Ново нападение над клуба „Цар Борис III” в Охрид

Ново нападение над клуба „Цар Борис III” в Охрид

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Изпочупени са прозорците на помещението, където се помещава клубът на Гражданско сдружение "Цар Борис III" в  Охрид, съобщиха за БТА от сдружението. Нападението е станало между 1 и 2 часа след полунощ, прозорците вероятно са били замеряни с камъни. Полицията е направила оглед на място. 

За втори път клубът на сдружението „Цар Борис Трети” в Охрид е обект на агресия. Малко след официалното му откриване табелата беше счупена със земеделски инструмент, докато вътре е имало хора. Извършителят, 47-годишен жител на Охрид, сам призна в полицията, че е извършил деянието.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

 • тралала

  21 Ное 2022 15:16ч.

  Сигурно е било хлапето от филма на Чарли Чаплин, защото нашите братя няма как да са го сторили, те толкова ни обичат, че чак ги боли корема. Няма да е зле да се отърват от комплексите и да погледнат малко отвисоко на нещата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Славин

  21 Ное 2022 19:01ч.

  Нашите плужаци от парламента да се изметат и на тяхно място да изберем политици, които да създадат условия страната да се загомне икономически, та средната заплата да стане 6-7 хиляди лева и македоннският проблем да се реши. Ще припкат насам макетата, както и за каквото сега припкат към Западна Европа. Иначе с гол патриотизъм между бедни не става. Икономикатааа…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  21 Ное 2022 23:30ч.

  Македония е душегубката на Бълария!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи