Lidl сваля цените на над 60 продукта

Lidl сваля цените на над 60 продукта

В периода от 14 март до 10 април Lidl сваля цените на над 60 висококачествени продукта от асортимента на веригата с до 50%, в допълнение на активните седмични промоции. Предложението включва едни от най-масовите продукти за родния потребител, както и нови атрактивни предложения за трапезата и домакинството, с цел да помогне при оптимизирането на семейния бюджет без компромис с качеството.

Клиентите на Lidl могат да открият фини точени кори на собствената марка „Родна стряха“ с 16% отстъпка, краве сирене на Pilos с близо 17% намаление, крем сирене класик Milbona с 14%, както и готова баница със сирене с отстъпка от над 30%.

Любителите на рибните специалитети могат да се възползват от над 50% намаление за калмари с панировка. В допълнение, за почитателите на традиционния вкус, от веригата предлагат домашен суджук от свинско и говеждо месо, както и пилешко бонфиле с корнфлейк панировка с отстъпка от над 12%. А с тортила чипс с над 50% намаление, италианско пенливо вино розе с над 30% отстъпка и микс сурови ядки подготовката за вечер с приятели е лесна и изгодна.

 

Продуктите са обозначени и видими на място в магазина, а голяма част от тях присъстват и в седмичната брошура чрез познатата на клиентите „Lidl цена“. Тя обединява изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които клиентите на веригата могат да се възползват в рамките на кампанията.

Lidl въведе „Lidl цена“ през 2021 г. като продължение на предприетите от компанията стъпки още в началото на пандемията, с цел да даде възможност на клиентите си да планират и оптимизират бюджетите си за пазаруване в тези предизвикателни за всички времена. 

Повече информация относно продуктите, включени в офертата, може да се намери на www.lidl.bg.

Коментари

Напиши коментар

Откажи