Крум Зарков обсъди с посланици правото на България да бъде част от Шенген

Крум Зарков обсъди с посланици правото на България да бъде част от Шенген

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Министърът на правосъдието Крум Зарков обсъди с посланиците на страните от Европейския съюз и Швейцария механизмите за наблюдение на върховенството на закона и правото на България да бъде част от Шенгенското пространство. Това съобщи Зарков в профила си във Фейсбук.

Малко по-късно от МП допълниха, че Зарков представи подробна информация за предприетите действията от страната ни в сферата на върховенството на правото, за изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека и за напредъка на реформите, включени в Националния план за възстановяване и устойчивост. Той подчерта интензивното сътрудничество с Европейската комисия в тази област.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Бай Ставри

    29 Ное 2022 16:04ч.

    Откъде, накъде ще обсъжда с чужди държави нашите вътрешни работи това момче ???? Ние обсъждаме ли техните правни системи ? та това е отказ от суверенитет, което е равносилно на предателство!!! Въобще за какво трябва да се прави на активист, като е само служебен министър. Не е негова работа да развива активности поне не в тази сфера, на правосъдието , една консервативна материя, от която и той не разбира доказано вече на няколко пъти от КС. да се засрами д да си мълчи да ходи на уроци вместо в Сърбаната при дядо си генерал Кацамунски, който е бил всичко- съдия, прокурор, следовател, адвокат даже и художник и консултант на филмите с Тодор Колев. сигурно познава бай- Ставри

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    29 Ное 2022 16:48ч.

    Кой делегира права на този френски агент?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи