МВнР: Избягвайте пътуванията до Русия

МВнР: Избягвайте пътуванията до Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Предупреждаваме българите да избягват региона, в който се развиват действията. Оставаме на разположение и следим ситуацията в Русия ежеминутно. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел във Велико Търново пред медиите.

Тя добави, че за момента ситуацията е част от вътрешните работи на Русия, а решение на президента е дали да свика Консултативен съвет за национална сигурност.

В официално съобщение на интернет страницата си от МВнР предупреждават българските граждани да избягват пътувания в Русия, във връзка с информация за военно напрежение в района на Ростов и риск от безредици в страната. Ако присъствието ви на територията на Руската федерация не е от изключителна важност, съветваме да преосмислите своите планове, допълват от МВнР.

Путин: Действията на Пригожин са удар в гърба

Президентът на Русия Владимир Путин направи изявление към руския народ тази сутрин. То последва действията от тази нощ и тази сутрин на Евгений Пригожин, ръководителя на руската частна военна компания "Вагнер".

Междувременно в руската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична операция, предаде ТАСС, като се позова съобщение на руския Национален комитет за борба с тероризма.

Източник: dariknews.bg

 

 

 

Коментари

  • RusSiAa

    24 Юни 2023 20:57ч.

    Русия е Велика православна страна.С Путин или Без него ще я има.Не е така с ЕС и слугите на дявола които посягат на децата,на пола и душите им.Такива слуги за пари са се продавали и пак ще се продават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РиКоО

    24 Юни 2023 20:59ч.

    Ще пътуваме до Москва защото там няма Европейски ценности.Много е красиво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи