Над 60 милиона вече са гледали интервюто на Тъкър Карлсън с Путин

Над 60 милиона вече са гледали интервюто на Тъкър Карлсън с Путин

Интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин има над 60,3 милиона гледания в социалната мрежа X седем часа след публикуването му, съобщава ТАСС.

Броят на гледанията на интервюто в канала на Карлсън в YouTube надхвърли 2,4 милиона. Путин влезе и в тренда на гледаемост в социалната мрежа X в САЩ. Броят на публикациите в социалната мрежа, в които се споменава руският лидер, надхвърля 1,4 милиона. Според данните от мониторинга на Brand Analytics, с които разполага ТАСС, Путин и Карлсън са достигнали върха по отношение на споменаванията в социалните мрежи. В очакване на публикуването на интервю с президента на Русия Карлсън стана най-обсъжданата личност след Владимир Путин (211 хиляди споменавания) в рускоезичните социални медии: на 8 февруари потребителите посветиха повече от 71 хиляди публикации на журналиста.

Интервюто с Путин на Тъкър Карлсън продължи 2 часа и 6 минути, като през това време руският лидер отговори на приблизително 60 въпроса, в това число и различни уточнения от журналиста.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • д-р Косев

    09 Фев 2024 9:42ч.

    Ако Хитлер беше жив и беше успял да направи интервю с него, сигурно и 1 милиард клика щеше да удари. Светът е пълен със сити хора, жадни за зрелища. В случая обаче зрелището беше слаба работа, дядката вяло повтаряше все същите вече втръснали на всички заклинания и вайкания, нямаше го оня зловещ заряд от речта му непосредствено преди нападението над Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъъъъъъъ

    09 Фев 2024 9:47ч.

    Аре много поздрави от Митеран и Кол, оуигофрен смотан! Ще те интервюират на гейпарада, ще видим, колко клика ще удариш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    09 Фев 2024 9:49ч.

    Ако действително "зрелището беше слаба работа", нямаше да има такъв вой преди и след него. Като "доктор", все пак би трябвало да сте минали поне един курс по "Обща психология" и да можете да поставите диагноза на хората, които "психясаха" покрай едно уж безинтересно и безсмислено интервю, но натрапчиво се опитват да го омаловажават. Като вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • другото двугънково

    09 Фев 2024 10:12ч.

    Късев, понамали гратовете, както разбира се, и всякакъв бял прах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Кьопав какта винаги не е разбрал какво се случва

    09 Фев 2024 10:48ч.

    Вашата приключи, евроатлантици. Не на фронта, в Историята приключи. Сбогом, Западе болен и фалирал ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настолен указател за напреднали

    09 Фев 2024 11:05ч.

    Самый смелый президент нашей эпохи. Горжусь, что родился и живу в епохи России Владимиром Владимировичем Путиным!! Горжусь Вашим президентом и его поступками. С Вами Бог, Ваш президент, Ваша Армия, Браво !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ZOV

    09 Фев 2024 14:26ч.

    От къде ви намират такива идиоти ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    09 Фев 2024 10:05ч.

    За хората, които гледат рускоезични медии в това интервю се чуват най-вече познати неща. Обаче западната цензура затруднява достъпа на обикновените зрители (които не разбират руски език) до изявленията на официален кремъл и съответно путин. Няма по света друг лидер с подобни качества, разбиране и поведение. Затова интересът е голям.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • легисти

    09 Фев 2024 10:11ч.

    Те ще го гледат, но ще има проблеми с разбирането и осмислянето, защото образователната система в САЩ отдавна е на много ниско хуманитарно ниво, осакатена откъм духовност и саморефлексия. Консумеризмът и еднозначната консумация на истина, предлагана от едноименното й министерство на и., не прощават. Путин може да бъде разбиран отведнаж само от висококултурни хора, без идеологически предразсъдъци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • впечатлен

    09 Фев 2024 10:32ч.

    Тази нощ, гледайки интервято на Путин и особено първата историческа част, която продължи около 30 минути, бях впечатлен, че Путин не си послужи с предварително написани бележки за дати, години, имена и т. н. Как ли би изглеждало интервю с Байдан, който бърка Макрон с Митеран и не помни какво е обядвал през деня. И всичко това на фона на западната пропаганда и най-вече на фона на украинската пропаганда, която твърдеше, че Путин е тежко болен и има много двойници. Интересно, кой двойник даде интервюто?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баh

    09 Фев 2024 10:53ч.

    Хареса ми историята, която Путин разказа в края на интервюто: руски войници са обкръжили група украински такива и им викат " Предайте се! Нямате никакъв изход да се измъкнете живи, ако не се предадете!". Украинците им отвръщат на чист руски" Руснаците никога не се предават!"....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    09 Фев 2024 11:02ч.

    Има и нещо друго в това интервю - контраста между Путин и Байдън. Единият говори два часа без суфльор на всякакви теми с акула на журналистиката, другият се ръкува с въздуха и си говори с германския президент Митеран починал през 1996 г. Би било интересно Тъкър да вземе интервю от Байдън. Дали ще се съгласят в Белия дом.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    09 Фев 2024 11:08ч.

    No way! Тогава ще лъсне пълната несъстоятелност на Дедото, която сега криво-ляво успяват да замажат с епизодичните му появи тук-там. Той без телепромпта и бележичиците няма да знае кой е, пък камо ли какво да отговаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хах

    09 Фев 2024 11:16ч.

    Да се съгласят на интервю с един от спряганите за вицепрезидент на Тръмп? Такъв красив автогол и Любо Пенев не може да си забие...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бройки

    09 Фев 2024 12:00ч.

    Докато го гледах, откъм 9 и нещо до 12 без малко, гледанията в акаунта на Карлсън станаха от 63 до 78, в аканута на Мъск са близо 6 милиона - и това са само 2 акаунта в Туитър. В официалния канал на Тъкър в Ютюб има близо 4 милиона със 100 хиляди коментара, та гледанията може и да отиват към и над 100 милиона, събрани от всички източници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    09 Фев 2024 12:52ч.

    Това исках да напиша и аз. Сумата от гледанията на различните платформи е огромна. Аз го гледах в сайта на Карлсън, едва след края му разбрах, че го е пуснал и в тубата. Но беше интересна реакцията в различните точки на света. В Украйна се появиха тамошните говорещи глави и с унил вид произнесоха обичайните заклеймявания. В Русия се радваха. В щатите Байдън направи извънредно обръщение към нацията, малко преди края на интервюто, като изобщо не спомена за него, но беше ясно, че иска за заеме време, да отклони вниманието и по този начин да го омаловажи. Иначе всички важни щатски информационни агенции съобщиха новината, като демократическите призоваваха да се наложат санкции на Карлсън и когато даваха картина от интервюто бяха изключили звука. В общи линии може да се каже, че това интервю е ключово за много години напред, дори Карлсън е казал, че му е необходима година, за да го осмисли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи