Нова партида секретни документи е открита в гаража на Байдън

Нова партида секретни документи е открита в гаража на Байдън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Новата партида документи с гриф "секретно" са открити в гаража на американския президент Джо Байдън в неговия дом в Уилмингтън, Делауеър, съобщава международните агенции. Документите са предадени на министерството на правосъдието, Байдън потвърди, че юристите са открили "не добре защитени секретни документи" в неговия дом.

Документите са от времето, когато Байдън беше вицепрезидент на Барак Обама. 

Това е втората партида класифицирани книжа на Байдън, която бе открита в последните дни. Първата бе намерена в бивш офис на Байдън във Вашингтон преди два дни. Президентът заяви, че бил изненадан. След като бе открита първата партида класифицирани книжа, адвокатите на Байдън заявиха, че Националният архив на САЩ е уведомен за случая, а документите са му били предадени.

Във вторник Байдън заяви, че той и екипът оказват пълно съдействие на проверката по случая, която се извършва от Архива и министерството на правосъдието.

Републиканците настояват за разследване, както демократите разследват Тръмп за укриване на секретни документи в резиденцията му във Флорида. 

 

Източник: segabg.com

 

 

 

Коментари

  • Моите имена

    12 Яну 2023 18:59ч.

    Да проверят ролката хартия в тоалетната на Байдън! Да не се окаже изписана секретно....и двустранно.. Това вече американците няма да му простят - да си бърше....със.... Иначе другото - голяма работа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи в гаража му!

    12 Яну 2023 19:19ч.

    Що за сказки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    12 Яну 2023 19:21ч.

    Защо днес никой от големите западни "победители" във ВСВ, не си спомня за скоростната офанзива на маршал Жуков и Конев на Висла и Одер, днес, преди много години ?! Ама тогава американци, англичани и канадци, Хитлер за втори път яко ги е заклещил в Ардените и молят Сталин да спре офанзивата, сакън да влязат дружно в Берлин. Ако тогава Сталин не беше им уйдисал, докъде ли щеше да се простира Източния блок? Но има време и това да се види за 100-годишншната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде стига градски легенди

    12 Яну 2023 20:05ч.

    Четете повече история ,вместо да бабаните щампи, и то тъпи щампи. Влизането в Берлин няма нищо опщо с Арденската офанзива на Германците. То е предварително договорено между Тримата Големи, и даже когато американците през март-април 1945 стремително напредват към Берлин, много по-леко от ЧА, Айзенхауер изпълнява заповедта Свише и спира настъплението по договераната линия на Елба и по юг. НЯМА НАДПРЕВАРА за БЕРЛИН ! Всичко е строго разпределено. Дори в самата ЧА е предвидено само Първи Белоруски и Жуков да се окичат със славата. Когато Конев стига до южните предградия на Берлин, лично Сталин нарежда да спре. Войниците на 1-ви украински са били в ярост от тази заповед... Операцията в Ардените е последната малоумщина на Хитлер, абсолютно обречена на провал офанзива поради куп причини. Недостатъчно бронетехника, липса на логистика, липса на гориво, никаква въздушна подкрепа от Луфтвафе, което по това време е жалки останки от миналото величие. Американците спират без проблеми Модел , и дори да не беше съветското "рамо" с изпреварващото начало на Висло-Одерската, немците пак нищо нямаше да постигнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грух

    13 Яну 2023 3:29ч.

    Баце,иди се образовай малко ,а не ми губи времето да ти чета простотиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    12 Яну 2023 19:27ч.

    Единственото нещо, от което се опасявам е да не го отстранят от длъжност с импийчмънт. Все пак той запазва някакъв що-годе баланс на САЩ и НАТО в конфликта с Русия. Назначат ли Камилата, ми се струва, че ще има директна война НАТО-Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БТК

    12 Яну 2023 20:08ч.

    Нито Джо, нито Камила , решават и най-малкото нещо. Те са НИКОИ , имена от телефонен указател. Не се филмирайте с ТСВ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йоан М.

    12 Яну 2023 19:50ч.

    Абе, няма ли най-после хората да разберат, че старецът е бил дементен, когото е бил доста по млад. То затова синагогата си го е избрала. Хем да му диктуват, хем да не помни, а само да подписва. Блинкен стои на рулетката и командва парада. Хазария трябва да се прочисти, седем милиона вече се изселиха в Западна Европа и Русия, но още остават, та касапницата трябва да продължи. Като я изчистят ще стане “Земя без хора, за хора без земя”. Сещате се, нали? А в близкия изток ще става горещо и хората си мислят напред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ахахх

    12 Яну 2023 22:16ч.

    Незабавно изгонване на сащническия посланик от България и късане на всякаква дипломация със сатанистите от сащ! Да изгоним сащ от България! джо бидон е позор за човечеството! джо бидон трябва да е НЕГЪР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sion

    12 Яну 2023 23:33ч.

    Бе той забрави коя е жена му, вие за някакви документи...:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи