Крум Зарков: Kрайно време е да разкрием истината за всичко случващо се

Крум Зарков: Kрайно време е да разкрием истината за всичко случващо се

Kрайно време е да разкрием истината въобще за всичко случващо се и държа това да бъде в институциите, които са призвани да решават тези спорове, каза служебният министър на правосъдието Крум Зарков преди началото заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС).

Пленумът на ВСС изслушва днес на свое заседание главния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов. Изслушването беше насрочено от служебния министър на правосъдието Крум Зарков. 

По думите на Зарков, казусите трябва да се решават в Съвета, а не на пресконференции, не със записи, не с чатовете и с недомлъвки. "Крайно време е да се открие какво се е случило и какви трябва да бъдат решенията. И аз като министър съм се ангажирал и ще настоявам тези въпроси да се решават там, където им е мястото", каза Зарков.

Той посочи, че очаква да чуе какво наистина се е случило, защото има разнопосочни твърдения - правени ли са такива записи, използвани ли са за принуда, за изнудване, кой ги е правил. Според Зарков ВСС е органът, който трябва да прецени достатъчни ли са тези основания за нови производства за вземане на финалните решения.

Коментари

  • дъра-бъра

    25 Май 2023 13:05ч.

    Никаква истина няма да бъде разкрита. Никъде, никога и от никого. Пушилка, лозунги за пред, извинете за думата, обществеността и фарисейщина. Навсякъде и във всичко. Да идва Господ и да пресуши земното блато.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясно

    25 Май 2023 15:34ч.

    Най после е решил да проговори, защо измъчва и преследва котките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крумчооо,

    25 Май 2023 13:14ч.

    и ти си на евроатлантическа издръжка. Ще гледаш БСП без крив макарон

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луй XIV

    25 Май 2023 14:22ч.

    Истината за всичко случващо се в САЩ и по света заради САЩ. Това е по-важно от деянията на туземните подражатели на американската дълбока държава! България не е измислила топлата вода, нито корупцията. Подражават. Прилагат челен западен опит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Задругата

    25 Май 2023 14:25ч.

    Всяка гилдия живее живее със странно, особено усещане, с ненаподобимо убеждение, че ставащото вътре в нея е най-същественото нещо на света. Гледат на всички останали със снизхождение, явна насмешка в погледите, където може да се прочете: Рано или късно ще ми дойдеш! (ще ни дойдете)! Разбира се, най-крайни и отвратителни в това отношение, с голямо отстояние, са лекарите, но ето и правистите не им онстъпват. Зарков видимо си въобразява, че нищо друго в обществото ни не може да се сравни с важността на събитията, въпросите, проблемите в "неговата" гилдия. Казват - оправете съдебната система, а тя ще оправи всички останали! Де да беше така лесно! В обществото всичко е свързано с всичко! Каквито са ни футболистите, такива са и юристите :)))!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    25 Май 2023 15:45ч.

    Заставайки срещу Ив. Гешев,"наш" Крум, ще спре пълното разследване срещу олигарсите, ограбили народа ни,който се чуди кой път да хваща.Повярвал си в това което говори и това което върши,временият правосъден началник,ще обърка посоката и ще бъде раазочарован от действията си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На дедо генералското внуче, на мама синчагата

    25 Май 2023 15:57ч.

    "Сорбоната" дали има юридическа правоспособност? Засега не са открити доказателства затова. Да не се окаже че може да "преде" само във Франция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха!

    25 Май 2023 16:00ч.

    И коя по-точно истина, господин Зарков?:)) Ако е вашата, ние я знаем! Що да се хабите напразно! По-добре се опитайте да впрегнете коня или крантата, или каквото там е останало, за да потегли каруцата! Пък където ни отведе. Важното е да започне движение, после пак ще ни забавлявате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уй XV

    25 Май 2023 16:18ч.

    Истината е объл ластик за кюлоти. Всеки го разтяга колкото, както и накъдето може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я,мамин Казамунски

    25 Май 2023 17:36ч.

    отново на амбразурата с невнятни изявления!На мама детето а и на дедо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи