Мъжът, нападнал съпруга на Пелоси, искал всъщност на нея и да ѝ "счупи коленете", ако не признае лъжите на демократите

Мъжът, нападнал съпруга на Пелоси, искал всъщност на нея и да ѝ "счупи коленете", ако не признае лъжите на демократите

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Мъжът, нападнал съпруга на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси, не призна вината си в съда в Сан Франциско, предадоха световните агенции. Пред следователите той обаче е заявил, че е искал да нападне и други политици и членове на техните семейства. Нападателят е казал на разпитващите го, че е тръгнал на "самоубийствена мисия", показват съдебни документи. Нападателят е искал да атакува всъщност Пелоси и да ѝ "счупи коленете", ако тя не признае лъжите на демократите, се казва в съдебен документ. Той влязъл в дома на семейство Пелоси в петък сутринта, като носел и въже, ръкавици и тиксо. Нападнал мъжа на Пелоси с чук. Пол Пелоси успял обаче да набере спешния номер 911.

Задържаният за насилието Дейвид Депепи се появи за кратко в съдебната зала и бе пратен от съдията в предварителния арест.

На мъжа, който е на 42 години, бе отказано пускане под гаранция и му бе забранен всякакъв контакт с Пелоси  или съпруга й, както и да се доближава на по-малко от 135 метра от тяхната къща в Сан Франциско, където бе извършена агресията миналия петък.

Властите смята, че заподозреният за престъплението е имал намерение да похити председателката на Камарата на представителите. Това може да му коства 20 години затвор. За агресията над мъжа й той може да получи до 30 години затвор.

Депепи, който живеел в гараж в малък град близо до Сан Франциско, споделил в  последните месеци в социалните мрежи публикации, в които се твърдяло, че изборите в САЩ са откраднати или че ваксините срещу Ковид не дават резултат. Според дъщерята на негова бивша приятелка неотдавна той се насочил и към крайнодесните привърженици на конспиративни теории.

Адвокатът на Депепи - Адам Липсън, пък заяви, че иска да бъде направена оценка на психическото състояние на клиента му.

Според прокурорите по случая нападението над Пол Пелоси е било политически мотивирано.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • ГражданинНаРепубликата

    02 Ное 2022 9:05ч.

    Е гледайте малко новини от щатите. То не бяха интервюта със съседи и снимане не на гараж, а каравана, която отпред има знамето на ЛГБТ, а отзад на БЛМ. Записа на 911 се чува че в къщата има познат човек, който чака. Как е влезнал никой не знае. Във всичките й имоти има периметрична жива охрана. Когато е дошла полицията на 2та минута според доклада на 911, някакъв човек е отворил вратата и на въпроса какво става, е отговорено "Всичко е наред". Записите от камерите на полицайте не се предоставят, което е практика при обществен интерес или за установяване на истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    02 Ное 2022 9:06ч.

    Според Сун Дзъ, ако двама възрастни мъже се гонят полуголи с чукове с 2 и половина през нощта, 100% са педе**ти. Но, разбира се, "нападението" е политическо. И малко по-смешен поглед върху нещата: https://covidsteria.substack.com/p/best-paul-pelosi-gets-hammered-memes

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доказано е,че

    02 Ное 2022 9:09ч.

    тая на снимката не било нужно да се маскира на хелоуин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Ное 2022 9:31ч.

    В горната статия няма нищо вярно... Телефонното обаждане към 911 излезе наяве и няма начин как да го извъртят и проектирането по опонентите си! Но пък е добре да покаже как действат, и какво представлява либерасткото "ДЖУдо"- всичките ползи за нас, цялата контра за вас, тази инверсия сатанистите прилагат за всичко, удрят и по двете страни с подлост и лицемерие!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Ное 2022 9:37ч.

    Това е важно да се има предвид, защото ако човек се изправи срещу сатанист, комунист или някой от модерните дегенерати на лукавият,в каквато и да е битка, ще се изуми че действат с двойна доза подлост, хем ще крещи бият ме, докато напада с нож в ръка, така правят в Украйна, така правят по цял свят! Сатанинско съзнание завладява хората, лъжа подлост и лицемерие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • немам сестра

    02 Ное 2022 10:28ч.

    С наближаването на междинните избори очаквам всякакви абсурди от паникьосаната "Демократическа" партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАХАХАХАХАХАААААААА

    02 Ное 2022 10:33ч.

    Ми да и ги счупи. Заслужава си го. И бързо да признава лъжите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    02 Ное 2022 11:33ч.

    Ето това се казва, независима американска съдебна система...Само за нападение без трагични последствия 30 години затвор, а за доказани престъпления на Хънтър Байдън, Темида е твтрде сляпа. Като старата фолк песен- ,, за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони". В това отношение доста сме откраднали от американската система.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    02 Ное 2022 12:33ч.

    Ето така се наказват достойни и смели мъже, търсещи правдата, дори и чрез саморазправа, защото всичко е корумпирано и пази престъпниците, окупирали държавата! Жалко, че не е набарал тая нагла и страхлива мастия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо изтрихте това ?

    02 Ное 2022 14:29ч.

    Арестуваният не е искал "да счупи коленете" на мис Пелоси , а да счупи от ..... задния отвор на мистър Пелоси, с стар закоравял гей, по взаимна договорка. Станало е спречкване, често при хомосексуалистите - и глей каква интерпретация ! Впрочем, като гледаме Нанси на какво прилича , почваме да разбираме защо мистър Пелоси е станал гей.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи