Нинова: Има лична атака към мен от президента

Нинова: Има лична атака към мен от президента

Назначението на служебния министър на икономиката Никола Стоянов от Румен Радев е лична атака към Корнелия Нинова. Това заяви тя в интервю за предаването “Събуди се” на Нова телевизия. По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова. “Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада, срещу който се борихме шест месеца. Това е притеснително”, каза лидерът на БСП.

Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета ѝ, че е напуснал президентството, защото според него Радев се е опитал да я свали от председателското място в левицата. “Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази кампания за сваляне на правителството. Смятам, че целта е да се сринем на изборите, да се смени ръководството, да се овладее партията и тя да стане послушна”, каза още Нинова и заяви: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични интереси и следваме само волята на хората, които са ни избрали”.

Тя коментира и износа на оръжие от България към Украйна. “Изненадваща е разликата. Когато бях министър на икономиката и индустрията, се разви мощна манипулативна камания, че изнасяме оръжия за Украйна. Сега да чувате нещо по този въпрос?”, попита тя. “Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 млрд. евро за Полша и Румъния”, допълни още Нинова.

“Това беше манипулативна и лъжлива кампания срещу мен. Авторите ѝ управляват днес”, заяви тя и каза, че тогава лично държавният глава я е обвинил в износ на оръжие към Полша. “А сега да питам ли аз”, обърна се тя към Румен Радев.

Тя упрекна енергийния кризисен щаб в това, че от началото на създаването му на 3 август досега не се е събирал, за да търси решения на газовата криза и направи сравнение с кризата с тока. “Тогава Асен Василев и Кирил Петков не приемаха радушно среща с работодателите и не одобряваха техните искания. Тогава ги водих за ръка на тези срещи, те излизаха от зала, аз ги връщах и се справихме с тези мерки. Това, което остава и ние тревожи и тогава, и сега е, че не започват разговори с “Газпром”, поясни Нинова.

Според нея ако се подходи партньорски към “Газпром”, а не идеологически” е възможно да се получи “добър диалог”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Източник: Нова телевизия

 

 

 

 

Коментари

  • Бирис

    21 Авг 2022 10:04ч.

    Мърло,престани да обвиняваш Радев. Ти си вредна, нагла, отвратителна. След изборите ще изченеш, защото не се знае дали ще миниш 4%.И тогава кого ще обвиниш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    21 Авг 2022 10:04ч.

    Ама тая кокошка не спира все за Радев да говори и ръчка, тя не млъква , а после я били атакували. Или е много проста или не знам какво. А и все едно Радев ще участва в изборите, та само за него говори. Освен идеята и е като загуби яко, да се оправдава с това. Виж за ПП и ДБ и дума не обелва, те са и любимци сега. На нея може, ама на червения електорат-със сигурност не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    21 Авг 2022 19:38ч.

    В случая Корнела е абсолютно права. Радев е нагъл мародер, комплексар и злодей, който изяжда партиите в лицето на БСП, ДБ, ИТН и ако комунягите имат достойнство, ще поискат импийчмънт. Всички партии вече са срещу зеления чорап.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    21 Авг 2022 10:08ч.

    „Партията може да остане без членове, но без кандидати за министри – никога…“?? ама вие какво друго сте очаквали от "момичето на ив. костов"? тя отдавна се е поставила в услуга на сатанистите, синът й също работи за сатанистите (в Голдман Сакс)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва да се запише поправка в конституцията, хора с близки в емиграция да не могат да избират и да бъдат избиранш

    21 Авг 2022 13:54ч.

    Същото да важи и за самите мигранти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • оръжие

    21 Авг 2022 10:14ч.

    Нинова на практика си признава, че е изнасяно оръжие, въпреки предишните й твърдения. Тя още не е разбрала, че по този начин беше разкрито лицемерието й. Нинова е най-голямата оплаквачка на свалено некадърно и вредно правителство. Добре, че беше Слави, иначе тя щеше да преглъща всякаки червени линии в името на властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горката

    21 Авг 2022 10:15ч.

    Ама как да не я съжаляваш. А га яде кифтеата и беше хубаво, а? И да реве като буга, все тая, няма да се върне на власт ако ще и кратер в земята да изрови от тръшкане. Айде фъш птицо граблива. Заслужаваш си всички атаки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    21 Авг 2022 10:24ч.

    За да засили позициите си в БСП Нинова е назначила 500 съпартийци на държавна служба!слу5https://m.dir.bg/dnes/politika/500-kadri-na-bsp-naznacheni-na-darzhavni-pozitsii-po-vreme-na-chetvornata-koalitsiya

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • работещ беден

    21 Авг 2022 10:41ч.

    Нинова, ще ти изпратя фактурата за дървата, половината трябва да ви я възстановиш. Многострадалната Корнелия, акт 21.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • работещ беден

    21 Авг 2022 10:43ч.

    ... да ми я въстановиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    21 Авг 2022 10:45ч.

    На Нинова (и Методиев) за всяка издънка им е виновен Радев. В момента тя играе ролята на ''ощипана госпожица'' , на която някой друг и отнема постиженията. Мисля, че атаката на дуото им не е случайна- така ще имат оправдание за изборния резултат на БСП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    21 Авг 2022 10:45ч.

    Не си толко значима.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ММ93

    21 Авг 2022 11:12ч.

    Корнело, я кажи за газа, за газа ... кажи на бабите, как ти ще се разбереш с Газпром и как газа ще потече към нас ... и им кажи също, как ще върнеш изгонените руски дипломати и още как ще защитиш интересите ни в Македония ... НО, за оръжията не говори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курниии,Курни

    21 Авг 2022 11:13ч.

    Личната атака срещу тебе ще усетиш през месец октомври, ЛИЧНО от "народа ти".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    21 Авг 2022 11:25ч.

    И най-вече ще я усети когато дойдат сметките за парното или пък не успеем изобщо да осигурим газ и настане апокалипсис, защото отношението на Русия към България се промени коренно. Тя участваше в цялата тази работа за спиране на руската газ, изгонването на руските депутати, износ на оръжие за избиване на руснаци, дори беше достатъчно нагла да предложи Ококорения за премиер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    21 Авг 2022 11:28ч.

    днес е уййкиндъ (дъ не зъбравями зъ омайно сладкия и вълшебен bg еизк):сигъ по въпросъ:нъблюдавъйт нъ тая особъ лицеизръзъ и премигваниятъ:освен тъпичкъ,грозна,лъжкиня,тя е и крадла.после:тоъ км я побъркъ съ лизне и тя е като разгоненъ кучкъ (казах)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова продължава да дълбае дъното -

    21 Авг 2022 11:31ч.

    да обвинява президента, "опозиция" и всички, само не и себе си, за това че разтури най-старата партия, предаде интересите на симпатизантите й и в резултат тази партия вече ще се бори за 4%. А още по-досадно е, че занимава всички със собствените си истерии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    21 Авг 2022 11:38ч.

    стига си се оправдавала с радев докато не заличиш тази партия няма да се махнеш престани да говориш простотии по медиите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Авг 2022 11:54ч.

    Ти вече си бита карта, вече никой не ти вярва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова няма какво да бъде обвинявана

    21 Авг 2022 12:10ч.

    Тя е избрана от над 80% от партийните членове. Няма по-легитимен партиен лидер. Всички инсинуации, че загробила партията си, са точно това - инсинуации на незначителни като брой, но изключително кресливи подлоги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MM93

    21 Авг 2022 14:01ч.

    Калоянчо, напиши си поне името ... ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скитник

    21 Авг 2022 18:49ч.

    Верно ли? А знаете ли как станаха тия "избори"? И "избралите" я сега няма да гласуват за БСП, а се ориентират към Възраждане и Янев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    21 Авг 2022 12:14ч.

    Нивото на българските политици е толкова ниско, че съм се хванала за главата! И защо всички са толкова дебели?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MM93

    21 Авг 2022 14:06ч.

    Политическата класа е ОТРАЖЕНИЕ на обществото ... помните ли едни % ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши Коментар

    21 Авг 2022 12:22ч.

    А дано скоро и от страна на прокуратурата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • батката

    21 Авг 2022 12:24ч.

    Нинова е последователна в действията си за ликвидиране на БСП. Тя затова и беше изпратена там. А, че е американска подлога е ясно. Синът и живее и работи в САЩ. На такива в нашия край им казва к...ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    21 Авг 2022 12:42ч.

    И сега какво, намерихте удобния виновен? Преди да се разбере истината и се плюе по нарочен виновник е меко казано неетично. Дали Нинова е права и Радев целенасочено я обвинява ще се разбере, дано да е рано, но предварително да се обвинява един човек не е редно! Нинова направи много, за да подобри поне малко живота на онеправданите пенсионери, досега никой не си мръдна пруста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак Маги

    21 Авг 2022 12:47ч.

    Неволна грешка - да се чете "пръста". Срамувам се, че веднага намерихте удобния виновен, нещата не са толкова прости и да се обвинява предварително човек, който може да е невинен, е отвратително, но и удобно, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Авг 2022 12:54ч.

    Мога да ти кажа точно какво стана, то не се иска да си вътре в нещата за да разбереш... Нинова сама си е виновна за абсолютно всичко, просто се надцени ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А защо

    21 Авг 2022 12:54ч.

    никой от назначеното правителство на Радев не се заема с предлаганото от Нинова уреждане на газовия проблем чрез консултации с Газпром?!? Дали е случайност??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    21 Авг 2022 13:04ч.

    Социално ангажираната, с 5 ката корем и бузи на шопар от глад...С небивал икономически разтеж от...износ на стоки и услуги за уСрайна.С небивала хамелионска кариера от партия в партия.Да ви е@а майката.Бойкот на изборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    21 Авг 2022 13:37ч.

    Стига и ти с този бойкот на изборите! Той е удобен само за такива, като тази по-горе и нейните авери, за които орева орталъка, какво хубаво правителство си били и как България цъфнала и вързала, като произвела за няколко милиарда оръжие за укро-нацистите! Колкото повече гласуват, толкова по-трудно ще им е да фалшифицират изборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MM93

    21 Авг 2022 14:24ч.

    Бай Иване, прав си. Всички да отидем и да гласуваме, умно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първият акъл на българина

    21 Авг 2022 13:09ч.

    почти винаги е импулсивен, но и почти винаги след това се е оказвал и грешен...Политиката не е игра на жмичка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя е центъра на вселената

    21 Авг 2022 13:13ч.

    И разни досадни сателити и завиждат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Маги

    21 Авг 2022 13:17ч.

    А бе трол, Курнела направила нещо за хората? Лъжа... Тя само вдига шум. Пенсиите бяха запланувано още от последното правителство на Радев. За Газпром тя сега започна да говори. Имаше власт да убеди, че трябва да продължи работата по договора Служебното правителство ще направи каквото е нужно за газа и всичко. А за руските дипломати що мълчи? Курнела е нищожества...... .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    21 Авг 2022 13:23ч.

    Никакъв трол не съм!! Просто най-обикновена пенсионерка! И престанете да обиждате непознати, без да сте запознати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не им се връзвай

    21 Авг 2022 19:22ч.

    Магс, не се впрягай, тука бъка от идиоти. Не е нужно да им отговаряш. Те не са в твоята писта. Просто си напиши това, което искаш и толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова е история, а може би и БСП

    21 Авг 2022 13:37ч.

    защото се увлече с подкрепата си на един омразен на хората режим, дали е начело с Кирчо или пък с Кокорчо няма никакво значение. Преди нея лъже-патриотите така крепиха Герб-СДС, преди тях много други ги крепиха, всички се оттекоха в историята защото не знаят най-важното: кога да си тръгнеш. Слави е по-запознат и има шанс за бъдеще, той стана причина да падне омразния режим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    21 Авг 2022 15:29ч.

    Е как пък ти разбра за тая лична атака ? Да не би да си безнадеждно влюбена в Тримореца, че все ти е на пепела на езика ? С прелъстените и изоставените е така, следва катарзис.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тъкача

    21 Авг 2022 16:27ч.

    Но пък е послушна на Кирчо и Кокорчо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенсии за пострадали от Радев

    21 Авг 2022 17:39ч.

    Ще се опитат да върнат този вид пенсии. Премахнаха им пенсиите за пострадали от фашизма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • компенсации

    21 Авг 2022 21:04ч.

    Слушах Нинова, същата настоява за конпенсации за газа. Компенсации за какво - за тяхното некадърно, русофобско и американофилско правителство, което спря доставките на евтин руски тръбен газ, за да доставяме американски втечнен газ от другия край на света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    21 Авг 2022 21:49ч.

    На снимката Нинова поразително прилича на Хонгорзул , собственичка на фризьорски салон в Улан Батор и братовчедка на първия монголски космонавт Жугдердемидийн Гурагча.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борил

    21 Авг 2022 21:50ч.

    Тая Курнела е съвсем зле. Д-р Гълъбова да си я прибере и с електрошок дано я завърне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи