НАТО обяви готовност за пряка конфронтация с Русия

НАТО обяви готовност за пряка конфронтация с Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Председателят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер заяви, че Алиансът е готов за пряка конфронтация с Русия. Той изрази тази позиция в интервю за португалския телевизионен канал RTP.

В отговор на актуален въпрос на водещия Бауер каза: "Готови сме". Той обаче направи уговорката, че НАТО ще бъде готова да реагира само ако Русия премине червената линия, като нападне някоя от държавите членки на алианса.

Бауер подчерта, че страните членки на НАТО трябва да са по-добре подготвени, тъй като военната инициатива сега принадлежи на Русия. "Фактът, че врагът ви има по-добри оръжия, не е негов проблем. Това е ваш проблем - каза той.

По време на интервюто е повдигнат въпросът за въвеждането на "мирновременна военна икономика", но Бауер признава, че този процес ще бъде труден. 

 

Коментари

  • nan

    29 Яну 2023 8:44ч.

    явно нещата за САЩ в Украйна са доста зле...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    29 Яну 2023 13:03ч.

    Световните финанси се нуждаят от нулиране и това става само чрез голяма война . Правителствата на Русия от 1917 г са юдейски, а в днешно време хасидите доминират. В Украйна доминират ционистите въпреки, че идолана хасидите еточно оттам. Вкрайна сметка християните и мюсулманите ще платят сметката .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не подвеждайте читателите

    29 Яну 2023 8:53ч.

    Нищо ново не е казал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Несъгласен

    29 Яну 2023 10:14ч.

    Новото е, че неглижиращите термоядрения апокалипсис до несъществено неудобство изказвания, станаха ежедневие. Дежурни говорещи глави имат за задача да ни убедят, че за победата на "демокрацията" трябва да мислим "атлантически". Е, моята черга обаче си ми е по-мила от обнаглелия американски геополитически интерес и по ми се ще, по кръстовете да видя разпънати погнусяващите национални предатели, отколкото да търся труповете на роднините си в радиоактивната пепел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 9:02ч.

    Че тя войната отдавна се води. Само тъпирите и индоктрираните се правят, че не я виждат. Сега са решили да вкарат и иранците във войната. Което означава съюз Русия-Иран плюс Китай, който вижда накъде отиват нещата....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв Китай

    29 Яну 2023 11:25ч.

    Бълнуваш, бе Мунчо. Китай не смее да влезе в Тайван ще тръгне да гони Михаля в Украйна. Еех, мъко рубладжийска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Taka си е

    29 Яну 2023 12:13ч.

    Китай не смее да влезе ама ще влезе, просто чака Запада да направи грешката да се збие дирекно с Русия и на следващия ден Тайван ще е залят с кораби и съмолети които са там в готовност до границата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 12:33ч.

    И си мислиш, че китайците страхливо наблюдават и чакат да дойде техния ред??? Ох, глупост неповторима...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 12:36ч.

    "Китай не смее да влезе в Тайван". И защо да влиза в Тайван? Ако Русия строши Запада в украйна, Тайван сам ще влезе в Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към момента Русия превзема

    29 Яну 2023 15:09ч.

    по едно село на седмица, и то не чрез редовната армия, а чрез башибозука. Да припомним, че само за една седмица през есента Русия загуби 1/2 от украинската земя, която завладя през пролетта и лятото. При това развитие на СВО да се говори, че Русия ще "строши" Запада, е най-малкото абсурдно, да не казвам налудно. Разбира се, самозалъгването на руските фашисти и техните помагачи, че Русия е мощна военна сила, е полезно за каузата на свободния свят и трябва да се насърчава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Китай дали

    29 Яну 2023 15:31ч.

    Знае за твоите планове ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към момента Русия превзема 29 Яну 2023 15:09ч. по едно село на седмица

    29 Яну 2023 16:41ч.

    Подтверждающее фото из освобожденного Благодатного (к юго-западу от Соледара). Поселок был освобожден вчера вечером в ходе активных штурмовых действий. Противник был вынужен отползать в Парасковиевку, в которой также идут уличные бои, как и в соседней Красной Горе. Также штурмовые группы за последние сутки продвинулись к Сакко и Ванцентти, а также Васюковке (к северо-западу от Соледара), продвигаясь уже за трассой Северск-Соледар в направлении дороги на Северск со стороны Красного Лимана. Одновременно с этим наши войска продвигаются в лесном массиве у Диброва, на северном берегу Северского Донца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха сега де!

    29 Яну 2023 9:07ч.

    Съвсем наскоро депутат от ГЕРБ отправи допитване до КС за мобилизация в мирно време на резервистите. Също и какво да се прави с младежите, които не са преминали през казарма. Сами се сетете какво ви готвят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    29 Яну 2023 9:17ч.

    защо "ви"? ти не влизаш ли в сметката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:23ч.

    БОКО е научил един много добър урок, да спазва Конституцията на България! ? Тя му е закон и често я ползва... хитър си е той, а не като зелените чорапе, ако я беше ползвал, сиги нямаше да е с рейтинг под нулата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха сега де!

    29 Яну 2023 9:29ч.

    Ако ме мобилизират, отивам в София пред Народното събрание. За вас не знам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:36ч.

    Бъди сигурен, че няма българин който да вдигне пушка срещу руснак! ./даже и циганин/ И правителството много добре знае това... Турците пък имат предсказание, че следващ път ако са във война срещу Русия, няма да ги има повече на картата, всички го знаят и никой не иска в тази война, кът така че, то натото свърши ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    29 Яну 2023 9:42ч.

    НЗа мое съжаление, не е съвсем така. Рамо до рамо, българи и турци са тепали руснаци и румънци през Първата Световна. Турихме паметник на летците бомбардирали София през Втората Световна. Така че, от нас всичко може да се очаква !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rover

    29 Яну 2023 11:09ч.

    "Турихме паметник" турихТЕ, мънки. народът участие в това нема... с него е лесно, докато не го докарате до точката на кипене. и това залъгва всички нискочели в политиката. после... знаете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    29 Яну 2023 11:27ч.

    Тука по млад от 55 набор няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има

    29 Яну 2023 12:17ч.

    аз съм последна смяна а тя е 40 годишна точно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    29 Яну 2023 14:08ч.

    Няма да си сам - вервай ми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:14ч.

    Да да... да не питаме кой визира НАТО за готов ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Амиралът го е казал, ама вие разбрахте ли го?

    29 Яну 2023 9:20ч.

    Спешно чистете мазетата за бомбоубежища!!! Нали и нас ни вкараха в НАТО! А от онези 5000 заряда в Русия, и за България ще се намерят няколко (освен за базата НовоСело и Козяк в София), така че и за ВАС умнокрасивитета и вярващите му ше се намери покритие, ако ще и с Ирански ракети доставено...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:25ч.

    О я стига, това е порендия циркаджалък за източване на средства: "Световната здравна организация предупреди западните нации, че трябва незабавно да започнат да трупат лекарства и други основни доставки, преди да избухне „неминуема“ ядрена война с Русия." Ако избухне ядрена война, люкарства нема ти трябват... почва се с поредни цирк за сплашване и взимане на заеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До РуколаZ: за лекарствата си прав!

    29 Яну 2023 9:39ч.

    Половината отиват в Рая, а другата отиваме в Ада... Какво беще стария каламбур? Вземаш един бял чаршаф и полека-полека тръгваш към Гробищата при обявяване на Ядрена Война! Ти имаш ли си бял чаршаф? Че то напоследък трудно се намират бели по магазините, все разни китайски или арабски разцветки... Тъпото е, че в такива условия консумацията на всякакви финтифлюшки спада драстично и току виж икономиката ни се срине окончателно до нулата даже преди да се обяви ядрената война...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:43ч.

    Отпреди 3 г. започнаха със страх и продължават да ни стахуват... трябваше да даваме пари за маски, после за тестове, после за ваксини, после за оръжие, сега за лекарства. Докато не фалират западните държави и хората в тях, за да ни наложат цифровото робство - няма да спрат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • де да беше така

    29 Яну 2023 12:26ч.

    по точно малка цифра ще отиде в рая а милион в ада

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В клипа адмиралът каза нещо важно и не каза нещо по-важно:

    29 Яну 2023 9:33ч.

    1. че Путин е достатъчно рационален за да не почне война която няма да спечели, и 2. че НАТО не е достатъчно рационално да не почне война която ще загуби! Защото още преди 70 години Айнщайн каза, че Четвърта световна ще се води с тояги и камъни от човекоподобни маймуни, защото ако има Трета световна то И НАТО ЩЕ Я ЗАГУБИ - няма никой да остане на радиоактивната Земя. За сведение на невежите поддръжници на НАТО - в САЩ има около 20 места с ядрени реактори, които могат да се разрушат от над 2000 те руски стратегически ракети дори и без ядрен взрив, дори половината да не излетят , а от останалите - половината да бъдат спрени от несъществуващата (!!!) американска ПРО. А Северна Америка, ако не стане "Пролив имени Сталина" ще бъде ядрена пустиня, която няма как да подкрепя нито евроатлантизма, нито англосаксонството...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Знам на къде да стрелям, ако се видя с оръжие И бойни патрони

    29 Яну 2023 9:37ч.

    Служил съм кашик. Още имам няколко патрона за 7.62х39 и 7.62х54R

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:37ч.

    Отделно, СК, която има най-голямата реално подготвена армия в света обяви, че ще легне с Русия в окопите за да унищожава западните танкове! ... голям майтап е тия дни ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав си - по-добре да се смеем от колкото да плачем

    29 Яну 2023 9:45ч.

    Така и така - вече не зависи НИЩО от нас самите. А СК не я подценявай, те освен армия в окопите имат и балистични ракети стигащи до НюЙорк, и водородни бомби, че даже и машиностроителна индустрия с ЦПУ - това, което имаШЕ България преди 30 години, а днес НЯМА И не бързат да се тепат с комшиите си от юг, само държат на прицел американските бази там

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Столицата Сеул е твърде близо до границата. Попада в обсега на полевата артилерия

    29 Яну 2023 9:53ч.

    Същото се отнася и за някакви американски обекти наоколо. Специално за целта КНДР има разработена собствена САУ калибър 170 мм. На позиция са около 20000 такива топа по границата около Сеул. КНДР може да се сражава срещу всеки сама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Яну 2023 9:56ч.

    Е па нема за какво да плачем... на такава нискобюджетна продукция не сме били свидетели досега, с 30 леопардови танка ще печелим войната, а преди тва превърнахме в скрап оръжие за милиарди. Води се инфо война и който иска може да и се връзва, маймуни много - клони има за всички!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • говНАТОвски тъпаци

    29 Яну 2023 10:02ч.

    вече месеци наред продължават да помпат мускули, които нямат и да дърдорят войнствена риторика. Тия генерали дали са подлежали през рамо за да видят колко и какви войска стои, щото аз такава не виждам. Не виждам и желаещи от населението. Виждам соросидна фслшива и лъжлива пропаганда и инсталирани НПО то и подставен 'елит', които върши всипконв ущърб на хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    29 Яну 2023 10:19ч.

    Боеприпаси с уранови ядра могат да се използват от немските танкове “Леопард-2”, британските “Чаланджър-2”, американските“Ейбрамс”, бойните машини на пехотата (БМП) “Брадли” и “Мардер”, щурмовите самолети A-10 и други видове военна техника.Според Анпилогов боеприпасите с обеднен уран имат същите свойства като мръсна ядрена бомба (всеки конвенционален снаряд, който разпръсква радиоактивни вещества във взривна вълна), само че при по-ниска концентрация. „Според някои оценки в Ирак и Югославия са използвани няколкостотин тона такива боеприпаси. А това сериозно надвишава обема на всяка възможна мръсна ядрена бомба “, отбелязва експертът. Накъде така бе мръсници, както винаги - във Виетнам, Ирак, Югославия, с подлост, към величие?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е, човешкият живот не струва 5 пари и не знаем вече дали това са наши братя - други човеци!

    29 Яну 2023 10:54ч.

    Първа страница на в.24 часа от 1 август 1999 г. с големи букви: Урановите снаряди на НАТО ни НОСЯТ РАК! ... Учени: Съседите на Сърбия са заплашени от радиация! Снарядите с обеднен уран, използвани от НАТО в Косово, причиняват рак и уродства при бебета. Това съобщиха учени на симпозиум в ЛОНДОН, позовавайки се на примери от Ирак. Само една частица обеднен уран попаднала в лимфните възли, срива цялата имунна система, каза биологът Роджър Когхил. Радиоактивността на такава частица, изпусната в атмосферата, е равна на 800 рентгена. ... Поне 10 000 души в Косово ще станат жертва на последствията от снарядите с обеднен уран смята ученият. Не само косоварите и умиротворителите, но и СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ са изложени на опасност! Радиоактивен прах след удари с такива боеприпаси се разнася на стотици километри, обясни д-р Когхил. !!!! НАТО уверяваше, че урановите заряди, с които самолети А-10 биеха по сръбската пехота, не са опасни екологично. ....... 1 милион (?) снаряди с обеднен уран са изстреляни в Ирак по време на войната в залива, съобщиха учените. ........... ЛИНК https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/881/IMAGE_12422881_0_0.jpg ................. Според данни, публикувани на уебсайта на НАТО, по време на операцията, продължила 78 дни, авиацията на Алианса е прелетяла 38 000 бойни излитания, над 10 000 от тях - за бомбардировки. Според военни експерти са изстреляни 3 000 крилати ракети и около 80 000 ТОНА БОМБИ, включително касетъчни бомби и такива с обеднен уран!!! ............ В операцията участват над 1000 самолета, повечето са осигурени от САЩ! .... Как не им омръзнаха тези бомби, как не им омръзнаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock - "...само ако Русия премине червената линия"

    29 Яну 2023 10:27ч.

    Много ми е интересно, дали уважаемият отански адмирал и по съвместителство - САЩисан, дали си дава сметка КОЛКО ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ престъпиха ТЕ самите? И дава ли си сметка, че само невероятното търпение и манталитет на шахматист на ВВП, ни остава още да да дишаме наоколо и не сме се отзовали във "Вечните ловни полета"? Защото щом се отзовем там, ще има неистов лов за "душите" (доколкото ТЕ, предположително, ги имат) на ВИНОВНИЦИТЕ ЗА СЕГАШНАТА ЗАПОЧНАЛА ВЕЧЕ ТСВ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    29 Яну 2023 10:44ч.

    2 държави трябва да изчезнат-САЩ и Англия.Слава на Русия в борбата с новият нацизъм. Дано имат куража да ги изпепелят.Крайни решения са нужни.Дори да се постигне някакъв мир,тия сатанисти ще се готвят за нов удар.Те са такива.Затова сега е момента-удар по САЩ и Англия.Ще има загинали но светът след век ще е друг.Не съм мазохист а реалист.Четете им теориите и каква им е историята.Те ще нападат и нападат и нападат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • +++

    29 Яну 2023 11:11ч.

    Така си е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    29 Яну 2023 11:34ч.

    Целта трябва да е Кравария, която трябва да бъде безмилостно пометена, за да оцелее останалият свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • подкрепям!

    29 Яну 2023 12:38ч.

    + разпръснатите по целия свят американци, които постоянно искат привилегировано отношение към тях, именно защото са американци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    29 Яну 2023 10:54ч.

    Едва ли новата световна война ще бъде избягната. Както и друг път съм казвал, на света за последните около 80 години са натрупани критична маса проблеми между държавите, които именно защото не могат да се решат по дипломатически път (ако можеха, досега да бяха решени) неминуемо ТРЯБВА и ще се решат по пътя на световна война. Това е логиката на събитията. След войната отново ще имаме няколко десетилетия мир и относително благоденствие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има разбира се начини за продължителен мир, но ТЕ не искат мир

    29 Яну 2023 11:04ч.

    Защото, „Продължителният мир, макар и да не е теоретично невъзможен, вероятно е недостижим. Дори и да може да бъде постигнат, това няма да е от интерес на СТАБИЛНОТО ОБЩЕСТВО. Войната изпълнява определени функции, които са от съществено значение за стабилността на нашето общество; докато не бъдат разработени други средства за тяхното заместване, военната система трябва да се поддържа, а ефективността й да се усъвършенства.” „Войната е основата на организацията на съвременните общества... На нея са възложени редица функции – икономически, политически, социологически, екологични, културни, научни и психологически...; Военната система прави възможно стабилното управление на обществото...”. „Но е необходим враг – убедителен по качество и обхват; И ръководството на САЩ измисли такъв враг под прикритието на „мюсюлмански тероризъм“, „империя на злото“ (Русия) и „ос на злото” – Иран, Северна Корея, Сирия и Венецуела, както и други странни термини като „ислямофашизъм” или „китайска хегемония”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да остане то стабилно това общество и да живее във вечен мир, е нужна безкрайната война!

    29 Яну 2023 11:05ч.

    Така разсъждава Специалната научна група („Комисията”) в „Доклад от Желязната планина”, 1967 г.5 Още тогава започва разработването на стратегията за неутрализиране на „проблемите, пред които ще се изправят Съединените щати, ако и когато възникне условие за „постоянен мир”.6 Желязната планина е огромно подземно ядрено скривалище за стотици големи американски корпорации и хранилище за важни документи (хартиени), близо до град Хъдсън, Ню Йорк. Днес продължава да е такова, но е и „огромен сейф”, с 225 частни трезора. Както става ясно, под „стабилно общество”, се има предвид това на олигархата. А за да остане то стабилно и да живее във вечен мир, е нужна безкрайната война. ЛИНК https://pogled.info/svetoven/zashtoto-e-nuzhna-totalna-bezkraina-voina.141723

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "За мое съжаление, не е съвсем така. Рамо до рамо, българи и турци са тепали руснаци и румънци през Първата Световна"

    29 Яну 2023 10:54ч.

    За твое съжаление, челеби, да беше ни припомнил как свърши за България Първата световна, а? Националната катастрофа, загубените територии, сведената под минимума армия, чуждите войски в София, Ньойският договор, Западните покрайнини, Южна Добруджа, репарациите, народният съд (първия), потоците бежанци от Тракия и Македония, че и арменците по Мармара, спасили се от поредните кланета и от Дер Зор и пр., и пр., и пр. Стига сте се правили на утрепани, не всички са учили история от "/Раз/градско дело".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европа ще бъде разгромена

    29 Яну 2023 11:09ч.

    Омръзнал им живота явно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 11:11ч.

    Ми да почваме Кримското мурабе наново, да не губим време. Тъй и тъй ще се бием, давайте на чабоджак. Времето лети. И без туй сме готови. Тук има една камара диванни генерали, да хващат пушкалата и да почваме. Кого, няма значени. Важното е да занулим няколко трилиона. Е, някой от нас ще ви убият, но важното е господарят да е доволен от слугите си, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    29 Яну 2023 11:18ч.

    Имаше едно клипче как гордата американска армада щеше да се натресе на испански фар. Беше майтап, но кой знае. Засега нито НАТО, нито САЩ са готови да воюват с Русия. Достатъчно е да си спомним как веднага затвориха устата на поляците при падането на украинската ракета в Полша и как в един глас повтаряха а, не е руска, не, не не е руска ракета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    29 Яну 2023 11:23ч.

    Ще ви убият вожда и ще хвърлят Русия в гражданска война като подкупят някой близо до Путин от бункера Така действат англосаксите .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • балони, балони... как беше оная песен: "ах, този син балон, син балон..."

    29 Яну 2023 11:28ч.

    Абе знаем ги как действат. Голям го вадят в началото, ама винаги после се оказва мек. Тероризмът не е начин да спечелиш война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 12:32ч.

    Туй го знаете. Лошото е, че и Путин го знае. Дето се вика, трябва да кажете "А дано, ама надали"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    29 Яну 2023 15:33ч.

    Путин всичко знае, като го убият следващия също ще знае всичко и ще му лъжете ботушите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин, ако беше убиец, досега да сте останали без Зеленски и някои от всички ония, които посещаваха Киев и Херсон

    29 Яну 2023 16:43ч.

    За да си толкова озлобен, много си бит от тъщата СССР с тигана по главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    29 Яну 2023 20:28ч.

    Не убиец, масов убиец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАРО

    29 Яну 2023 12:19ч.

    Да не би да не остана жив укронацист, та тия решиха да си навлекат на главата ядрената тояга на Русия? Стъпка по стъпка отанчовците докарват света до ядрена катастрофа. С едничката надежда, че бъзливият и нерешителен Путин няма да посмее да натисне червения бутон. И до голяма степен са прави. След като Русия изтърпя стоически терористичния акт над Северните потоци, над Кримския мост, над летището в Енгелс, защо да не преглътне и ядрен удар? На путинци май им се живее повече, отколкото на западняците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Яну 2023 12:35ч.

    Най-вероятно Путин не иска да бъде запомнен като човека, затрил за няма нщо света. Но това не значи, че светът не може да бъде затрит...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАРО

    29 Яну 2023 12:58ч.

    Ако светът е затрит, няма да има кой да помни нищо. Така че за Путин това не е оправдание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАРО

    29 Яну 2023 13:02ч.

    По-скоро Путин не е този свиреп диктатор, за който го представят ЛГБТ-дермократите. Ако беше такъв, войната в Бандерландия щеше да е свършила най-късно до април 2022 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз съм готов, гол в банята влизам

    29 Яну 2023 13:53ч.

    Явно войната в Украйна не върви в желаната посока и в НАТО вече истеризират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еми шти трйабва накрайа да повуйувати и вий , българята

    29 Яну 2023 14:36ч.

    Стига сти жулили лански пръшки с ръце пу силата си, където ходити вав външни кинефи сас сиптични йами, в куиту фъргати булкити си, аку ни слушът. Кат ви мубилюизирът, шти йъдети кутлува хръна на фронта за пръв път с лъжитса!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако имаше демокрация

    29 Яну 2023 14:52ч.

    Щяха да позволят на българските военни сами да изберат на чия страна да се включат във военни действия. А не държавата с типове като Киро и Кокорчо да вземат решения за съдбата на българите. Между другото Кирчо и Кокорчи, Лорер, Митев, и сие били ли са в казарма. И ако има изпращане на българска войска, ще има ли изпратени цигани и турци с български паспорти, или те ще бъдат с привилегии?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пуха на мечо

    29 Яну 2023 15:05ч.

    Те също се водят български граждани, а за курбана колкото повече, толкова повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руските смотаняци, които се издънкиха жестоко

    29 Яну 2023 15:00ч.

    в Украйна, трябва да бъдат наритани по най-бруталния възможен начин. Само така светът ще си осигури мир и спокойствие през следващите 20-30 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    29 Яну 2023 15:09ч.

    Може би на всички в НАТО вече не им се живее?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    29 Яну 2023 15:34ч.

    Постоянния ядрен рекет е патент на Кимчетата, Путьо даже не е оригинален.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Woland

    29 Яну 2023 15:45ч.

    Ами хайде почвайте я тая ТСВ най накрая за радост на публиката. Да погледаме шоу. Само закани и кьорфишеци. Впрочем Алоис Ирлмайер доста точно предсказва кога, къде и какви мизерии ще се случат ако хората не им дойде акълът, но пустият акъл не идва и не идва. Следователно повечето ще ядат теслата откъм дръжката, без извинение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъжете на Украйна са подложени на изтребление

    29 Яну 2023 16:35ч.

    Авторский блог Эдуард Биров 00:08 Сегодня Мужское население Украины обречено на убой украинцам некуда бежать, после того как так долго скакали по граблям https://zavtra.ru/blogs/muzhskoe_naselenie_ukraini_obrecheno_na_uboj

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сорос-медиите с пяна на уста

    29 Яну 2023 16:45ч.

    Истерията на отанския началник постепенно преминава в злобно безсилие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От НАТО

    29 Яну 2023 17:00ч.

    пак представят нещата все едно Русия е инициатора и тя преминава някакви червени линии, докато те вкупом въоръжават Украйна и наливат бензин в пожара. Точно както и при започването на конфликта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александр Мусиенко @Stalingradtelekanal

    29 Яну 2023 20:13ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=KbO9foZAii0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи