Лорер за бития българин в РСМ: Той не е български гражданин. Страната ни трябва да защитава своите граждани

Лорер за бития българин в РСМ: Той не е български гражданин. Страната ни трябва да защитава своите граждани

„Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български гражданин. Той се определя като човек с българско самосъзнание.“ Това заяви депутатът от ПП Даниел Лорер по повод жестоко пребития Християн Пендиков.

По думите на Лорер страната ни трябва да защитава преди всичко своите граждани. „Единият от тези, които са го атакували, обаче е български гражданин. Защо не говорим за него? Какво правим за неговия контрол?", заяви още Лорер пред Нова телевизия.

По думите му докато са били на власт в правителството „Петков“, Румен Радев ги е съветвал да не се занимават с РС Македония. От партията на Кирил Петков обаче са убедили ЕС и Фрация да се изложат изискванията на България.

„Въпросът се политизира. Нашият призив е напрежението да намалее и да започне да работи дипломацията. Да дадем на РСМ време да установи дали това е престъпление на омразата, което е немислимо“, допълни Лорер. 

 

Коментари

  • forsvaret

    30 Яну 2023 9:16ч.

    Всяка поява на Лорер увеличава броя на антисемитите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    30 Яну 2023 9:53ч.

    Тамън тъй... Шалом да вземат да го покрият, че им вреди по всички параграфи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Taka си е

    30 Яну 2023 9:58ч.

    за съжаление гнилото от всяка раса е на власт за да разделя хората. Но аз все пак не преравнявам обикновенния еврейн към тази зган. Обикновенните еврей са като нас гледат да си вадат прехраната и да си живеят живота а този тип е Глобалист а глобалистите са мислят за отделна част от човечеството. Еврейте са народ който ная много е пострадъл от ковид террора на хора като него "еврейски глобалист."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bla Bla

    30 Яну 2023 13:16ч.

    А този кадър да не би да е БЪЛГАРИН? ЛОРЕРЧО Измекяров!ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на БОГОИЗБРАНИТЕ са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ изискващи наказания. Омразата е следствие, тя не е причина! Освен нея има доста други престъпления за които особено антуража на Кирчо трябва да бъде подведен под наказателна отговорност. Имидиътли! Актуално с договори подписани от Кирчо се изнасят бълтарски въглащи с тонове за Германия, транспортират се по българските пътища, които се доразбиват така, че България хем остава без пътищна инфраструктура, хем остава на скъп ток, хем разпродава на безценница ценните си природни богатства... от което намазват само Лорерчета, Кирчовци, Асенчета и тем подобни мижатурки... А тоя ще ни учи на правосъдие, баш тоя! На що е престъпление ша на учи! Ех майко... Айде в панделката бе, мекере просто! Щото другата ти опция като гледам е по-грозната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    30 Яну 2023 9:20ч.

    И този не пропуска да изтърси някоя глупост. Лаф да става!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    30 Яну 2023 9:23ч.

    А този от кога е български гражданин и има ли и друго гражданство?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    30 Яну 2023 9:26ч.

    И от този чакаш да защити България или да я развива... ПОЗОР!!! НООООО точно такива типове са едно към едно с он

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    30 Яну 2023 9:30ч.

    Ta този тиоп лорер.. е точно същото раково образувание като клоуна зеленски... в момента България се развита по сценария с украйна... една клика от около 5000 човека е готова да затрие България в името на частните си интереси... на хората им се струва игра, но нещата ескалират.. Прозореца на Овертон - първо каски, после снаряди и шмайзери, после химарс, после танкове, после самолети, после ракети, накрая ХОРА на кило.. и май това ще е наистина края... Не подценявайте думите на Путин - За какво ни е свят, в който я няма Русия!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    30 Яну 2023 9:27ч.

    Те, и хората в Донбас до скоро не бяха руски граждани, а украински, които режимът в Киев се опита да унищожи, но все пак си бяха и си остават руснаци, та за това сега има война там... Русия защитава народа си, нещо, което ние никога няма да направим, просто защото сме безродници и защото има не малко такива, като тоя пудел, Лорер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо

    30 Яну 2023 9:47ч.

    Много точен коментар.Браво на автора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъхъ

    30 Яну 2023 9:38ч.

    За македонските българи да не се грижим, за безарабските да не се грижим, за банатските и украинските - също. По всичко изглежда, че сме държава, която изживява демографски взрив и нямаме нужда от допълнителни хора.Идат избори - опичайте си акъла за кого да не гласувате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    30 Яну 2023 9:39ч.

    Кръвта е над гражданството, другарю, всички сме българи и единственото, което има смисъл да се работи е осветляването на престъплението на комунистите за промяна на самосъзнанието, това е престъпление срещу човечеството. А не да се легализират последствията на това престъпление, чрез разграничаване на българи от българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Госпожа Helleborus отново е на ниво!

    30 Яну 2023 10:21ч.

    "престъплението на комунистите" ... Бойко от младо момче е станало комунист, долу комунистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бог Иисус Христос е променял съзнанието

    30 Яну 2023 10:25ч.

    на юдаистите в Израил, живял е в комуна със своите ученици, а тези които ти наричаш "комунисти" са последователи на неговите врагове - децата на дявола, както ги е нарекъл Бог. Кога ще се дообразоваш и кога ще научиш разликата между комунисти и сатанисти? Защото Първият комунист е самият Бог, който безвъзмездно създава света и човека в него - без никаква собственост, без пари, без злато, а последните са от дявола, от змията, която подлъга Адам и Ева да опитат забранения плод. Сатанистите са тези, които днес имат властта над хората на труда и всичко и искат вечно да имат властта над хората, и всичко на земята - искат цялата земя за себе си, а хората на труда да са техни роби и да умрат. Такова нещо не е искал Първият комунист на земята - Иисус Христос, единосъщ със Своя Отец. Точно обратното - Той е умрял за хората, за да им даде втори шанс за вечен живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към Helleborus 30 Яну 2023 9:39ч. - това са болшевиките

    30 Яну 2023 10:56ч.

    на които беше поставена задача да ликвидират православието и респ. истинското учение на Христос за живота на човешкото общество на Планетата ни! - Има документални филми как болшевиките взривяват православни храмове и като последица от силното им влияние у нас в България - манастирите бяха превърнати в... музеи! Но комунизма е нещо много по-различно - прочетете на ХРИСТО БОТЕВ Символ верую по повод Парижката комуна за СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСТВО...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    30 Яну 2023 19:05ч.

    Добре, нека се образоваме :). Първо това, което го прави Бог не може да го прави никой друг, освен ако не е пратен от Самия Него. Защото Антихрист така е станал какъвто е, имитирайки. Второ, Христос е правил което казвате в Царството, на което Самият Той е Цар и управител. Но тази вътрешна „икономика“ не е равенство. Защото равенството е в противоречие на цялото учение на Сина и всички древни пророци, според които всеки трябва да си получи заслуженото. И накрая собствеността е винаги била важна за Бога, защото само като имаш нещо може да се види дали ще го опазиш и управляваш добре, което е целта на нашето образование свише. Който има уши, ще чуе вярното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комунисти останаха само във вашите глави

    30 Яну 2023 19:12ч.

    затова госпожи и господа, лекувайте се! Така ще нанесете смъртоносен удар на последния комунистически Интернационал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към Helleborus 30 Яну 2023 19:05ч.

    30 Яну 2023 22:08ч.

    Естествено при управлението на БКП Българската комунистическа партия всички българи имаха ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ - жилища, къщи, вили! И си ги пазеха доста добре имаше Образцов дом. После тръгна и частен бизнес по Указ 56.... Равенството НЕ Е в материалното, а в духовното - всички да имат равни възможности за развитие: БЕЗПЛАТНО образование и здравеопазване, почти безплатно летуване и ваканции и прочие ... А за Богочовекът има още да се узнава - това е Учителят, който дойде за да ни научи как да живеем заедно в мир и любов! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един Българин пита

    30 Яну 2023 9:39ч.

    Лорер "само" като български гражданин, българин ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отговорът на питането може да дойде достоверно

    30 Яну 2023 10:41ч.

    след следствен експеримент - г-н Лорер да се пребие зверски от омраза към така наречените "евреи" и да се проследи реакцията на държавата Израел, на израелското посолство в България. Ако няма никаква реакция на следствения експеримент - зверско пребиване на г-н Лорер "от омраза към евреите", - това ще бъде най-сигурната атестация, че г-н Лорер е българин. Отделен е въпросът дали г-н Лорер има двойно гражданство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И дали

    30 Яну 2023 19:01ч.

    някой българин ще иска да го защити, ако се наложи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    30 Яну 2023 9:47ч.

    Всъщност, кой е българинът, пребитото момче или българският гражданин, или по квалификацията на Вацев - българянинът, Лорер?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    30 Яну 2023 9:51ч.

    Той е повече български гражданин, от гражданина Лорер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съдейки по името ти

    30 Яну 2023 9:54ч.

    То и ти не си българин, ама предпочиташ да си "български гражданин".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво има да съдиш по името

    30 Яну 2023 11:44ч.

    виж му нослето и очичките

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Казусът

    30 Яну 2023 9:55ч.

    Един български гражданин с небългарско самосъзнание призовава да не се грижим за един небългарски гражданин с българско самосъзнание. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    30 Яну 2023 9:56ч.

    Лорер = Паси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И двамата да заминават да си отбият военната служба

    30 Яну 2023 10:58ч.

    в държавата Израел. В крайна сметка, Израел трябва да си остане в Обетованата земя, в Ханаан - там където Бог е посочил! Бог е посочил само и единствено земята на Ханаан за народа на Израил. Именно затова САЩ и СССР - Труман и Сталин - чрез ООН решиха в земята на Палестина да се възстанови държавата Израел, но и да се създаде държава на палестинския народ, народът с мюсюлманско вероизповедание, населяващ от хилядолетия същата тази земя. Днес съгласуваната със сатанистите СВО=война в измислената държава "Украина" се води за създаване на Втора (резервна) израелска държава върху костите на славяните. Разчиства се място! Но единственото място на народа на Израил е това, което му е посочено от Бог - в Обетованата земя на Ханаан = Палестина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • май че поставяте знак за равенство

    30 Яну 2023 11:12ч.

    между Бог и сем Ротшилд... Защото де факто 100-годишният проект "Израел" е дело на това семейство... Всечки останали са само фигуранти с точно определена роля - и Сорос, и Нюланд, и Фриланд, Лари Финк, и Паси, и Станишев, че дори и А*олф...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ееее....

    30 Яну 2023 11:47ч.

    Дело на семейство... дело на Санхедрина от Индия до Аляска и Патагония... и в двете посоки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На поста от 11:12ч.

    30 Яну 2023 11:50ч.

    Нищо подобно! Бъди в час. Всеки народ има право на собствена държава, вкл. и народът на Израил - там където му е посочено - в Ханаан! Но и палестинският народ има право на своя държава в земята, която обитава от хилядолетия, пак там. Авраам е общият им прародител. Тора (Вехт завет) е отпреди всякакви ротшилдовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 112

    30 Яну 2023 10:08ч.

    По степента на намаляване на населението първи в света са Ливан с -2.47%. Ние сме втори с -1.39%. Ливан има 5.4 милиона в държавата и още 12 милиона навън. Ние си знаем колко сме. А дали страната ни защитава гражданите си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    30 Яну 2023 10:23ч.

    Къде работи сега жена му на това хазарско лице?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СЛЕД КАЗАНОТО ОТ ЛОРЕР

    30 Яну 2023 10:37ч.

    НЯКОЙ ИМАЛИ СЪМНЕНИЕ, ЧИЕ МЕКЕРЕ Е ТОЙ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делиннон

    30 Яну 2023 10:57ч.

    Черно, къдраво, мазно и миришещо на моше, ще е то?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Небългарин се е затревожил за българите, вярваме му!

    30 Яну 2023 11:01ч.

    Как на небългарина Лорер не му е неудобно да се бърка в управлението на българите и да ни казва как да живеем и какво да правим в собствената си държава?! Как не изпитва поне мъъъъничко неудобство. От интервютата си сам разкри, че е мултимилионер, ами да си гледа бизнеса, вместо да нахалства да управлява чужд народ, елементарното възпитание го изисква!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАКА се правят милионИте (мн. ч.)

    30 Яну 2023 11:17ч.

    В управлението. шуробаджанащината не е измислена вчера. Те са некръвни роднини с про100то. Кой кум, кой сват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кръвта вода не става...

    30 Яну 2023 11:01ч.

    Хакерът за едно е прав - трябва да се изясни този случай. Върхът на цинизма ще е ако се окаже, че един от нападателите притежава българско гражданство. Изобщо далаверата с паспортите трябва да се разследва. Отделно - не пропусна да се изкаже по адрес на Радев... Не забравят лесно "обидите" (шарлатаните), а понеже са си отмъстителни, очаквам нови атаки...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луй XIV

    30 Яну 2023 11:23ч.

    Израел е защитавал и ще защитава евреите по света, без значение дали имат или нямат гражданство. Мерзостта на тоя шарлатан няма граници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BLADE

    30 Яну 2023 12:04ч.

    Фактът, че ти имаш българско гражданство въобще не те прави българин! Никога не си бил и никога няма да бъдеш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трайчо

    30 Яну 2023 12:16ч.

    И сега къде е Спаска Митрова?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    30 Яну 2023 15:43ч.

    Доколкото знам, Спаска Митрева почина. Не всеки може да изтърпи нито физически, ще повече пък и психическия, морален тормоз. Бог да я прости!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    30 Яну 2023 12:33ч.

    Ло(го)рер пак се е изказал. И той като Паси и всички останали безродници, успяли да се продадат и издигнат над останалите, мразят произхода и мястото на което са родени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български гражданин. Той се определя като човек с българско самосъзнание.“

    30 Яну 2023 12:37ч.

    Мчи, то самосъзнанието е важно.. Бахтън от майцепродавци с гражданство..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йорданов

    30 Яну 2023 12:53ч.

    Това изказване е меко казано несериозно. Това показва, че тези хора, които искат да "оправят България" всъщност изобщо не са българи! Не съм фен на ГЕРБ, но за съжаление такива личности с подобни изказвания ще направят така, че ще върнат Борисов и подопечните му лакеи на бял кон. Г-н Лорер, Срам ме е от вас и за мен е позор, че български депутат може да се изкаже по такъв националбо-престъпен начин. Надявам се когато в България дойде истинско правосъдие вие да отговаряте пред съда за тези ваши думи! (нарочно не пиша ви и вие с главна буква, защото не го заслужавате)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    30 Яну 2023 16:06ч.

    Йорданов 30 Яну 2023 12:53ч. Йорданов, оказва се, че българите в Донбас искат помощ от 2014 година. Българското правителство тогава не си мърда пръста. Човек от епицентъра на войната при @MartinKarbowski / цензурирана версия: https://www.youtube.com/watch?v=H_tP1DVa5-o

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • republic

    30 Яну 2023 13:09ч.

    Сега за мен възниква въпросът, този Лорер българин ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето сам разкрива

    30 Яну 2023 13:25ч.

    в 42 секунда е баба му Хени и после след 4 минута жена му казва, че за първи път от 500 години във фамилията им влиза човек неевреин ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето линк

    30 Яну 2023 13:27ч.

    Лично интервю от 30.10.2021 г БТВ ... https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/lichno-intervju-kandidat-deputatat-daniel-lorer-ot-prodalzhavame-promjanata.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами

    30 Яну 2023 13:18ч.

    името му не е българско!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tsvetan

    30 Яну 2023 14:18ч.

    А Лорер дали има българско самосъзнание?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трио шарлатани

    30 Яну 2023 14:40ч.

    Досега Лорер някак успваше да остава в сянката на шарлатаните Киро и Асен. Чудя се кой ли престижен университет е завършил. Радев в кое райско място го намери и го доведе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емил Станоев

    30 Яну 2023 14:54ч.

    Че то тия боклуци бяха толерирани от Козяк а целта беше да пуснат Македония за членство в ЕС но се получи засечка и трябваше да поставят изисквания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    30 Яну 2023 15:23ч.

    Мислех, че не тъп, но изказването му май ме навежда на нови мисли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    30 Яну 2023 15:45ч.

    Този Лорер не си ли да а сметката, че с този стил на мисли избиха евреите по време на ВСВ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ива

    30 Яну 2023 17:58ч.

    Ако той беше българин ще ше да знае ,че "български гражданин" и Българин не е едно и също. Много имат гражданство, но това не ги прави Българи, а само притежатели на един къс хартия(паспорт).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    30 Яну 2023 18:56ч.

    Позицията на Лорер е анти-българска. И няма как да е по-различна, сравнете политиката на България и Унгария спрямо Украйна в контекста на живеещите там малцинства (и българското и унгарското са от един порядък от 100 до 200 хил. души.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой

    30 Яну 2023 19:19ч.

    Лорер, В. Чернева и т.н. - сега е ясно защо С. Македония се гаври с нас, защо техните министри се държат нагло и арогантно - защото нашите се гаврят с нас дори повече. И ние ги търпим. Не е за вярване какви меко казано "меки" реакции от наша страна имаше след побоя надН бълг. момче. Призивът на Лорер "напрежението да намалее", трябва да се разбира като да не се възмущаваме подобаващо от това, което се е случило и да го приемем за нормално. Даже да се упрекнем, че с нещо сме го предизвикали. За техните изстъпления, трябва едва ли не ние да сме виновни и да се срамуваме?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На бития Християн

    30 Яну 2023 20:03ч.

    трябва да му се извинят преди всичко българските политици и бълг. държава. Те докараха нещата дотам това да може да му се случи и да няма никакви последствия за виновните. Ако ще продължава така, с продажници като Лорер и Весела Чернева, по-добре България официално да се откаже да отстоява истор. истина и своето право, и да признае за основателни всички извращения на СМ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    30 Яну 2023 20:43ч.

    Лорер пита "дали това е престъпление на омразата" - Ами ако има друго предположение, да го каже - защото аз нямам. Но се обръщам към всички: Не се увличайте, предателите нямат своя народност, нито свой език. Лорер както и Паси може да са негодници, но не защото са евреи, а защото са евроатлантици - толкова им е пипето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдаааа

    30 Яну 2023 20:44ч.

    "Русские своих не бросают!"-рекъл Путин и ПРААААС, нацягите директно по свастиката. Несовсем так обстоят дела с болгарами-ако искаш защита от насилие на етническа основа, трябва да си български гражданин. Инак-кучета те яли...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То и да си български гражданин,

    31 Яну 2023 0:38ч.

    пак не можеш много да разчиташ. Нима държавата я е грижа за бълг. граждани?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    31 Яну 2023 0:10ч.

    Главно на такива много чужди на съответната нация човечета се опират янките и затова хората в повечето свят ги мразят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи