Мика Зайкова: Асенчо и Кирчо не знаят какво е държава, а искат да управляват

Мика Зайкова: Асенчо и Кирчо не знаят какво е държава, а искат да управляват

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Икономистът Мика Зайкова заяви, че за нея вариант е експертно или програмно правителство. „Нека застанат хора, които наистина знаят какво правят. Асенчо и Кирчо не знаят какво е държава, а искат да управляват. Има неща, които не се учат дори в американските университети”, добави тя.

Новият парламент едва ли ще просъществува, изтъкна Зайкова. Тя се надява новите депутати да успеят да приемат бюджета за догодина и 22 необходими закона, за да дойдат парите от Плана за възстановяване и устойчивост.

Заради неразбирателствата между политическите партии, тя очаква нови предсрочни избори около 2 февруари. „Само че тогава няма да отидат да гласуват и един милион”, е мнението на икономиста.

Зайкова подчерта, че ръстът на цените на хранителните стоки от малката потребителска кошница е между 30 и 40%. Според нея около 70-80 на сто от хората няма да могат да посрещат сметките си за ток и вода.


Източник: "Труд"

 

 

Коментари

  • Добре казано

    15 Окт 2022 11:54ч.

    но не мисля че КироСен искат да управляват държавата. Тук има повече опиянение от власт и пари, което е доста неосъзнато от самите тях. Властта просто е средство за достигане до това опиянение. При останалите ни политици поне се мяркат чувства и за Гергьовден, Коледа и Ивановден, и яденето и пиенето покрай тях. При КироСен този първичен национализъм липсва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срещу каква сума бихте карантинирате тази бабка, така че да не появява поне до Коледа? Зайка е изключително натрапчиво, самовлюбено, посредствено бабе. Може би е приятно да я срещнеш в парка, препичаща се на есенна пейка.

    15 Окт 2022 12:29ч.

    Или да я зърнеш как пие кафенце с дружките си, разхожда внуче, куче. и т.н. Но истинска инквизиция е почти ежедневните й посредствени словоблудства, независимо от темата и позициите й. На нейната възраст има хиляди по-умни и интересни хора. Защо натпрапвате тази досадница?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Послепис

    15 Окт 2022 12:32ч.

    Забравих да споделя, че много ми харесаха мустачки те, които си е завъдила. Чаровни са! Дано не ги обръсне! Нетърпеливо чакам следващата й снимка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    15 Окт 2022 15:17ч.

    Нали Херо Мустафа знае какво е държава, спокойно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, Киркокор са

    15 Окт 2022 15:38ч.

    постнъцюнални, постиндустрални, постморални мунчета-миленялчита дет ша оставят слет себе постБългариа. Пиунерчита ут летнити лагери и симинари на Шоруш и Швап. Бонус - хаааваадскъ индуктринациа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъкмо

    15 Окт 2022 15:39ч.

    По лесно ще ни затрият. И себе си дори. Дайте им власт, да се обединят с Боко, и ще построят съвършен комунизъм с роби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи