Кой е нанесъл прободната рана на убития шофьор в Прилеп?

Кой е нанесъл прободната рана на убития шофьор в Прилеп?

Снимка: БГНЕС

От задържаните в понеделник седем лица във връзка с трагедията в Прилеп четирима са били разпитани като свидетели и са освободени. Дядото, бащата и вуйчото на детето все още са задържани. За тях има данни, че са съпричастни към смъртта на водача на тежкотоварния автомобил. Единият от тях е криминално проявен. Задържаните са от района на Градец. Трудовата им дейност е свързана с дърводобив. 

Това каза за БНР директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов: "Вероятната причина за ПТП-то е внезапно излизане на пътното платно на детето. Тежкотоварният автомобил няма спирачен път. Същият е спрял на няколко метра от трупа на детето. Точната причина ще стане ясна след приключване на автотехническата експертиза. Тя е сложна като изпълнение. Предполагам, че в рамките на днешния ден ще бъдат готови другите експертизи, които са от изключителна важност за установяване на точната причина за смъртта на шофьора - кое е лицето, причинило прободната рана в областта на подбедрицата".

На територията на цялата община Сунгурларе има засилено полицейско присъствие.

"На кои лица ще бъдат повдигнати обвинения и какви ще бъдат точно те ще стане ясно в рамките на ранния следобед днес, след приключване на експертизите. Това ще се реши от наблюдаващия прокурор", допълни Павлов.

Спътникът на шофьора е избягал от произшествието, когато задържаните са започнали да се саморазправят с шофьора, но когато екипите на полицията са дошли на мястото, се е завърнал и е оказал пълно съдействие.

Източник: БНР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • рукола Z

    29 Авг 2023 12:33ч.

    Честито ви АНАРХИЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ай, каква деликатност:

    29 Авг 2023 12:34ч.

    нито думичка за етническия произход на убийците и на убития?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 29 Авг 2023 9:34ч. нито думичка за етническия произход на убийците и на убития?

    29 Авг 2023 12:36ч.

    Православни руснаци?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към Ай, каква деликатност:

    29 Авг 2023 12:42ч.

    Вероятно се досещате, но не казвате, Ножове, убийство след катастрофа, т.е. саморазправа - Цигани 99.999999999 %

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Авг 2023 12:44ч.

    Цигани, чиито деца пуснати буща са почернили доста български семейства в страната... цели села са превърнати в катуни, никой не знае, че трябва да пресича на определени места, че трябва да се оглежда за превозни средства, превърнати са в гнезда от тъпанари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно какъв ли вой...

    29 Авг 2023 12:41ч.

    ...щеше да се носи от медията на Посолството - БНТ, ако бели хетеросексуални православни бяха заклали при същите обстоятелства индо-български шофьор?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В друга медиа едно разследващо лице се е изказало, че

    29 Авг 2023 12:53ч.

    четирима са освободени, а бащата, дядото и още един роднина на детето са в ареста, но още не били знаели кой е убиецът. Но най-странното в изказването на лицето е твърдението, че човекът е починал от кръвоизлив от нанесена рана - забележете - в прасеца(?!). Вие вярвате ли, че трима пияни етнокултури, видимо въоръжени с нож, са нанесли на шофьора единствено рана в прасеца, от която той си е отишъл? Аз не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Авг 2023 12:57ч.

    Заклан е като прасе...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Авг 2023 12:58ч.

    Идват на тумби, никога сами защото са страхливи, режат ти всичко, което ти стърчи и те оставят, после никой нищо не знае, никой нищо не е видял, защото са били много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Авг 2023 12:56ч.

    Десетилетието на ромското включване /на сорос/, което Станишев прокара /няма да се уморя да го повтарям/, имаше за цел да се налеят пари в циганския етнос, за да могат да пораснат до степен, че да поискат автономия като в Косово... не заложи на турците, понеже към тях сме хиперчувствителни и нямаше да се съгласим да им наливат нашите пари. УВИ, тази общност наистина се разрасна, но не пожела да се включи, защото в нея не съществува държавотворност, те са обикновен паразит - спираш им средствата и се изнасят ? Сега гледам към тях проявяват интерес едни английски секти, идват организират ги и с автобуси ги карат в различните държави, за да могат малко да ги деиндустриализират и тях. После кажете, че не ни пази Господ ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мъъъ ко пък я да видим

    29 Авг 2023 13:05ч.

    я ся да прочетем ко ша гледаме https://artelyero.livejournal.com/355641.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЦИГАНИ,ЦИГАНИ и пак

    29 Авг 2023 13:07ч.

    цигани и забележете с какво самочувствие са вече тия мангали!Чистил западните клозети някоя друга година,натъкмил се с чуждестранни парцали и се прибират със самочувствието че са от друга раса,цвят,самочувствие а си остават невежи и просташко нахални както винаги!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Авг 2023 13:25ч.

    Циганите не са толкова виновни, колкото тези държавни началници, които им взеха почтения хляб - закриха строителни войски, разкараха ги от някои прости дейности по заводите и т.н. Остана тук-там по някоя санитарка и чистачка, и те не са се преработили. Просят и крадат, това е. Жалко, сигурно има и свестни. Всички ще патим... Нямаме по 15 души охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    29 Авг 2023 14:38ч.

    Време е на циганите да им бъде посочено мястото. Ако не желаят и това е "част от културата им", да се вземат необходимите крути мерки. Това е хладнокръвно убийство ! Закона си има несъвършенства, но това мина границите. Време е за действие за да бъдат поставени на местата им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    29 Авг 2023 14:59ч.

    Жълтопаветният умнокрасивитет красноречиво мълчи. Няма пари от спонсорите, няма и вой по медиите от експертите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Авг 2023 16:11ч.

    От снощи не се съмнявам какъв е случаят. И пак ще ви кажа, че първобитният човек трябва да бъде държан здраво, напътстван и контролиран, иначе няма спасение, нито за нас, нито за тях. Забележка: Вече рядко отварям новините по телевизора, само криминални простотии. Водещата по битиви снощи ръкомахаше, за да ни въздейства колкото се може по-гадно! Учете ги, бе, на по 50 години станаха вашите водещи! Нито крачка в развитието!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи