Министър Нинова посети изненадващо ВМЗ "Сопот"

Министър Нинова посети изненадващо ВМЗ "Сопот"
Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с ръководството и разговаря с работниците във Вазовските Машиностроителни заводи в Сопот.  


Инспекцията на Нинова бе неочаквана. "Основната ни грижа са по-високи заплати за хората и добри условия на труд", заяви тя. "Имаме амбиция да докажем, че държавните предприятия могат да се управляват добре и да работят на печалба. ВМЗ е ключово предприятие за региона и за българската икономика. Ще положим всички усилия то да се модернизира, да се развива, да осигурява работни места и достойни доходи и то в най-кратки срокове", категорична бе тя.


Източник: bsp.bg

 

 

 

 


 

Коментари

  • 28 Яну 2022 17:35ч.

    Милата тя….Човек от народа????То бива нахалство бива но тази жена е уникат.Загрижила се за народа си,а бесепарите какви са та тя ги довърши за пет години окончателно.Приватизира партията за лична облага и на шепата придворни около нея,а другите кучета ги яли….Да се готви правителството защото го чака съдбата на БСП.Не се е родил този с когото Нинова да не се скара.Кирил Петков да не си вари водата,че ще е изключение.Да звънне на Радев по въпроса.Ха,ха,ха….Нещастните двама работници от ВМЗ “Сопот”са жертва но от цял завод само двама е оптимистично.За народа й е лъжовна вождеса с мания за власт.Всички вече са наясно с това и слава богу.Има надежда ще си ходи вождесата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова

    28 Яну 2022 18:39ч.

    си изпълнява обещанията, а пък вие сте свободни да си плюете и се ядосвате, ваша си работа. То и друго не можете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Върховна приватизаторка

    28 Яну 2022 19:11ч.

    След като приватизира "Техноимпекс",БСП,сега опипва почвата за приватизация и на военния завод,с цел уж "грижа за хората".Както се погрижи за бившите работници на "Техноимпекс" които не можаха да се пенсионират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Р. Иванов

    28 Яну 2022 19:28ч.

    ВМЗ върви към несъстоятелност. Трябват умни и бързи решения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПЕТКО ПРОЙНОВ

    28 Яну 2022 20:21ч.

    Е и И.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдавам

    28 Яну 2022 22:10ч.

    аз тука докато прехвърлям статиите и гледам на първия човек от 17:35 коментара. Да те питам готин, ти костовар ли си, христо иванов-фен ли си или Гергов ти плати? Нинова прави каквото може при толкова заспал народ. Може и да прави грешки, но пък придвижи БСП в правилна посока. Тежките номенклатури, които създадоха образа на БСП след промените в момента повечето са или извън БСП или в АБВ като повечето са в АБВ. Как пък за толкова години не можаха да разберат всички че старото БСП се прехвърли в АБВ... В момента БСП е една млада партия и като такава нито има достатъчно опит, нито обиграни кадри. За това и няма такъв успех на изборите. Има и други причини, но не е момента да навлизаме в това. Дали ще успее да възстанови ВМЗ Сопот е друга тема. Самото му спиране говори, че явно някой е искал още преди стъпването на власт да прави нещо там... Какво и как ще си проличи в идните месеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи