Нинова вика Борисов на изслушване за Държавния резерв

Нинова вика Борисов на изслушване за Държавния резерв
"Внесох искане утре Бойко Борисов да дойде на изслушване в Народното събрание за състоянието на Държавния резерв. Пет пъти питам - има ли необходимите по закон наличности и защо не се разблокират": това пише лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

 

"Току-що внесох искане утре Бойко Борисов да дойде на изслушване в Народното събрание за състоянието на Държавния резерв. Пет пъти питам- има ли необходимите по закон наличности и защо не се разблокират. Никой не отговаря. Днес разбрахме, че ще чакаме две - три седмици маски, ръкавици и облекла от чужбина. Но болестта не чака. Седмици след началото на епидемията няма маски за населението, няма дезинфектанти, няма защитно облекло. Искам премиерът да отговаря има ли наличности? Ако да - защо не ги освобождават. Ако не - защо няма и кой е отговорен?", написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

 

Коментари

  • Отвратен

    19 Март 2020 17:25ч.

    Няма да дойде,ангажимент има!Ще ходи в пенсионерски клуб,където ще разискват за влиянието на кафе "Инка"върху "Корона-19".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова, няма да дойде! Зает е!

    19 Март 2020 17:36ч.

    В момента обмисля как да ни затвори по къщите - https://youtu.be/KEzrga8PZbU

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има един генерал и професор, по прякор "Мазника",

    19 Март 2020 19:01ч.

    за когото Бойко Борисов е световен лидер, а 80-годишна бабица с инсулт е умряла от коронавирус. Беше нарочно подбран заради качествата, довели до прякора му. Вече го пробутват за президент. А устойчивите прякори на Боко са два: Боко Рапоня, поради особената форма на главата, от ранните сикаджийски години. Впоследствие Големия Маргин го прекръства на Боко Тиквата, след поредното фиаско в автоджамбазлъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    19 Март 2020 19:20ч.

    Казвам, че нищо не се знае, паниката е лош съветник, а в криза можеш да гласуваш и за Адолф Хитлер дори. Но споменатите от мен двама не стават. Единият се гърчи от страх, а другата ламти за власт до степен да не разбира в каква ситуация са хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    19 Март 2020 19:42ч.

    Може би освен спирт , всичко друго е пак "такова" ? Като една захар, на пристанище Бургас ? Дъжд я навалял .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стела

    19 Март 2020 20:20ч.

    За тази жена няма нищо,което поне малко да я смири!!!Не млъква,говори ли говори и все с един безумен поглед и резки движения.....Как да ни вдъхне доверие и надежда за бъдещето???Не може да стане.И в пандемията вижда възможност за власт.Ужасно и грозно!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а в каква ситуация са хората?

    19 Март 2020 20:25ч.

    Няма маски, ръкавици, защитни облекла, дезинфектанти, имуностимулатори, апарати за белодробна вентилация. В държавния резерв задължително трябва да ги има. Вместо да ги извади от държавния резерв, Боко тъче 4 км плат, а Дончев шие от него по 200 костюма на ден. За останалото - ни гък, ни мък. Което навежда на мисълта, че някой е направил скромен гешефт през януари и февруари, когато китайците изкупуваха всичко, каквото намерят. А Нинова наистина не бива да се допуска до властта - вземе ли я, лукановият модел отива на кучето под опашката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желязко Желев-

    19 Март 2020 20:31ч.

    Твърдя,че питам за държавния резерв преди Нинова,и то повече от 5 пъти. Между другото на Нинова или някой депутат и отговориха;Информацията е секретна и може да се запознае с нея в секретното деловодство на НС.И няма право да я изнася публично. Така ,че Б.Б няма да и отговори. А моята хипотеза мисля от преди седмица е;Или резерва е книжен или е подновяван на книга и това което го има не е годно.Имаше такивасигнали. Има и по лош вариянт.;По спецификация на НАТО такъв резерв не се предвижда.Щото и в ЕС няма. Още по интересен е въпроса защо в България и ЕС не се произведе необходимото във военновременен режим,а се залага незнам какви поръчки. И един парадокс;Б.Борисов се оказа по ефективен от всички европейски лидери.Невероятно, но факт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да ни вдъхне доверие и надежда за бъдещето

    19 Март 2020 20:32ч.

    може само и единствено тоя с пагоните и лампазите, дето по два пъти на ден бодро ни разяснява колко са умрели и колко са се разболели. Ако случайно в България няма умрели, весело ни съобщава колко са умрели примерно в Италия, за да не се отпускаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По спецификация на НАТО такъв резерв не се предвижда.

    19 Март 2020 20:58ч.

    Еваларка ти праим, брато! Ма то си е логично - в понеделник ще опаткаме Русия, във вторник - Китай, в сряда - Индия, в четвъртък ще разчистим Иран, Северна Корея, Сирия, Куба и Венецуела, в петък ще им назначим колониални администратори, в събота - барбекю на ливадата! Няма да ни трябват ни сухари, ни консерви, ще караме на хамбургери и кока-кола. И къде ви намира чичко Сорос такива недосмаслени?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    19 Март 2020 21:30ч.

    Стига сте трили мненията на хората. Колко време мислите, че ще ви търпят, преди да се откажат да ви четат изобщо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Клеката

    19 Март 2020 22:35ч.

    Тази Дама е болна. Очаквам в скоро време да застане на протест и да започне да обяснява при Хекимян, че отново имаме най-лошия Коронавирус в целия Европейски съюз и че главната причина за разширението му е корупционната среда у нас. Защо не предлага мерки, не участва в експертни съвети, не разнася храна на своите гласоподаватели, които болшинството са тази най-рисковата статистическа група?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майска

    20 Март 2020 7:13ч.

    Клеката, що не си клекнеш вкъщи в клозета...Мерките са предложени те са точно онези, които правителството на падишаха не иска да вземе, за държавния резерв има закон при извънредно положение се отваря незабавно...Толкова си тъп, че не ми се и говори повече, камо ли да пиша...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жжжж

    20 Март 2020 7:58ч.

    корнела трупа точки за да не я изритат на конгреса. но бяга пред вятъра . ще я отстранят червените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи