Костадинов: Защо продължава тази мерзка агония? Народното събрание е труп, може да има само зомби кабинет

Костадинов: Защо продължава тази мерзка агония? Народното събрание е труп, може да има само зомби кабинет

От „Продължаваме промяната“ два пъти ни каниха на среща и два пъти отказахме, защото няма смисъл. Това правителство очевидно няма да мине. Единственото, което могат да направят, за да помогнат на българския народ, е да върнат максимално бързо мандата. Това коментира пред bTV лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 „Още миналата година ги посъветвахме да върнат мандата в момента, в който го вземат. Очевидно е, че и те ще искат да бавят процедурите. Това само удължава агонията на мъртво родения парламент“, коментира още той.

„Няма разлика между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ. Те следват едни и същи политики, разликата е единствено в личностите“, каза Костадинов.

"Защо продължава цялата тази мерзка агония? Народното събрание е мъртво, то е труп и може да произведе само зомби кабинет. Всички вече говорят за новите избори, които ще са в края на март", посочи още лидерът на "Възраждане".

 

Източник: бТВ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Властта - в Костадинов !

    04 Яну 2023 9:07ч.

    "Възраждане" да поемат управлението на страната и да провеждат единствената възможна политика - УНГАРСКАТА ! Неутралитет по войната в Украйна ! Стопиране на еврото ! Отказ от евросредствата , които не помагат икономиката ни, а пълнят гушите на политици и залепени към тях "бизнеси" ! Бойкот на газови и нефтени ембарго ! АЕЦ - само с лицензирано гориво ! Никакъв Шенген ! Никакво евро ! Ориентиране на останките от българската икономика към Близкия Изток, Турция, Америка... ЕС е икономически смъртник и трябва час по-скоро откачане от него. В Европа ще оцелеят само страните, които си позволяват автономна политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    04 Яну 2023 9:37ч.

    да, явно за тези ще се наложи да се гласува на следващите избори, просто защото всички останали са продажни боклуци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    04 Яну 2023 10:07ч.

    Денков показва на какво долно ниво е останалия ни научен елит. влече го властта като Богдан Филов. И за целта проституира политически

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи