Николай Патрушев е в Китай за консултации по сигурността

Николай Патрушев е в Китай за консултации по сигурността

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев пристигна в Китай, където ще проведе двустранни консултации по въпросите на сигурността, съобщи ТАСС.

Според пресслужбата на Съвета за сигурност Патрушев "ще проведе руско-китайски консултации по въпросите на стратегическата стабилност с члена на Политбюро на ЦК на ККП Ян Цзечъ и руско-китайски консултации по въпросите на обществената сигурност, правосъдието, законността и реда с члена на Политбюро на ЦК на ККП Гуо Шенкун.

Планира се дискусиите да бъдат продължение на споразуменията, постигнати по време на неотдавнашната среща между руския президент Владимир Путин и китайския президент Си Цзинпин, както и "широк кръг от теми, насочени към по-нататъшно укрепване на двустранното сътрудничество в областта на сигурността.

ТАСС припомня, че Путин и Си се срещнаха на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Узбекистан.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Сашо

    19 Sep 2022 8:52ч.

    Това е най-важната новина днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Модзя

    19 Sep 2022 9:32ч.

    Не е достатъчно да подпомагате Русия само с материално-техническа помощ, нужно е директно включване в борбата срещу сатанисткия враг, отваряйки втори и трети фронтове. Русия е силна, но не забравяйте, че срещу нея с парите, оръжието и хората си са многомилионни силно развити държави. Не се скатавайте да ви отмине бурята, мислете далновидно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единственото, което е необходимо е

    19 Sep 2022 10:42ч.

    Китай и Русия да са гръб до гръб в предстоящия геополитически сблъсък.. Това ги прави практически непоклатими..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи