Макрон се обяви срещу оскърбленията по адрес на Путин

Макрон се обяви срещу оскърбленията по адрес на Путин

Френският президент Еманюел Макрон каза, че не би си позволил оскърбления по адрес на руския лидер Владимир Путин, каквито отправи американския президент Джо Байдън наричайки руския президент "касапин", предаде Франс прес.

Макрон добави, че "никога не би използвал" подобни думи. Френският президент призова също за въздържане "от думи и действия, които могат да доведат до ескалация" на конфликта в Украйна.

Френският лидер отбеляза, че "утре или вдругиден планира да разговаря с руския президент". В хода на разговора, както се очаква, ще бъде засегнат въпросът за евакуацията на жителите на Мариупол, която по думите на Макрон, "трябва да бъде извършена колкото се може по скоро".

В края на пламенна реч във Варшава вчера Байдън каза за Путин: "За Бога, този човек не може да остане на власт". В същата реч Байдън нарече Путин "касапин", "военнопрестъпник" и "диктатор-убиец". Председателят на руската Дума Вячеслав Володин обвини американския президент, в "недипломатични изказвания" и "истерия". "Байдън е слаб, болен и нещастен", кометира Володин в Телеграм. "Гражданите на САЩ трябва да се срамуват от президента си. Може би той е болен. Би било добре за Байдън да се прегледа", добави той. От друга страна Путин заслужава уважение, заради "неговата сдържаност", заяви Володин.

Москва наскоро предупреди, че дипломатическите отношения със САЩ са пред пълно разпадане предвид увеличаващото се напрежение заради руската инвазия в Украйна, припомня БТА.

 

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • огън, служба не остана

    27 Март 2022 16:49ч.

    Април месец с баба излизате в пенсия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Март 2022 17:06ч.

    Аз съм путиноид {според Путлер}. Макрон отива още по-далеч - не дава да обиждат Путин. Путиноид ли е Макрон?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е путиноид

    27 Март 2022 20:08ч.

    Просто играят с Байдън доброто и лошото ченге.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Макрон и Путин

    27 Март 2022 22:29ч.

    Са от един отбор - отборът на Ротшилд. Другото е за балъците. Дори войната в Украйна не трябва да ви заблуждава, впрочем - тя /войната/ е договорена, параметрирана, контролирана. Укро-нацитата отдавна са продадени, но те не го знаят и се опъват...Все още.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    27 Март 2022 17:43ч.

    Макрон не е путиноид, защото не подкрепя руската агресия и Франция е категорично на страната на Доброто. Казаното от Байдън за Путлер е твърде слабо, за да опише сатанинската му същност, но е вярно, че за американски президент не подобава да се принизява до Путлер и да го нарича така. Макар че същият тоя касапин нарече законната украинска власт нацисти и наркомани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Март 2022 19:06ч.

    Путлере, пак не си в час. Очевидно не схващаш елементарни твърдения. Прочети написаното пак и отговори на въпроса за макрон.. Ако можеш да схванеш за какво става дума, де. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путлерката е клиничен случай

    27 Март 2022 23:36ч.

    остави да си изживее детството на стари години. Масон - не бе, Макрон на страната на Доброто.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    27 Март 2022 18:09ч.

    Борбата срещу империята на злото ФАЩ е от жизнено значение за всички нормални хора , изповядващи традиционните ценности и морал ! Терорът с фалшивите ваксини е увертюра към геноцида , който са подготвили на човечеството болните сатанински мозъци ! Бог да пази Русия и Православието , Бог да пази България ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    27 Март 2022 18:57ч.

    А защо смятате,че съвременна Русия или по-точно тяхните управляващи не са заедно със сатанистите.В Русия беше същия натиск да се ваксинират,постоянен тормоз да се носи маска,същата истерия със зеления сертификат.Руските войници в Украйна са с маски.Просто се надявам тия психопати да се сбият кой ще е новия водач на" прекрасния нов свят" и ние да оцелеем някак с Божията помощ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    27 Март 2022 19:55ч.

    Един истински българин би поискал Бог да пази първо България, а русоробът започва с русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    28 Март 2022 8:58ч.

    Никой ли не прочете информацията за договора на ЕС за ваксинацията, подписан от фон Дерлайн, който тя отказва да покажи и че съпругът и е пряк служител в две фармацефтични компании….и как ЕНП застава зад гърби й в това да няма прозрачност т е публично да се показват всякакви договори, засягащи ЕС, подписани от нея!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    27 Март 2022 18:13ч.

    oooo, путлер,таъ окрайнъ ште допобърка (аку не е тайнъ колку гуштеръ заработвъш):пропускаш някои интиресни съобштениъ : съ мозъчниъ онанизъм се хабиш.доставяш ми удоволствие съ бляскъвиъ ум характерен за масовото bg опростяване. искрино ваш др.Владимир Владимирович Путлер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    27 Март 2022 19:10ч.

    Никой не може да се обявява срещу простащината. На дете се правят забележки и никой не казва, че някое дете е простак. Няма такива. Но когато възрастен е простак, е, тогава няма лек. Простака си умира като простак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е оглупял съвсем. Но така е, когато руснаците покорно си го търпят.

    27 Март 2022 19:15ч.

    Откакто е на власт, си създава врагове. Мисли си, че така, хората ще се вкопчат в него като в спасител. Всъщност си съсипва държавата. Имаше ли друга стратегия? Имаше. Можеше да помогне Русия да се превърне не в заплаха за всички, а в уважавана велика държава. И ако той нямаше качествата за това, да даде шанс на други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    27 Март 2022 19:17ч.

    Не мисля, че на хората трябва да се дават инструкции, те са свободни да коментират когото както искат. Проблемът е, когато глупостите им влязат в новините и трябва да се слага червена точка на кадрите от протестите. Децата ни не са длъжни да се захранват с цинизми. Колкото до лидерите на Русия и САЩ, умерен не виждам. Но жертвите им са невинни. Как не откриха начин взаимно да си вредят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    27 Март 2022 20:03ч.

    До дървения философ Путлер: Има ли я Русия ще я има и България. И обратно. Просто и ясно. Още навремето Драган Цанков го е прозрял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крал Лир

    27 Март 2022 20:04ч.

    Лаборатариите ги закриха в Украйна, къде ли, ще ги преместят сега, пак да тровят хората?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лабораториите...къде ли, ще ги преместят...?

    27 Март 2022 20:42ч.

    Как къде? Ей ги на кандидатите - без умора се кълчат, кеврят, упражняват простотията и тъпоумието си. Точно такива са били и ангажиралите се укри със САЩисаните, за да им уйдисват на празните междуушия. Сега виждаме последствията и не е трудно да се сетим, какво ще ни се случи нам, ако се следват "акълите" на тези тук "умници" и техните избраници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Март 2022 21:11ч.

    С украинците ще имат проблем. Подадоха им пръст и ония захапаха ръката. Хитлер на времето е бил прозорлив, затова е вързал Бандера в лагера. САЩ им позволиха твърде много и ако Путин не се оправи с тях, много ядове ще берат американците. Тия са дебели глави и ни се водят, ни се карат. Пък и много тайни знаят, с които да държат американците за топките. Помнете ми думите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    27 Март 2022 21:59ч.

    Брей тия лаборатории, бе. Значи и в България имаше биолаборатории това щеше да е основание Русия да нападне България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Макароне!

    27 Март 2022 23:38ч.

    Остави го Бай ти Дън! Той горкия не може да направи разлика между Варшава в Полша и Warsaw, the county seat of Kosciusko County, Indiana Абе, защо ли се занимаваме с вас подлизурковците, изпълнители на повелите на Великия Бял Вожд от Фашингтона . И без това ÉRIC ZEMMOUR идва, като ангел на възмездието на загубилото цел и посока френско общестово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубаво се изказал Макрон

    27 Март 2022 23:39ч.

    и как иначе. Според IFOP анкета малко над 50% от французите не варват на официозната пропаганда за Украинската криза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    28 Март 2022 8:50ч.

    А как да наречем американските президенти избили стотици деца и още много граждани на Афганистан, Ирак а и в Сирия да не говорим за създалите граждански войни в страните от Северна Африка …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи