Нинова събира лидерите на ПП и ДБ да обсъждат как да продължат преговорите за кабинет

Нинова събира лидерите на ПП и ДБ да обсъждат как да продължат преговорите за кабинет

Утре пък левицата събира Изпълнителното си бюро, за да реши дали и кога връща мандата на президента. От това ще зависи и докога ще продължи работа Народното събрание

Мандатоносителят Корнелия Нинова събира тази вечер лидерите на ПП - премиеръ в оставка Кирил Петков, вицепремиера Асен Василев, както и съпредседателите на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев от 19 ч. в Министерския съвет, съобщи bTV.

Срещата бе запланувана още преди от преговорите за съставяне на кабинет да се оттегли „Има такъв народ“.

На нея трябва лидерите на трите формации да доуточнят каква да е евентуалната управленска програма, по която работеха в първия кръг от разговори. Очаква се тази вечер лидерите да обсъдят и какъв да е вече ходът на преговорите и какви са възможностите за съставяне на правителство.

Утре пък левицата събира Изпълнителното си бюро, за да реши дали и кога връща мандата на президента. От това ще зависи и докога ще продължи работа Народното събрание.

 

Източник: epicenter.bg

 

 

 

Коментари

  • Име

    24 Юли 2022 18:13ч.

    Забавления, залъгалки и експертно нищоправене за 80% плебес кой им плаща заплатите. Генералът нали вече каза избори на 16ти октомври. Точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Юли 2022 18:52ч.

    Тази шефка уж на лява партия се сдуши с най-соросоидните партии в България, само заради това да остане още някой ден на власт! Нинова явно няма съвест, след като и на децата стана ясно, че България продава оръжие и боеприпаси на фашисткия режим в покрайна за да може да убиват повече руснаци! И нейните ръце са оплискани с руска кръв, като съучастник в престъпление!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ... да доуточнят каква да е евентуалната управленска програма

    24 Юли 2022 20:17ч.

    Още от същото, само че помощник готвачът щял да стане шеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MM93

    24 Юли 2022 22:48ч.

    Страхотно. Събират се 3 отбора отбрани гнида ... Очаква ни светло бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи