Льо Пен заяви, че няма "таен план" за напускане на ЕС

Льо Пен заяви, че няма "таен план" за напускане на ЕС

Френската крайнодясна кандидатка за президент Марин Льо Пен заяви днес, че тя няма "таен план" Франция да напусне ЕС дори нейните опити да реформира блока да се провалят, предаде Ройтерс.

"Няма таен план", заяви Льо Пен пред радио "Франс ентер". На въпрос дали под нейно ръководство страната би излязла от ЕС, ако всичките опити на Льо Пен за реформа на блока се провалят, тя отговори: "В никакъв случай". 

За разлика от президентските избори през 2017 г., в тазгодишната си кампания Льо Пен не изразява желание за напускане на ЕС или еврозоната. Но нейните политически опоненти твърдят, че евроскептичното ядро на партията ѝ остава непроменено.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

  • Путин

    12 Апр 2022 12:59ч.

    ще реши изборите във Франция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • значи

    12 Апр 2022 14:42ч.

    от нея зависи кой ще спечели балотажа..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хексагон

    12 Апр 2022 14:29ч.

    Колкото и рафинирано да го дава Льо Пен, тя няма шансове на балотажа. За съжаление. Франция е ключова страна за глобалистите сатанисти. Те ще направят всичко необходимо ( лостовете са в тях ! ) за да "победи" ротшилдеца с бабата. Каквото и да гласува мнозинството французи... Залогът е прекалено голям за тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хексагон 2

    12 Апр 2022 14:36ч.

    Само след година-две Франция става Първа икономика на Европа. Не че ще се развие, ни най-малко ! Просто Германия ще се срине в бездна, Кралството е отвън, и по логиката на отпадането Третата европейска икономика се превръща в Първа. Потъващият Европейски кораб ще има нов Капитан. Това, заедно с ЯО, превръща Париж в най-важната европейска столица. Сатанистите не могат да я оставят на Льо Пен !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С Макрон начело

    12 Апр 2022 14:44ч.

    това дето си го предположил няма как да се случи.. Докато с Льо Пен наистина има възможност за подобна перспектива

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    12 Апр 2022 16:07ч.

    Първа красавица добре.А дълговете кой ще плаща?След срива на флагмана ЕС флотилията ще потъне.Разбити корита,слаби капитани,силни бури!САЩ една Гърция не можаха да спасят?На кредитния клон са всички маймуни вкл.Германия.Ще се счупи.И това е САЩ целта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи