„Левицата!" закри предизборната си кампания в Пловдив с флашмоб и символичен жест за мир

„Левицата!" закри предизборната си кампания в Пловдив с флашмоб и символичен жест за мир

Коалицията от партии (КП) „Левицата!" закри предизборната си кампания в Пловдив с флашмоб и символичен жест за мир. На площад "Съединение" кандидати за народни представители и симпатизанти на коалицията пуснаха 14 гълъба в небето. Това е знак на нашата решимост да се борим за мир и да не допуснем България да бъде въвлечена във война, посочи Мая Манолова, представител на коалиционния съвет. 

"Левицата!" сме олицетворение на девиза "Съединението прави силата" и независимо от грешките на миналото, показахме че можем да ги загърбим в името на левите хора, коментира Манолова. Според Владимир Маринов, водач на листата за 17-и МИР, коалицията е създадена като алтернатива за българските граждани, които имат своите солидарни и социални искания да живеят в по-нормална държава.

Водачът на листата за 16-и МИР Валери Жаблянов, каза че коалицията акцентира и върху възстановяването на българската държавност и демократичните институции. На събитието присъства и Румен Петков, член на коалиционния съвет.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Мери

  30 Март 2023 14:35ч.

  Танци и кючеци за половин процент!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мишева

  30 Март 2023 18:51ч.

  Затова ли взривихте света Неделя защото сте за единство и мир?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФЪРКАТИЧКО

  30 Март 2023 19:06ч.

  Българската буржоазия започна гражданска война срещу Българския народ още през 1900 г. в Дуранкулак и Шабла.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • яблочко

  30 Март 2023 20:23ч.

  Защота фашиста Борис 3 и неговите генерали избиха цвета на интелигенцията Вапцаров, Смирненски, ГеоМилев, Христо Кърпачев, Вела Пеева, децата от с. Ястребино и мн. други.И ако някой фашист пак се осмели да го направи небесата ще се стоварят върху него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лицемерие

  30 Март 2023 16:11ч.

  " Да се борим за мир и да не допуснем България да бъде въвлечена във война, посочи Мая Манолова", но какво казва съпругът й Ангел Найденов пред БНР: "Оказването на военна помощ на Украйна е легитимно, не споделям позицията на Радев." Както казваше Лукарски - просто предизборен трик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи