Мария Габриел: България е жизненоважна част от НАТО

Мария Габриел: България е жизненоважна част от НАТО

Следвайте "Гласове" в Телеграм

България е жизненоважна част от НАТО, особено за сигурността на източния фланг и Черноморския регион. Това каза вицепремиерът и външен министър Мария Габриел за приноса на България към НАТО преди срещата във Вилнюс, която започва във вторник и която ще бъде друг важен момент за Алианса, става ясно от Twitter на българското външно министерство.

Габриел отчита, че причината за важността на България е геополитическото ѝ разположение.

"България е член на НАТО и като такъв не само е част от разговори, свързани с преодоляването на предизвикателствата пред Алианса, но и влияе за вземането на ключови решения. Решения за България, но и за всички страни членки на НАТО", смята вицепремиерът.

Тя отбелязва, че България има опит и експертиза от познанията си за Черно море до опита ни с хибридни заплахи. "Споделени - те ще са от полза за всички наши съюзници. България е НАТО", подчерта Габриел.

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • Много хора ще бъдат обесени за възхвали на това престъпление към човечеството НАТО

    09 Юли 2023 21:43ч.

    Ще има Нюрнберг 2.0, ще има и Народен съд 2.0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не може да се гледа нито тв, нито медии

    10 Юли 2023 2:51ч.

    Ква експертиза бе,за какъв опит говори това ? Аман от тикви ,тъпи триморци,шушумиги и натовци евроатланти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    09 Юли 2023 21:45ч.

    Сигурно, от първи път ме убеди ! А ти си ненужна част от непотребна бюрокрация, женена за залязващ енепеец, който в група ще бъде скоро съден. На бюргерите им трябва още съвсем малко ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Логично, Уотсън

    09 Юли 2023 21:50ч.

    Мери Гейбриъл казала, че България = НАТО. Щом тя го е казала, значи Мери Гейбриъл = България = НАТО. Но всички знаят, че Мери Гейбриъл е въздух под налягане. Оттук следва, че и НАТО е въздух под налягане, за България то е ясно по подразбиране...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пъпка на ребро

    09 Юли 2023 21:53ч.

    Навремето казвахме на момичета дето нямат развити гърди .Ето този щраус е на същият хал .Не стига че е чамова дъска ,ами и със шия на щраус .А иначе няма акъл колкото на щрауса България е била НАТО . Не проста гъско България е Русия и така ще бъде веки веков . А на теб ще ти припомня съдбата на продажният Български елит ,по времето на монархо фашизма и ВСВ .И също така съдбата на Богдан Филов и рещшението на Народният съд които осъди продажните военнопрестъпници ,дето натикаха България във три национални катастрофи .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧИЧО

    10 Юли 2023 23:06ч.

    МЪЛЧЕТЕ БРЕ... ЩЕ ЧУЕ ПУТИН КОЛКО ЛЕСНО Е ДА ПОБЕДИ НАТО И ЩЕ ВЗЕМЕ ДА НИ УНИЩОЖИ БЕЗ ВРЕМЕ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продажниците от ГЕРБ ,ДПС, ПП ,ДБ

    09 Юли 2023 22:00ч.

    Искали бази на НАТО на Черно Море . Е хубаво ама те ще станат легитимна цел на Руските ракети .А една грозна пачавра със баджак балдъра иска Русия да загуби тази война . ЦЪНЦАРОВА, АКО ПУТИН „НАПАДНЕ“ ВАРНА, ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕМ ДА ОБСЛУЖВАШ РУСКИТЕ И ЧЕЧЕНСКИТЕ ВОИНИ, ПОНЕЖЕ СИ ИЗВЕСТНА САМО С БАДЖАЦИТЕ СИ! „ТЪПА ПАТКА БЕЗ РАБОТА НЯМА“ ПО КЕНЕДИ Тъпа патка без работа няма.“ Джон Кенеди Мисирка Цънцарова каза с просълзени очи от американската телевизия, която я гуши яко с пари, че очаквала с нетърпение победата на Украйна над Русия! Милото момиче. Както казва пък българското народното творчество: Русо гладно няма! Николай Марков . Бележка на АФЕРА: „А ако Путин нападне Варна и я окупира?“, кокори се в ефира на бтв дребното нещо, наречено Цънцарова, срещу Корнелия Нинова. Цънцарова, сега да ти обадим от Варна. Ако Путин нападне Варна и я окупира, впрочем, по-правилно би трябвало да се каже: ако Путин дойде да освободи Варна, тебе ще те вземем да обслужваш руските и чеченските воини, понеже си известна само с баджаците си. Хайде, бакалъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    09 Юли 2023 22:01ч.

    Тази плоска дъска със дългия си врат и грозни зъби освен да избива комплекси друго не може. Ако беше кадърна нямаше да и се подиграват за начина по който изглежда. Никой не се подиграва на Стивън Хокинг. Но да си лиценеприятен, некъдърен, прост и амбициозен е несъвместимо и води до подигравки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един тъп българин

    09 Юли 2023 22:10ч.

    А ти си един жизнено важен боклук за казана. Мама от гадна помиярка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отново не си е на мястото

    09 Юли 2023 22:25ч.

    Мара хаджидимовска се оказа изключително сервилна и тъпа бокова калинка. Освен кухи заучени евроатлантически фрази, това нещо няма качества и за секретарка на селски кмет. Абсурд е, че в последните 25-30 г простите управляват умните и резултатът всички го виждаме и изпитваме на гърба си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    09 Юли 2023 22:48ч.

    Жизненоважна като апендикса например.Докато си кротуваме ще сме добре, ако се възпалим ще ни отстранят без последствия за тях, но все пак да внимават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая скумрия

    09 Юли 2023 22:49ч.

    Като я гледах как стиска ръката на Зеленски и не я пуска, се чудя, малоумна ли е? Махай са мо! Махай са!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александрова

    10 Юли 2023 13:53ч.

    Няма ли как да сложим такива ястреби като марчето габриел, паси, поптодорова...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    09 Юли 2023 22:51ч.

    Тази (евро)комсомолска секретарка ако може да обясни защо щом "България е жизненоважна част от НАТО, особено за сигурността на източния фланг и Черноморския регион" именно НАТО ни разоръжи и скопи армията ни? Та сега се налага гръцки изтребители и чужди войници в "съвместни" бази да ни пазят. С такива партньори като НАТО и ЕС, не ти трябват врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    09 Юли 2023 23:04ч.

    Всяко нещо, изречено от тази, от променливите, от оня, известния учен,на хранилка на соросоидите (какъв световен учен е, той си знае), от магарев, от измислените генерали събевци и т.н., дава обратен ефект. Мнозинството българи ги ненавиждат, както и перадтелските им действия против род и родина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    09 Юли 2023 23:13ч.

    Парад на суетата и некадърността.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    09 Юли 2023 23:51ч.

    Това, че България влияе за вземането на ключови решения в НАТО е виц, силата на брюкселското говорене е, че не се изчервяват, когато говорят абсурди. А опитът ни в хибридните войни е направо убедителен, управляват ни хора основно подкрепени хибридно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази жена

    10 Юли 2023 0:28ч.

    някой брои ли я за нещо освен мъжа й, който ни причини избиването на хиляди здрави животни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    10 Юли 2023 0:47ч.

    България е била силна, когато не е подгъзувала на външни сили! "България е Нато" е същото като "България е Варшавския договор" и "България -13-та република на СССР". Когато се правим "на по-католици от Папата", винаги губим!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    10 Юли 2023 1:06ч.

    ако стане хан Крум Страшний....отзад ще те нагласи, и бягай при твоите западни партньори!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стилист

    10 Юли 2023 1:51ч.

    Мило, селяндурче! Не се напъвай, затвори си устичката, вече си в списъка на номенклатурата! Достатъчно е да се усмихваш и да се правиш уж на добричка! Само французинът и бившите ти подчинени знаят истината за теб (мама и татко прощават и гледат през розови очила). Виждаме всички, че франсето вече не гори от желание да си припомня тази истина, но трябва да признаем, че си му удобна. Няма никакво значение, каква точно ще е поредната глупория, която ще изръсиш, от тебе се очаква да изричаш само глупости. И един много приятелски съвет от сериозно загрижен гражданин и признат естет, със слабост къмстилистиката - никога не ходи с тесен панталон! Още продължаваш да го правиш дори при наличие на камери. Жената трябва да знае, че всичко, което не е за показване, ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ КРИЕ ОТ МЪЖКИ ПОГЛЕДИ! Аксиома! Остави бесните западни, сексистки кучки, които ходят нарочно с космати крака, напук на мъжете! Жената носи един нелек товар и ангажимент на плещите си - да подклажда и разгаря огъня на интимното желание. Това винаги е било нещо като обществена повинност, дори когато мъжете отказваме да го признаем, че има принос в общественото възпроизводство! Не говорим само за физиологичния секс! Обществените повинности на мъжете са безчет и жените също често правят грешка и играят разсеяни! За всеки влак се намира по някой пътник, освен ако не бъде стреснат и уплашен! Марче, винаги в стилни костюми - с ПОЛА, съвсем малко под коляното. При много специални поводи може да сложиш и много специална рокля, но тук си трябват специални умения. Никога с панталон! Тесен панталон за теб е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    10 Юли 2023 1:57ч.

    Още един резултат от отрицателната селекция - ибрикчийка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    10 Юли 2023 2:10ч.

    Колеги,нали не сте забравили,че простотията се убива с мълчание,е да помолим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    10 Юли 2023 3:19ч.

    В основата тази жена с вид измъчена монахиня, да се подвизава тук и да говори баналности и откровени глупости е оня мишок, който си даде имунитета, когато кокорчовците махнаха Каскета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    10 Юли 2023 9:46ч.

    Този жираф пак е в грешка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментатор

    10 Юли 2023 17:21ч.

    И как по-точно България влияе за вземане на ключови решения в НАТО, другарко бивш еврокомисар? Доколкото виждаме, нещата са точно наопаки. В НАТО никой за нищо не зачита България. На България се гледа само като на територия. Слобиха ни едно правителство, което послушно изпълнява всичко наредено отвън и то, в разрез с българските национални интереси. Ще опразним складовете и ще дадем всичкото си оръжие на Украйна, ще им дадем ядрените реактори, ще изградим военноморски бази по Черноморието и какво ли още не ... А между другото, преди време вашият лидер не беше ли заявил, че в Черно море ще плуват лодки, платноходки, а не военни кораби? ... Трябваше да си останете еврокомисар, другарко, трябваше ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи