Николай Габровски: Нови предсрочни избори ще задълбочат кризата

Николай Габровски: Нови предсрочни избори ще задълбочат кризата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Нови предсрочни парламентарни избори няма да доведат до нищо добро, а ще задълбочат кризата. Това заяви кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски, който проведе среща с представители на „БСП за България“, за да обсъди възможността за съставяне на правителство с първия мандат. 

„Вероятността да се реализира втори и трети мандат е значително по-ниска, отколкото първият“, смята Габровски. Той допълни, че основната цел на тези разговори, които провежда с парламентарно представените политически формации, ще бъде да търси „диалог и възможност за намаляване на напрежението“. 

Николай Габровски изброи приоритети, които той смята за важни за страната ни, набелязвайки Плана за възстановяване и устойчивост, приемането ни в Шенген и еврозоната. 

"Не можем да имаме колебания по този път", коментира той. Николай Габровски допълни, че ако страната ни има редовно правителство, може „да се стабилизира“. 

По време на разговорите лидерът на БСП Корнелия Нинова потвърди позицията на левицата, че няма да бъде дадена подкрепа от тяхна страна за реализация на първия мандат. 

Това е втората среща, която Габровски провежда с представители на парламентарно представени партии в 48-ото Народно събрание. По-рано той разговаряше с "Демократична България". 

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Николай Габровски изброи приоритети, които той смята за важни за страната ни, набелязвайки Плана за възстановяване и устойчивост, приемането ни в Шенген и еврозоната.

    08 Дек 2022 12:37ч.

    Както казват в интелектуалните среди, "е#e% ти приоритетите", без колебания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ние искаме точно да задълбочим кризата

    08 Дек 2022 12:56ч.

    защото така ще ометем псевдо политиците; това е чистка на българския народ спрямо крадците и престъпниците

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    08 Дек 2022 13:03ч.

    Избори до дупка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересите на българския народ и инсталираната от колониалните власти компрадорска върхушка са противоположни

    08 Дек 2022 13:19ч.

    Избори до дупка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Дек 2022 13:21ч.

    "По-рано той разговаряше с "Демократична България".  и те кво му казаха - Винаги тужур и никога жаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    08 Дек 2022 14:00ч.

    Габровски, най-знатният син цар Хипоталамус, поразително прилича на Гълъб Донев - птицата гнездяща в премиерско кресло. А двамцата еманират вълни на една и съща честота, отреденаа за бъдещата 6G мрежа Тя се използва от птицата Феникс при всичките й регистрирани реинкарнации. И Донев , и Габровски са нейни превъплащения. Красиви пауни с огнено-златисто оперение. Гърците са вярвали, че Феникс живее в Банкя край прохладен извор, близо до зайчарник на пожарникар. Всяка сутрин при пукването на зората тя се къпе в извора и пее толкова прекрасно, че Аполон, запленен от гласа ѝ, спира слънчевата си колесницат, за да се наслади на песента ѝ. Фениксът се храни с утринна роса.Циклите на прераждането й варират между 500, 1461 и 12 594 години. Птицата е надарена със способността да се регенерира и поради това не може да бъде наранена. Тя е осъдена на професионална самотна. В един отрязък от време може да съществува само една птица, тъй като се възражда от собствената си пепел. След изтичането на поредния жизнен цикъл Феникс си построява гнездо от най-благоуханна дървесина, канелени клонки и мирта, и се самозапалва в него. Птицата и гнездото горят заедно, превръщайки се в пепел. От пепелта след три дни се възражда новата Феникс, млада и силна. Тя събира останалата пепел в яйце от смирна и отлита до Хелиополис, където полага яйцето на олтара на бога на Слънцето. В асирийската митология птицата Феникс се смята, че е родоначалник на неврохирургията и с е едно клъвване на човката е извършвала префронтална лоботимия, векове по-късно описана от португарския неврохирург и министър на външните работи Антониу Егаш Мониш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деветото джудже

    08 Дек 2022 14:49ч.

    Забравил е първия си приоритет - избелването на Боко. Габровски, не те ли е срам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    08 Дек 2022 15:20ч.

    Габровски още като студент сам и то в домашни условия си прави лоботомия. Това му помага по-късно на израсне като блестяш неврохирург. Лоботомията освобождава Габровски завинаги и от чувството за срам. Негови колеги от Пирогов потвърждават този факт. Те настояват, че често са го виждали да се качва на трамвай 5 - съвършено гол и да слиза на спиркато на Руски паметник . Съвсем спокойно и без никакъв срам той сепътуваше в трамвая, така както майка го е родила - дибидюс, само с билет в ръка- свиделства травматологът проф. А.Б.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павлин Серпуховски

    08 Дек 2022 15:16ч.

    Габровски, ама от Велико Търново. А ние предпочитаме Търновска царица от Габрово. За това избори до дупка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славин

    08 Дек 2022 15:25ч.

    Златни ръце имаш професоре, но не можеш им преформатира мозъците на тези наши 30% - ни “избранници”. Те са в други ръце, недостижими и непоправими и глупостта им е нелечима, та трябва рязане. Затова върни се там, където наистина си необходим и хората те тачат и уважават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    08 Дек 2022 15:45ч.

    пропагандатъ нъ герп го промонтиръ ( чудеснъ bg шизофриничкъ ) зъ свитилу :по полекичкъ батки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Професоре, върнете се към призванието си

    08 Дек 2022 15:59ч.

    Не искаме евро-атлантическите ви ценности. Избори!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    08 Дек 2022 16:12ч.

    Посочените приоритети от Габровски са нещо като свидетелство, което в криминологията се нарича уличаващи факти и обстоятелства. Точно от тези неща, професоре, Вие нищо не разбирате. Само издайнически разкривате обстоятелството, че сте съгласен да сте просто една разстроена латерна в ръцете на външен, че и чужд на действителните интереси на България, оператор. Този оператор дори работи чрез дистанционно чрез местно прокси. Това е повод за срам! Не знам, в състояние ли сте да си дадете сметка, колко смешно звучав в устата ви тези чужди приказки! Това е доказателство, че сте се предал (а не е изключено и да сте се продал, макар доказателства да липсват). Вие сте олицетворение на съглашателството и компрадорщината на българския елит. Единственото обстоятелство, което донякъде ви оправдава, че оставате верен на семейната традиция и генетичното си наследство. Вие сте от червена, дори по-скоро тъмно червена фамилия и има основателни подозрения, че на тъмно и тайно място сте получили шепнешком уверение от БХ, че цялата му еврогейшина, джендъризъм и либерални лигавщини са проста една Пунта Мара, а той си остава верен боец на Партията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    08 Дек 2022 17:56ч.

    Нови предсрочни избори ще влошат вашето положение! Нашето от 33 г. все е лошо, така-че докато ви има вас, нашето положение ще е все същото! Така-че избори, докато не се разкарате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Забелязвам една тенденция

    08 Дек 2022 18:07ч.

    Генерали стават политици, а армията изчезва, а когато лекарите стават политици, вероятно и здравеопазването ще изчезне. Но това е новото положение, смарт сити, липса на грижа за робите, а въглеродния отпечатък на богатите/политиците няма да се калкулира. Да, може би е прав, новите избори ще са като старите, гарантирано е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи