Лорер: Скептични сме, че третият мандат ще има успех

Лорер: Скептични сме, че третият мандат ще има успех

"Скептични сме, че третият мандат ще има успех. Задачата е на президента, който има отговорния избор да избере кой ще бъде третият мандатоносител. Очевидно за втория мандат не говорим, защото никой не иска да работи с ГЕРБ. В българския парламент не се намериха достатъчно смели депутати", заяви в предаването "Панорама" на БНТ министърът в оставка Даниел Лорер. 

По думите му е невъзможно в момента в българския парламент, какъвто е сега, да бъде намерено мнозинство. "Ако третият мандат покаже една програма, която защитава интереса на България, "Продължаваме промяната" ще се отзове", допълни Даниел Лорер.

Според Даниел Лорер е важно, че реформата за КПКОНПИ, антикорупционната комисия и Законът за обществените поръчки са неделима част от реформите в плана за тази година. 

"Цената на бензина е фалшива теза, с която много се спекулира - бензинът е оръжие на геополитическа война", добави Даниел Лорер.

"Газ има сега, газ ще има есента и зимата, както и следващата зима. Азерският газ, заедно с американския и още източници на газ, най-после ще започне да влиза в България", каза още Даниел Лорер. 

Вижте целия разговор във видеото.

Източник: БНТ

 

 

Коментари

  • Христо

    09 Юли 2022 8:07ч.

    и ти се пръждосай от България...жид нещастен...заедно с жидката си и с малките си жидчета...помияр

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Anonimen

    09 Юли 2022 8:09ч.

    То пък вие имахте ''велика''програма.Язък ви за хвалбите когато дойдохте на власт.Направихте са бели и то големи на държавата,изложихте се пред света с вашата омраза към Русия.Лъжете,че тя ве виновна,а вие първи я нарочихте по указание от запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Anonimen

    09 Юли 2022 8:11ч.

    Виновна,че сама се отказала от газа,а вие изпреварващо обявихте,че няма да се получава газ от Русия.Небето закрихте са руски самолети,лъжи,лъжи....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    09 Юли 2022 8:20ч.

    Изстива и мятото на жена ти. Трагедия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ???

    09 Юли 2022 8:28ч.

    Айде, взимай смешната си женичка и да ви няма… еконтя и той да си събира такъмете, че предстои да обяснява, защо пратките от БГ пощи отидоха при австрийската експрес лан и защо таксите му са 10 лв. При все, че на спиди са 4 лв!!!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Онова, което имаме на снимката...

    09 Юли 2022 9:03ч.

    ...не даде ли управлението на няколко милиарда на външни "консултанти"?! Това не следва ли да представлява оперативен интерес за службите ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи