Николай Денков: Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет

Николай Денков: Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет

Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет, каза пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Николай Денков.

На въпрос дали ще предложат състав на Министерския съвет (МС), както вчера попитаха от ГЕРБ-СДС по време на лидерската среща, депутатът обясни, че този въпрос трябва първо да бъде обсъден в коалицията. По думите на Денков се коментира управленска програма.

Това, което ние ще направим, е да подготвим такава програма и да обсъдим с парламентарните групи. Разбира се, ще започнем с ГЕРБ-СДС като най-голяма парламентарна група, за да видим дали може да получим подкрепа, коментира Денков. И поясни, че това е програмата, която трябва да изпълнява МС.

На уточняващ въпрос за срока за подготовка на управленска програма, Денков каза, че не се притеснява за срока за изготвянето ѝ, а за процеса на обсъждането с другите парламентарни групи. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Хахахах

    26 Апр 2023 12:05ч.

    Имам новина за вас! Нямаме готовност да ходим повече на избори. Желание също. Берете си лайката, а ние сме за гъби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • учител

    26 Апр 2023 12:12ч.

    Герб-СДС, я малко по-смело. Вие сте първи и опитахте всичко. Време е за разум и всички чухме и видяхме кой го няма. Но умни мъже и жени трябва да има и извън тази разглезена коалиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    26 Апр 2023 12:21ч.

    Ало, академика, когато някой ходи на интервю за работа, е готов с всякакви предложения и документи, че може да си свърши работата в полза на фирмата, в случая държавата България. Нямали били "готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет", а за какво имагте готовност?! Като нямаш готовност, не ходиш на избори, академика Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи