Министър, чието име никой не знае: Няма значение кога си тръгвам

Министър, чието име никой не знае: Няма значение кога си тръгвам

„Няма никакво значение кога ще си тръгна от поста“, заяви министърът на спорта Димитър Илиев, чието име от началото на мандата му все още е непознато не само за обществото, но и за спортните среди. Отговорът на Илиев идва след критиките от страна на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че спортния министър не върши никаква работа и няма никакви резултатите. Според Илиев обаче, когато си напусне спортното министерство, ще го направи с високо вдигната глава.  

"Всички знаем, че това са някакви кухи обвинения", каза Илиев. Той нарече Борисов "разни политически лидери", които критикували ръководеното от него ведомство, защото сега имало предизборна кампания. 

Този човек е наясно, че за четири месеца държавата не може да построи тези неща, атакува Илиев. И допълни, че построеното за 12 години до момента било в плачевно състояние, въпреки че държавата била наляла милиарди в едно дружество и всичко вървяло към разруха и разпад. 

"Въпросите трябва да бъдат задавани от нас", натопорчи се бившият рали пилот, съобщавайки, че по някаква програма за строеж на 25 физкултурни салона, обявена по времето на управлението на ГЕРБ, до момента бил построен само един такъв салон. 

Илиев заяви още, че до момента парите на федерациите се разпределяли и давали с някакви бележки и по симпатичност на министъра. Той бил пресякъл тази дейност, похвали се бившият автомобилен състезател.

 

Източник: tribune.bg

Коментари

  • Z T.M.

    09 Окт 2023 11:34ч.

    Ами добре, щом няма значение, тръгвай си веднага. И да не забравиш да вземеш и останалите с теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    09 Окт 2023 11:50ч.

    Звучи като кредо на кифла във фейсбук: "няма значение какво мислят за теб, щом си с високо вдигната глава"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доказан автомобилен състезател и

    09 Окт 2023 15:16ч.

    видимо ерудиран човек . Недоумявам защо е в този министерски екип, но съм склонен да вярвам на думите му за констатираното. Желая му успех със спорта за децата !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие сте Доказан

    10 Окт 2023 10:27ч.

    подмазвач.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    09 Окт 2023 15:49ч.

    Съществуването на това министерство е безсмислено. Е, има някакъв смисъл, но той е само за назначените в структурата му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Министър Путьо Балкански

    09 Окт 2023 19:38ч.

    Охлюв смотан, инфантилен, през живота си една фактура не си написал, 2 човека не си ръководил, работиш си на трудов договор при баща си, добре че има оправни жени около теб, които те управляват и командват, че какъвто си смотльо и по-стълбите няма да оцелееш, нещастник, смотан, инфантилен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи