Лена Бориславова: Наши политици взимат по 4000 лв. директно от Москва

Лена Бориславова: Наши политици взимат по 4000 лв. директно от Москва

Лена Бориславова в студиото на радио "Дарик"


Българските служби за сигурност разполагат с информация, че наши политици, общественици, анализатори и други публични фигури получават заплащане директно от руската държава, за да формират обществено мнение в полза на удобните за Руската федерация тези. Това обяви началникът на кабинета в оставка - Лена Бориславова, в интервю за радио "Дарик".

 

"Има ковачи на общественото мнение, които участват в дебати и застават с лицата си в национален ефир. И тук, за съжаление, това, което ние виждаме и което още през февруари беше установено, е, че има такива говорители, които получават плащания, включително от руската държава - обществени и политически говорители. 4000 лева на месец е цената на един такъв говорител. Те, членове на службите, които подават информация на политиците какво всъщност се случва, както и отделни политици", обясни Бориславова.


ОЩЕ ОТ ДОНДУКОВ 1

Дори да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения между България и Русия и закриване на мисията на Москва в София, това няма да се отрази съществено на икономиката в нашата страна. Така пък коментира по-рано днес министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел Лорер заплахата на посланик Елеонора Митрофанова, че ще препоръча на Кремъл да закрие посолството си у нас, след като бе издадена нота за изгонване на 70 руски дипломати по обвинения в шпионаж.

"Нищо няма да се случи за българската икономика. Абсолютно нищо - заяви Лорер пред БНТ. - Русия отдавна не е такъв фактор за нашата страна, какъвто някои са свикнали да бъде отпреди 1989 г. Европейският съюз е най-големият инвеститор в българската държава. Разбира се, след самите нас, когато данъците ни не се крадат. Нито руските туристи вече са водещи за отрасъла, нито вносът на стоки е определящ за икономиката."

Министърът посочи, че след спирането на газовите доставки България е успяла да постигне толкова дълго чаканата диверсификация в захранването със синьото гориво и в момента получава природен газ от САЩ и Азербайджан. И допълни, че водената от руския президент Владимир Путин политика всъщност спомага за разкъсване на зависимостите не само в нашата страна.

"Благодарим на руската агресивна дипломация, която ни помага да се еманципираме от тях. От месеци насам Путин се опитва да шантажира света чрез всичко възможно - газ, пшеница, оръжие. Но светът се справя", заяви Лорер.

Русия заплаши да скъса дипломатическите отношения с България
Русия заплаши да затвори посолството си у нас, ако изгонените руски дипломати не бъдат върнати на работа. Това стана ясно от съобщение на външното ни министерство. ''Днес в Министерство на външните.


Същевременно министърът на отбраната в оставка Драгомир Заков изрази съмнение, че ще се стигне до прекратяване на дипломатическите отношения между София и Москва. Но по негово мнение Митрофанова задължително трябва да бъде сменена като посланик.

"Смятам, че ще бъде проявен здрав разум, защото от затваряне на посолството ще пострадат много руски граждани в нашата страна - коментира той пред "Нова телевизия". - Бройката на руските дипломати е несъразмерно голяма за държава като България. Така че е очевидно, че е имало хора, които са се занимавали с несвойствена дейност. Не бих се учудил да има връзки на руските агенти с най-високо място в политиката у нас. Но по този въпрос трябва да се произнесе ДАНС."

По отношение на руската посланичка Заков смята, че нейната смяна би била проява на уважение от Кремъл: "Ако е друг посланик, може да се водят разумни разговори що е то реципрочност."

Военният министър предупреди, че евентуалното задълбочаване на политическата криза у нас може да се отрази пряко на модернизацията на българската армия. Под въпрос било поставено навременното закупуване на новите изтребители F-16, тъй като офертата от Вашингтон се очаква "всеки момент" и е важно да има работещ парламент.

"Нашият евроатлантически избор е отдавна направен и не мисля, че едни избори биха го променили. Но има тежки решения, които трябва да се вземат в следващите 6-9 месеца и политическата стабилност е много важна", завърши Заков.

ОТ ДОНДУКОВ 2

"Не вярвам да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения с Русия". Това каза днес пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя все още се надява да бъде намерен компромисен вариант, така че и двете страни да направят стъпка назад, предаде БТА.

"За мен най-добрият вариант е преразглеждане на наредбите в един двустранен диалог и там, където наистина има доказателства - руските дипломати да бъдат отзовани", посочи тя. Според нея няма никаква полза от радикални ходове и от двете страни.

"Що се отнася до начина, по който беше проведена цялата тази процедура, мисля, че вече достатъчно ясно стана, че 4-5 дни никой в държавата не може да поеме отговорността кой е взел това решение", коментира още вицепрезидентът.


Източник: segabg.com

 

 

 

Коментари

  • тралала

    02 Юли 2022 14:37ч.

    Лена, Корнелия, Илияна, Десислава и сие - всички сте едни придворни дами, заради които България затъва. Обиждате българката, която прави от нищо нещо и се грижи за децата си с много лишения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как ли ги е сметнала? - "Аз ръководя цяла държава чрез джойстика на Кирцата

    03 Юли 2022 10:10ч.

    и получавам само 14 бона, тия само плямпат, ще да са по 4"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    02 Юли 2022 14:37ч.

    Имаше едни - Наглите. Появиха се и нови още по-нагли. И как става превеждането на пари, след като всички руски банки са извън европейската финансова система?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 14:51ч.

    явно парите се броят на ръка, затова са необходими толкова много ушанки в посолството и консулствата. И затова сега рубладжиите рИвЪт като на умряло

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дебилна овца с евроатлантически манталитет

    02 Юли 2022 16:03ч.

    А доларджиите от козяк пък получават оргазъм сред оргазъм, пък и допълнителни средства по сметките. А най-силен оргазъм ще получат , ако ни вкарат във война с Русия , а пък те духнат хитро на запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    02 Юли 2022 17:16ч.

    Ленче, това е истина , но само част от нея. Защо не кажеш за цените на евроатлантическите пропагандисти или за цените на медицинско математичните ковид "експерти"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марш!

    02 Юли 2022 14:41ч.

    Курво долнопробна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съди за другите по себе си

    02 Юли 2022 14:43ч.

    Те Америка за България, Отворено общество, и други демократични ускорители на налагането на евро-атлантически ценности и една стотинка не са похарчили в България, така ли? Това вече стана като крадеца вика дръжте крадеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 15:59ч.

    вместо да ръсиш клишета, потърси и ще намериш какви пари получават и за какво.Ако си лежиш на дивана и чакаш някой да те обслужва, защото така си свикнал и те мързи да провериш, недей да се оплакваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: задунайска уфсъ ...

    02 Юли 2022 16:48ч.

    Научете се да пишете грамотно и тогава се изказвайте! Просташкият начин, по който се подписвате говори що за персона сте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 19:13ч.

    прякорът ми е огледало, в което задунайците се оглеждат...и се ядосват на огледалото, просташко било:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И прякорът идиотски, и....

    02 Юли 2022 20:57ч.

    ..........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да не се окаже, че момиченцето е казало на вселослушание цената си

    02 Юли 2022 14:43ч.

    Пък тя за нас да не мисли. ПП са вън от играта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    02 Юли 2022 14:44ч.

    Друго си е 40 000 от Козяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чиновникът Зарков: "Нашият евроатлантически избор е отдавна направен"

    02 Юли 2022 14:45ч.

    Вашият може да сте си го направили... Ваша си работа продажническа. Българският народ много преди на небосклона на историята ни да се появи черното ято на предателите, има своя исторически избор, и този избор въобще НЕ Е "евроатлантически", каквото и да означава тая глупост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    02 Юли 2022 14:48ч.

    точно!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гьол

    02 Юли 2022 14:50ч.

    Атлантите, ако са съществували, са изчезнали от лицето на земята. Може би това е символиката на новите атланти - евроатлантите. Пак я докараха до кривата круша. Историята ще продължава, но само докато слънцето реши, че му е време да умре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 18 диоптера

    02 Юли 2022 15:22ч.

    Не Зарков, а Заков - военният натовски министър на отбраната на нато, не на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодаря за корекцията!

    02 Юли 2022 15:45ч.

    То и Заков, и Зарков ... Хвани единия, удари другия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • KOLKO

    02 Юли 2022 14:46ч.

    СА американците и килко плащат на киро за отзован руснак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пиратка

    02 Юли 2022 14:46ч.

    Абсолютна загуба на връзка с действителността.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ибреее

    02 Юли 2022 14:55ч.

    По-добре си затваряй устата, лакома за власт жено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    02 Юли 2022 15:00ч.

    Поредната девствена "информация" на Лепеляшка. То властовото малоумие било по заразно и от Ковид, добре поне, че се движи в кулоарите на ограничена популация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 15:02ч.

    въпросът кой какви пари получава отвън може да се реши лесно. Понеже Рашистка Фашагия няма да задължи получателите на рубли в БГ да си ги декларират, както и по какви програми ще се изразходват(както например лошите американци изискват от тези, които те спонсорират), БГ да въведе закон за финансите на НПО. И за който хитрее-да се отвори Белене и Ловеч и Скравена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дебилна овца с евроатлантически манталитет

    02 Юли 2022 16:09ч.

    Ааа, най-накрая си казахте. 1. Искате да пращате всички неправилно евроатлантически настроени в лагери. 2. Да взимаш доларчета от западни НПО е похвално. Направо се обявете всички грантаджии за първо качество (не че не се писахте умни и красиви), а пък другите- за второ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Юли 2022 16:31ч.

    Овцата, ако се гледа кой получава отвън, в този форум ще останем само двама - трима. Останалите ще чукате камъни в Ловеч и Скравена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: горната

    02 Юли 2022 16:52ч.

    Ало, неграмотнице, да не си Ленчето? Докога ще пишеш глупости?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 19:23ч.

    би трябвало законът да се промени и ВСИЧКИ лица, газети, НПО-та, които получават пари отвън да ги декларират. Не е нужно както в Рашистка Фашагия да им се залепва етикет Иноагент, не, просто да си декларират спонсорите и парите. А когато "забравят" да го направят, виж, в щатите за такова нещо се отива в затвора. Нали искате твърда ръка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия отдавна не е такъв фактор за нашата страна, каза Лорер

    02 Юли 2022 15:04ч.

    за сметка на това, парното и топлата вода поскъпват с близо 30% средно за страната, най-много – в София, за промишления ток да не говорим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    02 Юли 2022 16:10ч.

    Пука им на Лорер и на Мата Космата, тяхните доходи се увеличават по-бързо от инфлацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбрахме!

    02 Юли 2022 15:10ч.

    Българските служби за сигурност разполагат с повече информация за експулсиране на наши политици, общественици, анализатори и други публични фигури, отколкото такива информация за експулсиране на руски дипломати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Иван

    02 Юли 2022 15:20ч.

    Ами , Ленче , прилепи се и ти към Москва да вземаш и ти по 4000 лева .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи в левове плащат

    02 Юли 2022 15:23ч.

    И как директно от Москва, Путин ли им ги праща? Мислех, че поне през Митрофанова работят. С каква услуга ства? По банков път, тая много тъпа бе! Тия не са вредни, тия са страшно вредни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    02 Юли 2022 15:54ч.

    Потърси в Гугъл "Руски свят" и ще видиш данни за специалната програма на руското посолство в София за манипулиране на общественото мнение и дестабилизиране на НАТО. Митрофанова главно с това се занимава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 02 Юли 2022 15:54ч. Потърси в Гугъл "Руски свят"

    02 Юли 2022 21:24ч.

    Потърси в Гугъл "Америка за България" и ще видиш данни за специалната програма на руското посолство в София за манипулиране на общественото мнение и дестабилизиране на ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А аз искам доказателства, че Кирчо е плащал милиони данъци у нас

    02 Юли 2022 15:26ч.

    Щото такава партенка вързаха на хората, че е бизнесмен, ... всичкото е лъжа, образ, измислица,. много долно. На времето, САЩ пак победиха в медийната война, като направиха на снимачна площадка "кацването" на луната. Иди доказвай, че не са кацнали. И до днес същата лъжа. Как им вярват хората, незнам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия копаят, копаят гроба на България

    02 Юли 2022 15:28ч.

    Че България инвестира в Европа е вярно, но Европа да инвестира у нас е измислица за кретени. Как стигнаха тиядо властта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти самата

    02 Юли 2022 15:29ч.

    По 14 000 на месец от държавния бюджет.. Кой казваш е по-читавия в случая?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се смея ли

    02 Юли 2022 15:34ч.

    Да плача ли.Един човек се оказа прав за едни 80 % дебили.Ама във узурпираната власт направо избиват рибата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Невярващ

    02 Юли 2022 15:35ч.

    Не е за вярване, но го виждаме и чуваме... Толкова много българопродавци заедно... И каква бедна фантазия... Само 4000 лв... Време е България да изчезне, след като са се пръкнали такива нищожества...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    02 Юли 2022 15:45ч.

    Много ми са противни и Лена, и Лорер, но са напълно прави. Русия вече не е никакъв фактор за нас, а шантажът й е отвратителен. Несъмнено има и путински глашатаи по медиите, които обслужват рашизма срещу заплащане, и щях да ги посоча, но съм сигурен, че ще изтрият поста, и мълча.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    02 Юли 2022 15:46ч.

    4 000лв.? Това е смешна сума! Да напомним на момето, че други "благодетели" плащат милиони, за да фабрикуват политически елити! На такива като нея препоръчвам да прочете пуликувания във в. Монитор на 26 юли 2002 г. съкратен протокол със заглавие "Фабрикуването на политическите "елити" на Балканите". Дори само той е достатъчен, за да вдене нещо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Юли 2022 16:34ч.

    Мисля, че някой говореше за три милиона... за купен депутат за вота на недоверие... Хммм... Кой води корупцият в България, моме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    02 Юли 2022 15:49ч.

    Препоръчвам на "Гласове" да препечатат цитирания от Гражданин протокол. Доста интересни неща и имена се срещат в него, а цинизмът, с който се обсъжда съдбата на народите, не се нуждае от коментар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    02 Юли 2022 16:09ч.

    Гражданин 02 Юли 2022 15:46ч. само след 3(три) минути стана Читател 02 Юли 2022 15:49ч. Раздвояване на личността ли те гони бре другарю?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един

    02 Юли 2022 15:50ч.

    Ленче, за цитираната сума не бих си мръднал пръста. Не се излагай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    02 Юли 2022 15:57ч.

    Това измислиха, съдейки по себе си. Продажни, тъмни души. Съд ви чака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    02 Юли 2022 15:59ч.

    Доказателства, моля. Всичко друго е празнословие, като вас самите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    02 Юли 2022 16:03ч.

    Със всяко антибългарско решение(а, това са всички откакто сте на власт),карате хората да работят безплатно срещу вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    02 Юли 2022 16:10ч.

    И на ум не им идва, че някой може да прави нещо по идейни причини, без заплащане. Няма как да им дойде, щото самите те са такива - всичко е срещу заплащане. Затова и няма как да спечелят, защото нямат идеология!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази Лолита в политиката по-добре да не си отваря устата,

    02 Юли 2022 16:18ч.

    защото няма какво да каже на хора, които повече от 30 години виждат с очите си как Козяк си купува политици и интелектуалци и изгражда образа им на "елит" (да ме прости Господ за злоупотребата с думата "елит").

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдаа

    02 Юли 2022 16:30ч.

    Баба ми казваше, че к..вите винаги са и интригантки. Права е била. Появи се някакво ли Ленче, наежи се, из.ука този-онзи, поразходи се насам-натам, направи няколко километра с.ирки и вече не можеш я стигна с тези 14 000 заплата и държавна храна и хотели. Гнусно същество е това, гнусно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Юли 2022 16:37ч.

    "които повече от 30 години виждат с очите си как Козяк си купува политици ". Не само Козяк. Нали си спомняте "внезапно просветналите от ИТН"... Някакви суми се размятаха... Май идеха откъмто Ленчето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георгиева

    02 Юли 2022 16:42ч.

    Един младеж - Иван - глиги, говори за агенти на ДС, бил доброволец в Украйна, една млада жена - Лена, говори за платени руски агенти; горките млади хора, увредени, отровени, негодни, заблудени организатори на бъдеще, без шанс за успех! Грозновати и злобни твари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да приеме, че е истина

    02 Юли 2022 16:44ч.

    Кое е по-срамно - да вземеш 4000 лв. на месец, за да защитаваш антифашистката кауза или да вземаш по 14 000 лв. на месец за с.ирки с баща на три деца и... други бащи? Вместо да се засрами обаче, харвардското Ленче хвърля л..на по вентилатора и се чуди защо е цялата в кафяво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само 4000 лв?

    02 Юли 2022 16:46ч.

    хайаха! Тая дори не може да измисли нещо вероятно....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софиянец

    02 Юли 2022 16:50ч.

    А ти не получаваше ли по 14 000 лева на месец от държавната ББР?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Магистралката Лена

    02 Юли 2022 16:51ч.

    голяма реклама си прави. Обаче ние имаме и естетически критерии... не сме като Киро, каквото падне. Заради неприятния външен вид, тая трябва доста да намали цената.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не на магистралата,

    02 Юли 2022 21:02ч.

    а в бензиностанция с Кирчо е била в петък (01.07.2022г.) когато викаха в Кирчо в Народното събрание да даде обяснение за погрома над България, но годеникът й, председателстващ заседанието, не можа да го открие... Кирето и Лена били на бензиностанция, неоткриваеми хамстери!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ттоест, пътували за релакс

    02 Юли 2022 21:52ч.

    getaway from the everyday, напуснали сивото ежедневие с цел приятно прекарване

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Юли 2022 16:57ч.

    "Тази Лолита в политиката ..." Тва за Лена или за Лорер се отнася. Повече ми харесва Лолита Лорер - как звучи само!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 02 Юли 2022 16:18ч.

    02 Юли 2022 17:00ч.

    и така бива, перверзията е даже по-пълна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Или...

    02 Юли 2022 21:33ч.

    ...Ленита Петкофф. Абе, всъщност тази Лена да не е кръстена на другаря Владимир Илич - Ленин?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Злобата е на лицето й

    02 Юли 2022 16:57ч.

    Малеее, каква злоба , каква омраза, чак е подпухнала от злоба. Гледам други снимки, и същото виждам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наглата циганка с рунтавите вежди

    02 Юли 2022 17:06ч.

    Наши политици взимат по 4000 лв. директно от Москва, а аз взимам по 15 000 лв. ДИРЕКТНО ОТ ВАШИЯ ДЖОБ ! Оп, саааа ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    02 Юли 2022 17:11ч.

    Тотални марионетки и изпечени лъжци! Тиквенско правителство номер 2, с други тикви! Лъжи, наглост и некадърност! Друго няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слави Василев: Предложиха ми хонорар, не от Русия, а от „Америка за България"

    02 Юли 2022 17:42ч.

    Отговор за Ленчето от Политологът Слави Василев. ---- https://tribune.bg/bg/mrezhata/slavi-vasilev-predlozhiha-mi-honorar-ne-ot-rusiya-a-ot-amerika-za-balgariya/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бареков

    02 Юли 2022 18:09ч.

    Лена не би се продала за 4 бона, защото взима хиляди евра за парапет и 200 евро на час за юридически куролации с Петков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    02 Юли 2022 18:57ч.

    колкото е хубао, толкова и е умно, ама 4000лв-2005ойро, ако съпоставя заплатата от козяк, къмто тия копейки, ами може би водещият офицер да я викне на спявка, шамари и куролация, "руските шпиони" работят за МРЗ, действително такива неща не биха ги допуснали да правят кукуруку в ткзс-то навремето, Началници...поне да се замисли 14 000/месец////

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емил Стойков

    02 Юли 2022 19:14ч.

    Аз също получавам пари от Русия. Чичо ми получава пенсия от там и аз я взимам. Да разследват и мен. Тая мома единствено да разтоварва тупурдаците на Кирлив Петков. На какво ли се урига вечер тая?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 4000 са доста по-малко от 14000, нали така?

    02 Юли 2022 19:26ч.

    И аз съм ходил във втори клас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особенности на българското ибрикчийство

    02 Юли 2022 20:03ч.

    Имам лошото усещане,че една по-голяма част от пишещите тук са с руско самосъзнание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имам лошото усещане,че една по-голяма част от пишещите тук са с руско самосъзнание.

    02 Юли 2022 21:36ч.

    Но с български имена, а не са кръстени с името на река Лена в Русия, което е било и псевдоним на Владимир Илич.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особенности на българското ибрикчийство

    03 Юли 2022 12:06ч.

    Така си и знаех с български имена и руско самосъзнание

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    02 Юли 2022 20:03ч.

    Тази лена разполага с най-голямата власт в България. Държи едновременно изпълнителната и законодателната власти - про100киро и миро. Защо не даде всичките тези политици на прокурора, след като знае, че вземат по 4 000 директно от Путин? Защо се страхува да им каже имената?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен Робот

    02 Юли 2022 22:18ч.

    Ти пък по 14000 от българските данъкоплатци, отделно от други!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това за 4 - те хилти заплата от Русия

    02 Юли 2022 22:52ч.

    го написах в Гугъл, за да спрат с тъпото копейкаджии. Реших да се пошегувам, а ГугЛена взе, че го разпространи по радиото. Майтап бе Лена!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анобим

    03 Юли 2022 11:40ч.

    Не знам какво се бавят. Да вземат първите 2-3 страници от google и да ги пратят на пропуратурата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи