"Миротворец" включи Костадинов в списъка си, бил руски агент

"Миротворец" включи Костадинов в списъка си, бил руски агент

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Костадинов е обявен за „агент на влияние на Русия в България“. Лидерът на "Възраждане" бе включен в списъка на "Миротворец". „Провокатор, лъжец, политически аферист и популист. Участва в информационно-пропагандистките операции на Русия срещу Украйна и България“, посочват от сайта.

Костадинов е обвинен в „сътрудничество с руските агресори по време на войната срещу Украйна, която фашистка Русия е започнала вероломно“.

Руски агент на влияние в България. Участва в информационно-пропагандни специални операции на Русия срещу Украйна и България. Сътрудничи с руския агресор по време на войната срещу Украйна, коварно започната от фашистка Русия.

Манипулира обществено значима информация в интерес на руския агресор.

Целенасочени действия, насочени към унищожаване на доказателства за извършване на престъпления от руския агресор, създадени от него терористични организации и съучастници на режима в Кремъл срещу Украйна и нейните граждани.

Прякор: Костя Копейкин (прякорът е получен през 2018 г. за продажност и проруски настроения)

Костадин Костадинов, лидер на българската популистка партия "Възраждане", говори в подкрепа на Москва. Той настоява за излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС).

През 2022 г. за действия, насочени срещу националната сигурност на Украйна, той е задържан в Одеска област от украинските специални служби. След извършване на необходимите следствени действия и документиране на фактите за антиукраинска дейност, Костадинов беше позорно експулсиран от Украйна със забрана да я посещава за срок от 10 години.

През 2023 г., следвайки инструкции от Москва, с цел унищожаване на доказателства за престъпленията на Русия и нейните граждани, участва в московска спецоперация за дискредитиране на "Миротворец" в България.

Източници: БГНЕС, dnes.bg

 

 


 

Коментари

  • Наглостта на бандеровските уроди чупи рекорди !

    24 Юли 2023 22:37ч.

    Нарочен е за убиване лидера на третата по големина парламентарна партия на една страна от ЕС ! Това е такова безочие и нахалство, фантазията бледнее ! Наследниците на Бандера и Шушкевич, чиито лапи са обляни в прясна руска кръв и засъхналата кров на 1,5 милиона евреи, пощадени за съжаление от Сталин, сега са зинали фашистката си морда срещу целия православен свят ! Анатема !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    24 Юли 2023 22:46ч.

    Шубето е голям страх:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ хехе 24 Юли 2023 19:46ч.

    24 Юли 2023 23:12ч.

    Страхът за Родината ни е голям наистина! Защото България чрез правителството на ГЕРБ и ПП-тата е подложена на унищожаване! ........................ Теб май не е те страх, а! ............... Знаеш ли защо охраната за Зеленски беше безпрецедентна при посещението му у нас? Щото украинци да го посрещат нямаше при посещението, но дали нямаше някой снайперист украинец да го чака да му благодари за изгнаничеството?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    25 Юли 2023 1:49ч.

    Копейкин и Родина са оксиморони. Копейкин заработва срещу България и българите! Работи Бъгария да напусне ЕС и НАТО, както и да не влезем в Шенген, така че българите без НАТО да бъдем прегазени от руския ботуш (по Пьотър Толстой), да останем извън Шенген най-бедните в Европа и отново да зависим от Русия, т.е. да станем отново русороби, приемащи за културен код примитивния Оркостан. Копейкин е бил винаги на държавна издръжка, т.е. на на издръжка на данъкоплатците, никога не е произвел нещо полезно за България, напротив всячески се опитва да разединява, противопоставя и да скара отделни групи от обществото. Копейкин постоянно използва език на омразата и чрез него и активни не само хулигаснки, а фашистки действия събира лумпен-пролетариат, в кухите глави на които посява омраза към отделни групи в обществото ни. Такива като Копейкин всячески се опитват да вкарат България във война с цел руският ботуш на терористичния ФСБ режим да се установи и в България, начело с пРезидента, друг продажник и национален предател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ами

    25 Юли 2023 1:58ч.

    Това на Женския пазар ли ти го казаха? Или по НОВА Тв? Този форум е за мислещи хора, а не за клюкарки като теб. Сбъркал си мястото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    25 Юли 2023 5:35ч.

    В този соц. форум няма мислещи, освен изключения като мен. Тук има само пенсионери, фатмаци без заслужени пенсии, платени от днешните трудещи се и аутсайдери със спомени за соц. миналото, когато са били абонирани за соц. привилегии срещу порочни практики като доносничеството, уф, повръщаме се ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хохол

    24 Юли 2023 22:38ч.

    Ама "Миротворец" и за България ли са се загрижили,та пишат за операции на Русия срещу Украйна и България?!Какво ни слагат и нас до Украйна?!Започвам да вярвам,че всъщност е договорено нещо чудовищно и зловещо,като например Българо-Украинска Федерация.Не може иначе месеци наред да им предоставяме държавата и каквото си поискат от нея,да дрънкаме глупости,как те се биели и умирали и заради нас,щот Русия щяла да ни нападне и те я спирали,как България била Украйна,сега и "Миротворец" ще се окаже общ сайт.Трудно ми е да повярвам,че зад всичко това не стои едно извратено,най- мерзкото предателство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    24 Юли 2023 22:50ч.

    "ИЗВЪНРЕДНО: ВЛИЗАМЕ във ВОЙНА? (срещу Русия)"- https://www.youtube.com/watch?v=6UAi3W7-_mc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е какво ще каже

    24 Юли 2023 22:39ч.

    украинската пачавра пратена за посланик в България ? Сегашните управляващи няма да посмеят да я привикат защото са още по гелеми пачаври.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    24 Юли 2023 22:49ч.

    Преди няколко дни лелката Елена Гунчева, която не пропуска нито един ден да не пише против Възраждане" и лидера й, остро питаше, защо Костадинов не е включен в списъка на Миротворец, и че явно той е на хранилка от Козяк. Е, сега аз да попитам, защо Гунчева не е включена? Или тя стриктно изпълнява разпорежданията на господарите си и всекидневно облъчва българите с антивъзрожденските си измислици. А по казуса - МВнР трябва незабавно да реагира. Ако въобще му е останало някаква българщина. Чакам френската снаха да се изходи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чакайте сега,

    24 Юли 2023 23:01ч.

    Елена Гунчева също беше от Възраждане, че и депутат беше. Дори се обърна към Путин с молба - да удари България с високоточкови оръжия. С това “високоточкови” влезе в историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лелката ЕЕлена гунчева

    24 Юли 2023 23:17ч.

    Е една проста и злобна Утка ,нали знаеш във превод от руски какво значи утка .И другото по важно нещо ,когато човек напише нещо против нея уж свободното слово веднага трият коментарите .Същот е и със полковника Марков ,когото много уважавах .Но се оказа че и той и лелката гунчева са едни големи лаладжии и нищо друго .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реститутски плам

    24 Юли 2023 23:02ч.

    Тъдявашните тролове на Сорос са и доносници на тоя фашистки сайт. Веднага им докладвали измислените от самите тях прякор. Едно време по комунистическо бяха доносници на народната власт, а днес - на нацистката в укрорайха. Позор и пфу за тая нагла антибългарска пасмина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верон

    24 Юли 2023 23:04ч.

    Дреме ти на шушляка, Костадине! Хохолите да го духат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А кажете, че "Сатанино-творец" няма вътрешни агенти и у нас

    24 Юли 2023 23:06ч.

    Интересно, анонимни лица се произнасят за хора по цял свят! .................... И на какво основание изобщо, българите трябва да сме за американските интереси в Украйна? Зеленски е подложил на пълен геноцид украинските момчета, бащи, синове, дядовци! .... И ние трябва да сме за това? Няма да стане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдейки по снимките, Костадин Костадинов е много смел и решителен и няма да се огъне

    24 Юли 2023 23:09ч.

    Гледа строго, напред и малко нагоре, към бъдещето, което се очаква да е светло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдейки по снимките, Костадин Костадинов е много смел и решителен и няма да се огъне

    24 Юли 2023 23:09ч.

    Гледа строго, напред и малко нагоре, към бъдещето, което се очаква да е светло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съдейки по написаното от вас съчинение по картинка

    25 Юли 2023 13:10ч.

    вие сте един тъпак, с напъни за оригиналност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдейки по реакцията ви,

    25 Юли 2023 13:44ч.

    Вие сте един прост човечец, озлобен от живота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Списъкът на Шиндлер

    24 Юли 2023 23:16ч.

    След като миналата седмица ни запознаха със съществуването на някакъв украински сайт, сега всяка седмица ще ни докладват новите непокорни. Разбира се за назидание на все още покорните...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • май да

    24 Юли 2023 23:29ч.

    Това да не е станало след сигнал на донос-сорос, те така си заработват милиончетата и постовете във властта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    24 Юли 2023 23:49ч.

    Не просто след донос, а след български донос! Вижте как са му изписали прякорите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Джо

    24 Юли 2023 23:34ч.

    Край , ЦРУ разкри Костадинов , ДАНС сигурно и те ще го разкрият...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    24 Юли 2023 23:45ч.

    Да, всички димократи много харесват сайта Мирнотворец. И който не е мирно, влиза в списъка. Аз пък чух за сайта Бай Ставри - строг, но справедлив.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това руско мекере

    24 Юли 2023 23:52ч.

    Ще свърши като Болен Сидеров в някой клек шоп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    25 Юли 2023 0:04ч.

    Казало американското мекере.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кат няма какво да кажеш

    25 Юли 2023 0:06ч.

    Що си отваряш рубладжийската уста ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    25 Юли 2023 0:09ч.

    А къде ми е сметката в рубли, може ли да ме насочите към банката, за да отида и да ги взема, тъкмо лекуваме едни болни улични животни, ще ни дойдат добре тези рубли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Милена

    25 Юли 2023 0:13ч.

    Всеки ден се убеждавам все повече, че Украйна трябва да бъде унищожена напълно. Нашите въшливи евроатлантически мишоци, все още не са убийци, виж хохлите вече са. Не говоря за войниците, подрастващото им население е фашистко и е готово да убива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз с всеки ден се убеждавам

    25 Юли 2023 0:26ч.

    за грешката на Труман къде да хвърли атомките навремето, над Москва и Ленинград е трябвало!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лубянка

    25 Юли 2023 0:37ч.

    Будь осторожен ублюдок ! У нас есть сетевые возможности, чтобы знать, кто вы и где вы находитесь. У нас много болгарских друзей. Думай о чем говоришь ты придурок.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грешка ли?

    25 Юли 2023 1:29ч.

    И на какво основание е трябвало да направят това? Бомбите щяха да бъдат хвърлени, ако Хитлер беше успял да направи нещо. Точно както хвърлиха бомби над София, след като Хитлер сдаде багажа. ................ Но САЩ изтъргуваха руската победа в своя полза и седнаха на масата като победители да разделят баницата. ....... А Хирошима и Нагазаки бяха от губещата страна, затова им се случи случката! ............ Хем необразовани, хем нагли сте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От аело

    25 Юли 2023 1:33ч.

    Трябвало е та да не си се пръкнал днес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атомка

    25 Юли 2023 1:39ч.

    Тъпо! През август 45-та бяха съюзни държави - единият през Окинава , другият през Манджурия срещу Джапан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов включен в сайта " Миротворец "

    25 Юли 2023 0:34ч.

    Доста близки възгледи има с украинските неофашисти и техните покровители. Включили са го в сайта си, вероятно за да му направят реклама. Нищо чудно да се окаже в бъдеще българския Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шалом

    25 Юли 2023 0:36ч.

    Ха..ха..някой от българия пълни миротворец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даа..а Украйна успява

    25 Юли 2023 0:39ч.

    в България да настрои и добронамерени граждани срещу нея. В началото на войната за човек който не се интересува от отнощенията и историята между двете източни държави първата реакция е съчувствие - особено като виждах семейства с малки деца зимата на 2022 от автобусите.....НО....започнаха новините - от послуши медии и от алтернативни разбира се. Ще не ще човек се задълбочава и в най добрия случай разбираш че украинците и по точно политическият им елит съвсем ама съвсем не е невинна жертва. Лека полека от съчувствие преминах към безразличие, после балгодарение на Зеленски най вече безразличието се превърна в една неприязън преминавайки към отвращение заради лекотата с която се унищожава един народ и държава. Е сега е момента пък когато този сайт си публикува името на лидер на голяма политиеска партия в България поставяйки го в евентуална смъртна заплаха.... аз откровенно вече ненавиждам всичко украинско. Не съм русофил но изпивам признателност и уважение за историческата помощ към България. Но ще изпитам голяма радост ако Русия изтрие Украйна като държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абсолютно точно

    25 Юли 2023 11:53ч.

    В подобна ситуация съм и аз, не съм русофил, но от 2014 г. до сега видях как една държава, като Украйна я превърнаха в неонацистки коптор. От безразличие в момента не мога да ги дишам, презирам нашите продажници и толкова не мога да ги гледам, че се старая да не гледам телевизиите на американската пропаганда. Дано Русия ги изличи, тия са ненормални и обезумели! А с тия списъци да внимават, защото руснаците със сигурност правят ответни, да не почнем и ние!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а на мен очите ми отвори следната реч на поROSHENко

    25 Юли 2023 13:27ч.

    https://www.bitchute.com/video/SPsyHsTS4vh2/ , както и един видео-клип от 2014 г. публикуван от украински младежи, които заобиколиха един вървящ по пътя си младеж с подвиквания: Москал! Москал! Кажи "Слава Украини!", награбиха го, покриха лицето и главата му с качулката на блузата му и ГО ОБЕСИХА на клон надвиснал над тротоара! По сред бял ден, в градска среда! Заснимаха издевателството си докато момчето престана да рита - 1-2 минути продължи тази гавра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярно е.

    25 Юли 2023 15:07ч.

    В началото и мен ме шокира руското нападение, както и бежанската вълна, НО скоро съзрях, че тия "бежанци" са доста добре облечени и нагласени. Настаниха ги в луксозни пет зведни хотели ... май все още са там ... за наша сметка. Карат луксозни возила, държат се нагло. Все едно, че ние за всичко сме им длъжни. А как се държат политиците им? Ами посланиците? Украйна иска, иска и пак иска... А тоя сайт Миротворец и на слепите ще отвори очите, че става дума за фашизъм, нацизъм или неонацизъм, както щете го наречете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АнтиЗеления Наркоман

    25 Юли 2023 0:50ч.

    Украинските фашистки свини искат българите в Украйна да се вдигнат на гражданска война! А тук да избием малко украински свини с лъскави возила които са избягали мобилицзация давайки по 5000$ подкупи! Само някой да посегне на БЪЛГАРИН-СМЪРТ СМЪРТ И ПАК СМЪРТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАЙ БУЙ

    25 Юли 2023 1:16ч.

    Честито! Коцето да почерпи! И от Митрофанова охрана да поиска...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    25 Юли 2023 1:18ч.

    Каква е ролята на Иво МОЧА-та, Оги Жабата и останалите от бандата за включването на българи в този списък за ликвидиране? Сигурно в момента скачат до тавана от радост....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gost

    25 Юли 2023 1:18ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=2dnAsp2WgVI

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Амира

    25 Юли 2023 2:46ч.

    Благодарности за линка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Парцали

    25 Юли 2023 1:23ч.

    Дрипи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това се случва

    25 Юли 2023 1:50ч.

    след като президентът призова властите да реагират срещу този сайт и да защитят българските граждани, фигуриращи в него. И след като бълг. правителство уж взе някакви мерки. То сякаш е взело обратните мерки - още един бълг. гражданин, лидер на третата по големина парламентарна сила, попада в чужд сайт, заплашващ живота. Впрочем този бълг. гражданин е враг и на самото бълг. правителство, заради критиките си срещу него. Някак си се остава с впечатлението,че "Миротворец" работи в унисон с интересите на бълг. правителство срещу неговите критици?!?!? Алоу, "българската" държава, за кого работите? Кого защитавате? Вие вадите ли хора от този списък или ги вкарвате там??? Доста гадните квалификации за Костадинов в сайта, съвпадат доста с тези на неговите врагове в България. И впрочем къде са доказателствата, че е руски агенти? На какво реално основание са тези твърдения?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каквото е и реалното основание на акад. Денков: "Една жена каза на пазара"...

    25 Юли 2023 13:35ч.

    да подкрепи (от името на България!!!) предоставянето на касетъчни снаряди на Украйна с цел употреба на фронта - "До колкото знам и руснаците са употребявали такива снаряди, така че защо Украйна да не ги употребява?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    25 Юли 2023 2:05ч.

    Гадни Гестаповци , всеки който не е с тях е против тях , което само по себе си е чист фашизъм .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "всеки който не е с тях е против тях"

    25 Юли 2023 2:08ч.

    Взимат пример от господарите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавата за ликвидиране набелязва хора за ликвидиране

    25 Юли 2023 2:07ч.

    Палестинците ми изглеждат като ангелчета в сравнение с бандеро-фашистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Юли 2023 2:09ч.

    Чудесно. Удвоихте му процентите. Украинците, затваряйте сайта. Мина му вече времето. Сега ра от срещу вас. Но, като знам, колко сте тъпички, не се надявам да го хванете. Дано кураторите ви го набият... Четвъртият. Са о така разбирате нещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачков защо ме блокира в Телеграм ? СЕГА ДА НЕ МИ ИЗТРИЕШ И ТОЗИ КОМЕНТАР! ?

    25 Юли 2023 2:11ч.

    и ти се оказа един , да не казвам какъв . Нали си уж различен уж за различните и свободни мнения ! Какво толкова като съм изразил недобро мнение за Райчев ?И не ме учи на морал ти ,който сам си призна пред Карбовски , че си се радвал как Американците бомбандирали Югославия . П.П Всички , които оплюхте соца и го разрушихте сте виновни за днескашното положение . А сега плачете каква индустрия сме Имали . Лицемери

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • документални кадри в подкрепа на горното

    25 Юли 2023 13:40ч.

    https://eurocom.bg/show/bulgariia-koiato-sugradihme.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    25 Юли 2023 2:27ч.

    Фашистите викат "дръжте фашиста" - Костадинов може да се почувства и поласкан от "миротвореца". В Европа тези неща вече се превърнха в правило. Обаче Украйна няма да е края. Тепърва ще гледаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Достоевски

    25 Юли 2023 3:46ч.

    Вече се знае точно кои са го включили в списъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече се знае, че "Копейкин" е съучастник в ЯО рекет

    25 Юли 2023 4:35ч.

    И то срещу някакви копейки, обещани от митрофанова:) Много евтин "копейкин", но много скъпо струващ на България. Кога и има ли кой да го постави "копейкин" в ъгъла на историята, при неговия идол - новият Хитлер, т.е. Путьо от Оркостан? МААЕ откри противопехотни мини в АЕЦ, разположени в буферната зона между вътрешния и външния периметър на станцията. Окупаторите казаха на експертите, че наличието на мини е "военно решение" и те се намират в зона, контролирана от военните. МААЕ заяви, че това не отговаря на стандартите за безопасност.===> https://t.me/uniannet/105986

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    25 Юли 2023 14:11ч.

    Страдащо е, какви дебили, като теб има... То бива Простотия, но твоето е направо грандиозно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чета коментарите

    25 Юли 2023 5:05ч.

    И си мисля, че е дошло време за война. Всички коментари са безмислени. Като попаднете сред взривове и куршуми, може и да ви дойде ума в главата. Само тежко облъчен демократичен ум може да борави с думите по толкова изкривен и недостоен начин. Демокрациите в Европа са дали доста жертви, взели доста чужди животи. За да имат това, което са. Нашата държава винаги е била ощетявана, и ограбвана. Докато няма съзнание у избирателите за общност, няма да има подобрение в условията на живот на българите. Политиците са функция от състоянието на народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин е жалък продажник, признавам, но това няма как да принуди украиниците да се откажта да отстояват своята свобода, независомост и цивилизационен избор към прогреса, какъвто е е присъединяването им в ЕС

    25 Юли 2023 5:29ч.

    Поздрав за всеки, който отстоява тези ценности и е принзнателен на украинците, които се жертват вместо нас и са буфер, за да не се бием директно в кръвопролитна война с примитивните рашистки орки/неофашистите днес.===> https://www.youtube.com/watch?v=0vR6J2KGQEY

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех, бачо,

    25 Юли 2023 9:10ч.

    жалък продажник си ти, който слугуваш на краварите. Слагай си сламената шапка и подкарвай говедата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продажник си ти

    25 Юли 2023 9:21ч.

    но това едва ли ще го осъзнаеш. Мозъчето ти е промито с клишета и критично мислене едва ли е постижимо за такива като теб. Добре е само това че не си в България нищожество жалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отговора 'Продажник...'

    25 Юли 2023 9:24ч.

    към изказалия се на 25 Юли 2023 2:29ч

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    25 Юли 2023 9:44ч.

    Добре е да се прегледаш при психиатър! Това мнение показва напреднал стадии на заболяване ... Усрайна няма да съществува във вида преди СВО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти си ТРОЛ

    25 Юли 2023 10:40ч.

    пишещ от някоя маза в украйна или от брибалтийските мастии. Начинът по който пишеш, клишетата които потребяваш веднага те издават, че си платен урод.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долна рубладжийска измет

    25 Юли 2023 13:19ч.

    Си ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И както става ясно

    25 Юли 2023 10:37ч.

    ВСЕКИ може да качи донос в този "сайт" Миротворец. А най отвратителното е, че доносите и качвснията на информация се правят от български доносници като Асен Генов и разни пъпчиви уроди като някой си пъпчив бг урод Илия Василев Базлянков ЕГН 8705064420 лична карта : 645983397 издадена на 06.08.2015 от МВР София с постоянен адрес: София 1113, ул. Антон Чехов 58А, ет. 14, ап. 73

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    25 Юли 2023 12:11ч.

    Сам каза, че се гордее, че е руски агент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    25 Юли 2023 12:37ч.

    Миротворец се захранва от нашите ляволиберални доносници. Даже вече не се крият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да те обявят за враг

    25 Юли 2023 13:14ч.

    на фашизоидни убийци на жени е деца е повод за гордост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    25 Юли 2023 13:24ч.

    Вчера имаше снимка на урковци с джип на плажа. Може да не ги харесваме, може да се държат с нас като талибани в Кьолн, но се страхуваме да ги разкараме или да ги подчиним. Еврата от Европа истински ни оформят мисълта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, имало простаци в Украйна. Ами има. И в Русия има простаци, а акосе огледаме, и в България ги има достатъчно.

    25 Юли 2023 13:51ч.

    Има обаче и нещо друго. Путин се хвърли да завладява Украйна, все едно не му е достигало жизнено пространство, Lebensraum, както са му казвали в онази Германия. И жертвите дотук са стотици хиляди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    25 Юли 2023 13:51ч.

    Всъщност скандалът е много по-голям, защото КОСТАДИНОВ Е КАЧЕН В ТОЯ ТЕРОРИСТИЧЕН САЙТ ПО ДОНОС ОТ "българи", които дори се ХВАЛЯТ във Фейсбук с това !!!! Един от тях е изрoдът асен генов !!!! За подобно деяние ТРЯБВА да се сезира прокуратурата !!! Ето вижте: https://ibb.co/bRGtTL1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли фашизъм в България?

    25 Юли 2023 15:21ч.

    Щом има хора в България, които поддържат Миротворец, значи в България има и такива, които ЗА фашизма. Както е имало такива и по време на ВСВ, каквото и да говорят сега. Казвам го като човек, който никога не е бил комунист и няма и да бъде. Още по-малко пък ще стане фашист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ????

    25 Юли 2023 16:50ч.

    Евроатлантическата джендерастия и жълтопаветна либерастка п*дерастия е изключително вредна и опасна за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вестоносец

    27 Юли 2023 9:07ч.

    На вниманието на г-н Дачков:---- https://www.dailymail.co.uk/news/article-12189041/Twelve-year-olds-taught-anal-sex-school-nine-year-olds-told-masturbate.html ---Дванайсет годишни момичета са "просвещавани" на тема анален секс в училище, а девет годишни деца получават за домашна работа "да мастурбират": това са шокиращите учебни планове, използвани от учителите в класните стаи на Обединеното Кралство. --- ЕКСКЛУЗИВНО: училищата във Великобритания учат децата да мастурбират и да правят анален секс Учителите също така индоктринират децата с фалшиви твърдения относно биологическия пол --- Те биват "обучавани", че след раждането си до навършване на една година бебетата могат "да изпитват приятни усещания", като докосват половите си органи ---12-годишните момичета получават инструкции как да стигат до оргазъм, които включват щипане или търкане на клитора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи