е опаковката на успешната му власт /дори по същество да не е успешна/ , за тази цел има медии. Какво наблюдаваме от 2020 насам ? Цялата тази парадигма ВЛАСТ-ПАРИ-СЛАВА на политиците е тотално разбита, разрушена, те се държат сякаш наобратно на нормалното ! Властта е ерозирана и под нея стърчи зловеща бутафория. Парите стават волатилни, икономиките потъват, бизнесът умира, жизненият стандарт рухва, средните класи се стопяват. Всичко това - сравнено с преди 2020. Славата ? Политиците днес се държат сякаш да бъдат мразени колкото се може повече от населението. Управляващите брутално плюят в лицата на управляваните. Това убеждава че има някаква СИЛА , над политиците, супериорна сила, която е поела управлението на Света на "ръчно". Знаците които обикновените хора получават от тази СИЛА през т.н. "политици" са знаци от НЕХОРА . Хората са поети на ръчно управление от НЕХОРА през ръцете на напълно подвластните им "политици". Това показва закриването на "демокрацията" , това показва рушенето на икономиките, това показват темелите на Адженда 2030 - пандемизъм, зелен фашизъм, джендер идеология - всички водещи до ДЕПОПУЛАЦИЯ на хората. Няма нормален политик , преследващ ВЛАСТ-ПАРИ-СЛАВА , който да иска да си изтребва населението. Но точно това виждаме след 2020 да се случва. В голяма беда сме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    14 Окт 2023 10:20ч.

    Тоа достополепен мужик да цуне Члена Путинов. Многократно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колко трябва да си тъп за да изревеш, "България е НАТО и НАТО е България "

    14 Окт 2023 10:27ч.

    Колко трябва да си прост и отъпен за да те излъжат татко Петко и Кирчо и Асенчо и да възкликнеш ,"Ех ,ако имаше повече като Кирил и Асен и България щеше да се оправи" ?! Колко ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че това новина ли е?

    14 Окт 2023 10:36ч.

    Новина е, ако мине по някоя стълба без да се спъне. Оставете го склерито, от него нищо не зависи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    14 Окт 2023 10:40ч.

    Преди два месеца качи една стълба с пет стъпала и се спъна само в последното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи