Макрон не изключи сухопътни операции в Украйна в даден момент

Макрон не изключи сухопътни операции в Украйна в даден момент

Снимка: архив

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че не изключва възможността Париж да проведе сухопътни операции в Украйна в даден момент, съобщава ТАСС.

„Възможно е в определен момент - аз не искам това и няма да го инициирам, да се проведат сухопътни операции, каквито и да са те, за да се противодейства на руските войски“, каза френският президент в интервю за в. "Паризиен". Силата на Франция е в това, че ние можем да го направим".

По думите на Макрон, „много европейски страни, в никакъв случай малки, подкрепят изцяло линията на Франция“. "Длъжни сме да се подготвим за всякакъв сценарий. Би било грешка да не го направим. Убеден съм, че при всеки от тези сценарии всеки би поел отговорност въз основа на модела, който избере", каза Макрон.

Междувременно Еманюел Макрон заяви в интервю за единния украински телемаратон, че е готов да обсъди с руския си колега Владимир Путин път за деескалация на украинската криза. „Ще вдигна телефона (ако Путин се обади). Защото чувствам, че това е моя отговорност и ще изслушам какво има да предложи. Ролята на Франция е да бъде нервът на войната. От една страна, необходимо е да се даде на Украйна всичко необходимо за укрепване на нейната отбранителна способност, но в същото време да се насърчава деескалацията. Трябва да постигнем установен, справедлив свят. Ако изведнъж той (Путин) поиска да предложи нещо, ще се вслушам в предложенията му“, каза Макрон.

По-рано Путин заяви, че Москва е готова да взаимодейства с Париж, ако френската страна има такъв интерес. Според руския държавен глава двамата с Макрон са имали добри работни отношения, но френският президент ги е прекратил, отбелязва ТАСС.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • И без петел се съмва.

    16 Март 2024 23:28ч.

    Еле па "френски"./ „Ще вдигна телефона (ако Путин се обади)''./

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Март 2024 4:51ч.

    "Позвони мне, позвони, Позвони мне, ради Бога. Через время протяни Голос тихий и глубокий. Звезды тают над Москвой. Может, я забыла гордость. Как хочу я слышать голос, Как хочу я слышать голос, Долгожданный голос твой. Без тебя проходят дни. Что со мною, я не знаю. Умоляю — позвони, Позвони мне — заклинаю, Дотянись издалека. Пусть над этой звездной бездной Вдруг раздастся гром небесный, Вдруг раздастся гром небесный, Телефонного звонка"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Император Владимир - Влад Мира

    17 Март 2024 5:06ч.

    Браво, идеално пасва текста на една от любимите ми песни в случая !!!Молодец !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Макрон не изключи”

    17 Март 2024 8:13ч.

    Споко, има кой да ги изключи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАСС е длъжна да съобщи

    17 Март 2024 13:20ч.

    Общият брой на военните във Франция е по-малко от жените в руската армия!!! Броят на танковете им е по-малко от произвежданите в Русия за два месеца 200 танка !!! Общо артилерията им е по-малко от 70 броя, а и нямат реактивна артилерия. С една дума – посерковци !!! Така, че е прав висшия френски офицер, че срещу руснаците са като армия мажоретки от вариетето с червените фенери !!! Галският петел пак се опитва да впечатли мисирките!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    16 Март 2024 23:30ч.

    Статията нещо не се връзва във времето. Даден е линк с коментар, че "по-рано Путин е заявил готовност за разговори с Макрон", но всъщност става въпрос за 14 Декември 2023. Считам, много неща са променени в отношенията Франция-Русия за тези 3 месеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едва ли е вярно

    17 Март 2024 8:35ч.

    Руснаците отдавна казаха, че няма с кого да разговарят на Запад. И фактите доказват това. Запада е в състояние на пълна шизофрения. Повече от видно е, че са НЕАДЕКВАТНИ! И това е така, защото тези хора никога не са изпадали в такова състояние на разпад на колониалният им режим. Никой не вярва на тези елити дори в собсвнените им страни. Западът е в състояние на активен разпад и с лъжи със сигурност няма да удържат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    16 Март 2024 23:34ч.

    Този геронтофил е идеален пример, защо на извратени типове не бива да се поверяват власт и пари!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    16 Март 2024 23:37ч.

    Интересна гледна точка. Жалко, че не си вдигна телефона, когато те търсиха от Нигер. Те също искаха да ги изслушаш и да ти предложат нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    17 Март 2024 18:54ч.

    Досега нито един президент на Франция не е справил с престъпността в Марсилия . Руската бандитска страна ще им дойде в повече .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Март 2024 23:54ч.

    Съжалявам го този човечец... изкараха доказателства, че Бриджитката всъщност е мъж и сега се чуди къде да се скрие 😆😆😆

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    17 Март 2024 0:19ч.

    Такава е съдбата! Гонят го от Африка, иска му се да отиде другаде, но ще е в по-долна категория територия- украйна. Ама дали?! Ще го изгонят и от Франция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    17 Март 2024 1:05ч.

    За "безгласните" букви и още нещо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    17 Март 2024 1:40ч.

    Голямо напъване,голямо марморясване.Седни си на д то бе човек и дишай дълбоко.За Франция ще е по добре,ако се освестиш.Защото,ако се наложи баба Меца да те освестява,спукана ти е работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    17 Март 2024 1:49ч.

    Ех Микрон, Микрон.. Напа-Леон..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ШВЕЙК

    17 Март 2024 2:40ч.

    Сещам се как преди няколко години в с.Коиловци, Плевенско трима български селяни (братя Цоневи и техен приятел) пребиха 5 френски командоси и вързаха трима от тях като бали със сено и си мисля за френските войничета, които Макрон ще праща срещу руснаците...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    17 Март 2024 9:25ч.

    Точно за този случай си мислих и аз. Нека си спомним отново за тези смели български мъже:https://epicenter.bg/article/archive/57343/11/34 "Френските командоси бяха с мисия, но ги набиха"-

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ехо

    17 Март 2024 3:34ч.

    Наскоро бе пуснат един филм “Наполеон“ Мисълта ми е , че излиза един ГЕНЕРАЛИСИМУС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този сбърканяк

    17 Март 2024 6:43ч.

    Е хомосексуалист, преди няколко години френските медии дори показваха любовника му. Едър тип “средиземноморски” вид, някакъв журналист или подобно, работеше към някаква медиа. После го покриха и не го споменават ! На преден план се избутва бабата, която естествено е параван. Параван за един гей избутан от Задкулисието до най-висок пост. Макрон е един абсолютно зависим човек. Той просто стана говорител на Дълбоката Държава и не изразява нито гласа на французите, още по-малко на европейците. Жалкар.😈

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че закво храни легион-убийци, от кол и въже

    17 Март 2024 7:31ч.

    главорези за инвазия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    17 Март 2024 8:23ч.

    този идиот ще запали света искаме мир а не воини и смърт стига с това оръжие стига с тези печалби на гърба на избитите млади хора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвет

    17 Март 2024 8:45ч.

    Да си пие хапчетата редовно и да млъкне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зико

    17 Март 2024 8:52ч.

    А като изядат ФАБовете и Солнцепека кво ше правят гордите афро-арабо-франсета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • афро-арабо-франсета

    17 Март 2024 9:11ч.

    Макрон явно иска да прати части на ЧЛ. Там афро-аработо са малцинство. Французи няма по принцип. За сметка на това има източноевропейци и особено много РУСКОГОВОРЯЩИ - руснаци, украинци, от другите бивши републики на СССР. Точно те са най-търсени и най-ценени за Легиона поради военните им умения. Така че гнидата Макрон се готви да налива още бензин в огъня - нови рускоезични да се избиват с рускоезични.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    17 Март 2024 9:30ч.

    Преди малко гледах в Тубата свидетелства на един руски воин, който каза, че украинците се бията здраво и обикновенно до смърт, като руснаците. Бягат основно наемниците-поляци грузинци, французи, и друга чужда свиолоч, дошла на руско сафари. Лошото е за запада, че глупаците украинци, които се бият за техните интереси са на приключване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    17 Март 2024 9:13ч.

    На 17 години се влюбил в учителката си на 36 години, с три деца. Саркози го нарича - "малко мъж, малко жена"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Влюбил се

    17 Март 2024 12:29ч.

    в учителката си на 41 години !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Макроне, робе, спомни си как те злепоставиха копелетата от АУКУС

    17 Март 2024 9:40ч.

    По силата на Путиновото благородство все още СВО не е официално ТСВ. Докога ще ви търпят моше-ничествата тия руснаци, не знам. Крайно време е да ви набият обръчите с нещо по-неконвенционално и да се свършва с уродливата ви педерастия и абсолютно сбъркани представи за човечност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    17 Март 2024 10:16ч.

    Олена Коцюва да духа на всички мюслита на Лъвов мост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    17 Март 2024 10:32ч.

    Колка чаровна е двойката от снимката! Вплетени ръце, сияйни усмивки и онази омайна тръпка да усещаш топлината от тялото на любимия, ах! Сигурен съм, че след уловената томителна прегръдка е имало и други неуловени сладости. В началото е сладкострастният блус. След него е шампанското "Veuve Clicquot". После светлината неусетно се топи, ръцете нетърпеливо тършуват из потайностите на тялото. Дрехите се разпиляват по пода, леглото дактилно заскърцва, ах! Не знам дали двойката от снимката предварително си е поделила ролите на мъж и жена или ги менят според разположението на звездите. Аз залагам на третото. В сюблимния момент се в стаята влиза гол атлетичен и еректирал конгоански негър. Двойката мигом става тройка, тишината се взривява на парченца от украинско-френски оргазмени крясъци. Точно като в прочутия шахматен етюд "черните започват и дават оргазъм в пет хода".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    17 Март 2024 12:43ч.

    Взе да ми омръзва вече. Макарончо само обикаля по медиите и се прави на мъж. Ако ще напада да го прави и веднъж завинаги да се реши въпроса. Силно се надявам Господаря на света Владимир Владимирович Путин да подари на Германия Елзас, Лотарингия, Померания, Силезия, Варна и Добрич.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гена

    17 Март 2024 13:11ч.

    Един висш френски генерал наскоро му каза, че във военно отношение спрямо Русия франсетата са като мажоретки. И макарончо извендъж се размечта как облечен като мажоретка рашките го порят като риба и го пълнят като агне. Мечтае подмокрен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • снимката, снимката казва всичко

    17 Март 2024 13:13ч.

    Пък може и да се вземат младите, я как са се притиснали сладострастно (по доц. Карачибук)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Постепенно Ръша отива на боклука

    17 Март 2024 14:01ч.

    Но този път тези гниди ще изчезнат ужасно бързо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тряс

    17 Март 2024 14:26ч.

    Макрон бодро се е запътил натам, където го пратиха и англосаксите, и африканците, и китайците: "Иди на *уй!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    17 Март 2024 18:40ч.

    Генералите на Францияне искат да воюват, защото признават, че тяхната армия е като отбор мажоретки пред руската. Може би микрончик, който обича да се натиска с полугoли млади нигъри, лично ще поведе в бой една доброволческа дивизия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи