Наришкин: Тъжна съдба чака Украйна и режима в Киев

Наришкин: Тъжна съдба чака Украйна и режима в Киев

 Следвайте "Гласове" в Телеграм

Ръководителят на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин каза, че Украйна е изправена пред много печална съдба, предадоха руските медии.

"Съдбата на Украйна във формата, в която държавата съществува сега, и най-важното режимът, който управлява Украйна, е много тъжна. Русия няма да спре на половината път", каза Наришкин.

Преди това Наришкин твърдеше, че Западът ще се опита да организира провокации на руска територия заради загубата в Украйна. Според него обаче не трябва да се очаква дългосрочен ефект.

Междувременно руското външно министерство обяви, че Русия е отворена за преговори за Украйна, но само ако има „сериозни предложения“. Москва обяви, че вариантът, при който руската армия се изтегля от окупираните земи в Украйна, не е реалистичен.

Източник: fakti.bg

 

 

Коментари

  • old_beggar

    28 Яну 2024 15:50ч.

    синьо-жълтото знаме е дадено на галицийците от Хабсбургите заради тяхното неучастие в унгарското въстание срещу Австрия и впоследствие е възприето от недържавното образувание „украйна“... и ако украинец поумнее, той става руснак, а ако македонец поумнее, той става българин..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • През нощта на 28 януари...

    28 Яну 2024 16:22ч.

    ...руски ракети взривиха най-голямата украинска петролна рафинерия в Кременчуг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе

    28 Яну 2024 17:39ч.

    те я взривяват на всеки 4-5 месеца, или толкова си могат , или Путин е ебати пеераса... Толкова ли не може да не пуснеш 2 ракети ами вместо това да удариш с 20 или 200 и да го приключиш тоя ебан завод завинаги! След 3-4месеца пак ще пуцат п о Кременчуг, помни ми думата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    28 Яну 2024 21:50ч.

    Колега "абе", иди си и змии зъбите и добре си изплакни устата. Ако не желаеш да говориш без мръсни думи, по-добре не пиши повече тук. Мръсните думи не са приети в това събрание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ю.И. МУХИН

    28 Яну 2024 16:43ч.

    Наришкин, тъжна съдба чака и Русия, докато руските народи не се оттърват от корумпирани и некадърни чиновници като теб и останалата камарила на обитателя на Кремъл, който прилича на В. Путин! http://www.ymuhin.ru/node/2981/preduprezhdenie-chlenam-centralnoy-izbiratelnoy-komissii

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Върни таблета на санитарите и си вземи лекарствата

    28 Яну 2024 20:27ч.

    Палавник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помните ли колко брутално

    28 Яну 2024 16:53ч.

    Путин унижи Наришкин по време на Съвета за национална сигурност, излъчен пряко по световните новинарски канали 2 дни преди началото на войната. Така и не стана ясно защо Наришкин мънкаше и не се обявяваше категорично “за” нахлуването в Украйна. Дали е знаел, че украинците са готови за яростна съпротива, но службата му е подвела Кремъл с разкрасена информация, дали не е знаел за безумното решение на вожда си, дали си е давал сметка, че с това шоу Путин иска да представи собственото си решение за войната като колективно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • големи хитри и коварни изроди са тия наглосакси

    28 Яну 2024 18:24ч.

    Не го унижи, просто го смъмри да се държи мъжки, като воин... А че и двамата са знаели, че НАТО лично ще се ангажира със съпротивата, нямам съмнение. Фактически войната с украинци (южни руснаци), водени като прокси от НАТО, е в определен смисъл по-тежка от варианта, при който просто натовски сили биха нападнали. Всеизвестно е ,че по-добри военни от руските народи няма. Ваджешките наглосакси десетилетия наред не са си губели времето, а са издебвали точно този момент, подкупвайки с много пари и програми украинските комунистически елити да настройват народа срещу принадлежността му към руския свят. Дали това е било проспано от КГБ и по-късно от ФСБ и ГРУ, е отделен въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    28 Яну 2024 22:03ч.

    Да си припомним класикът на военната теория Сун Дзъ: "Войната е пътят на измамата. Ако наистина можеш нещо, прави се пред противника, че не го можеш, ако си близко, прави се, че си далеко, ако си далеко, прави се, че си близо." Ако руснаците и китайците не бяха успяли да се направят на умряла лисица, тоест да измамят и приспят т.н." Запад", последния нямаше да допусне сегашния си разгром. Путин и Наришкин са буквално от едно котило. До последно руснаците ще се правят че накуцват, времето им е нужно за да прережат бавно сухожилията на мастодонта. Ако запада изгуби всяка надежда за вътрешно възпаление в Русия и колапс, може да изпаднат в истерия и има опасност от резки движения... Никой не иска челен сблъсък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    28 Яну 2024 17:39ч.

    Времето на Елцин ще ви се стори като луксозна почивка я Дубай, такава мизерия и разруха ви чака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си

    28 Яну 2024 17:56ч.

    гнусняк русофоб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    28 Яну 2024 18:14ч.

    Елцин искаше да влиза в НАТО, но след бомбардировките в Белград разбра какво готвят на Русия и сдаде поста на Путин, самият той го избра като единствен който може да опази Русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    28 Яну 2024 18:37ч.

    Усещаме някаква безсилна ярост в думите ви комисарю :))))) В това, че руската икономика расте, а европейската пада. Нещо не ви харесва руснаците вече да са по-напред от нас?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    29 Яну 2024 0:24ч.

    Каква ирония, наистина историята се повтаря като фарс - отървахме се от червените комисари и се натресохме на ерзац еврокомисарите. А сега слушаме заклинания и прокоби от септичната яма. Еххх, няма край тая отврат... Явно докато не се върнем в себе си, във вярата си няма да видим мир. Свети царю Борисе-Михаиле е моли Господа за нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    28 Яну 2024 18:13ч.

    Кремълските вождове кълнат като некакви хлевоусти бабички, тоя невъзпитан навик им е останал в наследство от болшевишките. Но Киев нема да падне с бърборене, требва кръв да се лее..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • историята е учителка на народите, ала някои не могат да бъдат ученици

    28 Яну 2024 18:27ч.

    Киев ще бъде освободен от американско прокси-присъствие така, както бяха освободени Сайгон и Кабул. Американските авантюри винаги приключват (безславно) по един и същ начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Северна Америка тепърва ще започнат освобожденията от американско присъствие

    28 Яну 2024 20:28ч.

    Ке биде феерическо ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи