Манол Пейков и "Възраждане" се караха и обиждаха заради НАТО (видео)

Манол Пейков и "Възраждане" се караха и обиждаха заради НАТО (видео)

Поредни искри и разправии избухнаха в пленарната зала на Народното събрание между депутата от ПП-ДБ Манол Пейков и "Възраждане". Този път поводът беше 20-годишнината на членството ни в НАТО. Декларации по темата станаха повод за размяна на обидни реплики за некъпани народни представители и кремове от гениталии на тигри.

В декларацията си Костадин Костадинов отбеляза, че сега е моментът да напуснем алианса. Той констатира, че съюзниците ни в НАТО са разбили българския военнопромишлен комплекс.

Костадинов заяви, че съюзниците от НАТО искат да водят война и се нуждаят от еничари. "Сега е аморално и арогантно да искат от нас жертви за своите интереси, представяйки ги като наши интереси", каза лидерът на "Възраждане". НАТО се е превърнал в клуб на васали, ръководен от американските въоръжени сили, каза още той, като посочи, че само Турция е изключението.

"ВПК беше избутан насила от нишите, които заемаше на световния оръжеен пазар, но бе доведен до състояние да не може да задоволява голяма част от нуждите на армията ни. Нашите американски партньори ни забраниха да произвеждаме зенитно-ракетни комплекси. Под техен натиск Вазовските заводи прекратиха производството на комплексите "Стрела". Иззеха техническата документация по производството. Така не се постъпва с партньори и съюзници, така се постъпва с врагове", заключи Костадинов. 

Декларацията му възмути Пейков, който подвикваше от място. Съдействие от трибуната, от страна на ръководството, пък поиска Цончо Ганев.

"Не е нормално да имаме толкова рано сутрин пияни народни представители, пък други - дрогирани", отново поиска контрол с дрегер и за наркотици Цончо Ганев. "Не е адекватно лицето Манол да влиза пиян, а пък някой друг дрогиран, и да крещи. Отделно, че е некъпан отново", каза Ганев.

"Манол Пейков отзад вие, грухти и вие дори забележка не правите", реагира и съпартиецът му Ангел Георгиев, който поиска от Росен Желязков, ако има нужда, квесторите да го изведат от залата, да се освести и да се върне отново. Депутатът отбеляза, че шефът на НС не прави забележки на "сглобката или разглобката".

Манол Пейков се защити лично от трибуната, като отвърна на обидите с обиди и коментира гладката прическа на Цончо Ганев.

"Г-н Ганев, на когото лично от Русия му изпращат всеки ден за намазване специален крем от тестис на усурибирски тигър и Шлемник байкалски говори за хигиена на другите. Човек, който спи с шапчица, понеже доставката от Русия идва веднъж на две седмици по обясними причини. Спрете, приключи вашата игра, спрете с инсинуациите", контраатакува Пейков.

 

 

Коментари

  • 2796

    29 Март 2024 10:54ч.

    Вече, освен ВПК, нямаме и парламент. Ние сме свободно падаща страна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Пейков и "Възраждане" се караха и обиждаха заради НАТО

    29 Март 2024 11:40ч.

    Странно?!? Пейков има антропологично излъчване и умствен багаж на глафоподавател на Възраждане, та е непонятно как могат да се вкарат, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    29 Март 2024 11:46ч.

    Не се притеснявай . Скоро ще имаме два успоредни парламента и две правителства !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кольо албанеца

    29 Март 2024 13:29ч.

    от (лай)нова тв ли ти спуснаха профила на привържениците на Възраждане?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ифандиев, Форумът:

    29 Март 2024 14:12ч.

    "Нахълтват още „демократи”, все с угоднически физиономии на бивши партийни секретари и ченгета. Може би се намират и жертви на автора, заблудени от неговия медиен ореол. Светлините заглъхват. Пред микрофона се изтъпанчва издателката Божана Апостолова. Стар комсомолски кадър, номенклатура на ОК на БКП, дългогодишна шефка на Профсъюзния дом на културата в града под тепетата. В Пловдив я наричат „физическа двойничка на Йосиф Кобзон… Иначе „пловдивският глас и съвест на епохата” е организатор на инициативата „Пловдив чете”, която се подпомага финансово от общината и още по-щедро от омразния на Божана Георги Гергов. Например, посещението на съветската звезда от 60-те години Евгений Евтушенко бе подплатено с могъщото финансово рамо на местния представител на Руската федерация,[2] та дори обемното му томче се раздаваше безплатно на поетичните фенове. А нали знаем, че безплатен обяд няма. Стихосбирката май я плати пак Гергов. По случай тази деятелност г-жа Апостолова стана носител на наградата „Золотая муза” за „принос в българо-руските отношения”.” [3]"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уке Цветко

    29 Март 2024 11:00ч.

    Ердоган ефенди, влизай и приключвай с тая жалка кочина булгаристани тоя път завинаги! Няма да ма кой да ти се опъне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • приключила била нашата игра

    29 Март 2024 11:05ч.

    То тепърва ще става интересно за трансатлантическата хомодружинка. Ще има "Нравица не нравица, терпи моя красТавица" за клуба на кривите краставици откъм фронтиърната маргина на западнопакистанска Еврабия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Концерт по повод 20 години от членството на България в НАТО. Концерт ли?

    29 Март 2024 11:06ч.

    Концерт по повод 20 години от членството на България в НАТО. Концерт ли? За същото НАТО, което в пълно НАРУШЕНИЕ и незачитане на Международното право, бомбардираха десетки държави и убиха милиони, бомбиха Европа - Югославия от 24 март 1999 г. в продължение на 3 месеца!! ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ценител

    29 Март 2024 11:59ч.

    "Концерт ли?" -- днес ли е това? вчера привечер бях затворили "батенберг" в час пик, сигурно репетираха. интересно, колко, а и кои, ще присъстват на това "народно веселие"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Програмата за "веселбата" за НАТО е тук

    29 Март 2024 12:40ч.

    https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/koncert-20-g-bulgariya-nato-zatvarya-centura-na-sofiya

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да отидем с БЕЛИ цветя в памет на 2.4 милиона българи по данни на НСИ

    29 Март 2024 12:46ч.

    След 1985 г. до днес - България е загубила 2.4 милиона българи, като от 2011-2021 са близо милион! Благодарение на ПРОМЕНИТЕ нещастни в двата съюза ЕС и НАТО, защото ако бяха "щастливи" промените, щяхме да бъдем днес не 6.5 млн. българи, а над 11 милиона. Затова бели цветя пред джас бенда на НАТО, напълно почтено и заслужено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето демографската катастрофа с "промените"

    29 Март 2024 12:47ч.

    https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/naselenieto-na-bulgariya-se-e-stopilo-844-781-dushi-za-10-g

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XAXA

    29 Март 2024 14:25ч.

    На концертът ще се изпълняват произведения като това на Шопен - "Траурен марш" ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Концерт по повод 20 години членство в НАТО ..

    29 Март 2024 11:07ч.

    Концерт за НАТО, което изсипа 80 000 тона (80 хиляди тона) бомби с обеднен уран и касетъчни бомби, и замърси смъртоносно с радиация всичко на Балканите, бомбените отрови влетяха в България със западните въздушни маси - обичайните течения над региона ни. ........ Концерт за НАТО, заради което сме на първо място в света по смъртност - ООН данни най-бързо изчезващата нация! - Над 600 български селища са заличени от демографската ни карта! - Над 1480 училища са заличени от бъдещото на България! .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Концерт по повод 20 години членство в НАТО ..

    29 Март 2024 11:08ч.

    Концерт за НАТО, което бомби с обеднен уран и касетъчни бомби Сърбия и имаме: 1) епидемия от рак - над 20 000 българи умират годишно, включително много деца с рак, СЗО; 2) стерилитет - над 280 000 български семейства са бездетни; 3) увредени тежко деца - над 40 000 български деца са извън работната сила на държавата; ......... Концерт и веселба за НАТО!? Позор! Гавра с българската нация! Презрени жалки алчни платени марионетки убиват България и те вярват, че за смъртта на невинните ще останат ненаказани, по кой човешки закон?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манчо Късопишков

    29 Март 2024 11:19ч.

    Докога ще занимавате публиката с дегенерати ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    29 Март 2024 11:20ч.

    референдум за излизане или оставане в нато и ес

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    29 Март 2024 11:21ч.

    Лицето(в смисъл на г@з!) м.пейков е толкова противно, че ме е гнус да го коментирам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицето манол е пълен дегенерат

    29 Март 2024 11:30ч.

    Също като партията си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този клошар депутат ли е?

    29 Март 2024 11:34ч.

    Ако го бях видял на улицата, машинално бих потърсил стотинки по джобовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    29 Март 2024 11:52ч.

    Въпросът е как е възможно, такива идиоти и случайници, като рошавия смърдящ ненормалник Манолчо, изобщо да станат депутати! Вярно е, че Простотията граници няма, но все пак трябва да има някаква цедка, през която такива клошари да не могат да се просмукват във важни държавни органи и институции...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    29 Март 2024 12:04ч.

    сега пък вие задавате странен въпрос!!!! Вие що не питате, а как така влезнаха хора като Иван Костов?? Генерала Гном, Бойко, Шиши, Кирчо и ред подобни дето не сме им чували имената....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цедка няма

    29 Март 2024 12:22ч.

    Сатанистите прилагат “обратен подбор” за целия свят. В политиката се вкарват и издигат само девианти и дегенерати. Ако се състезават два дегенерата, по-големият дегенерат печели !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БББ

    29 Март 2024 12:00ч.

    Ужас...всички ли от ПП взимат някакви субстанции?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 29 Март 2024 12:00ч. Ужас...всички ли от ПП взимат някакви субстанции?!?!

    29 Март 2024 12:15ч.

    Както вие един техен депутат: "...белото им покàза тъмната си страна..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XAXA

    29 Март 2024 14:28ч.

    Този е от дай България, не е от пу-пу!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    29 Март 2024 12:03ч.

    ...за байкалския шлемник е ясно... за усурибирския тигър нещо не схванах... усурийски, може би...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 29 Март 2024 12:03ч. ...за байкалския шлемник е ясно... за усурибирския тигър нещо не схванах... усурийски, може би...

    29 Март 2024 12:16ч.

    Нормално е Сопол да е илитерат, нали е дете на приватизаторка на социалистически активи. Бизнесът и възпитанието не могат да вървят ръка за ръка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Март 2024 12:19ч.

    До Този клошар депутат ли е? 29 Март 2024 11:34ч. Прав си, издател бил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • печатаря

    29 Март 2024 12:32ч.

    на този майка му навремето пускаше наред ,коротрошачка от класа и все не и стигаше ,та като го гледам .....май доста семе се е омесило за да е такъв отвратителен резултата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пропаст между Народ и власт, Истината свети кристално!

    29 Март 2024 13:01ч.

    Истината в реални факти, които Народът на България знае и вижда. И които властта не иска да види, заради облаги и личен келепир. Тъжно братя българи! Вижте гаврата с България и българската нация с днешна дата. Концерт по повод 20 години от членството на България в НАТО. Концерт ли? .... Изнудили са Гвардейският оркестър да участва... За същото НАТО, което в пълно НАРУШЕНИЕ и незачитане на Международното право, бомбардираха десетки държави и убиха милиони, бомбиха Европа - Югославия от 24 март 1999 г. в продължение на 3 месеца!! Ето ги тук хората ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ПРОПАСТТА, на които не им пука за 2.4 млн. българи изчезнали от България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето хората от другата страна на пропастта срещу Народа си!

    29 Март 2024 13:02ч.

    https://dnes.dir.bg/politika/20-godini-balgariya-v-nato-ravnosmetkata-spored-balgarskite-polititsi

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Март 2024 13:11ч.

    Недостатъците на действащ парламент в оставка е че го удрят на безплатна предизборна кампания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво МОЧА-та

    29 Март 2024 13:31ч.

    Само за сведение - майката на Манолчо - Божана Апостола, създател на издателството, което синчето и в момента оглавява, е удостоена от руското правителство с наградата „Золотая муза“ – за лично творчество и принос в българо-руските културни взаимоотношения. Сигурно затова и самият Манолчо, когато се напие повече от обикновено, започва да пее руски песни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Март 2024 13:40ч.

    Два месеца това ни чака. Отделно колко пари ще потрошат, закони-окепазят...самата идея изчерпан легитимно парламент да правораздава е гнила. Кой контролира парламента в оставка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    29 Март 2024 14:22ч.

    Набийте му най-после 2 шамара на тоя боклук и го пращайте у тях! Докога ще търпим такива отрепки в НС ?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОСТОВА

    30 Март 2024 0:35ч.

    Пак ли Манол?! Пак ли Пейков?! Отново?! Подписвам се с три ръце под коментара за СМЕХХХ за двата шамара! Е, аман бе! Въдворете го тоя дебил някъде най- после! И го научете да се къпе редовно и да се бръсне и подстригва не само на Коледа и на Великден! Този човек е сертифициран кретен. Наистина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи