Мутафчийски по повод "много ще измрат": Имаме нота от НАТО да се подготовим за втори удар

 Мутафчийски по повод "много ще измрат": Имаме нота от НАТО да се подготовим за втори удар
България е получила нота от НАТО за подготвяне на всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. Това се разбра от думите на председателя на Националния щаб проф. Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет. Той отговори с това на два въпроса едновременно - как ще лекува ВМА пациенти с коронавирус след съобщението на НОЩ, че заразени вече ще се приемат само в 7 болници, и вторият въпрос - относно думите му, че "много хора ще измрат, яко ще измрат", които изтекоха от интервюто му с Миролюба Бенатова. "Ключовата дума при охлабване на мерките е да се преценяват рисковете много внимателно и всяка мярка да е премерен риск. Виждате, че това се случва постепенно и след внимателно обсъждане на ситуацията", каза Мутафчийски по повод изречените от него думи. Въпреки това той не отрече, че днес е "уникален за България ден" - за първи път от отчитането има повече оздравели отколкото заразени. "Това е радостна тенденция. Но каквото и охлабване на мерки да има, трябва да се спазва физическа дистанция и определени правила, ние изхождаме от презумпцията, че този вирус съществува, че има такава епидемия и че тя е смъртоносна. Така са и всички държави и международни организации", категоричен бе той.

 

Генералът посъветва да не се нарушава физическата дистанция, да няма събиране на големи групи от хора, което може да доведе до взривове от заболели и всички здравни служби трябва да са нащрек.

 

В тази връзка Мутафчийски се върна да обясни как ще лекува ВМА пациенти с коронавирус, тъй като то се поема вече само от 7 болници. Той каза, че ВМА ще поеме всички пациенти и ще помага в борбата с коронавируса и занапред, но "имало известни предписания, поискани от НАТО, за военните болници". "Затова ще се намери необходимият баланс - каква част от инфекциозните клиники - Сливен и София, ще са за граждани и коя - за резерв", обясни шефът на ВМА.

 

 

Но после шефът на НОЩ обяви, без заобикалки: "Вчера зам.-директор на СЗО каза не празнувайте, а се организирайте. В този дух е тази нота от Алианса - да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар", каза проф. Венцислав Мутафчийски.

 

Той заяви категорично, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.

 

Източник: dnes.dir.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Маги

    19 Май 2020 19:43ч.

    Откога Нато започна да се занимава със здравеопазването у нас?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Методиев и Борисов, също

    19 Май 2020 20:05ч.

    Преди малко неадекватният МУ Глашатай на Смъртта издаде класифицирана информаци. Изтръпвам при мисълта какво могат да сторят главорезите от НАТО и мизантропите на Бил Гейтс и Килъри Клинтън на беззащитното население на подмандатната територия! Досега ФАЩ нееднократно са използвали биологично оръжие срещу собственото си население, като последният известен случай са пликовете с бял прашец (спори от антракс), който ЦРУ пращаше на конгресмени, сенатори и журналисти, които искаха да разгласят истината за 2001-09-11… Изглежда инфодемията е военна тренировка за използване от главорезите от НАТО на биологично оръжие. Този униформен идиот издаде класифицирана информация и вече е клиент на Военна прокуратура. Никой до сега не си зададе въпроса: "Защо сложиха легла в зала Амеец?" НАТО ще изпрати заразени военни за лечение?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    19 Май 2020 20:10ч.

    Това е нашата гордост, специалиста по трупове, измиране, хаотични неадекватни мерки, неумение да ръководи и т.н. Неслучайно тук прозвището му е Глашатай на смъртта, а във Фейса е “д-р Менгеле“ А когато му задават неудобни въпроси изригва като хамалин! Много смърт желае този, вместо здраве на хората. Срам ме е да кажа откъде съм родом заради този никаквец !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • малката злобна хиена

    19 Май 2020 20:26ч.

    Кога не можем смислено да обясним нещо се позоваваме на Брюксел и нато.... Поредният балон. Дон балон с голяма заплата и бонуси. Аман от такива паразити.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коментарии

    19 Май 2020 20:42ч.

    Искрено се радвам че под натиска на платени, но малоумни клакьори, мерките се свалят без да е преминала опасността. На платените агитатори на Радев, Корнелия, Костадинов и т.н. не им пука колко ще измрат. Но дано те са първите! И колкото се може повече идиоти да дадат фира! Защото ако вируса не бъде спрян, жив човек няма да остане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • скука

    19 Май 2020 20:45ч.

    НАТО Да нямат директна връзка с корона вируса?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха!

    19 Май 2020 20:58ч.

    Ето я натовската помощ! Блокират болница за себе си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаме нота от НАТО

    19 Май 2020 21:36ч.

    Нота от НАТО, нота от СЗО, нота от Джон Хопкинс, нота от Филанкишията и траурна музика от Хиндемит в главата на генерал Му: https://www.youtube.com/watch?v=3NFA0o9ujjg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това ли са планирали от НАТО?

    19 Май 2020 21:39ч.

    Да ни ударят втори път? Не, няма да им се получи. Този път никакво “инзвънредно положение”. Смъкваме Борисов, натикваме в затвора гербаджиите и там да си ходят по цял ден с маски и да се забавляват, щом им харесва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я,достойния български заместник на

    19 Май 2020 22:09ч.

    д-р Йозеф МЕНГЕЛЕ се показа на сцената но видно от фотото е сменил ХИТЛЕРИСТКАТА си черна униформа с нещо по-лежерно което не му попречи отново да манипулира хората в България!Хора бдете,тая мръсна пяна зовяща се герб и техните подгласници в стил д-Р МЕНГЕЛЕ,Мутафчийски отново се опитват да ви внушават поредните небилвилици!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мило коментарии на 19.05.2020 в 20:42,

    19 Май 2020 22:22ч.

    нема нормален гербер, вече е кристално ясно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво казва нато и защо ,подготвят ли ни за война и срещу кого

    19 Май 2020 23:43ч.

    Това изказване може да предизвика паника.НАТО е военна организация ,която участва във войни ,която бомбардира Сърбия с бомби с обеднен уран,която дрънка оръжие край границите с Русия. НАТО явно крие информация от народите на страните членки на ЕС за което има причина. Имаше информация,че това е генерал щабно учение на НАГО за борба срещу биологическо заразяване.Ако това се окаже вярно,нещата отиват на зле и е твърде възможно дори да няма време от скандал и човечеството да бъде поставено пред свършен факт. Този генерал трябва да поясни ,какво се случва,каква е ролята на нато по отношение правата и свободите на гражданите и какво може да очакват хората от предупрежденията на нато. С няколко думи ,подготвят ли ни за война в която да измрат яко много хора ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • незнайко

    20 Май 2020 4:13ч.

    Значи това беше първия удар на НАТО. Да се готвим за втори сега. Браво бе, шапкар !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://www.24chasa.bg/novini/article/8596849

    20 Май 2020 5:22ч.

    Официално! Американците напускат България на пожар. Каква гадост ни се готви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • спешно

    20 Май 2020 7:03ч.

    Тръмп изтегля всички американци от Европа и изпраща войски в Сирия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това момче

    20 Май 2020 8:07ч.

    се оказа и слабо интелигентно на всичко отгоре.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Имаме нота от НАТО на 19.05.2020 в 21:36

    20 Май 2020 8:31ч.

    Ако мислиш, че Бръснатия знае кой е Хиндемит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО е собствената войска на тия които направиха

    20 Май 2020 10:23ч.

    коронавируса.В подразделенията й има и отдели за бактериологична борба с неприятеля.Всички те са сатанисти икръвопийци.Напишете в нета адренохром! Бог да е на помощ на България и на народите от цял свят! Вече е късно ,много късно да се махаме от НАТО и творението им ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • възмутен

    20 Май 2020 10:33ч.

    Заради "глобалното затопляне" сега глобалистите в лицето на най богатите хора на света искат да разпръснат със самолети по цялото земно кълбо микрочастици за да "намалели" ултравиолетовите лъчи на слънцето.За тях имало антидот!Пише го по руски сайтове.Дано не е вярно,но при нас истината идва със закъснение.Те наистина са решили да ни изтребят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изплю камъчето

    20 Май 2020 10:36ч.

    Тоя трябва незабавно да бъде арестуван.Защо говореше с недомлъвки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутения, вече са ги

    20 Май 2020 10:40ч.

    разпръснали частиците. Погледнете небето. От две седмици няма облаци, но няма и слънце. Някаква мътна полупрозрачна маса от хоризонт до хоризонт. Синоптиците взеха да разправят за "необичайно дълга задържала се прахова пелена от Сахара". Бабината им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денев

    20 Май 2020 10:46ч.

    Яаа, колко хейтъри са се сбрали под този текст! И тъпунгерите доста... Понеже не са му на професурата и генералитета на д-р Мутафчийски, в болното си въображение им изглежда дребен, лъжлив и гаден, т. е. като тях самите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    20 Май 2020 11:01ч.

    Нормалните хора си пишат имената без да ги е страх ...........................................да сте наясно трябва да четете статии от целия Свят и да мислите . Картината е ясна . Даже Тръмп , който се опира на огромен ресурс , плюс служби и армейско разузнаване спря парите за мошениците от СЗО си правете изводите ....................................Простотиите се направиха в зависимите от Израел страни !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • престъпление и наказание

    20 Май 2020 11:13ч.

    България е готвена за плацдарм на НАТО в последния блитцкриг на Сатаната срещу Русия. НАТО няма да пожали нито вашата кръв, нито вашата кожа. Русия има най-малко жертви във войната с коронавируса и това е живо доказателство, че коронавируса не е това за което го представят. Лъжата им лъсна. Коронавирусът е създаден за да ви държи в робство и да поддържа лъжата им. Но по божията воля той не е по-страшен от Хитлер, който беше създаден от конструкторите на НАТО за унищожаването на Русия, на която заяви своето бъдещо посвещаване Богородица явила се във Фатима. Жертвите дадени срещу Хитлер са следствие именно от това явяване и сделката, която сключи Ватикана с Дявола, който трябваше да и осигури поддържането на лъжата.. Тези невинни жертви са неизмеримо по-големи и нищо не може да ги изкупи освен това, което виждаме в момента . Броят на жертвите на короната в световен мащаб днес 20май2020 са точно 325х1000. 325, като година е годината, в която е свикан Първия Вселенски събор, за определяне на Символ верую и деня на Възкресението. 325 като ден в годината е 25 август - деня на закриване на същия този Вселенски събор, определил денят на Възкресение да бъде не в събота, а в неделя. 20май пък датата на свикването на този Първи вселенски събор. Това е истинската дата, на която е убит и Ботев - българската икона, родена точно на Рождество Христово - истинското , а не по Григорий13, на чийто герб се мъдри дракон с откъсната опашка. Ако се питате защо ковид19 е генна кръстоска от прилеп и змия, то отговорът е в герба на Г13, а не в китайския дракон. И понеже Ботев е истинския автор на Символ верую на българската комуна, за това оспорват авторството му, за това мечтаят да го изхвърлят от учебниците и да зачеркнат родовата ви памет. Защото Земята, която е родила Ботев и Левски, непременно ще ги възроди отново. Такъв е Вселенския закон, който те не искат вие да познавате, и затова поддържат хилядолетната лъжа на Ватикана и обърнатия кръст на Антихриста. Вавилон е паднал вече! Времената са настъпили. Змията е ранена и е предала своята власт на Звяра. Хитлер го няма, но делото му се продължава от НАТО. Боговете на смъртта, жадуват за вашата свежа кръв. Черепът от Ватикана се страхува от слънцето, защото първия слънчев лъч проникнал в ковчега на мъртвеца убива вампира, който играе ролята на живия ви Отец. Опичайте си акъла, дорде е време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И плазмодият е труп

    20 Май 2020 12:38ч.

    Тази гнус служи на Сатанистите , които пуснаха вируса. Той си мисли , че ще бъде между тези , които ще се спасят след глобалното човекоизтребление , което започнаха. Но няма да се спаси , нито на този свят , нито отвъд ! "... И Бог ще отвори портите на Ада за тях !"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новите дрехи на краля

    20 Май 2020 13:38ч.

    Изглежда, че до тук п(л)андемията беше само репетиция... Ето какво ни готвят със сигурност: https://www.youtube.com/watch?v=P4U6Lq4EBMo, а в по-непосредственото бъдеще - може да се окаже нов Drang nach Osten... Времето ще покаже...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доста притесняващо е,

    20 Май 2020 13:43ч.

    че България е единствената страна в света, мерките за подпомагане на населението на която се състоят единствено и само ... в "нисколихвени" кредити, въпреки че властимащите си гласуваха доста голям (за нашите мащаби) заем, просто така, за да си осигурят мека пухена възглавничка ... В САЩ раздадоха по 1200 $ на всеки човек (има там някакви условия, но всеки си ги получи); сега обсъждат предложение на всяко домакинство да бъде изплащана безвъзмездна помощ от 1000 $ на всеки 2 седмици... И съвсем не е сигурно, че там живеят най-големите хуманисти, просто... се притесняват от недоволството на хората... Е, тук такава опасност няма. Всеки си оцелява в къщи, или отива на чист въздух на Витоша, вместо да подкрепи протестите за оставка на Тулупите... (Ами ако стане по-лошо????? Бойко лош, ама другите искат да МУ вземат властта, това искат те, един вид 'Стани Да Седна' мерси, пили сме я вече тази бира... ТОЙ поне има вродена скромност и чувство за справедливост...)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи