Мая Манолова: Само избори могат да оправят това, което ПП и коалицията пропиляха

Мая Манолова: Само избори могат да оправят това, което ПП и коалицията пропиляха

Никола Минчев стана изкупителна жертва на грешката на премиера Петков. А тя беше, че Петков подцени ГЕРБ и ДПС. А не трябваше. Минчев е само първата жертва, която Петков ще даде, за да спаси правителството.

ИТН направи историческа грешка като инициира отстраняването на Минчев и направи мнозинство с ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Те загубиха моралния си компас. Ако изобщо са го имали. От партиите на промяната, избрани в НС, всяка една подведе избирателите си. Така 47-ото НС се изчерпа морално за българските граждани. ПП и Петков днес не можаха да защитят каузата на промяната. Нито Минчев. Жалко, но и поучително за тези, които им се предовериха.

Срещу ГЕРБ и ДПС трябват не приказки, а опитни бойци, подготвени за битка срещу наистина страшни врагове. Днешната грешка на Петков и неговото безсилие ще костват много скъпо на съдбата на България, защото отвориха вратата на задкулисието към властта. Мрачните времена имат шанс да се върнат. Само избори и мобилизация на хората могат да оправят това, което политиците от ПП и управляващата коалиция днес съдбоносно проиграха. Кураж! Няма да позволим връщането на ГЕРБ и ДПС. България е над всичко! Никола Минчев беше добър председател на НС.

 

 

Коментари

  • ввв

    16 Юни 2022 15:19ч.

    А за РСМ нито дума, внимавайте за кого гласувате ! Интересно ми е какви изменници подкрепят подмяната и ДАй България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Anonimen

    16 Юни 2022 15:34ч.

    Мая,Мая,мислех,че имаш разум в главата си.Вятърничава жена,добре,че не избраха.Когато интересите на държавата са предадени от послушни млади неопитни,но верни на чужди правителства,значи не ставаш за политик.Милиони българи го разбират,а ти не!Добър шеф бил Минчев.А разбра ли защо изкрещя Асен?Или и това не разбра?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    16 Юни 2022 15:39ч.

    неморални хора няма да ни управляват вън от нс избори до дупка докато случим на хора следващото нс също няма да бъде добро затова ще отиваме на следващите избори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    16 Юни 2022 16:24ч.

    Майчето пак е почнала да загрява покрай стадиона, надявайки се за парче от баницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи