Либералите изпреварват по цензура тоталитарните режими, искат канселиране на Пикасо

Либералите изпреварват по цензура тоталитарните режими, искат канселиране на Пикасо

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Любимият" ми сайт за новини, Дойче Веле, сега иска Пабло Пикасо да бъде канселиран, да бъде свален от световния пиедестал, заради неговата "токсична мъжественост". Имал е 11 любовници и се е отнасял зле с тях, според мастити специалисти-феминистки, експерти по модерни специалности, които си изсмукват от пръстите какви ли не доказателства. По тази логика трябва да бъдат свалени поне 4/5 от художниците, особено от ренесансовите, чийто авантюри са в пъти по-пикантни от тези на Пабло.

Искат да бъде канселиран един от най-великите и влиятелни художници, бащата на кубизма, заради неговата "токсична мъжественост". Сякаш всички сме перфектни, особено богоизбраните експерти по всичко. Тия вече започват да изпреварват по цензура всички тоталитарни режими, обаче умело замаскирани с фалшиви розови каузи и лицемерни двулични добродетели.

За разлика от крайните ляво и дясно, които ги разпознаваме добре след провалите им, и знаем, че са зловредни, моят проблем с крайния либерализъм е неговата мимикрия и липсата на разграничение, размиването на границите между нормално и екстремното. Между истинския феминизъм, сексуална свобода, толерантност и групичката комплексирани и сърдити, търсещи внимание извратеняци и посредствени безделници, които постоянно лепят обвинения и пишат доноси за другите по мрежите, сякаш озлобени от собствената им посредственост.

 

Източник: Фейсбук

 

 

 

 

Коментари

  • old_beggar

    05 Апр 2023 18:21ч.

    руските ценности се различават от „евроГейските ценности“, и те са формулирани така: 1. Живот. 2. Достойнство. 3. Права и свободи на човека. 4. Патриотизъм. 5. Гражданско съзнание. 6. Служба на отечеството и отговорност за неговата съдба. 7. Високи морални идеали. 8. Здраво семейство. 9. Творческа работа. 10. Приоритет на духовното пред материалното. 11. Хуманизъм. 12. Милост. 13. Справедливост. 14. Колективизъм. 15. Взаимопомощ и взаимно уважение. 16. Историческа памет и приемственост на поколенията. 17. Единство на народите в Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко

    05 Апр 2023 19:12ч.

    Искал си да кажеш 1.Алкохолизъм 2.Наркомания 3.Преклонение пред сатрапа в Кремъл 4.Комплекси от мизерията в сравнение с развитите държави и так далее, но баярищника те е пообъркал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От село

    05 Апр 2023 20:18ч.

    Ето това е искал да каже, а сега ти ни дай вашите ценности. Жизнь, Достоинство, Права и свободы человека, Патриотизм, Гражданственность, Служение отечеству и ответственность за его судьбу, Высокие нравственные идеалы, Крепкая семья, Созидательный труд, Приоритет духовного над материальным, Гуманизм, Милосердие, Справедливость, Коллективизм, Взаимопомощь и взаимоуважение, Историческая память и преемственность поколений, Единство народов России. У православия "особая роль" в формировании традиционных ценностей. Хотя в указе признается вклад всех основных религий страны: христианства, ислама, буддизма, иудаизма и "других религий".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко, виж какво става, като пишеш тук пиян - неволно започваш да описваш себе си

    05 Апр 2023 23:02ч.

    Русофобски глупости написани от нормален човек никога не са съществували в природата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русофобията е тежко ментално разстройство, което е несъвместимо със живота на засегнатия сред хора

    05 Апр 2023 23:04ч.

    Засегнатите са опасни за себе си и обществото и следва да бъдат изолирани заедно със семействата си в подходящи условия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от изредените от old_beggar руски ценности

    06 Апр 2023 0:19ч.

    Повече от половината не отговарят изобщо на истината - 1. Живот. 2. Достойнство. 3. Права и свободи на човека. 7. Високи морални идеали. 8. Здраво семейство. 11. Хуманизъм. 12. Милост. 13. Справедливост. 17. Единство на народите в Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    06 Апр 2023 7:47ч.

    Не бе искал е да каже че 18 милиона американци спят по улиците на американските градове и са във категоррията просяци .И още около 25 милиона американци са във категорията работещите бедни .И спят по колите си защото нямат собствен дом . а за алкохола половината американци пият антифриз премесен със дрога и алкохол .Въобще американската нация е деградирала и заедно със джендъридеологията е пътник към мрака .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    06 Апр 2023 8:06ч.

    Градовете с най-много бездомници Вижте в кои градове по света има най-много бездомници: Около 50% от бездомните хора в Гърция живеят в столицата Атина. В страната има около 20 000 хора без дом. Рецесията удари жестоко Гърция и безработицата скочи с 27%. Много от безработните страдат от депресия, ползват алкохол и наркотици. Финикс, Аризона, САЩ Към края на 2014 година в града е имало 11 314 бездомници. Освен безработица, други причини, водещи хората до улицата, са проблеми с наркотиците, психични проблеми, домашно насилие. По неофициални данни 43% от бездомните в града страдат и от някакво психично заболяване, а 21% ползват наркотици. Сан Франциско, САЩ През 2013 година в приютите за бездомни в града е била оказана помощ на 10 373 души. От благотворителна организация Коалиция на бездомните печатат списание Street Sheet, което се раздава безплатно на бездомните, а те от своя страна го продават. Вашингтон, САЩ Столицата на най-силната държава в света е пълна с бездомници. Техният брой е около 57 000. От тях 13 000 спят директно на улицата. 30% от тях са болни, но нямат достъп до медицински грижи, а голяма част са носители на вируса на СПИН. Бостън, Масачузетс, САЩ В приюти за бездомни тук живеят 16 540 души. 25% от бездомните всъщност имат някаква работа, но доходите им са минимални и не стигат за наем. Лос Анджелис, Калифорния, САЩ В Ел Ей живеят над 57 000 бездомници. Половината от тях са от афро-американски произход, макар афро-американците да са само 9% от населението на града. 31% от бездомниците редовно ползват наркотици, а 18% имат физическо увреждане. Средната им възраст е 40 години. Във всяка една нощ 12 934 души посещават приют за бездомници. Ню Йорк, САЩ ук без дом живеят 60 352 души, от които 25 640 деца. Кметът Бил де Блазио планира да построи още приюти и да измести 4 000 бездомници към по-малки градове. profit.bg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Апр 2023 19:31ч.

    Веднъж Пикасо бил очевидец на некво престъпление и го помолили да нарисува портрет на престъпника. В резултат били задържани 3 крави и 4 автобуса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    05 Апр 2023 19:42ч.

    11 не са ли малко!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И как пък ги преброиха :D

    05 Апр 2023 23:06ч.

    Западните общества са дълбоко ненормални. Нещо са си счупили в главите някъде още през Реформацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    05 Апр 2023 23:31ч.

    Човек на когото "любимият" му сайт за новини е Дойче Веле, не ми го хвали. Има и други дезинформиращи медии, но велето е една от първите.) И аз не харесвам Пикасо, но да се измислят някакви смехории като "токсична мъжественост", с цел изчегъртване на световен художник е меко казано фашизъм. До това води западната либерастия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    06 Апр 2023 0:23ч.

    Великите хора на изкуството трябва да се оценяват по своите произведения. А иначе в историята има много по-драстични примери за престъпления, морална деградация и отблъскващи черти на характера у световни творци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвременник

    06 Апр 2023 10:05ч.

    Те Хитлер и Чърчил също са рисували, ама никой не ги помни с това. Колкото до Пикасо, въпреки, че съм поклонник на изкуството му, не знаех, че е такъв ценител на женската красота. Сега още повече започнах да го уважавам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвременник

    06 Апр 2023 10:09ч.

    Погледнато реално, тези женички, също са се възползвали от... четката му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи