Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му

Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Русия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей Навални. Това заяви пред журналисти посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова, цитирана от БГНЕС. Тя отбеляза "Деня на защитниците на Отечеството", по популярен като "Деня на Червената армия", пред монумент в София въпреки искането на общински съветници това да ѝ бъде забранено. В 11 часа дипломатът, служители на посолството, представители на дипломатическия корпус и група граждани поднесоха цветя на костницата на съветските воини в кв. "Лозенец" в София. 

По отношение на смъртта на Алексей Навалин Митрофанова подчерта, че към момента няма официална информация по този повод - нито какво се е случило, нито защо. По думите й в общественото пространство витаят само спекулации по въпроса.

Митрофанова коментира и обвиненията на Юлия Навалная, отправени към Владимир Путин, че той е отговорен за смъртта на руския опозиционер. Според руският посланик такива обвинения не могат да се отправят без доказателства.

"Разберете, Навални е агент на ЦРУ и МИ-6. И жена му, по същия начин - какво ли не прави, само и само да очерни Русия".

"Ако забелязахте, 10 минути след смъртта му, тя вече е обвинила нашия президент в това, че той бил убил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни", подчерта тя.

Посланикът изрази разочарование от това, че не се спазва споразумението между България и Русия за опазване на взаимните паметници на култура и история.

Припомняме, че руският опозицинер Алексей Навални почина на 16 февруари в затворническата служба на Ямало-Ненецкия окръг. Много политически лидери от Запада обвиниха Кремъл за смъртта му. Дмитрий Песков определи тези твърдения като нелепи.

Източници: news.bg, "Свободна Европа", dnes.bg

 

 

 

Коментари

  • Човечеството има интерер от смъртта на всеки такъв като Навални или гнидите от нашата сгробка

    22 Фев 2024 16:20ч.

    Както Навални, така и нашите предатели ще ги очистят началниците им. Няма и пенсии да им плащат я ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    22 Фев 2024 20:08ч.

    Мнението ми е изтрито защото почива на факти - Митрофанова е офицер от КГБ и не е чиста рускиня ....................................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомирчо

    22 Фев 2024 23:25ч.

    Ти чист българин ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    22 Фев 2024 16:41ч.

    Даже и в С. Корея предават телата на умрелите в затвора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настолен указател за напреднали

    22 Фев 2024 16:59ч.

    Навални бе агент на ЦРУ и МИ-6, и Русия няма интерес от смъртта му !!!Кратко, точно и ясно, за сведение на посрещачите !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нееееееее

    22 Фев 2024 17:02ч.

    Що не се кротнеш, бе Павка Горинов? Никой не ти е виновен, че си на 60+ и имаш психиатрични отклонения. Форумът на Гласове не е мястото за твоите ненормални писания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангренажен ремък, Ким

    22 Фев 2024 17:46ч.

    Не съм забравил какво ти обещах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Фев 2024 17:47ч.

    Предали са го на другите затворници, като във вица за стюардесата и двамата пилоти на самотен остров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Фев 2024 17:52ч.

    Прочетох отворено писмо от майката на Навални до жена му. Обвинява я, че тя го е накарала да се върне в Русия, като преди да замине и е прехвърлил всичко и откакто той е в русия за две години не се е поинтересувала за него и не му е отишла един път на свиждане, без да я заплашва там обвинение или нещо друго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Навални имаше присъда и се върна в Русия

    22 Фев 2024 23:27ч.

    Щото така жена му искаше да го направи герой. Пословични са историите на тази семейна двойка, кой на кого и как е изневерявал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Фев 2024 17:55ч.

    Митрофановата що не я питат журналята докъде стигна разследването на кастрофата със самолета на пригожин, че бая време мина и си траят като пръднали в автобус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • излезе доста информация по темата

    22 Фев 2024 18:57ч.

    Пригожин се е опитвал да продаде самолета си, през уикенда преди взрива е имало open house, идвали са да го разглеждат всякакви потенциални купувачи; на борда е избухнал взрив; по генетичен материал са били идентифицирани всички пътници вкл. пилота и стюардесата... Какво повече? КОЙ ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    22 Фев 2024 17:57ч.

    Марк Твен: «Ако не четете вестници - значи сте неинформирани. А ако четете вестници - значи сте дезинформирани.»

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Матвей Кожемякин

    22 Фев 2024 19:38ч.

    При затворническия режим у нас до 1989г. прихванах увреждания от прекаляване с условното наклонение. Аман от пладнешкото АКО! Съветските другари попрекаляват, когато не се усещат, че натрапчиво размахват поучително пръст. Мачът с Льошка Навални/чудно съвпадение в тази омонимична двойка, където ние от Балканите сващаме фамилията от производното навалям се, сиреч- покойният явно си е бил натегач и умерено тъпа разработка на... за кои служби нека каже оправната във ведомствената джигитовка Митрофанова. Аз й вярвам на споделеното този път и ако бях в София, щях да отида и сложа цветя на достойните воини, които са загинали за Родината си, както и на родните ни герои от фронтовете. При среща с нея обезателно ще я попитам дали е вярно, че Владимир Путин е имал голямо желание да закотви Алексей Навални в Покровское, родното село на Григорий Распутин,с единствената задача да прелива вседен паметника на чудотвореца, за да се сбъдва постоянно прокобата на Максим Горки:"В Русия открай време е вървяло на смахнати хора". А понякога ще припомня Гогол, че хипотезите на Запад във Великая Русь са аксиоми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    22 Фев 2024 22:00ч.

    а кой е патрЕотин в Рашистка Фашагия-например малкият злостен карлик Медведчо https://meduza.io/paragraph/2024/02/22/glavnyy-geroy-filma-on-vam-ne-dimon-prokommentiroval-ubiystvo-navalnogo

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    23 Фев 2024 0:03ч.

    В.В.Путьо е убиецът на Навални, а Мутрофанова трябва да бъде изгонена от БГ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вениамин Марков

    23 Фев 2024 9:11ч.

    Фамилията Путин е проидводна от путы, което означава пранги, белезници, у нас има фамилии Прангови, Занданови, Пранжеви и пр. От фамилията на руския президент се подразбира, че предходниците му са били криминално проявени. При Пушкин например името подсказва, че дедите му са били от уважаваната гилдия на артилеристите. А ако толкова искат да го унизяват, нека го назовават Пиздаев, Пибайев, Маденцев, фен на мужеложство, сиреч-увлича се от еднополови преборвания. Във Великая Русь, за да ти провърви, задължителни са заигрананията с евреи също принадлежност в гилдиите на педерухите. А Митрофанова поне у нас не бива да се закача, щото тя по устав на службите й е доказана девственица.В Покровское, родното място на Григорий Распутин, има музей, където по настояване лично на Митрофанова във витрина е поставен модел от восък ,дълъг 37 сантиметра, това уж е сечивото на Гришка Распутин. Прехвалена лъжа, от дневника на Анна Вирубова, стара дружка, сводница и гювендия на Распутин, става безпределно ясно, че сибирският пръч е бил обдарен с минималните 17 сантиметра, но яко осеяни с напръхнали папиломи, които правели луди при дръгненията придворните дами и щерките им. Съжалявам и Владимир Путин заради материалистичните му философски възгледи, иначе руският президент би извикал с магиите на Блаватская от отвъдното чудотвореца Йоан Кронщадский, за да множат до безкрай чудесата в необятната Великая Русь. Но поне засега цистерните с метилов алкохол, който охотно се раздава на населението, вършат благородното си дело и деветдесет процента от населението на бившия СССР е тотално цапардос8сано. Нека!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вениамин Марков

    23 Фев 2024 11:19ч.

    Някой прочете ли горния пасквил до края? Да ми го разкаже накратко, че трее да пиша отчет до посолството, а неам нерви да чета простотии, дори собствените си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    23 Фев 2024 11:27ч.

    Аз го прочетох. С голям зор. От посолството така ми казаха, да чета всичко, понеже няма да затъпея повече. Точните думи бяха, че няма КАК да затъпея повече. Предполагам, че беше някаква форма на морално стимулиране. Обаче не могат да го преразкажа със свои думи. Не знам чак толкова много думи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    23 Фев 2024 14:26ч.

    русия води воина с нато има избори след време ще се занимава с навални на 3000 км от москва при минус 30 градуса я стига с тези простотии яд ме е че русия не можа да помогне на армения за нагорни карабах турция успя с пъкления си план да изгони християните и да им завземат имуществото както направиха в сев кипър

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи