"ЛЕВИЦАТА!" обяви водачите на листите си

"ЛЕВИЦАТА!" обяви водачите на листите си

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Maя Манолова: Разследването на тецовете е по сигнал на Комисията по ревизията

"ЛЕВИЦАТА!" определи водачите си в цялата страна, съставът на листите ще бъде регистриран до 17:00 часа днес в районните избирателни комисии на територията на страната.

„Водачите на "ЛЕВИЦАТА!" по места са силните остриета в ляво. Личности, които са се доказали в битка и със социални каузи. В София водачи сме три жени, непримирими с несправедливостите и с грижа за слабите. В Бургас водачът ни е тежка категория в лицето на трикратния световен и европейски шампион Антон Коджабашев. Лявото острие Валери Жаблянов повежда в Пловдив град и Враца, а в Плевен е младото лице на лявото Иван Мандински, който на 27 години е най-младият ни водач. В Кърджали начело на листата застава режисьора проф. Любомир Халачев“, каза Мая Манолова.

Татяна Дончева и Мая Манолова ще водят по две листи. Татяна Дончева ще оглави кандидат-депутатската листа за 24 МИР и Велико Търново. Мая Манолова ще води в 23 МИР и Варна. Начело на листата за София област ще е Данаил Георгиев, а за Пазарджик, Габрово и Благоевград – съответно адвокатите Елена Петкова, Иванка Баева и Албина Анева.

 

 

Левицата ще има силно представителството в следващия парламент. Ние ще бъдем последната преграда срещу връщането на статуквото във властта. А статуквото е равно и на корупция. Ние сме показали, че сме ефективни, по-ефективни от 50 налични антикорупционни органа в държавата“, каза Мая Манолова, водач на листата на "ЛЕВИЦАТА!" в 23 МИР – София и добави:

„Първото голямо разследване на Европейската прокуратура в България е по сигнал на ръководената от мен комисия по ревизията в 46-ото Народно събрание срещу ТЕЦ-овете, собственост на един от големите олигарси“,

Припомняме, че по време на работата на 46-ото Народно събрание бе създадена Комисия по ревизията, която установи, че някои тецове са ощетили хазната с над 30 млн. лв. заради недекларирани емисии въглероден диоксид, на база на оценки с невярно съдържание, изготвени от техни собствени лаборатории.

Д-р Цветеслава Гълъбова, водач на "ЛЕВИЦАТА!" за 25 МИР – София заяви, че е сигурна в успеха на формацията, защото обединението „изгражда мостове, по които да минем и да приключим с разделенията.“

Сред основните приоритети на „ЛЕВИЦАТА!“ са повишаване на доходите, справедливо и достойно възнаграждение на труда, овладяване на спекулата и високите цени на стоките от първа необходимост, стабилизиране на държавното управление, консолидиране на подкрепа за промяна на конституцията за съдебна реформа, възстановяване на чувството за справедливост у хората.

В състава на коалиция "ЛЕВИЦАТА"! влизат партиите „АБВ – Алтернатива за българско Възраждане“, „Движение 21“, „Изправи се България“ и „Земеделски народен съюз Александър Стамболийски“.

 

 

 

 


 

Коментари

 • Харлеем

  28 Фев 2023 16:53ч.

  Леле, мяза ми на Съюз на Харлеемските вещици. Иначе заветната цел е ясна - да излъжат колкото се може повече българи заради субсидийката. При тази избирателна активност, даже да не влязат в парламента, при едни 3%, ще гушнат 3 милиона. Трите партии си делкат по 1 милион и са щастливи. Другото е празни приказки и простотии - с едни 3-4% никой не може да е гарант на нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • де жа вю

  28 Фев 2023 17:21ч.

  леви чанти, ама лачени

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  28 Фев 2023 18:05ч.

  Тъжна и жалка картинка на персони които нямат никаква реална оценка за себе си и за отношението на мнозинството българи към тях!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от нато

  28 Фев 2023 19:14ч.

  Мая е много Секси ! Ще гласувам за нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи