Мистериозните линии по лицето на Байдън са от маска за сънна апнея, обясни Белият дом

Мистериозните линии по лицето на Байдън са от маска за сънна апнея, обясни Белият дом

Белият дом обясни произхода на мистериозните линии, появили се на лицето на президента Джо Байдън преди няколко дни. Той използва маска за лечение на сънна апнея, предаде Франс прес. Тези маски имат ластици, с които се захващат около носа.

Сънната апнея е често срещано разстройство на съня, което се характеризира с кратки прекъсвания на дишането по време на сън. Ако не се лекува, то може да причини забравяне, умора и сънливост и в крайна сметка да доведе до сърдечносъдови заболявания поради значителното натоварване на сърцето, показват проучвания.

Осемдесетгодишният Байдън е най-възрастният човек, заемал поста президент на САЩ, и както възрастта, така и здравословното му състояние са във фокуса на вниманието на гласоподавателите, докато той се стреми към втори, четиригодишен мандат на изборите през 2024 г., отбелязва Ройтерс. Възрастта е един от няколкото фактора, които увеличават риска от развитие на сънна апнея.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • не че нещо

    29 Юни 2023 11:44ч.

    ама, дедака да не вземе да хвърли топа до изборите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    29 Юни 2023 12:04ч.

    направо да го закачат за апарат за поддържане на жизнените функции и да го развозват с натам-насам с него. демокрацията го заслужава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дълбоката държава демократично легитимна ли е?

    29 Юни 2023 12:33ч.

    Последно, тая дементно болна кукла на конци на какво е атестат, че властта във ФАЩ е здрава ли? Скритата власт - последният индикатор, че държавата, политическата власт, легитимността - това са все празни понятия откъм класиката на организацията на хомо сапиенс-а, които са си отишли завинаги. Антиутопията на победилия корпоративен тоталитаризъм във ФАЩ вече приключи с хуманния човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трендафил

    29 Юни 2023 12:36ч.

    Това означава ли, че Байдън спи по 24 часа или че носи маската буден? Доста глупаво обяснение за глупава публика

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Междувременно в САЩ се извършва безпрецедентна индустриализация

    29 Юни 2023 13:07ч.

    В САЩ има истински БУМ на индустриалното строителство. Рязко увеличаване на броя на НОВИ ФАБРИКИ. Буквално НОВА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ. Докато държавната руска пропаганда по навик крещи за "сенилния Байдън", за американския национален дълг и за това, че "самият Запад страда от санкции", реалността, както обикновено, е обратната. Всичко около Байдън е толкова добро, както винаги. Но в Русия нищо подобно няма и не се очаква. В крайна сметка, вместо във фабрики, държавата инвестира в банда терористи, които след това обръщат щиковете си срещу същата държава. В САЩ (диаграма на Real Construction Manufactured): https://t.me/wind_sower/5855

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Междувременно в Русия дори добивът на въглеводороди пада - последният бастион на путинизма

    29 Юни 2023 13:08ч.

    През януари-май 2023 г. спадът в добива на природен газ в Русия е в размер на 15,3% спрямо същия период на предходната година. Пада последният бастион на развития путинизъм – въглеводородите. Но това са глупости, нали:) По-добре да се посмеем какъв стар глупак е Байдън. Не като силната, пълна със здраве "Путня".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши го това

    29 Юни 2023 14:22ч.

    на поне още 2-3 местa, да не би някой да не е разбрал. И изпий една водка от радост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи