Максим Генчев напуска Манолова заради нахлуване на паразити, службогонци и политикански отпадници

Максим Генчев напуска Манолова заради нахлуване на паразити, службогонци и политикански отпадници
Пореден скандал разтърси формацията на бившия омбудсман. От "мутрите" на Мая Манолова си тръгва омерзен режисьорът Максим Генчев.

 

"Като учредител на гражданска платформа “Изправи се, България” през 2019 г., с омерзение напускам. Поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници в движението, като поднасям съболезнования на лидера Манолова!"

 

Това написа режисьорът Максим Генчев в личния си профил във Фейсбук.

"Това е публично изявление и моля да не свързвате името ми с тази напаст!", с тези думи завърши поста си Генчев.

После поясни (вероятно с ирония) как изобщо се е стигнало до присъединяването към Мая Манолова.

„… знаеш как е в любовта! Една трапчинка на бузката и безумието те обхваща! Така и аз, фенът на „великолепната седморка”! Сякаш срещнах Юл Бринер в рокля...“, написа Генчев.

 

 

 

Коментари

 • Христо

  14 Юни 2021 9:20ч.

  следващите всенародни протести ще са под мотото...Паразити, вън!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  14 Юни 2021 9:25ч.

  Ами защо е гледал трапчинката на бузката, когато се е записвал в съответната партия? Не знае ли, че когато се записваш в политическа организация, се гледа не трапчинката на бузката, а траповете в идеологията й, за да не останеш неприятно изненадан? Ако въобще въпросната политическа организация има идеология. На всичко отгоре е съмнително да е видял трапчинка на бузката на партията, пък и бузка надали е съзрял? И като черешка на тортата - даже партийната лидерка (омъжена, впрочем, а значи и "любовта" в случая е допълнително безперспективна, да не говорим за съмнително приятните изживявания в случай на влюбеност в партийна лидерка - бррр!) Манолова няма трапчинка на бузката, макар да си има бузки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кривата краставица

  14 Юни 2021 10:13ч.

  Не трябва да напуска. Точно там му е мястото - при паразитите, службогонците и отпадъците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  14 Юни 2021 10:13ч.

  Уважаемият режисьор не е ли чувал, че във всяко стадо си има и мърша/демек паразити/. Или иска чисти, честни и добри хора в тях? Ако е така да си търси някой съсловен клуб или по интереси или да стане масон. Съжалявам в случая Манолова и "отровните"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  14 Юни 2021 10:40ч.

  Т.нар.мутри на мая не са никаква партия на протеста, нито партия на статуквото, а политически франкенщайн, чието място е извън НС. А главното за тях е, че подкрепят Льотчика и той тях, поради идентичността на двете неща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Когато не си си на мястото

  14 Юни 2021 12:46ч.

  Генчев е с изявен бутафорно патриотарски профил характерен за феновете на Атака и останалите псевдо патриотични партии. За тези хора патриотизма се изразява в това да веят знамена, да се обличат в потури и калпаци и размахват реквизитни револвери и кремъклийки. Все неща силно миришещи на нафталин и навуща. С този патриотарски аромат е пропит и бутафорния филм за Левски на режисьора и актьор М.Генчев. Тъй че напускането му на формацията "Мутри вън" е съвсем логичо. Очаквайте скоро да се появи в някоя от патриотарските формирования.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не знам с какъв профил е въпродния Генчев но че

  14 Юни 2021 13:02ч.

  Манолова е плондер под налягане е факт неуспорим,също като арменчето американофил,жалко е за адвоката че и той е в тяхните рехави редици но мисля че рано или късно и той ксто зминеков ще изтрезнее от простотиите на Арменчето и въздуха под налягане на Майчето има!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пергел

  14 Юни 2021 14:12ч.

  Да беше си тръгнал мълчаливо, режисьорът нямаше още повече да се изложи с решението си да прави каквото и да било общо с тая.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сякаш срещнах Юл Бринер в рокля...“

  14 Юни 2021 15:35ч.

  Това заявление подлежи на по-дълбок анализ и разшифровка. Та какво ни казва омерзеният от ямайски марони? Смятал, че е ще посрещне 11 юли, преоблечен, като лисата певица от Йожен Йонеско, но това, което е срещнал е възмездието от 10 октомври! Как е възможно това? Възможно е, когато си дал ролята на убиеца на Ботев, на роденият от 10 октомври, докато възмезденият от 10 октомври, се разхожда в дрехите на твоя син. Така е, когато Пушкин е обърнат надолу с главата и "Руслан и Людмила" са станали "Людмил и Руслана", а оголеният кабел от Трифон зарезан е поразил Людмил, вместо Руслана! Разликата е едни седем часа и 13 дни. От бай ти Юнал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  14 Юни 2021 16:41ч.

  на мен също не ми харесват хората които стоят винаги на снимките зад гърба на мая има нещо интересчииско в тях нямам им доверие

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи