На рождения си ден Путин ще се срещне с колегите си от ОНД

На рождения си ден Путин ще се срещне с колегите си от ОНД

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

На рождения си ден днес, когато навършва 70 години, руският президент Владимир Путин ще се срещне с колегите си от Общността на независимите държави (ОНД), предаде ТАСС.

Неофициалната среща ще се състои в Константиновския дворец край Санкт Петербург. Обикновено през годината се свикват едно редовно и едно неофициално заседание на Съвета на държавните глави от ОНД. Миналата година неофициалната среща се състоя на 28 декември в Санкт Петербург, а официалната, която се осъществи чрез видеовръзка заради пандемията от коронавируса, беше на 15 октомври.

Както отбеляза говорителят на Путин Дмитрий Песков, разговорите на 7 октомври ще бъдат важна стъпка при подготовката на срещата на върха на ОНД в Астана следващата седмица. От 12 до 14 октомври столицата на Казахстан - страната председател на ОНД  за тази година - ще бъде домакин на срещите на върха на ОНД, на Конференцията за мерки за укрепване на доверието в Азия (CICA) и на срещата на държавните глави на страните от Централна Азия и Русия.

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • рукола Z

  07 Окт 2022 9:31ч.

  Честит Рожден Ден на Путин Велики! Много здраве и дълго управление на Русия! 👍🏻

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  07 Окт 2022 9:52ч.

  С днем рождения! Повече твърдост и решителност в изриването на Авгиевите обори и по света, и в Русия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - "Повече твърдост и решителност в изриването на Авгиевите обори!"

  07 Окт 2022 11:28ч.

  Да, да - светът се превърна в гадно свърталище и не само - в много опасно, фатално за цивилизацията, място! Да се подсетим, че доказуемо преди тази, са загинали поне още две. Не сполучили да достигнат нивото на разумност, хуманност, осъзнаване каква е целта на съществуванието! И в този смисъл - ЧРД! Успех и дълъг ползотворен за света, живот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи