Младежкото обединение в БСП поиска оставката на Корнелия Нинова

Младежкото обединение в БСП поиска оставката на Корнелия Нинова

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм

„Настояваме за незабавната оставка на Корнелия Нинова като председател на БСП. Под нейното ръководство БСП от водеща партия в българската политика в момента се бори за оцеляване. От 2017 година до днес сме загубили около 850 хиляди гласоподаватели. След едни избори при лош резултат е нормално председателят да си подаде оставката, а когато една партия претърпи такъв катастрофален спад и доверието ѝ падне с 850 хиляди човека, е абсолютно задължително лидерът да поеме отговорността за това и да се оттегли.“, сподели Габриел Вълков, председател на Младежкото обединение в БСП на пресконференция на младите социалисти. 

На 10 юни ръководството на младежката организация на БСП направи пресконференция пред централата на партията, на която настояха за незабавно свикване на Националния съвет на БСП, който да вземе решение за извънредно заседание на Конгреса на БСП.

На него социалистите настояват да бъде избран временен председател на партията до провеждането на прекия вътрешнопартиен избор през есента.

„БСП има бъдеще, но то е възможно само и единствено след категорични промени“, допълни Вълков.

„БСП се нуждае от нови лица, които са авторитети сред редовите социалисти и българското общество.  Интелектуалци, професионалисти, хора, верни на лявата идея. Сега на нас ни се предлагат еднолично инсталирани личности, като бивши лидери на младежкото СДС.“, допълни председателят на Младежкото обединение в БСП – София Евгени Филипов. 
Минути преди началото на пресконференцията младежите спуснаха от високите етажи на партийната централа три трансперанта с надписи „Промяна“, „Оставка“ и „Тук не е СДС“. 

Младите социалисти заявиха готовност и убеденост в нуждата обединение в БСП и призоваха организациите на партията от цялата страна да се присъединят към тях.  

 

Председателят на Младежко БСП-София Евгени Филипов смята, че дори като опозиция не могат да убедят гражданите, че БСП е лявата партия, която се грижи за тях. "Ето защо вярваме, че имаме нужда от нови личности, авторитети, интелектуалци, доказани професионалисти, а досега ни се предлагаха в листите бивши председатели на младежкото СДС", заяви Филипов.

Той призова БСП да тръгне към пътя на промяната.

 

Транспарант с думите “Промяна” и “Оставка” провисна от централата на партията на столичната улица "Позитано" 20.

Искането идва ден след изборите 2 в 1 и резултатът на БСП, която се очаква да бъде пета политическа сила в 50-то НС - с 7,12%. Данните са на база 93,53% от избирателните протоколи за парламентарните избори и 93,35% - за евровота, които вече са обработени от ЦИК.

Източници: NOVA, Facebook, plovdiv24.bg, БГНЕС

 

 

 

 

Коментари

 • Ех, този Макрон

  10 Юни 2024 17:27ч.

  Макрон повлече крак и сега ще трябва да се следва светлия европейски пример.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  10 Юни 2024 17:38ч.

  Макрон беше принуден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  10 Юни 2024 21:09ч.

  Това е нормалния ход и този път не трябва да се шикалкави .....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • новото нормално,

  10 Юни 2024 21:30ч.

  но само за вас . Има и друго вечното нормално,пкоето вие подменяте. Госпожо Нинова, не ги слушайте, щом не им харесва, да си заминават от там. Никой не ги спира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Али Луя

  10 Юни 2024 23:01ч.

  Още 2-3 процента надолу и тогава ще подава оставка, но ще получи орден от посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  10 Юни 2024 17:27ч.

  сдс нинова никога няма да си подаде оставката като спите по конгресите и не знаете какво гласувате сега не пискаите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ElCondor

  10 Юни 2024 17:38ч.

  Няма такова нещо, бабо Маро. Нинова винаги си е подавала оставката с думите: "Оставка значи Оставам!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: ElCondor

  10 Юни 2024 17:39ч.

  Тези простотии които сте написали подхождат на оня с блесналия поглед, пренасящ пари през границата, но все още неосъден за деянията си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антонов

  10 Юни 2024 17:46ч.

  Да добавя, че оня с блесналия поглед работи за банкянския и прасиянов!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • блокиран

  10 Юни 2024 18:21ч.

  а корнела за кого раб'ти, за про100киро и кокоро?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До7 блокиран

  10 Юни 2024 18:38ч.

  Пак ли ти, бе недоносче?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • блокиран

  10 Юни 2024 19:12ч.

  добре е да си мериш думите. или се изпускаш? доктор требе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • младежи, а вече усвоили

  10 Юни 2024 21:27ч.

  демагогията на Станишев, Добрев, Йончева и останалите , зинали за кеш. Промити мозъци и продажни душици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Юни 2024 17:29ч.

  Нинова ще връчи оставката на младежкото обединение. Направо ще закрие тия троцкисти. Те не знаят ли че в трудни времена лидер не се снема? Затръшкали се за някви гласове, рийш ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "до провеждането на прекия вътрешнопартиен избор през есента" Това е грешка!

  10 Юни 2024 22:44ч.

  Партийното строителство, завещано от революционната партия на Димитър Благоев се основава на ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЦЕНТРАЛИЗЪМ. Демократичният централизъм се осъществява чрез избор на делегати на Конгреса, които ПО УСТАВ ИЗБИРАТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕВОЛЮЦИОННАТА ПАРТИЯ. Първо, БСП не е революционна партия, от създаването си от превратаджийте и контрареволюционерите Александър Лилов, Андрей Луканов, Нора Ананиева, военен клетвопрестъпник №1 Добри Джуров и др. Второ, Нинова приведе УСТАВА НА БСП в съответствие с АНТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА И КОНТРАРЕВОЛЮЦИОННА СЪЩНОСТ НА БСП, т.е. премахна ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЦЕНТРАЛИЗЪМ С ЛИЦЕМЕРИЕ И ПОД БЛАГ ПРЕДЛОГ ЗА "демокрация" и го подмени с БУРЖОАЗНИЯ ПРИНЦИП ЗА МАСОВА МАНИПУЛАЦИЯ НА ПАРТИЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - ПРЕКИЯТ ИЗБОР - като по-по-най-демократичен за промиване на бабешки мозъци в деменция и ЗА ЦИМЕНТИРАНЕ НА ПРОВАЛА НА БСП. На Нинова следва да се гледа като на вербувана от американския посланик Ерик Рубин, който беше чест гост на "Позитано"-20. Борбата межди Нинова и Румен Радев следва да се разглежда като конкуренция за потупване по рамото от Републиканската партия на САЩ. БСП следва да се разглежда като консервативна партия, верна на дневния ред на републиканците в САЩ и в същото време като СМАЗКА ЗА КАПИТАЛИЗМА, каквато се явява със воята социалдемократична същност. Д. Благоев: "Социалдемокрацията е катранник (смазка, б.м.) за колата на капитализма." БСП не е партията на Димитър Благоев, а по-скоро се доближава до идеите на широкия социалист Янко Сакъзов - антипод на революционера Димитър Благоев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "до провеждането на прекия вътрешнопартиен избор през есента" Това е грешка!

  10 Юни 2024 22:46ч.

  БСП-младежи трябва да знаят, че на "кръглата" маса през януари-март 1990 г. БЕШЕ ИЗВЪРШЕН КОНСТИТУЦИОННИЯ ПРЕВРАТ В НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, премахнат чл.№1 от Конституцията, който признаваше РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА БКП КАТО ЧЕЛЕН ОТРЯД НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА. На някаква си „кръгла” маса, БКП беше превзета от антикомунистите в БКП, ведно с антикомунистите от СДС (антикомунистически клонинг на антикомунистите от БКП), които на 04.04.1990 г. преименуваха БКП на БСП и това не беше просто мимикрия на ХЕМЕЛЕОН, А СЪЩНОСТНА ПРОМЯНА НА БКП - ОТ ЧЕЛЕН ОТРЯД НА ТРУДОВИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И НЕЙ-ВЕЧЕ НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА И ТРУДОВОТО СЕЛЯЧЕСТВО - В БУРЖОАЗНА ПРИВАТИЗАТОРСКА, КОНТРАРЕВОЛЮЦИОННА ПАРТИЯ. БСП-МЛАДЕЖИ трябва да се определят - ще водят ли КЛАСОВА БОРБА са ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА ЕКСПРОПРИАТОРИТЕ/ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ИЛИ ЩЕ БЪДАТ СМАЗКА ЗА КАПИТАЛИЗМА И ЗА НЕГОВИТЕ ВОЙНИ ЧРЕЗ АГРЕСИВНОТО нАТО – важен инструмент на левия и на десния юдео-троцкизъм и сатанизъм. ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЕШЕ ТОЛЕРИРАНА В ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – СМАЗКАТА НА КАПИТАЛА!!!! Днес левите боклуци в Европейския парламент повтарят това което са правили техните прадеди – подкрепят войната в Европа, която също като Европейската война от 1914 г. има теденцията да се разрасне до Световна война – опустошителна термоядрена война, която ще ликвидира човечеството като такова. Цялата идеология на левите и на десните троцкисти се свежда до това, ТЕ ДА СА НА ВЛАСТ. А юдео-троцкизмът и сатанизмът, с неговите две крила – ляво и дясно е изграден на измамния принцип: „Всички са равни, а ние сме най-равни”. И те си вярват, че могат да са над другите, да трупат и концентрират капитала (властта над хората), и да властват до безкрай, КАТО НОВИ РОБОВЛАДЕЛЦИ, и дори да оцелеят при провокирания от тяхната ненаситна алчност ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС…!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  10 Юни 2024 17:35ч.

  Кои са те, че ще искат оставки? Не виждат, не разбират, не мога да направят елементарен анализ на случващото се или мнозина от тях са купени от сценаристите? Дори и да подаде оставка нинова, какво ще се случи? Ще доразсипят БСП. Тове е мечтата на сценаристите на така нар. преход още от 1989 г!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А Нинова не е ли продължение на сценария?

  10 Юни 2024 23:03ч.

  ИМА ЛИ БСП ПРОГРАМА МАКСИМУМ, КОЯТО ДА ПОСТАНОВЯВА СОЦИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ, ЧРЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРИВАТИЗИРАНОТО ОТ НИНОВА НАРОДНО ИМУЩЕСТВО? Коренната разлика между социализма и капитализма е в това КОЙ ВЛАДЕЕ КАПИТАЛА - НАРОДЪТ, ЧРЕЗ СВОЯТА НАРОДНА ДЪРЖАВА ИЛИ ЧАСТНИКЪТ, ЧРЕЗ УБИЙСТВОТО НА НА НАРОДНАТА ДЪРЖАВА И ЗАГРАБВАНЕ (ПРИВАТИЗАЦИЯ) НА КАПИТАЛА. Маркс нарича връщането на работниците на техния окраден продукт на труда, натрупаният от капиталистите (буржоата) капитал чрез "честна" и законна експлоатация, ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА ЕКСПРОПРИАТОРИТЕ - БЕЗВЪЗМЕЗДНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ В ПОЛЗА НА ТРУДОВИЯ НАРОД.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимна

  10 Юни 2024 23:46ч.

  До Гражданин - Какви сценаристи и какъв анализ.Направете го Вие щом толкова разбирате и сте навтре в ставащтото в БСП. . Младежите са прави.Нинова е толкова лява, колкото са Боце и Костов. Нахална,партийно неграмотна но и алчна.За нейното издигане вина имат голяма част от по-старите членове, защото и повярваха и имаха собствени интереси.Пълно политическо недоразумение,нагло и лъжливо.Трудно ще бъде изгонена, защото в БСП има много балъци-като тези, които гласуваха за Величие и доста хора ,на които тя е изгодна.Пълен потрес! Мъжки вариант на Боце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  10 Юни 2024 17:36ч.

  Нинова е единственият трън в очите на вътрешни еничари и външните им благодетели!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  10 Юни 2024 17:47ч.

  Нинова ще закрие партията успешно, с помощта на нейните солта+аци. Това да имат само два процента повече от Величие си е пълен резил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За сведение на Haho

  10 Юни 2024 17:51ч.

  Така нар. "величия" са проект на външните "благодетели" на България! Те ги създадоха, те им нагласиха процентите. А Вие не берете грижа за БСП. Тя си има членска маса и ръководни органи, които ще вземат решения. Оставка не се подава под натиск на киродобревите креатури.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • блокиран

  10 Юни 2024 18:23ч.

  остави величията, обясни защо столетницата се докара то техните проценти. просто и ясно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До горния

  10 Юни 2024 18:39ч.

  Нали си много умен, обясни си сам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • блокиран

  10 Юни 2024 18:59ч.

  факт. а ти виж защо младежите от бсп искат тая, която ти плаща да дращиш тук, да се разкара. пак ли нищо не разбра? ясно. бегай у лево!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: За сведение на Haho

  10 Юни 2024 19:20ч.

  Много ми е ясно какви са Величие (е имам известни съмнения дали е чужд проект или е на Боко / Шиши ). Та величие ги дадох само за сравнение, иначе нямам нищо общо с тези.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съгласен

  10 Юни 2024 21:34ч.

  Да си отиват купените младежи при търговците си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стига глупости!

  10 Юни 2024 23:17ч.

  Ръководните органи на БСП са скопени и Нинова си яха черната кобила. БСП въобще не е социалистическа партия, а жалка имитация, поддържана от нейните последователни умъртвители - Александър Лилов, Жан Виденов (и той малодушният), гнусният натовец и предател Георги Седефчов (като Кириак Стефчов), курдисаният от него ашкенази Сергей Станишев от баща и майка от юдаистки потекла, и от нашата прекрасна Корнелия - на успешното си дете в САЩ майката, с черната кобила. Дебелокожа биволица яха черна кобила! И прекършва гръбнака на кобилата, в името на дневния ред на Републиканската партия на САЩ. Да, Демократичната партия на САЩ е още по-неприличен ментор. Партията на войната, с която се коалира Нинова - ПП_ДБ - го доказаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Социалист

  10 Юни 2024 17:37ч.

  В качеството си на какви искат оставки? На по-кадърни или? Защо ли не съм прочел да са свършили нещо запомнящо се, защо ли не знам името на един от тях!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ххахахах

  10 Юни 2024 22:12ч.

  И Нинова какво свърши ? Скоро нещата отиват към закриване. Четирите процента са съвсем близо. Не знам дали си социалист, но си обикновен глупак. А може и да си на хранилка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  10 Юни 2024 17:45ч.

  Корни ще остане..... но Кирето е по-нагло и от нея. Гнома до довечера трябва да последва Бойкики...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  10 Юни 2024 17:48ч.

  Фактът си е факт. 7% и 140 000 гласа. Да се смееш ли, да плачеш ли

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До:?????

  10 Юни 2024 17:52ч.

  Плачи, но плачи и за цигането, и за измислената левица, и за старите влъхви, които работят за унищожаването на БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  10 Юни 2024 19:15ч.

  Аз това го предрекох още когато Нинова се залюби с Кикито и влезе в правителството му. Още преди да започне да изнася оръжие за "Полша". Като започна войната тя имаше два избора - да си подаде оставка, да свали правителството и да спаси БСП или другия да остане в позорното правителство и да затрие БСП. Тя избра позора и затриването на БСП. С което както виждаме се справя успешно. Що се отнася до другите изброени тях отдавна съм ги отписал като някакъв фактор. Единствено Ваня Григорова даде някакви надежди на кметските избори, но това беше ефекта анти-ППДБ. Неизвестно що се събра с тоя вампир Мая Манолова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  10 Юни 2024 17:49ч.

  От 950 000 гласа на 150 000 гласа за седем години.Тва е МОНУМЕНТАЛНО! :) На следващите избори БСП ще се бори да мине бариерата.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: ЗИП

  10 Юни 2024 17:55ч.

  Всичко е възможно, докато в България има еничари, зависими и гладни за пари политикани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • космонавт

  10 Юни 2024 18:27ч.

  на калпавата ракета все космоса ѝ пречи. и друг път е ставало дума - корнела е прегърнала "ония" ценности (без стамбулската, все още) и въобще не се интересува от нагласите на електората на бсп. събра се в правителство с отявлени некадърници и вероятно - престъпници. прати в трета глуха куп кадърни хора, които са ѝ опозиция... достатъчно за оставка. предостатъчно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До оксмонавта

  10 Юни 2024 18:41ч.

  Ако една личност Ви пречи на Вас, явно за нищо не ставате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: ЗИП

  10 Юни 2024 17:53ч.

  Явно сте от неудовлетворените, че левицата, която тръгна с голямата кошница, не стигна доникъде. Защото не се вписва в плановете на новите "благодетели" на България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Дъното

  10 Юни 2024 17:53ч.

  да я разпускат тая партия за да може някоя нова да дръпне

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Оня

  10 Юни 2024 17:57ч.

  Защо да я разпускат? За да се радват пропаднали типове, които продават Родината си в името на парите? Та, ако сте толкова кадърни, дръпнете! Да ви видим. Но, тази работа с дръпването е в ръцете на онези с шартера, които за 34 години довършиха всичко читаво.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай този

  10 Юни 2024 18:37ч.

  а корнела? бори се срещу тия "пропаднали типове, които продават Родината си в името на парите"? сериозно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До бай този

  10 Юни 2024 18:42ч.

  Някой ви беше написал, че ограничения речник, с който си служите и вторачването в лличността на Нинова, показва, че сте елементарен и обсебен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай този

  10 Юни 2024 19:02ч.

  не съм политическа личност, мога да бъда какъвто си искам. ти, обаче, не можеш - природата не е била справедлива. на нея ѝ е все тая. на мен - също. толкоз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  10 Юни 2024 17:54ч.

  @Читател 10 Юни 2024 17:36ч. Прав сте, от години се чудят как да се отърват от нея. По всяка вероятност и възвращенците, чийто мандат изтече в европарламента, имат пръст в това искане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьофил

  10 Юни 2024 17:55ч.

  Дръж, Корни! Останаха още няма и 3 процента до заветната цел от 3.99%!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Путьофил

  10 Юни 2024 17:59ч.

  Не се ли изморихте да пишете глупости? Просташкият и ограничен речник, с който си служите, показва че едно лице пише глупост след глупос и все Нинова му е виновна. Не тя е виновна, че си некадърник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьофил

  10 Юни 2024 18:26ч.

  За сметка на това вашия коментар май се пише от двама. Единия говори на вие, другия на ти. Хапчетата пиете ли си редовно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Путьофил

  10 Юни 2024 18:43ч.

  Това, че сте простак, разбрахме! Няма нужда да продължавате да го доказвате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьофил

  10 Юни 2024 18:47ч.

  Корни, ти ли си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Курнела

  10 Юни 2024 18:59ч.

  Да,скъпи Нов Кмет,аз съм. Ти що така си станал Путьофил ? Делян този никнейм ли ти даде днес ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лейди

  10 Юни 2024 18:05ч.

  Работодателят на предателите в България им плаща за това да създават илюзии в инфантилни същества, с които е пълна Родината ни. Не обръщайте внимание на провокатори и не се поддавайте на омразата им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  10 Юни 2024 18:19ч.

  Какви младежи? Това са киродобревите хрантутници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нинова ще е доживотно в БСП!

  10 Юни 2024 18:23ч.

  Никой не може да я трепне, тя вкара Румен Радев в политиката, НЕЯ Я ПОДКРЕПЯТ хората от лобито, което й подсказа кандидатурата на Радев, определен като "стратегически лидер на 21 век" от колежа на ВВС Максуел, Аризона на САЩ за президент на България! Същите хора, тези които извадиха Румен Радев на сцената, СА НАМИСЛИЛИ ДА ПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА и ЩЕ СМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА - от парламентарна република, България да стане президентска. Есенес или пролетес.... С коварство и любов, тоест с "почтеност, умереност и разумност" към ПОДМЯНА на Истината с лъжата. Позор за лъжците, измамниците, мошениците, крадците...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ади

  10 Юни 2024 18:44ч.

  Няма лошо. Нека да стане президентска република.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  10 Юни 2024 19:25ч.

  Бе тя може да стане президентска с Тиквоний президент.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Данчо

  10 Юни 2024 19:51ч.

  Що да не стане? Прлича й. Не е като една, която оправи общината, после хухна да мери сили за НС, но не би...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалко

  10 Юни 2024 18:50ч.

  70% от българите не гласуваха, и ако този от снимката си въобръзавя, че той и тези до него са "новите лица" и с празните си приказки ще ги привлече, явно не живее на този свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  10 Юни 2024 18:53ч.

  Жената е забравила за това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  10 Юни 2024 19:17ч.

  Оставете жената, явно иска да си носии партията вкъщи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  10 Юни 2024 19:19ч.

  А Вие какво искате? Да хвърли всичко и вие да потривате ръце?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Юни 2024 19:46ч.

  След Нинова в БСП съдът ще назначи синдик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минаващ

  10 Юни 2024 19:53ч.

  Синдик във фирмите на крадлив киро...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Траян

  10 Юни 2024 19:58ч.

  Много ви пречи Нинова. Дрънкате едно и също като развален грамофон, но лицемерието и безчестието ви са ясни за мнозинството членове и симпатизанти на БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  10 Юни 2024 20:02ч.

  Мда. Скоро ще ги изброите поименно в Гласове. Както е тръгнало ще ви изчета без да скролвам екрана

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  10 Юни 2024 20:48ч.

  Ся,големи препирни за и против Нинова. Въпросът е наистина ли мислите,че БСП е лява партия?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  10 Юни 2024 21:20ч.

  Е, и? Въпросното обединение иска оставката на Корнела след всеки провал, но не я получава. Няма да я получи и сега, а чак когато БСП не успее да влезе в Народното събрание при поредните избори...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нед

  10 Юни 2024 21:27ч.

  Много хора сега плюят по Нинова,но аз не мисля,че тя е виновна. Спомнете си в колко битки я вкараха,колко предателства и удари в гърба й нанесоха. Възхищавам се на силата и устойчивостта й,на чувството й за отговорност ... Никога не съм била член на Бсп, но не бих гласувала за тази партия с друг лидер. За съжаление.българите не умеят да ценят умните си хора. БСП ще продължава да губи,знаете ли защо? Една от причините . Защото не плаща. Досега те съм чула някой да предлага пари от името на Бсп. За разлика от всички други партии. Народът е беден и единственото,което го интересува е собственото му оцеляване,дори с цената на гузна съвест и предателство. Така че не бързайте само да същите. Мислете,хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хилавите

  10 Юни 2024 21:55ч.

  мъжленца и завистливите лелки аут от БСП. Доброто , което направи Нинова за младите семейства, за децата от яслите и детските градини, за по-големите, че се опълчи на Стамбулската ...., сложи всички мъже бабаити и мекотели от парламента в малкия си джоб. Но зависта никога не може да се успокои.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВИК

  10 Юни 2024 21:36ч.

  Цъ. За съжаление не е лява партия още от яхването й от Луканов.Постепенно , но сигурно се превръщаше в секта, паразитираща върху наследството на БКП. Липса на идеология, липса на ясни послания за болезнени проблеми. Но Корнелия не е виновна. Тя продължава традицията на Параванов (спомняте ли си митинги срещу бомбите върху Югославия), Станшката ( без трудов стаж където й да е - първа работа мин.пред.) Миков ( аз да съм уреден)и т.н.и т.н. Та Нинова все пак има плюсове - Истамбулска конвенция, разчистване от съвсем откровенни корумпета, резване на мераците БСП да е патерица на ГРОБ и още. Ми няма да я търпим, ще оплюваме,ще хокаве и обвинявам. Тя е в л@ на, а ние в чисто бял костюм. Дълго стана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стига глупости!

  10 Юни 2024 23:42ч.

  БСП начело с Георги Седефчов (като Кириак Стефчов) организира митинги срещу натовските бомбартировки над мирното население в Сърбия и Черна Гора. Той водеше опозицията БСП в Народното събрание, която гласува срещу Декларацията на ОДС и на ВМРО за подкрепа на нАТО в Сърбия и Черна Гора, но докато народните представители на БСП, вкл. Ангел Найденов, гласуваха "ПРОТИВ", ЕДИНСТВЕН Георги Седефчов (като Кириак Стефчов) гласува "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". На първия митинг на площат "Батемберг" (митингите срещу войната дотогава бяха на площад "Народно събрание") попитах Георги Седефчов Първанов защо е гласувал "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ"? А Георги Седфчов, в присъствието на Зорка Първанова отговори ясно, високо и високомерно, че да гласуваш "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" не значело, че си съгласен с Декларацията на ОДС (СДС) и ВМРО в подкрепа на нАТО. Попитах го, а защо като не сте съгласен, не гласувахте "ПРОТИВ"? Георги Седефчов гордо замълча. На втория митинг срещу натовските бомбардировки на цивилни хора в Сърбия и Черна гора, площад "Александър Батемберг" беше препълнен - яйце да хвърлиш, нямаше къде да падне - имаше над 35-40 хиляди протестиращи граждани срещу войната! ПОСЛЕ ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ СЕ ИЗМЕТНА КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, КАТО ЮНАЦИТЕ ОТ "ВЕЛИЧИЕ"! ПРЕДАТЕЛЯТ ПЪРВАНОВ СТАНА ПЪРВИ НАТОВЕЦ ОТ БСП! Преди Ангел да стане натовец. Тогава си дадох сметка, защо е гласувал "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" ЗА ДЕКЛАРАЦИЯТА В ПОДКРЕПА НА ВОЙНАТА В СЪЮЗНА РЕПУБЛИКА ЮГОСЛАВИЯ. БОКЛУК И ПОЛОВИНА! А Нинова и един митинг срещу войната не организира. И опазването на Паметника на Съветската армия не организира. И един патрон за Украйна не изнесе! Значи, тя е още по-по-най предател от предателя Георги Седефчов Първанов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пак аз

  10 Юни 2024 21:42ч.

  В тази кампания беше много чудно , че БСП блестяха с отсъствието си. Малкото им прояви бяха вяли неубедителни, тъпкани с клишета, без идеи, обреченост. Защо? Трудно се отговора на въпроса от обречения да се информира от промитите мас.ср.за инфо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  10 Юни 2024 22:50ч.

  Хайде, комунета. Закривайте столетната бабичка и се нареждайте на опашка за членство при адаша. Така или иначе, всичко за което се борите е да целунете кирзовия ботуш и да получите разрешение от государя да измъчвате и се гаврите с група хора, които са по-умни, по-талантливи, по-работливи, по-почтени и по честни от вас. Нещо дето сте правили 45 години и сега ви липсва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много симпатична жена

  11 Юни 2024 0:22ч.

  Добре си играе ролята на другарка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи